Μιχελογιαννάκης για τα λείψανα.
-
Μάντης
- Basic poster

Re: Μιχελογιαννάκης για τα λείψανα.
Μπόρω να κρίνω μόνο αυτά που λέει όχι αυτά που μπορεί να νομίζω /νομίζει ο καθένας ότι μπορεί να ....εννοηθούν.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Freisinniger
- Maître des anions

αυτά λέει, δεν εννοεί
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Metranion έγραψε:Σπέκουλα κάνει ο Μιχελογιανάκης μεταξύ των λειψάνων θαυματουργών και μη, όπως λέει ο ίδιος, και εμπλέκει και την θρησκεία. Ενώ γλωσσολογικά κυρίως το λείψανο συνδέεται με την αγιοποίηση ενός νεκρού σώματος και όχι κατά ανάγκη ως επιστημονική λέξη που κυρίως χρησιμοποιείται η λέξη πτώμα ή σωρός.
Ακριβως.
0 .
-
JVarvatos
- Rookie poster

Μάντης έγραψε:Μπόρω να κρίνω μόνο αυτά που λέει όχι αυτά που μπορεί να νομίζω /νομίζει ο καθένας ότι μπορεί να ....εννοηθούν.
από που προκύπτει αυτη η μυωπική διάσταση; Οι πράξεις του, οι γνώμες των ανθρώπων, η διαδρομή του, το πλαίσιο στο οποίο μιλάει, τα συμφέροντα του δεν είναι βάση συζήτησης;
θεωρώ ότι η αντιμετώπιση που έχεις προς το βίντεο είναι ενδεικτική του τι μπορεί να κάνει ο αριστερισμός στον άνθρωπο.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Ο Μιχελογιαννάκης απλώς χρησιμοποιεί μια επιστημονική προσέγγιση για να δικαιολογήσει το μεταφυσικό χριστιανικό στοιχείο. Το πως ερμηνεύεται ή προβάλλεται αυτό είναι άλλο θέμα.
Από εκεί και πέρα, σαφώς η πολιτεία πρέπει να δίνει το δικαίωμα επιλογής όπως αναφέρει πιο πάνω ο Μάντης.
Σίγουρα όμως, η επιλογή της καύσης δεν αποτελεί απόδειξη υπέρβασης του μεταφυσικού στοιχείου. Συνήθως υποδηλώνει έναν υπερβάλλοντα ναρκισσισμό ή ρομαντισμό, που δεν έχει καμμία σχέση με τον υλισμό που πρεσβεύει η αθεϊα.
Από εκεί και πέρα, σαφώς η πολιτεία πρέπει να δίνει το δικαίωμα επιλογής όπως αναφέρει πιο πάνω ο Μάντης.
Σίγουρα όμως, η επιλογή της καύσης δεν αποτελεί απόδειξη υπέρβασης του μεταφυσικού στοιχείου. Συνήθως υποδηλώνει έναν υπερβάλλοντα ναρκισσισμό ή ρομαντισμό, που δεν έχει καμμία σχέση με τον υλισμό που πρεσβεύει η αθεϊα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΑΛΗ έγραψε:Ο Μιχελογιαννάκης απλώς χρησιμοποιεί μια επιστημονική προσέγγιση για να δικαιολογήσει το μεταφυσικό χριστιανικό στοιχείο. Το πως ερμηνεύεται ή προβάλλεται αυτό είναι άλλο θέμα.
Συμφωνω
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Ο Μιχελογιαννάκης για μένα λεκτικά ,σχοινοβάτησε πολύ εξυπνα και οριακά με σκοπό να μην έρθει σε αντίθεση με καμία πλευρά.
Με μια απάντηση σε ένα ερώτημα δύσκολο που ήθελε πολύ συζήτηση , απάντησε γρήγορα, αλλά σαν πολιτικός.
Ατόπημα , βλακεία ή οτιδήποτε άλλο στην απάντηση του δεν μπορεί να του καταλογίσει κανείς.
Για αυτό αποφάσισαν να διαφοροποιήσουν την απάντηση του -τα λόγια του-.
Για να μπορούν να τον σταυρώσουν.
Εγώ του βγάζω το καπέλο.
Πρέπει να είναι διαόλου κάλτσα και η ουσία των λόγων του παραμένει για ανάλυση και συζήτηση.
Ναι Επιστημονικά μόνο θετική συμβολή έχει η ταφή των ανθρώπων.
Το δικαίωμα της επιλογής του καθενός δεν το αφαιρεί κανένας.
Αν και προσωπικά είμαι αντίθετος σε αυτό (καύση νεκρών ) εν πάση περιπτώση αποδέχομαι την καύση γιατί είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός αλλά με μία προϋπόθεση , αυτοί που επιλέγουν την καύση θα πρέπει να πληρώνουν ένα μεγάλο ποσό π,χ 100.000 ευρώ για την εγωιστική ζημιά που κάνουν έτσι θα τους αποτρέπουν και θα επιλέγουν την ταφή.
Για να τους δω μετά όλους αυτούς που θέλουν την καύση αν θα την επιλέγουν.
Αυτά.
Με μια απάντηση σε ένα ερώτημα δύσκολο που ήθελε πολύ συζήτηση , απάντησε γρήγορα, αλλά σαν πολιτικός.
Ατόπημα , βλακεία ή οτιδήποτε άλλο στην απάντηση του δεν μπορεί να του καταλογίσει κανείς.
Για αυτό αποφάσισαν να διαφοροποιήσουν την απάντηση του -τα λόγια του-.
Για να μπορούν να τον σταυρώσουν.
Εγώ του βγάζω το καπέλο.
Πρέπει να είναι διαόλου κάλτσα και η ουσία των λόγων του παραμένει για ανάλυση και συζήτηση.
Ναι Επιστημονικά μόνο θετική συμβολή έχει η ταφή των ανθρώπων.
Το δικαίωμα της επιλογής του καθενός δεν το αφαιρεί κανένας.
Αν και προσωπικά είμαι αντίθετος σε αυτό (καύση νεκρών ) εν πάση περιπτώση αποδέχομαι την καύση γιατί είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός αλλά με μία προϋπόθεση , αυτοί που επιλέγουν την καύση θα πρέπει να πληρώνουν ένα μεγάλο ποσό π,χ 100.000 ευρώ για την εγωιστική ζημιά που κάνουν έτσι θα τους αποτρέπουν και θα επιλέγουν την ταφή.
Για να τους δω μετά όλους αυτούς που θέλουν την καύση αν θα την επιλέγουν.
Αυτά.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Μάντης
- Basic poster

