Κοινοβουλευτικοί διάλογοι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Κοινοβουλευτικοί διάλογοι

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Ιαν 2019, 20:42

ΧΑΡΕΙΤΕ διαλόγους στο ναό της δημοκρατίας σας.

Εικόνα

Πάνος Καμμένος :«Βόλτα με το κότερο δεν σε πάω ποτέ, χτυπήσου κάτω».

Σοφία Βούλτεψη : «Μετά την αποκάλυψη ότι μεταξύ τους οι δύο κυβερνητικοί εταίροι έλεγαν ψέμματα ο ένας στον άλλον, ο κ. Καμμένος επανέρχεται με σχόλια σεξιστικά. Φαίνεται τώρα έβγαλε τη στολή παραλλαγής και φόρεσε τη στολή του Παύλου Μελά».
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Ιαν 2019, 19:35

Γκαζόζα και συχνοουρία

Εικόνα

Αριστείδης Φωκάς: «Έλειπα από την ψηφοφορία γιατί ήπια μια γκαζόζα και χρειάστηκε να πάω τουαλέτα».

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Φεβ 2019, 15:36

( τέτοιους απολαυστικούς διαλόγους δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο Δημήτρης Ψαθάς)!

-«Σιγά κ. Οικονόμου και εσείς κάνατε το γύρω-γύρω όλων των κομμάτων»

-«Είσαι ασύδοτη, είσαι γραφική και είσαι γελοία»
-«Κύριε Οικονόμου με το επικρατείας βγήκατε, τώρα που θα πάτε με το σταυρουλάκι θα δούμε..»

-«Σας παρακαλώ, γελοίο πρόσωπο..» «Στηρίζεται ο Τσίπρας σε εσένα τώρα».

-(επεμβαίνει ο Δημήτρης Καμμένος) «Και η ΝΔ της έκανε πρόταση»

-(συνεχίζει ο Οικονόμου) «Ντροπή»!

Και ενώ ο Αυτιάς προσπαθεί να ηρεμήσει τα πράγματα πριν πιαστούν στα χέρια οι μικροί και μεγάλοι οικονόμοι εκείνοι συνεχίζουν ακάθεκτοι, όπως μόνο οι δημοκράτες ξέρουν…

Γελοία πρόσωπα

Γελοίος είσαι εσύ

-«Βρε άιντε από δω πέρα!»

-«Γελοίος είσαι εσύ!»

-«Στηρίζεις τον Τσίπρα, ο Τσίπρας στηρίζεται σε εσένα! Ντροπή του και αυτουνού!»

Έχεις περάσει από όλα τα κόμματα

-«Έχεις καταλήξει (σε ποιο κόμμα είσαι); Και ντροπιάζεις και τον Πειραιά!»

Σιγά τον πολυέλαιο! Καμιά εκτίμηση δεν σου έχω!»

-«Και εγώ. Άιντε!»

-«Κοίταξε να σου πω μη μου λες εμένα άιντε..»

-«Φύγε από δω πέρα σε παρακαλώ…»

«Ο Τσίπας είναι ο καλύτερος ηγέτης… κορώνα στο κεφάλι μου… θα τα ψηφίσω όλα… ο Τσίπρας είναι ηγέτης και είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες».

0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Φεβ 2019, 16:57

Π Καμμένος προς Α Τσίπρα: «Από το ταξίδι μου στις ΗΠΑ με τα πρωτοσέλιδα της Αυγής και της ΕΦΣΥΝ προαναγγέλθηκε ότι θα υπάρξει αποστασία. Ότι βουλευτές θα περάσουν από το ένα κόμμα στο άλλο με ανταλλάγματα. Και μάλιστα από το κόμμα του εταίρου της κυβέρνησης στην κυβέρνηση. Συγχαρητήρια, κύριε πρωθυπουργέ, το καταφέρατε. Και είστε σε κοινή γραμμή με τη ΝΔ. Πήρατε και το κεφάλι μου και το πήγατε βόλτα στον Ερντογάν και γράφανε τα πρωτοσέλιδα ότι έφυγε το πρόβλημα από τη μέση. Το επόμενο ίσως να είναι στην Μέρκελ»
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Φεβ 2019, 18:52

Εικόνα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Ο playmobil και ο σαχλαμάρας

Την ώρα που μιλούσε νωρίτερα στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης για τα δάνεια των πολιτικών, τον λόγο ζήτησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σηκώνοντας το χέρι του, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο υπουργός αποκαλώντας τον «playmobil».

