ΔΗΜΑΡ δαγκωτό Σύριζα-ΠΡΑΤΤΩ Κοτζιά δαγκωτό Σύριζα-Τζουμάκας δαγκωτό Σύριζα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: ΔΗΜΑΡ δαγκωτό Σύριζα-ΠΡΑΤΤΩ Κοτζιά δαγκωτό Σύριζα-Τζουμάκας δαγκωτό Σύριζα

Δημοσίευσηαπό '71 » 07 Απρ 2019, 21:43

BaKXOS_Lysios έγραψε:Νικολάκη εγω (σε αντίθεση μ'εσένα) δεν χρειάζεται να παραλλάξω κάτι απο τα γραφόμενά σου για να γίνω πιστευτός:
nik_killthemall έγραψε:Σωστά γιατί το θέμα συζήτησης είναι το με ποιον πρέπει να συνεργαστεί το ΣΥΡΙΣΟΚ για να κερδίσει τις εκλογές και πρέπει ούλοι να προβληματιστούμε και να βοηθήσομε ... αυτό είναι το θέμα και ΟΧΙ το αν ΣΥΡΙΖΑ = ΝΔΣΟΚ ! Βακχάκο όταν θέμα κάθε φορά είναι κατά βούληση, άλλος στρέφει αλλού την συζήτηση !

Συντονιστάδες, σβήστε ρε το ELEFTHERO και καντε το ESOKOMMATIKHSYRISOK να ξέρουμε και εμείς, να μην μπαίνουμε και ενοχλούμε τα παιδιά που συζητούνε ναουμ τα εσωκομματικά τους !

Στις απο πάνω κουλαμάρες θες να κάνουμε σοβαρή συζήτηση ε; μην ξεχνιόμαστε!! :laugh1:
Στο αν είμαστε ΣΥΡΙΣΟΚ κι αν το ελεύθερο πρέπει να κλείσει για να γίνει εσωκομματική μας. Τρομερά επιχειρήματα, μα προφανώς έχω γίνει λουης και δεν μπορώ να ανταποκριθώ ρε συ! Μπράβο που με τάπωσες έτσι, άντε και εις ανώτερα!!! :D

Βασικά ο γαλάζιος φασιστοτζήμερος που θα ρίξει κούλα θέλει να γίνει και εδώ ότι γίνεται στο γαλάζιο βόθρο,να σβήνονται οι δημοσιεύσεις και να μπανάρονται όσοι κάνουν έστω και νύξη ότι θα το ρίξουν συριζα.Ο μόνος λόγος που κάνω ολοκληρωμένες δημοσιεύσεις εδώ είναι ότι υπάρχει ανοχή σε όλες τις απόψεις,εκτιμώ κάνει λάθος ότι θα κάνει το ελεύθερο γαλάζιο βόθρο βέρζιον #3 καθώς εδώ δεν υπάρχει μπουρούτης και άλλες γαλάζιες γλίτσες.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 07 Απρ 2019, 21:49

Επειδή δεν παρακολούθησα το πως εξελίχθηκε η συζήτηση μια και έχω βάλει σε παράβλεψη τους περισσότερους, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει: α) ποιο ήταν το θέμα και β) που καταλήξατε;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Απρ 2019, 21:55

NikosVy έγραψε:Επειδή δεν παρακολούθησα το πως εξελίχθηκε η συζήτηση μια και έχω βάλει σε παράβλεψη τους περισσότερους, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει: α) ποιο ήταν το θέμα και β) που καταλήξατε;

α) Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το νεο ΠΑΣΟΚ - ροζ ΝΔΣΟΚ ή οχι

β) Οτι ο Αλεξης Τσιπρας ειναι ο μεγαλυτερος ελληνας που γεννηθηκε ποτε και θα δωσει πσωμακι στον λαο
1 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 07 Απρ 2019, 21:57

Κάτι σαν αυτό συζητάνε;

Εικόνα
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 07 Απρ 2019, 22:15

BaKXOS_Lysios έγραψε:Νικολάκη εγω (σε αντίθεση μ'εσένα) δεν χρειάζεται να παραλλάξω κάτι απο τα γραφόμενά σου για να γίνω πιστευτός:
nik_killthemall έγραψε:Σωστά γιατί το θέμα συζήτησης είναι το με ποιον πρέπει να συνεργαστεί το ΣΥΡΙΣΟΚ για να κερδίσει τις εκλογές και πρέπει ούλοι να προβληματιστούμε και να βοηθήσομε ... αυτό είναι το θέμα και ΟΧΙ το αν ΣΥΡΙΖΑ = ΝΔΣΟΚ ! Βακχάκο όταν θέμα κάθε φορά είναι κατά βούληση, άλλος στρέφει αλλού την συζήτηση !

