Βουλη ΤΩΡΑ συνεδριάση λογιστικής επιτροπής ελέγχου χρέους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Re: Βουλη ΤΩΡΑ συνεδριάση λογιστικής επιτροπής ελέγχου χρέου

Δημοσίευσηαπό exomotis » 06 Απρ 2015, 20:09

Μην τον προσβαλλεις.
Ο Αρχελαος εχει ιστορια οχι μονο εδω , αλλα σε ολα τα σαητ που τον ειχα.
Απο αυτο της ΑΕΚ , μεχρι και το ... και μετα εδω.
Δεν ειναι δυνατο να τον αποκαλεις με αυτον που θαυμαζεις.....ακου Σαχινιδης.

Τελικα χωρις να εχουμε την ιδια θεωρητικη κατευθυνση στο γενικο κομματικο θεμα, εν τουτοις συμφωνησα σε ενα βασικο μαζι του που μου ειχε κανει εντυπωση.
Το θεμα Ντε Γκωλ.
Μετα με τα χρονια ,παρ ολη την πολιτικη διαφορα μας ως προς μια γενκη κατευθυνση εν τουτοις , και αυτος και εγω νομιζω οτι <<απαλυναμε>>
τις θεσεις μας εκ των πραγματων, ο καθενας απο την σκοπια του.
Απο οτι θυμαμαι στην ΑΕΚ ειχαμε και οξεις διαλογους αλλα ποτε σε ακραιο στυλ.
Αυτη ειναι και η διαφορα ποιοτητας ενος Γκωλικου , ας πουμε , πολιτικα ανθρωπου, απο πολλους απο τον σημερινο συφερτο.
Εγω παρασυρομαι στον οιστρο μου, ο Αρχελαος ειναι πολυ ψυχραιμος.
Ετσι Αρχελαε, ο nightpuma εκει ποτε δεν ξεχασε.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 06 Απρ 2015, 20:12

Τι γράφεις ρε γαλότσα, άκους εκεί θαυμάζω το Σαχινίδη. Αλλά αντί άλλων κατάλαβες πάλι.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 06 Απρ 2015, 20:18

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Αρχέλαε, πιστεύω ότι είσαι από τους καλύτερους χρήστες εδώ μέσα... αλλά Σαχινίδης; really;

Τα εχεις χαμενα ε?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 06 Απρ 2015, 20:22

exomotis έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Αρχέλαε, πιστεύω ότι είσαι από τους καλύτερους χρήστες εδώ μέσα... αλλά Σαχινίδης; really;

Τα εχεις χαμενα ε?

Καλά σου γράφω ότι δεν καταλαβαίνεις χριστό. Επικρίνω την απόφασή του να αναρτήσει άρθρο του συγκεκριμένου τύπου, δεν του λέω ότι ο ίδιος είναι Σαχινίδης σαν προσωπικότητα. Εντάξει ή να το κάνω κι άλλα πενηνταράκια;
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 06 Απρ 2015, 20:27

Καλως , τον ειρωνευεσαι με λεπτοτητα .........Νορθερν .

Εβαλε κατι ρε ανθρωπε , που δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι απολυτα συμφωνος με αυτο.

Μια αποψη που προσπαθει πολιτικα μεσω Σαχινιδη να παει αλλου καποιο πραγμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 06 Απρ 2015, 20:32

exomotis έγραψε:Καλως , τον ειρωνευεσαι με λεπτοτητα .........Νορθερν .

Εβαλε κατι ρε ανθρωπε , που δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι απολυτα συμφωνος με αυτο.

Μια αποψη που προσπαθει πολιτικα μεσω Σαχινιδη να παει αλλου καποιο πραγμα.

Ούτε τον έβρισα, ούτε προσπάθησα να τον θίξω ή να τον ειρωνευτώ. Αν ο ίδιος αισθάνθηκε έτσι να μου το γράψει να του ζητήσω συγγνώμη. Απλά το άρθρο δεν είναι στο πνεύμα αυτών που ανεβάζει συχνά, που είναι πολύ ενδιαφέροντα και φτιαγμένα με αρτιότητα σκέψης και γραπτού λόγου, καθαρά κατά την προσωπική μου, υποκειμενική άποψη που μόνο το αλάθητο δεν έχει φυσικά. Εσύ πάλι μες στην ειρωνεία και την τρελίτσα με αποκαλείς Πίθηκα, δηλαδή πασόκο. Θα κάνω πως το αγνοώ γιατί δε θέλω να το συνεχίσω, ήδη με τις εμμονές σου έχεις εκτοξεύσει το νήμα "αλλού".
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 06 Απρ 2015, 20:51

Ο πιθηξ δεν ειναι ακριβως πασοκος και θεωρει βρισια να τον αποκαλεις και ετσι....τα εχεις μπλεξει.
Νεοφιλ φουλ ειναι και δεν το κρυβει, και τα μυαλα στα καγκελα.
Αυτα που γραφεις κριτικαρω γιατι δεν κρατιεσαι να κανεις χαβαλε.

