ΠΗΞΤΕ έγραψε:Άντε ρε συ! Τους ξέχεσες μετά που έβαλαν πρωτοσέλιδο το συγκεκριμένο σενάριό τους;
το ρεπορταζ το εκανε ο κολλητος μου εκεινη την εποχη και το προηγουμενο διαστημα του ειχα δωσει καποια στοιχεια ενω το συζητουσαμε συχνα το ζητημα, δεν τον κατηγορω που περασε τη δικη του αποψη στο αρθρο, γιατι να μην ειναι εγκυροτερη απο τη δικια μου; και φυσικα ουτε στο ελαχιστο δεν χαλασε η σχεση μας, συχνα ειχαμε διαφωνιες αλλα παντα ηταν εποικοδομητικες...
το ιδιο ισχυει και με σενα, στη λεω αλλα το κανω γιατι μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης και θελω να σε προφυλαξω απο την απαισιοδοξια...
οσον αφορα το θεμα της σπηλιας η παγια θεση μου ηταν πως υπαρχει ενα εντονο γεωμαγνητικο πεδιο στο υπεδαφος της το οποιο εχει τετοιες ιδιοτητες που μερικες στρατιωτικες υπηρεσιες ξενων κρατων θελησαν να πειραματιστουν μαζι του κατασκευαζοντες υπογειες υποδομες...
σαν αποδειξη του πεδιου μπορω να επικαλεστω φαινομενα που συνεβηκαν σε μενα και φιλους μου αλλα σημερα δεν συμβαινουν γιατι τα εργα στη σπηλια αλλαξαν τη μορφολογια του χωρου...
στο αρθρακι υπαρχει η φωτο του Αριστου οταν ηταν τριακονταετης να ψαχνει μεσα στη σπηλια...
.
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.