Έντονα απάντησε και ο κ. Γεωργιάδης, αποκαλώντας τον «σαχλαμάρα».

Παύλος Πολάκης: «Να το το χεράκι πάνω, κουνήθηκε το playmobil».

Αδωνις Γεωργιάδης: «Την Πέμπτη έχουμε δικαστήριο. Εκδικάζεται η δική μου αγωγή κατά του κ. Πολάκη για ψεύδη αναφορικά με το δικό μου πόθεν έσχες το οποίο γνωρίζει, γιατί του έστειλα την γνωμοδότηση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, η οποία, ομόφωνα και με την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ, έκρινε ότι το πόθεν έσχες μου είναι μια χαρά.
Όσον αφορά το δικό μου δάνειο, το πήρα όντας ιδιώτης και πριν εκλεγώ βουλευτής, είναι στεγαστικό, είναι τοκοχρεολυτικό. Είναι στεγαστικό δάνειο πρώτης κατοικίας. Αν είναι για τα αυτονόητα να συνεννοούμαστε με λάσπη, δεν θα βγάλουμε άκρη.
Και επειδή ο κ. Πολάκης ενέπλεξε τον κ. Στουρνάρα σε ποινικές υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη, με βάση τον νόμο που συζητάμε σήμερα του κ. Καλογήρου για το τεκμήριο της αθωότητας, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο γιατί παρεμβαίνει σε ποινική υπόθεση σε εξέλιξη. Ούτε τον νόμο δεν έχεις καταλάβει και είσαι και υπουργός, σαχλαμάρα».

Αντιπαράθεση είχε ο κ. Πολάκης και με τον εισηγητή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, για τα όσα είχε πει πριν από λίγες μέρες ο Θόδωρος Τσουκάτος ως προς τη χρηματοδότηση που είχε το ΠΑΣΟΚ από εταιρείες το 2000.

Παύλος Πολάκης: «Βγαίνει ο Τσουκάτος στο δικαστήριο και λέει ότι το 2000 το ΠΑΣΟΚ πήρε 16 δισεκατομμύρια δραχμές από εταιρείες για να κάνει εκλογές. Και δεν συζητάει κανείς γι” αυτό».

Θεόδωρος Παπαθεοδώρου: «Ο κ. Τσουκάτος είναι κατηγορούμενος και ο κατηγορούμενος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Μην κοιτάτε σε μας, κοίταξε σε αυτούς που πήρατε, εκεί να κοιτάξετε, στους γραμματείς του ΠΑΣΟΚ που έχετε πάρει στο κόμμα σας. Προς τα εδώ δεν θα κοιτάτε, το πολιτικό πρόβλημα δεν είναι εδώ, το πολιτικό πρόβλημα το έχετε εσείς και θα πρέπει να παραιτηθείτε διότι κάνετε κακό όχι στην κυβέρνηση, αλλά στην ποιότητα της δημοκρατίας».
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Φεβ 2019, 14:18

Ο Γιακουμάτος, οι ομοφυλόφιλοι και τα… αγγούρια

Η κ. Θεοδώρα Μεγολοοικόνμου μετά τους κουραμπιέδες έπιασε τα ζαρζαβατικά. Σε τηλεοπτική της κόντρα με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, του προσέφερε ένα καλάθι με ζαρζαβατικά χωρίς αγγούρια.

«Αυτό το κάνω δώρο στον κ. Γιακουμάτο, διότι προχθές μίλησε υποτιμητικά για τη λαχαναγορά. Υποτίμησε τη λαχαναγορά του Ρέντη σε μία συνάντηση που είχαμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα όταν είπε ότι ξέρω τα θέματα της αγοράς εκείνος μου μίλησε υποτιμητικά και είπε: «Ποια της λαχαναγοράς του Ρέντη;»», είπε η βουλευτής, μιλώντας σε χθεσινή εκπομπή του Open.

