"Μαχαιριά" κατά.... διευθυντών!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Στύγιος

Re: "Μαχαιριά" κατά.... διευθυντών!

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Μαρ 2015, 19:09

Diadochos έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Εγώ είμαι μαχίμι της τάξης ,μέχρι και επικίνδυνες αποστολές έχω αναλάβει ήτοι ΕΠΑΛ μηχανολόγων :D :s_cool

Φαντάζομαι, με καρέκλα και μαστίγιο έμπαινες στην τάξη :D

Ειδικά για τα ΕΠΑΛ μηχανολόγων θα έπρεπε να καθιερωθεί επίδομα ανθυγιεινούς και επικινδύνου εργασίας. Mιλάμε για... Battlefield
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Μαρ 2015, 19:16

Diego έγραψε:Καλό και κακό παράλληλα.Από τη μία καλό είναι ο σύλλογος διδασκόντων αν κάποιος άχρηστος έχει επιβληθεί από τα πάνω να τον κόψει, από την άλλη ωστόσο τώρα ο καλύτερος δημιοσχετίστας εντός του συλλόγου διδασκόντων θα γίνεται διευθυντής.

Πρόταση: Πρέπει να τεθούν κάποια κριτήρια αντικειμενικά και μόνο όσοι τα πληρούν να βάζουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν διευθυντές.

Δεν νομίζω ,γιατί κατά νόμον υπεύθυνος είναι ο διευθυντής για οτιδήποτε στο χώρο του σχολείου, έπειτα "το άρχειν" θέλει και διοικητικές ικανότητες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 21 Μαρ 2015, 20:06

Στύγιος έγραψε:
Diego έγραψε:Καλό και κακό παράλληλα.Από τη μία καλό είναι ο σύλλογος διδασκόντων αν κάποιος άχρηστος έχει επιβληθεί από τα πάνω να τον κόψει, από την άλλη ωστόσο τώρα ο καλύτερος δημιοσχετίστας εντός του συλλόγου διδασκόντων θα γίνεται διευθυντής.

Πρόταση: Πρέπει να τεθούν κάποια κριτήρια αντικειμενικά και μόνο όσοι τα πληρούν να βάζουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν διευθυντές.

Δεν νομίζω ,γιατί κατά νόμον υπεύθυνος είναι ο διευθυντής για οτιδήποτε στο χώρο του σχολείου, έπειτα "το άρχειν" θέλει και διοικητικές ικανότητες.

Κσι θες να μου πεις στο μπουρδελο μας, υπαρχουν μονο λογικα και υπευθυνα ατομα που θα ψηφισουν για το καλο της ομαδας; Δες τι ψηφιζουν για τους υπολοπους αρχοντες, πως ο σχολικος χωρος δεν θα εχει τετοια φαινομενα;
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Μαρ 2015, 21:02

Θα δείξει. Αν ο Σύλλογος βγάλει δημαγωγό και ακατάλληλο,ο ίδιος θα το μετανιώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εξάλλου υπό δοκιμή θα είναι και για 1 χρόνο μέχρι να γίνουν οι κανονικές κρίσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 22 Μαρ 2015, 17:53

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:συλλογος διδασκοντων = συνδικαλισταραδες.

η διαπλοκη συνεχιζεται.

Τι συνδικαλισταράδες ρε, σύλλογος διδασκόντων είναι οι καθηγητές του κάθε σχολείου.

:s_no
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Μαρ 2015, 18:29

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό το μέτρο έστω και δοκιμαστικό για ένα χρόνο. Μάλλον κακό το βλέπω εγώ.
Θεωρώ ότι οι θέσεις των διευθυντών (σε οποιαδήποτε δουλειά) είναι πολύ σημαντικές και με πολλές ευθύνες. Το να είναι καλοί γραφειοκράτες μόνο και να έχουν καλές διοικητικές γνώσεις δεν φτάνει μόνο κατά τη γνώμη μου.

