Διαφορές αριστερής με δεξιάς ιδεολογίας.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Re: Διαφορές αριστερής με δεξιάς ιδεολογίας.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 13 Νοέμ 2015, 18:34

Kauldron έγραψε:
Μάντης έγραψε:
Kauldron έγραψε:
Είμαι αριστερός γιατί δεν μπορώ να περνάω καλά αν δεν περνά καλά και ο δίπλα μου.

Δεν νομίζω οτι έχει δει ποτέ κανένας τέτοιου είδους αριστερό.

Η πλειονότητα απλά δεν είναι καλόγεροι ή ιεραπόστολοι το εκφράζουν με αγώνα τον οποίον αγώνα τους οι δεξιοί τον ονομάζουν επιθετικότητα.

Δεν έχω δεί ποτέ αριστερό να βοηθάει συνάνθρωπό του, με οποιονδήποτε τρόπο. Βασικά κάνουν ακριβώς τα ίδια με τους δεξιούς που περιγράφεις, μόνο που είναι υποκριτές, γιατί απλά ΔΗΛΩΝΟΥΝ οτι είναι φιλάνθρωποι.

H Αλληλεγγύη σε ένα απολυμένο εργαζόμενο με κίνδυνο πολλές φορές ακόμα και να χάσουν και άλλοι την δουλειά τους από τους αριστερούς ξεκίνησε , δεν ξεκίνησε από τους δεξιούς.
Ο συνδικαλισμός με την εισφορά αλληλεγγύης από τους αριστερούς ξεκίνησε και μετά όταν αυξήθηκε το ταμείο το πήρε στα χέρια του το κράτος.
Σου τονίζω δεν είναι ιεραπόστολοι είναι αγωνιστές και στην ζωή και στους κοινωνικούς αγώνες.
Δεν θα σχολιάσω αυτό με τις φιλανθρωπίες γιατί είναι το θεωρώ τρολιά.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Νοέμ 2015, 18:41

Μάντης έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν υπαρχει ουτε ''αριστερη ιδεολογια'' ουτε ''δεξια''.Κατι αλλο θα εννοεις.

Ωραία ξεκινάμε με τα βασικά.

Είμαι αριστερός γιατί δεν μπορώ να περνάω καλά αν δεν περνά καλά και ο δίπλα μου.

Είμαι δεξιός και μπορώ να περνάω καλά ανεξάρτητα αν πεθαίνουν οι άλλοι δίπλα μου γιατί πιστεύω ότι αυτοί που δεν τα καταφέρνουν στο σύστημα είναι απλά άχρηστοι και είναι φυσική επιλογή οι άχρηστοι να χάνονται και να κυριαρχούν οι διαλεκτοί.

Aυτο ειναι σταση ζωης οχι ιδεολογια με την πολιτικη εννοια του ορου.

Πρακτικα,αυτο που υπαρχει ειναι διαφορες σοσιαλιστικες και κομμουνιστικες ιδεολογιες (με γνωστοτερη το μαρξισμο),αλλα ''αριστερη ιδεολογια'' ως κατι ενιαιο και με συνοχη,δεν υπαρχει.Αντιστοιχα και για τη δεξια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Νοέμ 2015, 18:44

Το νήμα σου λέει για "ιδεολογία" κι εσύ λες για ανθρώπους. Εν πάση περιπτώσει, το οκτάωρο ο Μεταξάς το καθιέρωσε, και κανένας "αριστερός".
Όσο για την "αλληλεγγύη" στον απολυμένο, συνήθως μαζεύονται αριστεράτζες από άλλους χώρους εργασίας (κυρίως του Δημοσίου, οπότε ούτως εί άλλως δεν κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους), και συνήθως είναι απλά φραστική αλληλεγγύη, χωρίς τίποτα παραπάνω.

