ποιο κομμα εχει τα περισσοτερα ουγκ
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: ποιο κομμα εχει τα περισσοτερα ουγκ
ΧΑ και μετά νομίζω η ΝΔ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

απο αγνωστο ουγκ αλλα απο γνωστο μαντρι
Οι εργαζομενοι πρεπει να φοβουνται τη συνεχιση του καπιταλισμου οχι ομως και τον ταξικο αγωνα που εγγυαται το μελλον τους!
Οι εργαζομενοι πρεπει να φοβουνται τη συνεχιση του καπιταλισμου οχι ομως και τον ταξικο αγωνα που εγγυαται το μελλον τους!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

[quote="Λαχουρένιος"
Πως οριζεις το ουγκ? Αν δεν ειναι ουγκ ενας αγραμματος ανθρωπους που τραμπουκιζει ή ειναι υπερ των τραμπουκισμων τοτε ποιος ειναι?[/quote]
αυτός που δεν βλέπει το προφανές ....το παράδοξο ή την αντίφαση σε αυτά που βλέπει,λεει , ή ακούει
πχ.ενα χρυσαυγιτικο ουγκ μου την ελεγε για τονους και στιξης που δεν χρησιμοποιησα χωρις να "βλεπει τις λεξεις που εγραψα
επειδη δεν του αρεσαν ή δεν καταλαβαινε το νοημα
η συζητηση ειχε να κανει με εναν αλβανο που εγραψε οτι την ελληνικη σημαια πρεπει να την κρατουν τα ελληνακια πρωτιστως
δηλαδη συμφωνει με τις θεσεις τις χα ....και ο τυπος συνεχιζε να τον βριζει γιατι ειναι ξενος !!
Πως οριζεις το ουγκ? Αν δεν ειναι ουγκ ενας αγραμματος ανθρωπους που τραμπουκιζει ή ειναι υπερ των τραμπουκισμων τοτε ποιος ειναι?[/quote]
αυτός που δεν βλέπει το προφανές ....το παράδοξο ή την αντίφαση σε αυτά που βλέπει,λεει , ή ακούει
πχ.ενα χρυσαυγιτικο ουγκ μου την ελεγε για τονους και στιξης που δεν χρησιμοποιησα χωρις να "βλεπει τις λεξεις που εγραψα
η συζητηση ειχε να κανει με εναν αλβανο που εγραψε οτι την ελληνικη σημαια πρεπει να την κρατουν τα ελληνακια πρωτιστως
δηλαδη συμφωνει με τις θεσεις τις χα ....και ο τυπος συνεχιζε να τον βριζει γιατι ειναι ξενος !!
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Nεα Δημοκρατια αβλεπει: Πρετεντερης, Σταη, Μπουμπουκος, Παπαδημητριου, Πορτοσαλτε, Τζημερος...
βαζω μεσα και τον Παγκαλο που ειπε οτι θα ψηφισει Νουδουλα...
Εγω το ουγκ δεν το μετραω με δεικτη μορφωσης αλλα αναλογα με το ποσες καφριλες ξεστομιζει καθημερινα...
.
βαζω μεσα και τον Παγκαλο που ειπε οτι θα ψηφισει Νουδουλα...
Εγω το ουγκ δεν το μετραω με δεικτη μορφωσης αλλα αναλογα με το ποσες καφριλες ξεστομιζει καθημερινα...
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:απο αγνωστο ουγκ αλλα απο γνωστο μαντρι
Αυτο το κειμενο ειναι ορθογραφημενο, εχει συντακτικο, ειρμο και πολυσυλλαβες λεξεις
Ειναι μια αποψη που μπορει να θεωρησει κανεις λανθασμενη, γραφικη, τρελη κλπ, αλλα ουγκ δεν ειναι
Ουγκ ειναι αυτο
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:αυτός που δεν βλέπει το προφανές ....το παράδοξο ή την αντίφαση σε αυτά που βλέπει,λεει , ή ακούει
Και μονος σου τα λες ρε Νεμο οτι οι δικοι σας ειναι ουγκ
Βλεπεις?
Ειναι ντροπη να ξερουν οι 10χρονοι αλβανοι και αφγανοι καλυτερα ελληνικα απο τους δηθεν ελληναραδες πατριωτες, δεν το καταλαβαινεις?

