Σας πειράζει πολύ άμα καταρεύσουμε;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Σας πειράζει πολύ άμα καταρεύσουμε;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Μαρ 2015, 22:31

Α, μην τα μπερδεύουμε τώρα, εσύ έγραψες ότι θα καταρρεύσουμε και ότι δεν πρέπει να καταναλώνουμε πολλές πολλές θερμίδες.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 01 Μαρ 2015, 22:33

Εντάξει εγώ είμαι από αυτούς που θα αντέξω. Το μπάνιο ας πούμε που θα γίνει πιο σπάνιο δεν θα με χαλάσει και τόσο. :s_dunno
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Μαρ 2015, 22:39

Αν μένεις Αθήνα δεν σε βλέπω να την βγάζεις καθαρή. Που θα φυτέψεις ζαρζαβατικά να έχεις να τρως; Που θα έχεις τα κουνέλια και τις κότες;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 01 Μαρ 2015, 22:49

Diadochos έγραψε:Αν μένεις Αθήνα δεν σε βλέπω να την βγάζεις καθαρή. Που θα φυτέψεις ζαρζαβατικά να έχεις να τρως; Που θα έχεις τα κουνέλια και τις κότες;

Καλά που μου το θύμισες ρε συ :D Κοτες θα πάρω μόνο και θα τις έχω εκεί που τις είχα άλλοτε. Κουνέλια δεν παίρνω.
Μετά από την εμεπιρία που είχα που έσφαξα έξι (για να κάνω χάρη. Εγώ δεν το τρώω.) πρόπερσι, αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ και το δήλωσα να μη βασίζονται πάνω μου. Ξέρω κι από μέλι, βάζω πατάτες, παντζάρια μελιτζάνες και άλλα. Και φυσικά ως επαναστάτης αντέχω :D Έκτός Αθήνας είμαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 01 Μαρ 2015, 22:56

Ευτυχώς έχομε το ΚΚΕ. Θα το ψηφίσομε, θα τα βροντήξει κάτω με τους Γερμανούς και τους Κινέζους, και θα σωθούμε.
Βέβαια εκώλωσε ολίγον τί στην υπόθεση της ασυλίας του Μπουμπούκου, αλλά τί είναι ο Σόιμπλες και οι Κινέζοι μπροστά στον Μπουμπούκο.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Μαρ 2015, 23:13

Kauldron έγραψε:Ευτυχώς έχομε το ΚΚΕ. Θα το ψηφίσομε, θα τα βροντήξει κάτω με τους Γερμανούς και τους Κινέζους, και θα σωθούμε.
Βέβαια εκώλωσε ολίγον τί στην υπόθεση της ασυλίας του Μπουμπούκου, αλλά τί είναι ο Σόιμπλες και οι Κινέζοι μπροστά στον Μπουμπούκο.

Αυτά να λες και όταν θα χρειαστεί να πας σε κανένα νοσοκομείο επί λιωσίματος μούτρων ευρωπαίων απο Βαρουφάκερ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 01 Μαρ 2015, 23:25

Δεν έχει κάποια σχέση αυτό που λέω μ' αυτό που λές εσύ, αλλά δεν πειράζει.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 02 Μαρ 2015, 00:18

Κατάρρευση = Δραχμή

Στηρίζω
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Flash Gordon

Δημοσίευσηαπό Flash Gordon » 02 Μαρ 2015, 20:55

σε νιώθω χαοτικέ!
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 02 Μαρ 2015, 20:56

Flash Gordon έγραψε:σε νιώθω χαοτικέ!