Ο κ. Γιακουμάτος εξέφρασε χαρά που κάνει φροντιστήριο «και μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της». Σε κάθε περίπτωση, δεν δέχθηκε το δώρο.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου του είπε ότι στο καλάθι δεν έχει βάλει αγγούρια. «Σε συνέντευξή σας είχαν πει ότι δέχεστε φλερτ από γυναίκες και εσείς είχατε απαντήσει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Γι αυτό και δεν σας έβαλα. Είστε ρατσιστής», με τον κ. Γιακουμάτο να της απαντά: «τη μία με λες ρατσιστή, την άλλη σεξιστή, άντε να τριτώσει».

https://www.crashonline.gr/paraskinio/1 ... ria-video/
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Φεβ 2019, 16:58

Λεβέντης: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τον Τσίπρα ως τσογλάνι

Βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6. Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τον πρωθυπουργό ως «τσογλάνι» και «του υπόσχονται μεγαλεία». Μιλώντας, δε, για τη Συμφωνία των Πρεσπών εκτίμησε ότι «ο Τσίπρας έκανε προδοσία βλακείας, του το είπα κι εγώ μέσα στη Βουλή». Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε, επίσης, ότι ο Αλέξης «μου φέρθηκε ανήθικα και ύπουλα» με αφορμή τα δημοσιεύματα την περίοδο κατά την οποία ήταν επί τάπητος το θέμα της απλής αναλογικής που εμφάνιζαν την Ένωση Κεντρώων ότι θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στη στάση των βουλευτών που εγκατέλειψαν την Ένωση Κεντρώων ο πρόεδρος της ΕΚ είπε ότι «με πρόδωσαν από αχαριστία επειδή ο Τσίπρας ήθελε να περάσει τις Πρέσπες και ο Μητσοτάκης να δείξει ότι φυλλορροούμε για να δείξει ότι είμαστε όπως το Ποτάμι και καταρρέουμε».

Πρόσθεσε, δε, με αφορμή τους πρόθυμους βουλευτές και υπουργούς που προέρχονται από το ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο Τσίπρας τους λέει κλέφτες αλλά θέλει δίπλα του τους κλέφτες».

https://www.lykavitos.gr/leventis-oi-am ... simopoiou/
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Φεβ 2019, 15:12

Εικόνα

Ο σεξιστής και η ξεφτιλισμένη.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Open TV, όταν διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος και η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Αμφότεροι, προέρχονται από την Ένωση Κεντρώων, με την οποία είχαν εκλεγεί κι ενώ όλα άρχισαν σε φιλικό κλίμα, μιας και ήταν ομόσταβλοι, προς το τέλος η κουβέντα φούντωσε και εξαπέλυσαν πυρά ο ένας κατά του άλλου.

Μεγαλοοικονόμου: «Θυμάσαι πότε έφυγες;»
«Στις 29 Αυγούστου, όταν άνοιξε η Βουλή. Γιατί έφυγες; Επειδή δεν τήρησε ο πρόεδρος το εξάμηνο, γι αυτό έφυγες»
«Ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ».

Γιάννης Καλλιάνος: «Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς»

Μεγαλοοικονόμου: «Δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης».

Καλλιάνος:«Της είπε ο Λεβέντης, μην την παραδώσεις την έδρα, θα πάει στον Καλλιάνο. Όμως εγώ έκανα δήλωση, ότι δεν είμαι σκίουρος να κρεμαστώ από καρέκλες, δεν δέχομαι την έδρα».

Καλλιάνος: «Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σοβαρευτείτε είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το ράδιο αρβύλα όλη μέρα. Γελάνε τα πλατό όπου πάτε, γελάει όλη η Ελλάδα».

Μεγαλοοικονόμου: «Είσαι σεξιστής, είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής. Είσαι σαν τον Γεωργιάδη τον παιδεραστή; Τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία; Κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά».

https://www.crashonline.gr/paraskinio/1 ... na-vinteo/

Χαρείτε τους εθνοπατεράδες και τις εθνομαμάδες μας.

