nemo έγραψε:Adminović έγραψε:
Δεν κάνει ορθογραφικά λάθη → μαϊμού χρυσαυγίτης
μολις σε κατηγγειλα για ρατσισμο κατα των γραμματων![]()
Εγώ πάλι καταγγέλλω τη σκλαβιά της ορθογραφίας.
Είμαστε Αίλυνες ωρέ και δεν ανεχόμαστε εμείς ορθογραφικό ζυγό.

Δεν κάνει ορθογραφικά λάθη → μαϊμού χρυσαυγίτης
μολις σε κατηγγειλα για ρατσισμο κατα των γραμματων![]()

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:μολις σε κατηγγειλα για ρατσισμο κατα των γραμματων![]()
Είμαστε Αίλυνες ωρέ και δεν ανεχόμαστε εμείς ορθογραφικό ζυγό.![]()
![]()
.gif)

![]()
δεν βαρεθηκατε αυτο το επιχειρημα; ...ρητορικο το ερωτημα

'71 έγραψε:jerdacuttup man έγραψε:
Τα λογια που βγαινουν απο "τα μέσα" κάποιου κανουν μπαμ. Αφηνω κι ενα μικρο ποσοστο αποτυχιας αλλά συνηθως καταλαβαινεις ποιον τον πνιγει το δίκιο και ποιός απλά λεει το ποίημα. Ο συγκεκριμένος λέει το ποίημα γι αυτό και απορώ με το κουραγιο του, δε βαρέθηκε? Κατι σατανικοι κατι παλια μποτ 2-3 γραμμες το πολύ πια, κι αυτες πασαρισμένες..διαβασα 2 ποστ του και θέλω φραπε τρπλο να συνελθω .. ειδα επισης παραπανω οτι ψηφιζει τζημερο
![]()
νδ ψηφίζει αυτός,τα τζημερικά είναι του πάτου...του πατού.
Adminović έγραψε:nemo έγραψε:μολις σε κατηγγειλα για ρατσισμο κατα των γραμματων![]()
![]()

nik_killthemall έγραψε:(Παλιά βακχάκο, σε θέματα που συμφωνούσες μαζί μου μου χες πει οτι με θαυμάζεις κιόλας επειδή ο λόγος μου είναι αναλυτικός. Τώρα συμφωνείς με τον χρυσαυγίτη man που λέει πως λέω κοτσάνες και επαυξάνεις ... όταν φτύνεις εκεί που γλύφεις αδερφέ, χάνει νόημα και ο καλός σου και ο κακός σου λόγος. Είτε πεις πως λέω κοτσάνες, είτε πεις πως συμφωνείς με αυτά που λέω, είτε ξύσεις τη μύτη σου, ένα και το αυτό ... )
jerdacuttup man έγραψε:Οι και καλα αναρχικοι και αριστεροι ειναι το πολυ το γελιο.
Παιδια με αναρχικους και αριστερους εχουμε περασει τη ζωη μας.

Λαχουρένιος έγραψε:nik_killthemall έγραψε:(Παλιά βακχάκο, σε θέματα που συμφωνούσες μαζί μου μου χες πει οτι με θαυμάζεις κιόλας επειδή ο λόγος μου είναι αναλυτικός. Τώρα συμφωνείς με τον χρυσαυγίτη man που λέει πως λέω κοτσάνες και επαυξάνεις ... όταν φτύνεις εκεί που γλύφεις αδερφέ, χάνει νόημα και ο καλός σου και ο κακός σου λόγος. Είτε πεις πως λέω κοτσάνες, είτε πεις πως συμφωνείς με αυτά που λέω, είτε ξύσεις τη μύτη σου, ένα και το αυτό ... )
Ο Βακχος μεχρι προσφατα ηταν καλο παιδι. Υστερα αποφασισε να γινει μποτ και να κανει επιθεσεις σε οσους συκοφαντουν την τελεια εθνοσωτηριο κυβερνηση του γελαστου παιδιου.
Θελω να πιστευω πως τον επιασε προεκλογικη μαλακυνση (Χωρις να του δινω συγχωροχαρτι για τις μαλακιες που λεει) και οτι μετα την λουτσα του Μαιου θα ξυπνησει παλι ο σαπιενς μεσα του.
Οι υπολοιποι ειναι τελειωμενες περιπτωσεις, και ενας απο αυτους ειναι για το Δαφνι, ασχετα με τα πολιτικα. Δεν υπαρχει σωτηρια.jerdacuttup man έγραψε:Οι και καλα αναρχικοι και αριστεροι ειναι το πολυ το γελιο.
Παιδια με αναρχικους και αριστερους εχουμε περασει τη ζωη μας.
Καλα οι αναρχικοι ειναι καφενεια, αλλα οι σοβαροι αριστεροι δηλ. οι ΚΚΕδες κραζουν τον ΣΥΡΙΖΑ απο το 1991 που εγινε η διασπαση για ευνοητους λογους που τελικα αποδειχθηκαν σωστοι. Που να τους γνωρισεις εσυ τους αριστερους, στην Κουμουνδουρου ή στο ΠΑΣΟΚ ή οπου αλλου ησουν πριν γινεις ζαιος?
Πλεον τον κραζουν και οι πρωην συντροφοι του, Λαφαζανης/ΛΑΕ, Ζωη και Βαρουφακης. Φαινεται ειναι κρυφοΝΔ και αυτοι.
Hint: δεν βρεχει.