Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης ΦΠΑ από Βαρουφάκη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης ΦΠΑ από Βαρουφάκη

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 26 Φεβ 2015, 09:41

Δεν διαφωνώ μαζί σου (αν και οι ΝΔΣόκοι έχουν κι έναν ακόμα λόγο να είναι τόσο "πειθήνιοι" και αυτός λέγεται Χριστοφοράκος), και τελικά είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο λύση θα δοθεί.
Αν καταφέρει ο σύριζας και μας φέρει κάτι καλύτερο, θα έχουμε το καλύτερο.
Αν δεν τα καταφέρει, ο κόσμος θα συνειδητοποιήσει οτι πρέπει να φύγομε από το ευρώ.
Το ξέρεις, οτι κι εγώ μιλάω κατά του ευρώ απ' την αρχή, και όταν μου έλεγαν για ποιό λόγο στηρίζω ΑΝΕΛ, απαντούσα οτι θα βρεθούν κι άλλοι μέσα στο κόμμα που θα έχουν την ίδια άποψη.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 26 Φεβ 2015, 13:26

Καθολου υφεσιακο μετρο η αυξηση του ΦΠΑ :rolleyes:
Αραγε θα ρωτησουν την τροικα αν το εγκρινει;
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 26 Φεβ 2015, 15:24

Κάτσε πρώτα να γίνει...
0 .

PSaRas

Δημοσίευσηαπό PSaRas » 26 Φεβ 2015, 15:29

«Θα γίνει εξορθολογισμός στον ΦΠΑ, δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά ή στα βιβλία» διαβεβαίωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

http://www.protothema.gr/economy/article/454755/vitsas-tha-ginei-exorthologismos-ston-fpa-/

Ε μα το ΦΠΑ στα νησιά και στα βιβλία θα εξόντωνε την κοινωνία.Ας το αυξήσουν αλλού.Ε χελώνε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 26 Φεβ 2015, 15:38

Αν το αυξήσουν οπουδήποτε, θα τους κράξω κι εγώ. Αυτή είναι η διαφορά μας, εγώ δεν είμαι "ο,τι πεί ο Καμμένος", όπως είσαι εσύ για τον τσοπάνη σου.
Αλλά εγώ έχω πεί και τί βασικά περιμένω απ' αυτήν την κυβέρνηση, να χτυπήσει τα λαμόγια τους ολιγάρχες (τα εγχώρια αφεντικά του τσοπάνη σου).

Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός.
0 .

PSaRas

Δημοσίευσηαπό PSaRas » 26 Φεβ 2015, 15:42

Οχι.Πρώτα θα κράξουμε και θα χλευάσουμε εσένα γιατί ψήφιζες αυτά τα λαμόγια και μετά θα ζητήσεις συγνώμη να εξιλεωθείς.Επι Αντώνη Σαμαρά τέτοια καραγκιοζιλίκα δεν είχαμε.Εσείς ήρθατε για να ανακουφίσετε τον λαό ή για να του πάρετε και τα σώβρακα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 26 Φεβ 2015, 15:48

PSaRas έγραψε:Οχι.Πρώτα θα κράξουμε και θα χλευάσουμε εσένα γιατί ψήφιζες αυτά τα λαμόγια και μετά θα ζητήσεις συγνώμη να εξιλεωθείς.Επι Αντώνη Σαμαρά τέτοια καραγκιοζιλίκα δεν είχαμε.Εσείς ήρθατε για να ανακουφίσετε τον λαό ή για να του πάρετε και τα σώβρακα;

Μια που πλέον δηλώνεις ξεκάθαρα οτι (και) το δικό σου θέμα (εκτός απ' τον Γιαννόπουλο) είναι προσωπικό, δεν νομίζω να είσαι σε θέση (από άποψης ηθικής) να με κράξεις, ή να με χλευάσεις. Το ποιός είσαι και ποιός είμαι, το ξέρουμε όλοι, άλλωστε. Αναδυόμενος από τον σιχαμερό βόθρο όπου όποιος έχει να πεί κάτι διαφορετικό ή δεχόταν απειλές, ή ύβρεις ή απλά τον διώχνατε, και έχοντας εμποτιστεί με την βρωμιά εκείνου του βόθρου, βέβαια, δεν περιμένω να μπορείς να διακρίνεις κάποια διαφορά.