0 .
-
nemo
- Supreme poster

αυτος στο βιντεο δεν ειναι ουγκ ..μπορεις να τον χαρακτηρισεις για πιστο σκυλι με ελαφρως μειωμενη αντίληψη
ξερεις ποσους τετοιους σου βρισκω εγω απο κκε;
ξερεις ποσους τετοιους σου βρισκω εγω απο κκε;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν μπορει να συνταξει μια προταση ο τυπος, ειναι ο ορισμος του ουγκ
Σε καθε κομμα υπαρχουν ουγκ, αλλα στην ΧΑ ειναι ο κανονας
Για να διαβασεις το Κομμουνιστικο Μανιφεστο και να το καταλαβεις, δεν μπορεις να εισαι ουγκ
Για να διαβασεις το Κομμουνιστικο Μανιφεστο και να το καταλαβεις, δεν μπορεις να εισαι ουγκ
0 .
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν μπορει να συνταξει μια προταση ο τυπος, ειναι ο ορισμος του ουγκ
https://www.youtube.com/watch?v=x72xQ22pyAc
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν μπορει να συνταξει μια προταση ο τυπος, ειναι ο ορισμος του ουγκ
διαφωνω αλλα δεν φτανει μονο να το πω αυτο θα πρεπει να γραψω και τους λογους
εσυ εχεις στο νου σου οτι καποιος που διαβαζει το μανιφεστο και μπορει να το απαγγελει εχει και την λογικη της επεξεργασιας;
σε αυτο που διαβαζει; δηλαδη αν εγω απαγγειλω ενα ποιημα εχω συγχρόνως και την δυνατοτητα να το ερμηνευσω;
η εσυ;
σημερα λαχουρ η κοινωνια των ανθρωπων σε μεγαλη πλειοψηφία πιστευει οτι η λογικη δεν ειναι κατι το αφηρημενο και στατικο
αλλα κατι που διαρκως εξελισσεται ανα-δημιουργωντας τα παλια σχηματα με τα καινουργια πλαθοντας και διαμορφωνοντας
και σχηματιζοντας περιπλοκοτερα σχηματα ιδεων και αντιλήψεων
παλια ισως το μανιφεστο να φανταζε ενα τρομερο σε σύλληψη ιδεων βιβλιο σημερα φτασαμε εξελικτικα σε μια κλιμακα
που ενας 15 χρονος να εχει την δυνατοτητα να το αποδομηση ταυτοχρόνως την ωρα και που θα το διαβαζει
... για να μην πολυλογω -δεν μου αρεσει το συχαινομαι θαθελα να ειχα το προσον της μιας επεξηγηματικης φρασης
περα λοιπον απο το να διαθετει κανεις το προσον της μνημης και της αποστηθισεις
χρειαζεται πανω απο ολα να εχει κανεις και την ικανοτητα της οξυδερκειας
ωστε να αντιληφθει ολα αυτα που εγραψα στα παραπανω ποστ δηλαδη το προφανες
τελικως το παιδι που χαρακτηρισες για ουγκ ειναι ενας εργαζομενος της διπλανης μας πορτας
που δεν ειχε τα οικονομικα μεσα για περαιτερω σπουδες
και στην τελικη... αφενος που δεν καθοριζει επι ουδενι τροπο την ζωη μας
αφετερου αγωνιζεται για το διακαιωμα της αυτοδιαθεσης και των δικαιωματων του ελληνικου τροπου ζωης
αυτο και μονο με αναγκαζει θα ελεγα να βρισκομαι διπλα του στον αγωνα αυτο
παρα σε καποιον κομμουνιστη που θελει ακριβως τα αντιθετα χωρις καν να καταλαβαινει που θα τον οδηγησει αυτη η παρορμηση
επειδη αποστήθισε ενα βιβλιο που δεν το καταλαβε και εχω εκατο λογους να σου πω γιατι δεν το καταλαβε
0 .