ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΚΤ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ;
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΚΤ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ;
Ρε φίλε, σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι αυτό το πρόβλημα και ιδίως στα μικρά αστικά κέντρα. Εδώ λέμε δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο, ακόμη και σε χωριό αν πας, για να μην σου πω, πως στα χωριά είναι καλύτερα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Δεν ξέρω, εγώ προσωπικά δεν νοιώθω και κάποιο ιδιαίτερο ρατσισμό στην Ελλάδα. Μπορεί να είμαι και όχι και τόσο πολύ αισθητός σε αυτό το θέμα γιατί έχω συνηθίσει να είμαι πάντα λίγο ξένος προς τον περικυκλο μου. Και βέβαια δεν ζούσα ποτέ στην βαθειά Ελληνική επαρχία...
Apo την άλλη όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας ντόπιος μπορεί να νοιώθει ρατσισμό στην δικιά του χώρα αλλά τεσπα. Εσύ τα βρήκες στην Γερμανία, σε ταιριάζει πιο πολύ από την Ελλάδα. Σεβαστή είναι η θέση σου, αν και μου φαίνεται λίγο παράξενη.
Apo την άλλη όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας ντόπιος μπορεί να νοιώθει ρατσισμό στην δικιά του χώρα αλλά τεσπα. Εσύ τα βρήκες στην Γερμανία, σε ταιριάζει πιο πολύ από την Ελλάδα. Σεβαστή είναι η θέση σου, αν και μου φαίνεται λίγο παράξενη.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Freisinniger
- Maître des anions

Με την Γερμανία σε άλλο θέμα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός. Ο πρώτος είναι με το αλκοόλ και ο δεύτερος είναι οι γερμανίδες είναι αρκετά επικίνδυνες, δεν είναι σαν τις Ελληνίδες έριξες ένα βρισίδι και εντάξει, έχω ακούσει τρελά πράγματα, γάμησέ τα, ούτε και οι γερμανοί οι ίδιοι δεν την παλεύουν με αυτές.
0 .

-
Διάδοχος
- Danchō

ВладимирВладимирович έγραψε:libre έγραψε:Η συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανών είναι εναντίων της Ελλάδας, όπως θα δείτε.
Σορρυ για οφφτοπ αλλά έχω μια ερώτηση προς τους Μετράνιο, Διάδοχο και λοιπούς κατοίκους Γερμανίας.
Το νοιώθετε στην καθήμερηνη σας ζωή εκεί ότι οι Γερμανοί είναι εναντίον της Ελλάδας;
Όχι.
Βασικά είναι τρομοκρατημένοι με το ενδεχόμενο να φάνε φέσι. Εμένα με πλευρίζουν και προσπαθούν να πάρουν κλίμα απο Ελλάδα, για το αν θα πληρώσουμε ή θα πιστολιάσουμε.
Σκέψου ότι ο Γερμανός σε δανείζει 15 σεντς γιατί δεν έχεις ψιλά για το μηχάνημα του καφέ, και την επόμενη μέρα σε περιμένει έξω απο την πόρτα του γραφείου για να σε τα ζητήσει.
Κάνε την αναγωγή στα 60 δις ευρώ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Diadochos έγραψε:Σκέψου ότι ο Γερμανός σε δανείζει 15 σεντς γιατί δεν έχεις ψιλά για το μηχάνημα του καφέ, και την επόμενη μέρα σε περιμένει έξω απο την πόρτα του γραφείου για να σε τα ζητήσει.
Κάνε την αναγωγή στα 60 δις ευρώ.
Εγώ λέω ότι πρέπει να βαρέσουμε κανόνι μόνο και μόνο για να δούμε πως θα πήζουν οι Ούννοι όταν θα γράψουν τα loss 60 δις στα grossbuch τους

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Freisinniger
- Maître des anions

Diadochos έγραψε:
Βασικά είναι τρομοκρατημένοι με το ενδεχόμενο να φάνε φέσι. Εμένα με πλευρίζουν και προσπαθούν να πάρουν κλίμα απο Ελλάδα, για το αν θα πληρώσουμε ή θα πιστολιάσουμε.
Έλα ρε τα ίδια; Το ίδιο και οι μεγαλωμένοι μετανάστες εδώ.
Κάθε μέρα τους λέω βγαίνουμε από το ευρώ, έρχεται ανάσταση, τέρμα η δουλειά, ο βασικός μισθός θα είναι διπλάσιος σε λίγα χρόνια. Τρελό γέλιο.
0 .