Το "διαμάντι" σου το κάνω quote, για να μείνει και να φαίνεται το κόμπλεξ σου προς εμένα.

Είναι ενδιαφέρον πάντως, πώς εσύ περιμένεις από 'μενα να ζητήσω "συγγνώμη" για να εξιλεωθώ, τη στιγμή που εσύ οχι μόνο δεν ζήτησες ποτέ συγγνώμη από κανέναν (πχ για τα 18 σημεία) αλλά κάθε φορά που έβγαινε κάτι έκανες και επιθέσεις από πάνω.
0 .

PSaRas

Δημοσίευσηαπό PSaRas » 26 Φεβ 2015, 15:54

Kauldron έγραψε:Μια που πλέον δηλώνεις ξεκάθαρα οτι (και) το δικό σου θέμα (εκτός απ' τον Γιαννόπουλο) είναι προσωπικό, δεν νομίζω να είσαι σε θέση (από άποψης ηθικής) να με κράξεις, ή να με χλευάσεις. Το ποιός είσαι και ποιός είμαι, το ξέρουμε όλοι, άλλωστε. Αναδυόμενος από τον σιχαμερό βόθρο όπου όποιος έχει να πεί κάτι διαφορετικό ή δεχόταν απειλές, ή ύβρεις ή απλά τον διώχνατε, και έχοντας εμποτιστεί με την βρωμιά εκείνου του βόθρου, βέβαια, δεν περιμένω να μπορείς να διακρίνεις κάποια διαφορά.

Δεν ξέρω τί θέματα έχεις, αλλά εσύ επικεντρώνεσαι σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και υποτιμητικά λεκτικά παιχνιδάκια.Το κράξιμο θα το φας όχι γιατί έχω πρόβλημα μαζί σου, ίσα ίσα κάθομαι και σου μιλάω και χαβαλέ έχουμε κάνει παλιότερα, αλλά για όλα όσα έλεγες πως θα αλλάξουν προς το καλύτερο μ αυτά τα λαμόγια που ψηφίζεις μ΄ έναν τρόπο υπεροπτικό και αλαζονικό.Τώρα για απειλές και βρισιές και διωξίματα δεν ξέρω και μιας και μιλάμε εδώ καλά είναι να μένουμε στα του εδώ.
Σε χαλάει που θα κάνω ότι έκανες;
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 26 Φεβ 2015, 16:05

Κι εσένα και τον Γιαννόπουλα, λοιπόν, πρέπει να σας είχα κεράσει πολύ χοντρή πίκρα, μην πώ τίποτα άλλο.

PSaRas έγραψε:
Kauldron έγραψε:Μια που πλέον δηλώνεις ξεκάθαρα οτι (και) το δικό σου θέμα (εκτός απ' τον Γιαννόπουλο) είναι προσωπικό, δεν νομίζω να είσαι σε θέση (από άποψης ηθικής) να με κράξεις, ή να με χλευάσεις. Το ποιός είσαι και ποιός είμαι, το ξέρουμε όλοι, άλλωστε. Αναδυόμενος από τον σιχαμερό βόθρο όπου όποιος έχει να πεί κάτι διαφορετικό ή δεχόταν απειλές, ή ύβρεις ή απλά τον διώχνατε, και έχοντας εμποτιστεί με την βρωμιά εκείνου του βόθρου, βέβαια, δεν περιμένω να μπορείς να διακρίνεις κάποια διαφορά.