Απο την μια γραφεις κατι καλο για τον Αρχελαο και απο την αλλη τι κανεις δηλαδη?
Του δινεις συμβουλες?
Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ολοι εχουν ενα σωστο μερος πολιτικα αλλα οχι ισως και γενικα?

Προτρεχεις ρε φιλε, πολυ προτρεχεις και το εχεις αποδειξει.
0 .

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 06 Απρ 2015, 21:27

Εξωμότη θυμάμαι πολύ καλά:)

Όταν παρατίθεται μία άποψη δεν σημαίνει ότι κάποιος συμφωνεί ή ότι την εκλαμβάνει ως θέσφατο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 06 Απρ 2015, 21:32

Mαρδας: Οι Γερμανοι μας χρωστανε 287.7 δις! :s_rofl :s_rofl

Προσεχουμς την ακριβεια στο ποσο. Ουτε καν στρογγυλοποιηση....Τα μετρησανε και τα βγαλενε 287.7 δις..Και τα ειπε αυτα στην "Επιτροπη" "λογιστικου" ελεγχου...

Ετσι και βγουνε απο τα συνορα αυτες οι μαλακιες θα γελασουνε και οι Αφρικανο φυλαρχοι..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 06 Απρ 2015, 21:38

mnimes_istorikes έγραψε:
Green Dragon έγραψε:Αυτό είναι αντίστροφη λογική. Αν δεν γίνει διαγραφή η χώρα θα καταστραφεί (και είναι ήδη σε χειρότερη θέση απ' ότι ήταν, στο χείλος του γκρεμού για την ακρίβεια).

Σε παραπλανεί το γεγονός ότι είσαι ιδεολόγος και όπως όλοι οι ιδεολόγοι, αφελής: Τι δείγματα γραφής να δούνε, πέντε χρόνια μνημόνιο δεν τους φτάνει; Η απάντηση είναι ότι η απόφασή τους να μην κάνουν τίποτα δεν έχει σχέση με το τι κάνει ή δεν κάνει η Ελλάδα. Η Ελλάδα θυσιάζεται χάριν του moral hazard.

Τα λεφτά τους τα έχουν ξεγράψει.Ξέρουν οτι και 1000 χρόνια λιτότητα να έχουμε ΔΕΝ πρόκειται να επιστρέψουμε 350 δις που χρωστάμε.Ολη η φασαρία γίνετε για αυτές τις μαμημενες μεταρρυθμίσεις.Θα ηταν πολλύ ευκολο να μας διαγράψουν το χρέος.Ξέρουν ομως οτι επειδή οι Ελληνες πολιτικοί το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να κάνουν προσλήψεις-διορισμούς κάτω η πάνω από το τραπέζι-προμήθειες-μίζες κλπ...κλπ ,εχει κανένας αντίρηση ότι σε 10 χρόνια θα χρωστάμε παλι καμιά 300 δις; Και όποιος έχει αντίρρηση να του υπενθυμίσω ότι η ΠΡΩΤΗ εξαγγελία τους ηταν 15000 προσλήψεις στο Δημοσιο-οι καθαρίστριες του Υ.Ο -η ΕΡΤ κλπ...κλπ

Οι 15000 προσλήψεις είχαν συμφωνηθεί από την κυβέρνηση του Σαχλαμαρά, λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει. Τα άλλα που γράφεις ρε φίλε, αν δεν έχεις συγκεκριμένα συμφέροντα, είσαι τέρμα αφελής και ονειροπαρμένος. Σιγά που θέλουν οι δανειστές να φτιάξουν την Ελλάδα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σώσουν το ευρώ (που δεν θα το πετύχουν, χωρίς μεταφορά πλεονασμάτων δεν γίνεται). Με την ηθικολογία δεν πας μακριά, είναι τακτική σκέψης της δεκαετίας του '50.

Ο Σαχλαμαράς και ο προκάτοχός του τόσες 'μεταρρυθμίσεις' έκαναν - γάμησαν την αγορά εργασίας, τσάκισαν τους μεσαίους και τους φτωχούς στους φόρους, ξέσκισαν την δημόσια υγεία κλπ κλπ αλλά οι ευρωπέη καμιά υποχώρηση, το χρέος είναι βιώσιμο έλεγαν σαν χαλασμένη κασέτα. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβεις;

Μου την σπάνε αυτοί οι διάλογοι γιατί δεν ξέρω ποιόν έχω απέναντί μου οπότε μπορεί να μιλάω στον βρόντο. Αν εσύ έχεις συγκεκριμένα κομματικά συμφέροντα, όσο και να βλέπεις την καταστροφή που φέρατε στην χώρα δεν πρόκειται να το παραδεχτείς.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”