Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Μαρ 2019, 10:35

nemo έγραψε:
Adminović έγραψε:
Δεν κάνει ορθογραφικά λάθη → μαϊμού χρυσαυγίτης :yesyes:

μολις σε κατηγγειλα για ρατσισμο κατα των γραμματων :laugh1: :laugh1:

Εγώ πάλι καταγγέλλω τη σκλαβιά της ορθογραφίας.

Είμαστε Αίλυνες ωρέ και δεν ανεχόμαστε εμείς ορθογραφικό ζυγό. :yesyes: :georgiouspeaking: :elladara:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Μαρ 2019, 10:51

Adminović έγραψε:
nemo έγραψε:μολις σε κατηγγειλα για ρατσισμο κατα των γραμματων :laugh1: :laugh1:

Είμαστε Αίλυνες ωρέ και δεν ανεχόμαστε εμείς ορθογραφικό ζυγό. :yesyes: :georgiouspeaking: :elladara:

δεν βαρεθηκατε αυτο το επιχειρημα; ...ρητορικο το ερωτημα :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Μαρ 2019, 11:10

nemo έγραψε:
Adminović έγραψε:

δεν βαρεθηκατε αυτο το επιχειρημα; ...ρητορικο το ερωτημα :laugh1:

ΚΑΤΩ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 24 Μαρ 2019, 11:20

H Eλληνικη γλωσσα ειναι τοσο πλουσια τοσο ευπλαστη και τοσο προχω που μπορεις να γραφεις κατι οπως γουσταρεις και ο αλλος να σε καταλαβαινει απολυτα
Μην υποκυπτετε στους ορθογραφολαγνους συνελληνες
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Μαρ 2019, 13:41

δαιν ιπποκιπτουμαι ποται
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 24 Μαρ 2019, 14:17

'71 έγραψε:
jerdacuttup man έγραψε:
Τα λογια που βγαινουν απο "τα μέσα" κάποιου κανουν μπαμ. Αφηνω κι ενα μικρο ποσοστο αποτυχιας αλλά συνηθως καταλαβαινεις ποιον τον πνιγει το δίκιο και ποιός απλά λεει το ποίημα. Ο συγκεκριμένος λέει το ποίημα γι αυτό και απορώ με το κουραγιο του, δε βαρέθηκε? Κατι σατανικοι κατι παλια μποτ 2-3 γραμμες το πολύ πια, κι αυτες πασαρισμένες.. :D διαβασα 2 ποστ του και θέλω φραπε τρπλο να συνελθω .. ειδα επισης παραπανω οτι ψηφιζει τζημερο :laugh1: :laugh1:

νδ ψηφίζει αυτός,τα τζημερικά είναι του πάτου...του πατού.

το ξερω ωρε, γνωστη τακτική πια..
ο ενας παριστανει τον κκε, ο αλλος τον τζημερικό ο άλλος τον χρυσαυγίτη, αρκετοί ταχα μου αναρχικοί κλπ,
όλοι με εναν στοχο: Την καθαροτερη κυβερνηση απο το 1830 και μετα .
Ποσταρουν και 24/7, φαντασου πηξιμο η σουφρα των :D

Μποτάκια, το σκορ, οπως βλεπουμε ολοι που καταλαβαινουμε τι γινεται, ειναι 100-3.
Μεχρι να παει 100 - 100 (που δε θα παει ποτε) το μονο που αποδεικνύετε ειναι οτι ειστε εμμισθα μποτακια.
Δε μπορει να βγαζετε αφρους για το πταισμα και να κλεινετε τα ματια στο εγκλημα.
Σας εχουμε παρει χαμπαρι, παρολα αυτα, ξεφτιλιστείτε ελυθερα.
Οι και καλα αναρχικοι και αριστεροι ειναι το πολυ το γελιο.
Παιδια με αναρχικους και αριστερους εχουμε περασει τη ζωη μας.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ, ΞΕΚΟΛΆΤΕ
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Μαρ 2019, 15:06

Adminović έγραψε:
nemo έγραψε:μολις σε κατηγγειλα για ρατσισμο κατα των γραμματων :laugh1: :laugh1:

Αίτσι συναίληνα ,να πα να γαμιθί η ωρθογραφεία και οι πούστιδοι οι φιλώλογι :yesyes: :elladara:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Μαρ 2019, 15:14

Στα Επαλ αδέλφια ,στα Επάλ ...γιούργιααααααααααααααααα

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2019, 15:29

nik_killthemall έγραψε:(Παλιά βακχάκο, σε θέματα που συμφωνούσες μαζί μου μου χες πει οτι με θαυμάζεις κιόλας επειδή ο λόγος μου είναι αναλυτικός. Τώρα συμφωνείς με τον χρυσαυγίτη man που λέει πως λέω κοτσάνες και επαυξάνεις ... όταν φτύνεις εκεί που γλύφεις αδερφέ, χάνει νόημα και ο καλός σου και ο κακός σου λόγος. Είτε πεις πως λέω κοτσάνες, είτε πεις πως συμφωνείς με αυτά που λέω, είτε ξύσεις τη μύτη σου, ένα και το αυτό ... )

Ο Βακχος μεχρι προσφατα ηταν καλο παιδι. Υστερα αποφασισε να γινει μποτ και να κανει επιθεσεις σε οσους συκοφαντουν την τελεια εθνοσωτηριο κυβερνηση του γελαστου παιδιου.

