αναδρομη στο παρελθον,εφημεριδες&Ντανος Κρυσταλλης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Τσακαλι

Re: αναδρομη στο παρελθον,εφημεριδες&Ντανος Κρυσταλλης

Δημοσίευσηαπό Τσακαλι » 04 Μαρ 2015, 21:21

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 04 Μαρ 2015, 21:24

Τσακαλι έγραψε:Εικόνα

dafuq??? :o
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 04 Μαρ 2015, 21:32

Diadochos έγραψε:

:LoL: :LoL: :LoL: :LoL: Ψεκασμένος σοσιαλπροοδευτισμός, να τα βλέπει ο Σατανικός αυτά

Συνεχίζουμε δυναμικά! Και όχι μόνο με Αυριανή...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Μαρ 2015, 05:24

Diadochos έγραψε:
Τσακαλι έγραψε:Εικόνα

σχεση με αυτο το ιστορικο αρθρο ειχε ο Αριστος ο οποιος εδωσε ενα πρωτο υλικο στο συντακτη του αλλα διαφωνουσε με την εκδοχη των πυρηνικων...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mnimes_istorikes » 05 Μαρ 2015, 06:37

Για αρχειο παλιων εφημεριδων

http://efimeris.nlg.gr/ns/main.html
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 05 Μαρ 2015, 21:25

Αρίστος έγραψε:σχεση με αυτο το ιστορικο αρθρο ειχε ο Αριστος ο οποιος εδωσε ενα πρωτο υλικο στο συντακτη του αλλα διαφωνουσε με την εκδοχη των πυρηνικων...

.

Άντε ρε συ! Τους ξέχεσες μετά που έβαλαν πρωτοσέλιδο το συγκεκριμένο σενάριό τους; :D

Συγγνώμη για την εμμονοληψία μου επίσης, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ να μην ποστάρω και άλλα ιστορικά πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Για να γίνω λιγότερο μονότονος δεσμεύομαι αν συνεχιστεί ένδοξα το νήμα να καλύψω κάποια άλλη εγχώρια εφημεριδάρα, είμαι μεταξύ ελεύθερου τύπου και νέων, αν θέλετε ρίξτε τις προτάσεις σας :D
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Τσακαλι

Δημοσίευσηαπό Τσακαλι » 06 Μαρ 2015, 21:41

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Τσακαλι

Δημοσίευσηαπό Τσακαλι » 20 Μαρ 2015, 21:38

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Μαρ 2015, 07:13

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Άντε ρε συ! Τους ξέχεσες μετά που έβαλαν πρωτοσέλιδο το συγκεκριμένο σενάριό τους; :D

το ρεπορταζ το εκανε ο κολλητος μου εκεινη την εποχη και το προηγουμενο διαστημα του ειχα δωσει καποια στοιχεια ενω το συζητουσαμε συχνα το ζητημα, δεν τον κατηγορω που περασε τη δικη του αποψη στο αρθρο, γιατι να μην ειναι εγκυροτερη απο τη δικια μου; και φυσικα ουτε στο ελαχιστο δεν χαλασε η σχεση μας, συχνα ειχαμε διαφωνιες αλλα παντα ηταν εποικοδομητικες...

το ιδιο ισχυει και με σενα, στη λεω αλλα το κανω γιατι μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης και θελω να σε προφυλαξω απο την απαισιοδοξια...

οσον αφορα το θεμα της σπηλιας η παγια θεση μου ηταν πως υπαρχει ενα εντονο γεωμαγνητικο πεδιο στο υπεδαφος της το οποιο εχει τετοιες ιδιοτητες που μερικες στρατιωτικες υπηρεσιες ξενων κρατων θελησαν να πειραματιστουν μαζι του κατασκευαζοντες υπογειες υποδομες...

σαν αποδειξη του πεδιου μπορω να επικαλεστω φαινομενα που συνεβηκαν σε μενα και φιλους μου αλλα σημερα δεν συμβαινουν γιατι τα εργα στη σπηλια αλλαξαν τη μορφολογια του χωρου...

στο αρθρακι υπαρχει η φωτο του Αριστου οταν ηταν τριακονταετης να ψαχνει μεσα στη σπηλια...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 21 Μαρ 2015, 10:45

Ρε συ ΑΡιτο, ανοιξε τετοια νηματα στα εναλλακτικά, είναι ενδιαφέροντες συζητήσεις.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”