θα κανει θραυση τουτος στους τουρκους στρατιωτες ...μια μεραρχια την εχουμε
αν μαζευτουν ολοι ..και τα δωσουν ολα .δεν θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους οι τουρκοι
υστερα παμε εμεις και τους αιχμαλωτιζουμε και λήγει ο πόλεμος ...αναιμακτα
Η Ελλάδα που μας κάνει περήφανους
-
nemo
- Supreme poster

Re: Η Ελλάδα που μας κάνει περήφανους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ch29
- Rookie poster

Αρίστος έγραψε:10 υποψηφιότητες για όσκαρ στην ταινία του Λάνθιμου, ο πλανήτης αποθεώνει τον Τσιτσιπά και όλο το NBA υποκλίνεται στον Αντετοκούνμπο.
Να προσθέσουμε στη λίστα των Ελλήνων που διαπρέπουν την Ευανθία Γαλάνη, καθηγήτρια ογκολογίας στην Αμερική, που ανακάλυψε μια ελπιδοφόρα εφαρμογή καταπολέμησης του καρκίνου μέσω ιών.
Η Ελλάδα που μας κάνει περήφανους σε όλο τον πλανήτη και μας παρηγορεί για τις εικόνες των τσίρκων του προχθεσινού συλλαλητήριου που μας ρεζίλεψαν διεθνώς.
.
Και η Σάκκαρη καλά τα πάει.

0 .
-
ΩRIΩNAS7
denplirono έγραψε:nemo έγραψε:ξεφτιλα ...ενας αριστερος δεν υπαρχει να μας κανει υπερηφανους;
Νατος!
αυτος/αυτη και το μυστηριο, εβαλε υποψηφιοτητα αν δεν κανω λαθος με την Δουρου? και πηρε φυσικα τον πουλο, οχι πως τον χαλασε, αλλα δεν εκλεχτηκε να το πω πιο ευγενικα
θαυμαστε την ελληικη αριστερα στο μεγαλειο της ρε....
Ναι μωρέ, σε χαλάει. Ενώ η δεξιά των μπουμπουκων, των πλευρηδων, των βελόπουλων, των μιχαλολιακων και λοιπών καρνάβαλων είναι πιο αξιόλογη από το Jason Αντιγόνη.
Ότι να ναι
0 .
-
ΩRIΩNAS7
nemo έγραψε:θα κανει θραυση τουτος στους τουρκους στρατιωτες ...μια μεραρχια την εχουμε
αν μαζευτουν ολοι ..και τα δωσουν ολα .δεν θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους οι τουρκοι
Ωρέ μπαντριώντης συνελλενα, έτσι Ωρέ περιμένεις να πολεμήσεις τους ντουργκαλάδες;
Ντροπή Ωρέ.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:nemo έγραψε:θα κανει θραυση τουτος στους τουρκους στρατιωτες ...μια μεραρχια την εχουμε
Ωρέ μπαντριώντης συνελλενα, έτσι Ωρέ περιμένεις να πολεμήσεις τους ντουργκαλάδες;
Ντροπή Ωρέ.
σιγα μη χυσουμε εμεις το αιμα μας για σας αριστερα δουλικα
το εχουμε χυσει τοσες φορες και ειδαμε καλό μηπως; ναζοι φασιστες κλπ
να μπειτε εσεις μπροστα τωρα και μεις θα ακολουθησουμε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
ΩRIΩNAS7
nemo έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ντροπή Ωρέ.
σιγα μη χυσουμε εμεις το αιμα μας για σας αριστερα δουλικα![]()
το εχουμε χυσει τοσες φορες και ειδαμε καλό μηπως; ναζοι φασιστες κλπ
να μπειτε εσεις μπροστα τωρα και μεις θα ακολουθησουμε
Σιγά μην χύσετε το αίμα σας παλιοφλώροι. Πότε δεν το κάνατε. Σιγά μην το κάνετε τώρα. Και τους ιδεολογικούς προγόνους σας (τους ναζί και τους φασίστες) μόνο οι αριστεροί τους πολέμησαν (σαν τον παππού μου και την γιαγιά μου) και οι απλοί μη πολιτικοποιημενοι άνθρωποι (σαν τον άλλο μου παππού). Εσείς πάντα γλύφατε τα @@ των κατακτητών, όπως είδαμε και στην κατοχή.
Αλλά πάντα τέτοιοι φαφλαταδες ήσασταν. Πόλεμο ζηταγατε και όταν ο πόλεμος έρχονταν ήσασταν οι μόνοι στημένοι στα 4, μη και χαλάσει το κέφι των κατακτητών. Απατεώνες, δηθενιστες.
Ουστ
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
denplirono
- Extreme poster

αριστερα = οι κοπροι του Αυγεία
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη