Μάντης έγραψε:Εγώ να δεχθώ ότι σε όλα όσα γράφεις πιο πάνω έχεις δίκιο.
Τι θα σκεφτόμουν αν είχες δίκιο σε όλα.
Στο πρώτο θα έλεγα υπάρχει όντως κάποια γραμμή Σύριζα στην ΕΡΤ όχι περισσότερο από όσο είχανε οι άλλοι αλλά από το Συριζα έχω απαιτήσεις να κάνει την διαφορά αλλιώς και είναι βλακεία και μία από τα ίδια.
Στα άλλα.
Αν ο Μητσοτάκης είναι καθαρός προσφεύγει σε διάλογο με προτάσεις που να δίνουν λύσεις στο πρόβλημα και ξεμπροστιάζει το βρώμικο Συριζα.
Όμως αν τι να γίνει αυτό έγιναν άλλα αντίθετα πράγματα από την πλευρά του που δείχνουν άλλα πράγματα .
Υπάρχει πρόβλημα με την διαπλοκή και πρέπει να λυθεί.
Να ξεκαθαρισω,οτι δε λεω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ο πρωτος που χρησιμοποιησε την ΕΡΤ για δικους του σκοπους.
Οπως σε ολα,ετσι σε αυτο ακολουθησε την πεπατημενη των προηγουμενων.
Πιστευω πως παρακολοθουμε ενα παιχνιδι στο οποιο ο καθε παικτης προσπαθει να ελεγξει οσο το δυνατον περισσοτερα απο τα ΜΜΕ,και ταυτοχρονα η κυβερνηση συγκεκριμενα προσπαθει να αποπροσανατολισει την προσοχη μας απο την γενικοτερη πολιτικη της.Ενα παιχνιδι που δεν μας αφορα στο ελαχιστο.
Κατα τη γνωμη μου,ο μονος τροπος να λυθει το θεμα των καναλιων ειναι να καταργηθουν τα ιδιωτικα και στην κυβερνηση να ειναι ενα κομμα που ενδιαφερεται πραγματικα για το λαο,αρα δε θα χει και αναγκη να λεει ψεματα.