Να λοιπόν ποιοι είναι οι πραγματικοί μπαχαλάκηδες και φασίστες.
Ο ένας θέλει να βλέπει τους μπάτσους να σκοτώνουν στο ξυλο τον οποιονδήποτε, ο άλλος θέλει ξύλο χωρίς έλεος σε οποιονδήποτε δεν είναι δεξιός και ας χρησιμοποιεί το βασικό στοιχείο όλων των δεξιών (φασισμό) για να τους χαρακτηρίσει.
Παλιάνθρωποι
Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους
-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους

Δεν έχουν καταλάβει πως θα τους φερόταν η Γερμανική, η Γαλλική ή η Ολλανδική Αστυνομία αν είχαν κάνει καταλήψεις κτιρίων και προσπαθούσε να τους βγάλει η Αστυνομια.
Σίγουρα δεν θα υπήρχε Πρόεδρος της Βουλής με το μέρος τους για να τους βάλει σε ταξί το οποίο να το πληρώσει προκαταβολικά για να τους πάει στα σπίτια τους.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
ΩRIΩNAS7
Re: Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους
NikosVy έγραψε:
Δεν έχουν καταλάβει πως θα τους φερόταν η Γερμανική, η Γαλλική ή η Ολλανδική Αστυνομία αν είχαν κάνει καταλήψεις κτιρίων και προσπαθούσε να τους βγάλει η Αστυνομια.
Σίγουρα δεν θα υπήρχε Πρόεδρος της Βουλής με το μέρος τους για να τους βάλει σε ταξί το οποίο να το πληρώσει προκαταβολικά για να τους πάει στα σπίτια τους.
Όταν δεν έχεις ιδέα πως σε αυτές τις χώρες υπάρχουν τεράστιες κι εμβληματικές καταλήψεις, όπου οι δικές μας μοιάζουν σαν λέσχες φιλολογικών απογευμάτων μπροστά τους, αλλά θες να πεις την ανοησία σου για να αποδείξεις στους πάντες πόσο μυρωδιάς είσαι και πως δεν έχεις βγει έξω από το χωριό σου ποτέ.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Η κυβέρνηση ακούει την πλειοψηφία.
Εσείς πείθεστε με το ...

0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
ΩRIΩNAS7
NikosVy έγραψε:
Η κυβέρνηση ακούει την πλειοψηφία.
Εσείς πείθεστε με το ...
Σκαι (στα γέλια το πανελλήνιο με αυτές τις έρευνες)
ΥΓ: καλά βρε μαλακά τι είναι αυτό το όνομα στην φώτο, που της εχεις βάλει;
https://i.ibb.co/smyTXF7/orionas.jpg
Εισαι τέρμα ψυχακιας ε;

0 .
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Απορώ γιατί ανησυχείτε και δεν πάει ο νους σας να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ που θα «καταργήσει» τα ΜΑΤ με έναν νόμο κι ένα άρθρο?
Όλα εγώ ?
«Θα καταργήσουμε τα ΜΑΤ» αναφέρει υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ
Όλα εγώ ?
«Θα καταργήσουμε τα ΜΑΤ» αναφέρει υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
denplirono
- Extreme poster

καθε ξυλο που τρωει αναρχοαπλυτος απο τα ματ ειναι ευλογημενο ξυλο.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
NikosVy
- Extreme poster

Και έχουμε και τον πυρομανή ψυχασθενή της Πλατείας Εξαρχείων που καίει τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Ανίκανοι.
Δεν καταφέρατε να ανακαταλάβετε την έπαυλη Κούβελου στο Μαρούσι.
Δοκιμάστε τίποτα δημόσια ουρητήρια.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Τον πουλο αρμ αναρχοβλαμμενα....παρτε ρε μακγες πιστολι, βγαλτε πιστολι να δειτε τον αλλαχ με τις 90 παρθενες γρηγορα...αλλα πολυ γρηγορα....αχαχαχ....παρταλια, βγαλτε ρε οπλο αν σας βαστει
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"