Λαχουρένιος έγραψε:Psofa dike mou
Για το ψόφα κ.λ.π δεν σου απαντώ.
Άσε ρε , έρχεστε στον πλανήτη τρώτε ένα κοπάδι αρνιά , ένα σμήνος κοτόπουλα , ελάφια , ζαρκάδια , γουρούνια , κουνέλια , ψάρια κατεβάζετε -κατεβάζετε και στο τέλος το <<παίζεται ιδεολόγοι >>και λέτε θέλω να κόψετε και ένα δέντρο για να με κάψετε δεν θέλω να αφήσω τίποτα στον πλανήτη εκτός από μόλυνση στον αέρα. Ούτε λίπασμα για τα δεντράκια.
Ο εγωισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Αν το αποφάσιζαν όλοι οι άνθρωποι αυτό 7,5 δις να πώ και από 70 κιλά ό καθένας μέσο όρο ; ..κάτι δισεκατομμύρια τόνους ύλης κάθε τόσο να καίγεται έτσι από εγωισμό. Χαμένη ύλη , χαμένη ενέργεια μόλυνση για τις δηθενιές σας.
Δεν θέλεις να ταφείς ;
Τέλος μη ανακύκλωσης και παράλληλα και τέλος μόλυνσης περιβάλλοντος 100.000 ευρώ.
Κάνε οικονομίες μην φάς πολλά ζωντανά να πληρώσεις για να σε κάψουν.
Άη στο διάολο εγωίσταροι .
0 .