Το κυριότερο προσόν για μένα είναι να έχει πυγμή και να είναι αυστηρός, δίκαιος και τυπικός με τους νόμους. Όχι να είναι τυπολάτρης και να μην έχει ανθρώπινο πρόσωπο με τους υφισταμένους του αλλά να μην είναι ανεκτικός σε πολλά πράγματα και ξεφύγει η κατάσταση.
Δεν ξέρω εγώ γενικά είμαι υπέρ της "στρατιωτικής" πειθαρχίας αν θες κάτι να δουλεύει ρολόι.
Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι ότι πολλοί θα επιλέξουν έναν διευθυντή με κριτήριο να μην τους τρέχει πολύ, να είναι γενικά μαλθακός κτλ. Ποιος θα επιλέξει έναν μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι του;
Ναι αλλά χωρίς πειθαρχία και σωστή οργάνωση θα βρουν μπροστά τους άλλα προβλήματα γιατί το σχολείο δεν θα λειτουργεί σωστά. Και, δυστυχώς, τον Έλληνα αν τον αφήσεις λίγο λάσκα...ξεφεύγει τελείως μετά. Δεν νομίζω ότι ο Έλληνας έχει φιλότιμο που λένε. Θα κοιτάξει πάντα πώς θα τη σκαπουλάρει.

Γενικά, πολλοί είναι προκατειλημμένοι με την έννοια του "διευθυντή" και τη θεωρούν ως μια μορφή εξουσίας. Δεν ξέρω. Είναι και λίγο αριστερίστικες νοοτροπίες αυτές. Οι διευθυντές είναι η κεφαλή των σχολείων. Αν λείψουν μία μέρα, καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Δεν ξέρω. Αν ήμουν εγώ διευθύντρια σε σχολείο ή οπουδήποτε θα κοιτούσα να εκτιμάνε τα λεφτά που παίρνουν και να δουλεύουν. Και το αντίστροφο φυσικά. Ο διευθυντής να εκτιμά τη δουλειά των υφισταμένων του και να την αναγνωρίζει. Μέχρι και οι γυμναστές θα έφτυναν αίμα. Όχι πετάμε μια μπάλα και λέμε ότι δουλέψαμε.
Πειθαρχία και αίμα. :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 22 Μαρ 2015, 18:51

Μπορεί να πάει μπόουθ γουέηζ.
Αν η πλειοψηφία των καθηγητών είναι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους, θα είναι καλό, γιατί θα βγάζουν άνθρωπο που θέλει να τους βοηθήσει σ' αυτο.
Αν είναι χαβαλέδες, θα είναι κακό.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Μαρ 2015, 19:17

Kauldron έγραψε:Μπορεί να πάει μπόουθ γουέηζ.
Αν η πλειοψηφία των καθηγητών είναι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους, θα είναι καλό, γιατί θα βγάζουν άνθρωπο που θέλει να τους βοηθήσει σ' αυτο.

Μακάρι να το δουν έτσι.

Kauldron έγραψε:Αν είναι χαβαλέδες, θα είναι κακό.

Αν είναι χαβαλέδες οι περισσότεροι και βγάλουν χαβαλέ διευθυντή, λυπάμαι τους 2-3 φουκαράδες που θα τύχουν σε τέτοιο σύλλογο και θα θέλουν να δουλέψουν σωστά και δεν θα μπορούν. Ειλικρινά.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Απρ 2015, 19:47

Μλκς θα χεστούμε στο τέλος, θέλουν να με βάλουν υποψήφιο απέναντι στον τωρινό( πασόκο) ,τους είπα άντε γαμηθείτε μια φορά και να βάλουν υποψήφιοι οι ίδιοι, δεν θέλω να γίνω διευθυντής
0 .

Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mnimes_istorikes » 04 Απρ 2015, 19:55

Αν η θεση εχει προμηθειες-μαιντανο-μπισμπιρικι-τσοχατζομαντελολιαπη, μπεκα.Αλλιως πες τους να παν να μαμηθουν :D :D :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”