Μπογιο Καταπελτης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μπογιο Καταπελτης

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Μαρ 2015, 13:37

Λαχουρένιος έγραψε:Εισαι δεξιος ωραια,αρα δε ψηφιζες ΚΚΕ ουτε και οταν ειχε το Μπογιοπουλο.

Αρα ολη αυτη η χωρις νοημα μπογιοπουλολογια ηταν μια παρελκυστικη τακτικη,για να μη συζητηθει η ουσια του αρθρου του ΝΜ,που ειναι η στροφη 180 της κυβερνησης σε σχεση με τις υποσχεσεις της.Σα να κανω εγω κριτικη στη ΧΑ που εδιωξε τον Περιανδρο,ενω δε θα τη ψηφιζα ουτε νεκρος.

Ακομα και ο ροκο κατι προσπαθησε να ψελλισει επι του θεματος,ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να τα καταφερεις πολυ καλυτερα.

Νομίζω οτι δικαιούμαστε να κάνουμε κριτική και σε κόμματα που δεν ψηφίζουμε.
Άλλωστε αυτό γίνεται κατά κανόνα. Πρέπει το ΚΚΕ ν' αποτελεί εξαίρεση, και ν' απαγορέυται η κριτική εκτός αν είσια ψηφοφόρος του? Γιατί?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2015, 13:40

Σωστο αλλα η κριτικη πρεπει να γινεται σε καθαρες βασεις,οχι με προφασεις και οχι για να καλυπτει τις κωλοτουμπες της κυβερνησης.

Οταν σε καθε τι που αποκαλυπτει την πολιτικη απατη της κυβερνησης,αρχιζεις τα ''μα ο Μπογιοπουλος'',ε αυτο δεν ειναι τιμια κριτικη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Μαρ 2015, 13:45

Ας ξαναδούμε λίγο το ποστ:

Λαχουρένιος έγραψε:Εισαι δεξιος ωραια,αρα δε ψηφιζες ΚΚΕ ουτε και οταν ειχε το Μπογιοπουλο.

Αρα ολη αυτη η χωρις νοημα μπογιοπουλολογια
ηταν μια παρελκυστικη τακτικη,για να μη συζητηθει η ουσια του αρθρου του ΝΜ,που ειναι η στροφη 180 της κυβερνησης σε σχεση με τις υποσχεσεις της.Σα να κανω εγω κριτικη στη ΧΑ που εδιωξε τον Περιανδρο,ενω δε θα τη ψηφιζα ουτε νεκρος.

Ακομα και ο ροκο κατι προσπαθησε να ψελλισει επι του θεματος,ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να τα καταφερεις πολυ καλυτερα.

Εσύ δηλώνεις οτι από τη στιγμή που δεν ψηφίζω ΚΚΕ, και δεν ψήφιζα, η "μπογιοπουλολογία" μου, είχε στόχο ν' αποσπάσει την προσοχή από την ουσία του άρθρου.
Δηλαδή όποιος δεν είναι ψηφοφόρος ενός κόμματος, όταν σχολιάζει κάτι που ειπε ένα μέλος ενός κόμματος (άλλου από το δικό του), σίγουρα το κάνει για ν' αποσπάσει την προσοχή από αυτό που είπε το μέλος.
Φυσικά δεν χρειάζεται να πώ κάτι για ν' αποδειχθεί το προφανές λάθος αυτής της δήλωσης, που και εσύ, προς τιμήν σου, δέχεσαι.
Επί του θέματος, σχολιάζω οτι το ΚΚΕ ΔΕΝ επιθυμεί την εξουσία (φέρνοντας παράδειγμα την περίπτωση Μπογιόπουλου, και της αντιμετώπισής του από το ίδιο του το κόμμα), συνεπώς δεν αποτελεί εναλλακτική στον σύριζα, εκτός αν αλλάξει τακτική και αποζητήσει την εξουσία. ΑΥτό το απλό πράγμα είναι το σχόλιό μου.