0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Μαρ 2019, 19:33

Εικόνα

Καρακώστα :«η Μακεδονία είναι μία και ελληνική είναι ακραίο».
Βούλτεψη: «Ούτε 5% δεν θα πάρετε» .

Βούλτεψη: «Εσείς είστε αγράμματη και ανελλήνιστη, είναι δυνατόν να ξέρετε γεωγραφία» «αυτοί κυβερνούν. Και τι έγινε; Θα με ανακαλέσεις στην τάξη; Στον ΣΥΡΙΖΑ μιλάω, δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά».

Καρακώστα: «Ο κόσμος καταλαβαίνει τις προσπάθειες που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσα έχει να κάνει ακόμα και γι αυτό θα μας ξαναψηφίσει», με την κυρία Βούλτεψη να πιάνει το κεφάλι της και να αναφωνεί «ω θεέ μου».

Στη συνέχεια η κυρία Καρακώστα επεσήμανε πως ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής άλλαξαν στάση στη συμφωνία για το ονοματολογικό της γειτονικής χώρας, με την Σοφία Βούλτεψη και την Εύα Καϊλή που βρίσκονταν στο πάνελ να αντιδρούν.

Βούλτεψη: «Τελείωσε το διάγγελμα;» σε δημοσιογράφο «να τα κάνεις αλλού αυτά».

Βούλτεψη: «Ανιστόρητη και ανελλήνιστη είναι η παράταξή σας. Γι αυτό και μας οδήγησε εκεί που μας οδήγησε. Είστε απόγονοι αυτών που ήταν στη σπηλιά μέσα στις Πρέσπες», με τον δημοσιογράφο να σηκώνεται όρθιος και να προσπαθεί να την… ηρεμήσει. «Δεν πάω πουθενά αν δεν πω αυτό που θέλω!», του είπε και η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με την κυρία Βούλτεψη να λέει στον δημοσιογράφο «πες στον Σαββίδη δεν θα φύγω».

Καρακώστα: «Δεν θα κλείσετε εσείς κυρία Βούλτεψη».

Καρακώστα : «Δεν θα κλείσετε εσείς κυρία Βούλτεψη» με την βουλευτή της ΝΔ να καλεί τους δημοσιογράφους να τη… βγάλουν έξω.

https://www.crashonline.gr/paraskinio/1 ... te-vinteo/
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μαρ 2019, 07:43

Εικόνα

Ο Μπράβος

Κώστας Τζαβάρας προς Πέτρο Κωνσταντινέα: Επιτέλους πρέπει να σέβεστε αυτούς που έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν…. Σας έχουν φέρει εσάς εδώ για μπράβο;

Ο κ. Κωνσταντινέας, δεν ακούγεται καλά, αλλά φαίνεται να του απαντάει κάτι σχετικά με ρόπλα για να πάρει την απάντηση από τον κ. Τζαβάρα:

Κώστας Τζαβάρας : Τα μούτρα σας να κοιτάξετε στον καθρέφτη, είσαι όργανο της προέδρου . Δεν θα μου στερήσετε το λόγο. Τέτοια νταηλίκια… όχι σε μένα… αυτά για τα ρόπαλα…

Εικόνα

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Κ. Τζαβάρα, δεν σας αναγνωρίσω, έχετε χάσει την ψυχραιμία σας… όσο πλησιάζουμε στις εκλογές χάνετε την ψυχραιμία σας … χάνετε το μέτρο…

Κώστας Τζαβάρας: Εσείς κυρία πρόεδρε, μην τον εμψυχώνετε και λειτουργεί σαν νευρόσπαστο... Τον εμψυχώνετε για να λειτουργεί σαν νευρόσπαστο. Τα ρόπαλα να τα μοιράζεστε μαζί με την Χρυσή Αυγή, όπως είπε ο κύριος για ρόπαλα πριν. Εμείς είμαστε φιλελεύθεροι δημοκράτες και δεν θα μας απαγορεύσετε να μιλήσουμε.

https://www.crashonline.gr/paraskinio/1 ... -mpravous/
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”