Βυθίζεται η ΜΕΓΚΑ-λη ναυαρχίδα?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Re: Βυθίζεται η ΜΕΓΚΑ-λη ναυαρχίδα?

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 08 Φεβ 2016, 12:27

Admin έγραψε:
Metranion έγραψε:Βασικά ήμουν λάτρης του Σταρ μόνο και μόνο για τις ξένες ταινίες που ανέβαζαν, από τότε που ασχολήθηκα με το ίντερνετ όλα έπαψαν να υπάρχουν. Νομίζω η τηλεόραση θα πάψει να υφίσταται.

Απλά θα γίνει διαδικτυακή και η τουβου. Ήδη σε μεγάλο βαθμό γίνεται αυτό.

Το ότι υπάρχουν βέβαια άτομα που ακόμα βλέπουν ειδήσεις στο Μ(αρ)ΕΝΓΚΑ τσάνελ είναι απλά τραγικό.

Μα ούτως ή άλλως, η ενημέρωση από το διαδίκτυο γίνεται. Και η όποια δυναμική δημιουργείται από την ενημέρωση δεν οφείλεται στις τηλεοπτικές ειδήσεις αλλά στην αναπαραγωγή της διαδικτυακής πληροφόρησης από την tv.

Οπότε, το όλο θέμα είναι παιχνίδι εντυπώσεων και τίποτε περισσότερο γιατί στην Ελλάδα δεν προσφέρεται από κανένα μέσο αντικειμενική ενημέρωση.

Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι αυτή προσφέρεται από την ΕΡΤ.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 08 Φεβ 2016, 12:30

δεν ειναι το ιδιο πραγμα το διαδυκτιακο με την απευθειας ενημερωση μεσω μια του βου.
Εκει λοιπον δεν υπαρχει παιχνιδι εντυπωσεων αλλα ουσιας, εξ ου και τα ουρλιαχτα.
Θυμαστε ας πουμε πως εβγαζαν το ναι και το οχι τα ΜΕΓΚΑΣΚΑΙ?
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 08 Φεβ 2016, 12:37

exomotis έγραψε:δεν ειναι το ιδιο πραγμα το διαδυκτιακο με την απευθειας ενημερωση μεσω μια του βου.
Εκει λοιπον δεν υπαρχει παιχνιδι εντυπωσεων αλλα ουσιας, εξ ου και τα ουρλιαχτα.
Θυμαστε ας πουμε πως εβγαζαν το ναι και το οχι τα ΜΕΓΚΑΣΚΑΙ?

Θυμόμαστε.

...Και λοιπόν;

Κατά τα φαινόμενα είχαν απόλυτο δίκιο γιατί αυτό που επικράτησε εν χορδαίς και οργάνοις ήταν το ΝΑΙ.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 08 Φεβ 2016, 15:31

Ναι φυσικα, το ναι πηρε το 62%.
Ειδες τι παθαινεις αμα δεν εχεις τιποτα να στηριξεις τα ΜΕΓΚΑΣΚΑΙ σας.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 08 Φεβ 2016, 18:10

H εκτίμηση μου -και συνεπώς ο επηρεασμός- από τις ειδήσεις του μεγκασκάι είναι ακριβώς η ίδια με την εκτίμηση που έχω για όλα τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια.

Εσύ ποιους θα μου πρότεινες ως καλούς/έντιμους/έγκυρους δημοσιογράφους;
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 08 Φεβ 2016, 18:39

Kανενα, παρεκτος απο αυτους ειναι αρκουντως εξυπνοι να μην καιγονται απο ολους μας.
Ο εξυπνος δηλαδη ειναι και προσεκτικος και δεν δειχνει ποτε την στηριξη του.
Και δυσκολευει ετσι την κυβερνηση σε πλαισια που εχουν νοημα, και δεν κανει σαν την χηρα στο κρεβατι αν η κυβερνηση που δεν γουσταρει και ειναι φανερος εχθρος της ,τον εχει εντελως θεσει στην αφανεια.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 08 Φεβ 2016, 19:32

exomotis έγραψε:Kανενα, παρεκτος απο αυτους ειναι αρκουντως εξυπνοι να μην καιγονται απο ολους μας.
Και δυσκολευει ετσι την κυβερνηση σε πλαισια που εχουν νοημα, και δεν κανει σαν την χηρα στο κρεβατι αν η κυβερνηση που δεν γουσταρει και ειναι φανερος εχθρος της ,τον εχει εντελως θεσει στην αφανεια.

Σ' αυτό συμφωνούμε.

Αλλά αυτό που γράφεις σημαίνει επίσης ότι οι μεγκασκαϊτες και λοιποί δεν έχουν κάποιον αξιόλογο αντίπαλο.
Τόσο η αντιπολίτευση όσο και η συμπολίτευση παίζει μεταξύ γελοίας σοβαροφάνειας και επίσης γελοίου λαϊκισμού.
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί θα πρέπει να νοιώθω -εγώ ή ο οποιοσδήποτε- αρνητικά ή θετικά για τους μεν ή τους δε.

Προσωπικώς τουλάχιστον, αντιμετωπίζω αμφότερους ως επιθεωρησιακά στοιχεία και τίποτε περισσότερο.
Νομίζω δε ότι οι περισσότεροι έτσι ακριβώς τους βλέπουν.

Γενικώς, τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και οι πολιτικοί ως αντικατοπτρισμοί της ίδιας εικόνας, απευθύνονται (δηλαδή μπορούν να επηρεάσουν) στο ίδιο ακριβώς κοινό.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 08 Φεβ 2016, 21:58

Aυτο ειναι θεμα προσωπικο του καθενα, και βοιωματων οπως και επικτητων.
Αλλο κατανοουσε ας πουμε ο Δεσοποτοπουλος που μας αφησε προχθες νομιζω, και αλλο εγω ο ελαχιστος,ο νανος, μπροστα του.
Ολά δηλαδη εχουν να κανουν με παραμετρους που δεν ειναι ιδιοι στον καθενα , αλλα το δικο μου επιχειρημα ειναι ακριβως η δυνατοτητα να ξεχωρισεις καποιον, που την εχουν σιγουρα ελαχιστοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Φεβ 2016, 18:18

exomotis έγραψε:Kανενα, παρεκτος απο αυτους ειναι αρκουντως εξυπνοι να μην καιγονται απο ολους μας.

Και οι αλλοι σε δυσκολευουν,για αυτο βγαζεις αφρους
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 09 Φεβ 2016, 20:03

Μπα , εσυ καιοι ομοιοι σου βγαζετε αφρους που οι αλλοι σου, δεν μπορουν να πετυχουν αυτο που θετε.
Αυτο βλεπουμε ολοι εδω.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”