Θελω να πιστευω πως τον επιασε προεκλογικη μαλακυνση (Χωρις να του δινω συγχωροχαρτι για τις μαλακιες που λεει) και οτι μετα την πουτσα του Μαιου θα ξυπνησει παλι ο σαπιενς μεσα του.

Οι υπολοιποι ειναι τελειωμενες περιπτωσεις, και ενας απο αυτους ειναι για το Δαφνι, ασχετα με τα πολιτικα. Δεν υπαρχει σωτηρια.

jerdacuttup man έγραψε:Οι και καλα αναρχικοι και αριστεροι ειναι το πολυ το γελιο.

Καλα οι αναρχικοι ειναι καφενεια, αλλα οι σοβαροι αριστεροι δηλ. οι ΚΚΕδες κραζουν τον ΣΥΡΙΖΑ απο το 1991 που εγινε η διασπαση για ευνοητους λογους που τελικα αποδειχθηκαν σωστοι. Που να τους γνωρισεις εσυ τους αριστερους, στην Κουμουνδουρου ή στο ΠΑΣΟΚ ή οπου αλλου ησουν πριν γινεις ζαιος?

Πλεον τον κραζουν και οι πρωην συντροφοι του, Λαφαζανης/ΛΑΕ, Ζωη και Βαρουφακης. Φαινεται ειναι κρυφοΝΔ και αυτοι.

Hint: δεν βρεχει.
1 .

jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 24 Μαρ 2019, 15:32

Λαχουρένιος έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:(Παλιά βακχάκο, σε θέματα που συμφωνούσες μαζί μου μου χες πει οτι με θαυμάζεις κιόλας επειδή ο λόγος μου είναι αναλυτικός. Τώρα συμφωνείς με τον χρυσαυγίτη man που λέει πως λέω κοτσάνες και επαυξάνεις ... όταν φτύνεις εκεί που γλύφεις αδερφέ, χάνει νόημα και ο καλός σου και ο κακός σου λόγος. Είτε πεις πως λέω κοτσάνες, είτε πεις πως συμφωνείς με αυτά που λέω, είτε ξύσεις τη μύτη σου, ένα και το αυτό ... )

Ο Βακχος μεχρι προσφατα ηταν καλο παιδι. Υστερα αποφασισε να γινει μποτ και να κανει επιθεσεις σε οσους συκοφαντουν την τελεια εθνοσωτηριο κυβερνηση του γελαστου παιδιου.

Θελω να πιστευω πως τον επιασε προεκλογικη μαλακυνση (Χωρις να του δινω συγχωροχαρτι για τις μαλακιες που λεει) και οτι μετα την λουτσα του Μαιου θα ξυπνησει παλι ο σαπιενς μεσα του.

Οι υπολοιποι ειναι τελειωμενες περιπτωσεις, και ενας απο αυτους ειναι για το Δαφνι, ασχετα με τα πολιτικα. Δεν υπαρχει σωτηρια.

jerdacuttup man έγραψε:Οι και καλα αναρχικοι και αριστεροι ειναι το πολυ το γελιο.

Καλα οι αναρχικοι ειναι καφενεια, αλλα οι σοβαροι αριστεροι δηλ. οι ΚΚΕδες κραζουν τον ΣΥΡΙΖΑ απο το 1991 που εγινε η διασπαση για ευνοητους λογους που τελικα αποδειχθηκαν σωστοι. Που να τους γνωρισεις εσυ τους αριστερους, στην Κουμουνδουρου ή στο ΠΑΣΟΚ ή οπου αλλου ησουν πριν γινεις ζαιος?

Πλεον τον κραζουν και οι πρωην συντροφοι του, Λαφαζανης/ΛΑΕ, Ζωη και Βαρουφακης. Φαινεται ειναι κρυφοΝΔ και αυτοι.

Hint: δεν βρεχει.

στον τροπο βρε ειναι η διαφορα, μην το ψαχνεις, ειναι προφανες.
Αλλα κανε δουλειά σου μη μασας.
Ειναι και μερικοι κουτοι που ισως τους πεισεις.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”