Το ίδιο είπε και ο μνήμες, το ίδιο είπε και ο ρόκ.
Μοναδικός "σύμμαχος" εδώ, ο Ποντικός. Να το προσέξεις αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2015, 13:58

Οταν το θεμα του Μπογιοπουλου το φερνεις παντα στη κουβεντα,οποτε εκεινος ασκει κριτικη στο ΣΥΡΙΖΑ,και οταν την κουβεντα αυτη την εχουμε κανει αλλες 5 φορες,και καθε φορα 'ξεχνας' τι εχει ειπωθει και επανερχεσαι με τα ιδια ακριβως επιχειρηματα με πριν (πχ οτι ο ΝΜ πηγαινε για ΓΓ,ενω αντικειμενικα ποτε δεν υπηρχε τετοιο θεμα),τοτε ειναι φανερο οτι το κανεις επιτηδες για να μη συζητηθει η ουσια.

Και γω ασκω κριτικη στην κυβερνηση,οπως και στην προηγουμενη,αλλα επι της ουσιας και οποτε αυτο ειναι εντος θεματος.Δε σπαμμαρω πχ για το Μαρια που αυτος οντως εφυγε και σημερα ειναι απεναντι σας και σας κατηγορει για κωλοτουμπα,σε καθε θεμα,ειτε κολλαει με αυτο ειτε οχι.Ουτε κριτικαρω πχ τη ΝΔ επειδη δε μου αρεσε η προεκλογικη της τακτικη ή η φατσα του μπουμπουκου,αλλα επειδη δε συμφωνω με την ιδεολογια της και την πολιτικη της.

Τελος,ο Ποντικος ουτε μποτ ειναι,ουτε μνημονιακος σε συσκευασια αντιμνημονιακου ειναι,οποτε προτιμω να συμφωνει μαζι μου ενας τετοιος,παρα 1000 ροκο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Μαρ 2015, 14:09

Εμένα μου αρκεί που αυτό που σου επισημαίνω εγώ, σου το επισημαίνουν και άλλα 2 άτομα, διαφορετικών πολιτικών αντιλήψεων. Αυτό θα έπρεπε να σου λέει κάτι (ειδικά αυτό που λέει ο μνήμες) αλλά δυστυχώς (πραγματικά) φαίνεται πως δεν το αντιλαμβάνεται η παράταξή σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2015, 14:11

Καλα,και σενα σου επισημαινουν αλλοι τοσοι οτι η κυβερνηση υπεγραψε μνημονιο,αλλα προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο τον Κουτσουμπα και τον Μπογιοπουλο.

Τουλαχιστον,μην εκτροχιαζεις αλλο το θεμα,απευθυνομαι στη θεση σου ως συντονιστη σε αυτο.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Μαρ 2015, 15:05

Κανενας δεν ψηφιζει κανενα ποτε για το ανεφικτο.
Μην ηλιθιολογουμε θελοντας να αποφυγουμε την απαντηση.
Το ανεφικτο μονο με αιμα μπορει ισως να επελθει.
Αλλα κανενας σας δεν ειναι ετοιμος και για αυτο οι υπερεπαναστατες, οπως γραφω εγω, της ψωλης, κανουν την παπια σε αυτο το βασικο.
Και τι να γραψουν αλλωστε, οτι εχουν κανενα οπλισμενο να αντιδρασουν σε μια αστικη επιθεση?

Μεχρι εκει φτανουν λοιπον.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2015, 16:16

Μα τι θελατε να μην υπογραψουμε το μνημονιο και να φαμε σφαιρες?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 02 Μαρ 2015, 17:28

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Το κομμάτι είναι γενικά γερό μπουκακέ στον μνημονιακό σύριζα

Κάτσε ρε συ, δηλαδή δε γουστάρεις μνημονιακό σύριζα; :D
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Μαρ 2015, 17:31

Ο Ποντικος δεν ειναι μποτ?

Χειροτερος απο εσας , ειναι βρωμιαρης πασοκομποτ και μαλιστα του χειριστου ειδους, Μπενυμποτ.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”