Συντονιστάδες, σβήστε ρε το ELEFTHERO και καντε το ESOKOMMATIKHSYRISOK να ξέρουμε και εμείς, να μην μπαίνουμε και ενοχλούμε τα παιδιά που συζητούνε ναουμ τα εσωκομματικά τους !

Στις απο πάνω κουλαμάρες θες να κάνουμε σοβαρή συζήτηση ε; μην ξεχνιόμαστε!! :laugh1:
Στο αν είμαστε ΣΥΡΙΣΟΚ κι αν το ελεύθερο πρέπει να κλείσει για να γίνει εσωκομματική μας. Τρομερά επιχειρήματα, μα προφανώς έχω γίνει λουης και δεν μπορώ να ανταποκριθώ ρε συ! Μπράβο που με τάπωσες έτσι, άντε και εις ανώτερα!!! :D

Τουλάχιστον εγώ βακχάκο όταν "παραλλάξω" κάτι αφήνω και το στραηκ κείμενο για να φαίνεται ! ΔΕΝ το κρύβω όπως εσύ που πετσοκόβεις την παράθεση όπου σε συμφέρει !

Τα παραπάνω που περιφέρεις βακχάκο "αντικειμενικέ και φιλαλήθη" στα έγραψα ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ στο βασικό μου επιχείρημα που δεν απαντάς ουτε καν τώρα, το "κατέρριψες" λέγοντας πως γράφω κοτσάνες. Οποτε ΝΑΙ όταν εγώ διατυπώνω κανονικό επιχείρημα κι εσύ απαντάς "κοτσάνες", τότε ναι θα σου γράψω τα παραπάνω, θα σου απαντήσω δηλ. στο ίδιο επίπεδο, τι ήθελες να σου γλείψω τις πατούσες ? Αλλά όταν σου επιστρέφουν το ίδιο επίπεδο με το δικό σου τότε στραβώνεις, ίδιον του ελ ...
"Ριχνω ροχάλα όλα καλά, μου επιστρέφεται η ροχάλα ξενέρα ... "
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 07 Απρ 2019, 22:22

και μετά σε αυτό !
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Απρ 2019, 04:08

Απ' οτι φανηκε τους ετσουξαν πολυ και οι προσχωρησεις στο Συριζα και το γεματο σταδιο.

Αφου κανουν σαν ετοιμογεννες. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Απρ 2019, 10:34

Και εγένετο ''προοδευτική συμμαχία'', όπερ μεθερμηνευόμενον εστί η ''αριστερή'' μεταπολιτευτική σάρα μάρα και το κακό συναπάντημα βρήκε τρύπα να χωθεί σε μια νέου τύπου διαχείριση του καπιταλισμού, με την ελπίδα ότι όλο και κάποιο κόκκαλο θα περισσέψει για γλείψιμο, μέχρι να παραδώσουν μεταρρυθμισμένο, και εξυγιασμένο από αμαρτίες, το σύστημα στον κυρίως πολιτικό εκφραστή του ο οποίος θα μπορούσε να το μεταρρυθμίσει σε τέτοιο βάθος μόνο με τη βοήθεια τεθωρακισμένων.
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 08 Απρ 2019, 10:35

ναι ρε έτσουξαν πάρα πολύ ... ε δεν είναι και λίγο να παίρνεις ολόκληρο τζουμ(π)άκα στο κόμμα που έχει ηθικό πλεονέκτημα αφού δεν έχει καμιά σχέση με το παλιο και το νδσοκ ... και ποιος δεν θα ήθελε να έχει τον τζουμάκα μαζί του ? :laugh1:

όπως λέει και ο Ζαραλίκος : ελάτε σύντροφοι να ξεπεράσουμε τον φόβο πως ότι και να ψηφίσουμε πάλι πασοκ θα βγει :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Απρ 2019, 10:45

'71 έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Ο σύριζα είναι ένα κράμα πολιτικών τυχοδιωκτών. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Ο συριζα είναι ένα απόσπασμα του κκε που δημιούργηθηκε αρχικά για να κάνει εισοδισμό στην αστική τάξη.

Ο σύριζα είναι ένα κράμα πολιτικών τυχοδιωκτών. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”