Δεν ξέρω τί θέματα έχεις, αλλά εσύ επικεντρώνεσαι σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και υποτιμητικά λεκτικά παιχνιδάκια.Το κράξιμο θα το φας όχι γιατί έχω πρόβλημα μαζί σου, ίσα ίσα κάθομαι και σου μιλάω και χαβαλέ έχουμε κάνει παλιότερα, αλλά για όλα όσα έλεγες πως θα αλλάξουν προς το καλύτερο μ αυτά τα λαμόγια που ψηφίζεις μ΄ έναν τρόπο υπεροπτικό και αλαζονικό.Τώρα για απειλές και βρισιές και διωξίματα δεν ξέρω και μιας και μιλάμε εδώ καλά είναι να μένουμε στα του εδώ.
Σε χαλάει που θα κάνω ότι έκανες;

Πολύ ωραία. Εδώ μας δηλώνεις οτι επειδή εγώ επιτέθηκα στην ΝΔ, τόλμησα να κάνω τέτοιο πράγμα, εσύ ως γαλάζιος τιμωρός, θα έρθεις εδώ και θα με κράξεις. Αλλά δεν είναι προσωπικό (μήπως σε πληρώνουν?) όλο αυτό απλά το κάνεις "επειδή εγώ έλεγα οτι θ' αλλάξουν πράγματα προς το καλύτερο".
Και πάμε στο απόλυτο ξεβράκωμά σου.
Εγώ δεν έλεγα οτι θ' αλλάξουν πράγματα προς το καλύτερο, εγώ έκραζα την ΝΔ γι' αυτά που έκανε. Επίσης, έκραζα μερικά τσογλάνια, που χλεύαζαν τον ελληνικό λαό οτι και καλά, δεν έχει κανένα πρόβλημα και κάθεται και κλαίγεται ενώ καλοπερνάει.
Και συνεχίζουμε το ξεβράκωμά σου:
Τώρα για απειλές και βρισιές και διωξίματα δεν ξέρω και μιας και μιλάμε εδώ καλά είναι να μένουμε στα του εδώ.

Μα μόλις πριν λίγο, εσύ ο ίδιος, δήλωσες οτι η "έλευσή" σου εδώ, οφείλεται σ' αυτά που έλεγα σε άλλο φορουμ (στον γνωστό υπόνομο απ' όπου αναδύθηκες). Τώρα που φτάνουμε στο "δια ταύτα", ξαφνικά "δεν ξέρεις", "δεν είδες", "δεν άκουσες", για απειλές, βρισιές και διωξίματα.
Ό,τι σε συμφέρει θυμάσαι, ο,τι δεν σε συμφέρει το ξεχνάς, έτσι?
Γνήσιος νεοδημΟΡΚάτης.
Ρε ούστ από 'δω, κομματόσκυλο, που μπήκες εδώ να μας την πείς κιόλας. Αεί τράβα πίσω στο βόθρο σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 26 Φεβ 2015, 16:52

PSaRas έγραψε:Οχι.Πρώτα θα κράξουμε και θα χλευάσουμε εσένα γιατί ψήφιζες αυτά τα λαμόγια και μετά θα ζητήσεις συγνώμη να εξιλεωθείς.Επι Αντώνη Σαμαρά τέτοια καραγκιοζιλίκα δεν είχαμε.Εσείς ήρθατε για να ανακουφίσετε τον λαό ή για να του πάρετε και τα σώβρακα;

Φουλ καραγκιοζιλίκια είχαμε επί Σαχλαμαρά. Βλέπεις μόνο ότι θέλεις να δεις.

Βούλτεψη και κωλόχαρτο, ομιλία Αντωνάκι για σοβιετία, success story και πολλά πολλά ακόμα. Αν δεν τα αναγνωρίσεις αυτά η κριτική σου στον Συριζα δεν έχει αξία. Ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημά σου; Ότι στηρίζεις ΚΟΜΜΑ και όχι ΘΕΣΕΙΣ. Αντιθέτως, εγώ δεν δεσμεύομαι από brand names ούτε στο ελάχιστο και μπορώ να τα χώνω σε όλους για τις βλακείες τους (και στον εαυτό μου για τα λάθη μου).
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”