Προγραμμα Θεσ/νικης-4μηνο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Στύγιος

Re: Προγραμμα Θεσ/νικης-4μηνο

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Φεβ 2015, 18:47

Xωρίς πολλές φανφάρες ,τα πρώτα δείγματα γραφής μετά από ένα μήνα είναι αντιφατικά ,θολά ,πολλά κινούνται στα όρια του σουρρεαλισμού :rolleyes07: :sgrat:, δηλώσεις επί δηλώσεων ,οι οποίες αλληλοαναιρούνται ,στοχοθεσία στα όρια του ανύπαρκτου κι οι συνιστώσες κράζουν... γνώμη μου είναι ότι δεν προμηνύεται τίποτα καλό.

ΣΣ: εγώ π.χ αν δεν εφαρμόσω στην τάξη όσα δηλώνω, μετά από 2,3 μέρες άντε 1 βδομάδα... "τον ήπια" ,αυτοί σε πόσο καιρό θα το καταλάβουν; :sgrat:
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 25 Φεβ 2015, 19:18

Νομιζεις οτι ολα ειναι ηρεμα και ησυχα χωρις να σαμποταρουν οπως μπορουν την κυβερνηση που δεν γουσταρουν απο ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ μεχρι ΧΑ?
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Φεβ 2015, 20:19

Η απάντηση σου είναι επιεικώς τραγική ,φταίνε οι κομμουνιστές , ο Ολυμπιακός , ο άναδρομος Ερμής και τ'@@ μου που κουνιούνται σε φα μείζονα. :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 25 Φεβ 2015, 20:29

Στύγιος έγραψε:Η απάντηση σου είναι επιεικώς τραγική ,φταίνε οι κομμουνιστές , ο Ολυμπιακός , ο άναδρομος Ερμής και τ'@@ μου που κουνιούνται σε φα μείζονα. :nono:

Πες τα ρε Στύγιε, ευτυχώς κατάλαβες κι εσύ καλά τι δούλεμα παίζεται.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 25 Φεβ 2015, 20:31

Οι αντιμνημονιακοί ξυπνούν με γρήγορους ρυθμούς. Προβλέπω το 81% να γίνεται 8,1% εντός εξαμήνου.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 25 Φεβ 2015, 20:42

Green Dragon έγραψε:Οι αντιμνημονιακοί ξυπνούν με γρήγορους ρυθμούς. Προβλέπω το 81% να γίνεται 8,1% εντός εξαμήνου.

Βγάλε, βγάλε, η δημοτικότητα τσιπροκαμμένων θα ξεφουσκώσει σαν τρύπιο λάστιχο εντός μηνών, χρόνο δε θα κλείσουν.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Φεβ 2015, 20:44

Ναι καλά ,έχω δηλώσει επανειλημμένα κι από δω μέσα ότι θέλω έξοδο απ'το ευρώ και "γαία πυρί μιχθήτω"

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς ευρώ, αυτό το νόμισμα ήταν μιά κάποια λύσις
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Φεβ 2015, 20:55

To συριζομπότ σε ρόλο comical Ali :D

Εικόνα
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Φεβ 2015, 21:12

Diadochos έγραψε:To συριζομπότ σε ρόλο comical Ali :D

Εικόνα

Αυτουνού , αν θυμάμαι καλά , τού είχαν ασπρίσει τα μαλλιά μετά από λίγες μέρες, λίγο το 'χεις να φας Τόμαχωκ στον κώλο; :LoL: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Φεβ 2015, 21:29

O comical Ali είναι θρησκεία. Διάβασε την λίστα με τις ατάκες του κατά τον 1ο πόλεμο του Ιράκ:

http://www.welovetheiraqiinformationminister.com/

εν τω μεταξύ μέχρι και το στυλ έκφρασής τους μοιάζει :LoL:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”