-
Διάδοχος
- Danchō

Metranion έγραψε:Ρε φίλε, σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι αυτό το πρόβλημα και ιδίως στα μικρά αστικά κέντρα. Εδώ λέμε δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο, ακόμη και σε χωριό αν πας, για να μην σου πω, πως στα χωριά είναι καλύτερα.
Υπάρχει. Εγώ είμαι πολύ ρατσιστής και συχνά κάνω μπούλινγκ.
Πριν μερικές εβδομάδες μάλιστα με κάλεσε στο γραφείο του το μεγάλο αφεντικό για να με ξεχέσει. Φυσικά άδικα.
Κατά καιρούς σκάνε διάφοροι στο εργοστάσιο και το μέγα αφεντικό που κάνει τα PR τους κάνει τουρνέ. Μια μέρα σκάει με καμιά 15αριά γυμνασιόπαιδα (στα πλαίσια επίσκεψης επαγγελματικού προσανατολισμού). Τυχαίνει να είμαι στο κατάστρωμα και να κάνω μασάλι με τους εργάτες. Με το που βλέπω τα παιδιά, τους λέω, Α! ήρθαν τα καινούργια παιδιά-σκλάβοι που παραγγείλαμε. Μα, για στάσου, κάτι δεν πάει καλά εδώ, δεν έχουν το σωστό χρώμα. Δεν βαριέσαι, θα τα χρησιμοποιήσουμε όσο αντέξουν και μετά θα παραγγείλουμε τα σωστά, απο Ινδία. Τα παιδάκια και το αφεντικό με κοιτούσαν σαν χαζοί, μερικά τσακαλάκια όμως γέλασαν, σίγουρα τα παίρνουν μαζί τους οι πατεράδες τους στις διαδηλώσεις της πεγίδα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

Diadochos έγραψε:Metranion έγραψε:Ρε φίλε, σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι αυτό το πρόβλημα και ιδίως στα μικρά αστικά κέντρα. Εδώ λέμε δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο, ακόμη και σε χωριό αν πας, για να μην σου πω, πως στα χωριά είναι καλύτερα.
Υπάρχει. Εγώ είμαι πολύ ρατσιστής και συχνά κάνω μπούλινγκ.
Πριν μερικές εβδομάδες μάλιστα με κάλεσε στο γραφείο του το μεγάλο αφεντικό για να με ξεχέσει. Φυσικά άδικα.
Κατά καιρούς σκάνε διάφοροι στο εργοστάσιο και το μέγα αφεντικό που κάνει τα PR τους κάνει τουρνέ. Μια μέρα σκάει με καμιά 15αριά γυμνασιόπαιδα (στα πλαίσια επίσκεψης επαγγελματικού προσανατολισμού). Τυχαίνει να είμαι στο κατάστρωμα και να κάνω μασάλι με τους εργάτες. Με το που βλέπω τα παιδιά, τους λέω, Α! ήρθαν τα καινούργια παιδιά-σκλάβοι που παραγγείλαμε. Μα, για στάσου, κάτι δεν πάει καλά εδώ, δεν έχουν το σωστό χρώμα. Δεν βαριέσαι, θα τα χρησιμοποιήσουμε όσο αντέξουν και μετά θα παραγγείλουμε τα σωστά, απο Ινδία. Τα παιδάκια και το αφεντικό με κοιτούσαν σαν χαζοί, μερικά τσακαλάκια όμως γέλασαν, σίγουρα τα παίρνουν μαζί τους οι πατεράδες τους στις διαδηλώσεις της πεγίδα.
Δεν είσαι Γερμανός και αυτό κάνει την διαφορά, έλληνας και να μην είναι ρατσιστής λίγο σπάνιο. Βέβαια καραρατσιστές είμαστε και ας μην το κρύβουμε. Βέβαια φταίει και στο κλίμα που ζεις, είναι σκατά στο ΔΔΡ, όσους γνώρισα από εκεί, είναι λίγο ρατσιστές.
ΥΓ Υπόψιν οι Γερμανοί δεν πιάνουν τα υποννοούμενα, δεν έχουν μάθει να ζουν με πονηριές και υπαινιγμούς και σε κοιτάνε σαν χαζοί πάντα (και αναρωτιούνται τι λέει τώρα αυτός;), αν φυσικά το πεις το ίδιο στον μετανάστη το πιάνει με την μία.
0 .

-
Green Dragon
- Crazy poster

Kauldron έγραψε:Ευτυχώς που έχουμε ελεύθερη οικονομία δηλαδή...![]()
Θα έχει μεγάλη πλάκα πάντως να καταρρεύσουν οι βρωμοτράπεζες, αφού είναι πυλώνας της σαπίλας (τόσα χρόνια χορηγούσαν μια χαρά τα θαλλασοδάνεια).
Ενδιαφέρουσα είδηση από τον Σατάνικ.
Καμία πλάκα δεν θα έχει, δεν ξέρεις τι λες.
Κάτι τέτοια γράφουν και οι αναρχοκαπιταλιστές και τρώνε ντομάτες.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.