Γενικώς οι αριστεροί ούτε μεταξύ τους δεν είναι ικανοί να τα βρούν, απόδειξη αυτού είναι οτι υπάρχουν 200 διαφορετικές αριστερές οργανώσεις/κόμματα, ΠΑΜΕ, ΚΚΕ, ΟΑΚΚΕ, και λοιπές φραξιές.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 13 Νοέμ 2015, 18:49

Λαχουρένιος έγραψε:
Μάντης έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν υπαρχει ουτε ''αριστερη ιδεολογια'' ουτε ''δεξια''.Κατι αλλο θα εννοεις.

Ωραία ξεκινάμε με τα βασικά.

Είμαι δεξιός και μπορώ να περνάω καλά ανεξάρτητα αν πεθαίνουν οι άλλοι δίπλα μου γιατί πιστεύω ότι αυτοί που δεν τα καταφέρνουν στο σύστημα είναι απλά άχρηστοι και είναι φυσική επιλογή οι άχρηστοι να χάνονται και να κυριαρχούν οι διαλεκτοί.

Aυτο ειναι σταση ζωης οχι ιδεολογια με την πολιτικη εννοια του ορου.

Πρακτικα,αυτο που υπαρχει ειναι διαφορες σοσιαλιστικες και κομμουνιστικες ιδεολογιες (με γνωστοτερη το μαρξισμο),αλλα ''αριστερη ιδεολογια'' ως κατι ενιαιο και με συνοχη,δεν υπαρχει.Αντιστοιχα και για τη δεξια.

Είσαι μπλεγμένος για να το πάω ανάποδα για να δούμε αν θα καταλήξεις σε αυτό που έγραψα πρίν εγώ.

Ας το δεχτώ ότι είναιστάση ζωής.
Αν εγώ θέλω ο δίπλα μου να περνά καλά θα θέλω εκτός από πολλά άλλα πράγματα να έχει και ίσες ευκαιρίες μόρφωσης.
Αν υπερασπίζομαι τον νεοφιλελευθερισμό τον καπιταλισμό και κλείσουν τα δημόσια πανεπιστήμια η τους βάλουν δίδακτρα δεν θα έχουν την ευκαιρία αρκετοί νέοι να σπουδάσουν.
Άρα από στάσης ζωής δεν μπορώ να είμαι δεξιός άρα θα είμαι αριστερός.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 13 Νοέμ 2015, 18:55

Μάντης έγραψε:...
Δεν θα ήθελα να τρολάρουμε με βλακείες...

Συγγνώμη αλλά το παρόν τμήμα μόνο για δούλεμα προσφέρεται.

«Αριστερά», «δεξιά», «κέντρο», «οικωλόγοι» κ.λπ.:

Εικόνα
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 13 Νοέμ 2015, 18:57

Βαλε και τους εθνικοσοσιαλιστες μεσα να εισαι ταμαμ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 13 Νοέμ 2015, 19:01

Η φωτογραφία έχει μόνο 5 συσκευασίες. Αυτούς και άλλους τους έβαλα στα «κ.λπ.».
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 13 Νοέμ 2015, 19:02

Καλησπέρα Γερμο - ντυμένε ΝΕΝΕΚΟ (πλας μηδενιστή, λάτρη του ηγέτη :s_crazy )
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 13 Νοέμ 2015, 19:07

Γράψτε εσείς και εγώ θα απαντήσω αύριο γιατί τώρα πρέπει να φύγω.

Τα λέμε.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 13 Νοέμ 2015, 19:13

Προσκυνητής έγραψε:Καλησπέρα Γερμο - ντυμένε ΝΕΝΕΚΟ (πλας μηδενιστή, λάτρη του ηγέτη :s_crazy )

Μα παντα λατρευα τον Μαρξ , αρα και τους Γερμανοι.
Τι το περιεργο?
Ασε που γουσταρω και αλλους πολλους Γερμανοι.
Και Γερμανιδαι , καθ οτι εχω εργασθει στο τριγωνο του Ρουρ και μαλιστα συζουσα με ντοπια Τευτονισα.

Φοβερη γυνη , και ακριβοδικαια, τα δικα μου εγω τα δικα της αυτη.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”