Πολιτική Χρονοκάψουλα για το μέλλον.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: Πολιτική Χρονοκάψουλα για το μέλλον.

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 31 Οκτ 2015, 12:25

Ωραίος ο μάντης.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 31 Οκτ 2015, 14:19

Δεν μιλάμε δεν μιλάμε οι πρώην ΚΚΕ δες αλλά είναι μεγάλο μας λάθος .

Αφήνουμε το ΚΚΕ να κάνει την δουλειά του.

Εγώ καταλαβαίνω απόλυτα τον λόγο που δεν μιλάνε οι πρώην ΚΚΕ δες , γιατί στην πιο τρυφερή ηλικία που αισθάνονταν έτοιμοι να αλλάξουν τον κόσμο βρέθηκε ένα ΚΚΕ και τους έκανε την ιδεολογία σκατά .
Έιναι το ίδιο εγκληματίες όπως ένας παιδόφιλος βιαστής που βιάζει μικρά παιδιά.

Τα τραύματα είναι βαριά και τους ακολουθούν και μετά την ενηλικίωση και όπως ένα παιδί που βιάστηκε από ένα παιδόφιλο δεν θέλει να μιλάει για αυτό , άλλο τόσο δεν θέλει να μιλάει για αυτό και μια βιασμένη ιδεολογικά προσωπικότητα .

Καταλαβαίνω ότι πολύ πικράθηκαν με αυτά που έγραψα καλλίτερα τώρα και συνειδητά παρά μετά και απότομα άλλοι είδαν τον εαυτό τους μέσα σε αυτά για όλους μας όμως η ουσία είναι μία.

Χίλιες φορές να μην είχαμε το ΚΚΕ τόσα χρόνια να λειτουργεί σαν συστημική βαλβίδα αποσυμπίεσης.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2015, 15:44

Μάντης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:Μάντη, αν ισχύουν αυτά που γράφεις το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι κουκουεγενείς που κυβερνούν σήμερα, είναι κουκουρτιασμένα μυαλά, που επιμένουν να αποδίδουν τις ευθύνες τους στον κακούργο κηδεμόνα.

Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να ενηλικιωθούν και να παραδεχθούν ότι για τις δικές τους επιλογές δεν φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι;

Δυστυχώς αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια και η σκληρή πραγματικότητα .

Tο γεγονός ότι κάποιοι παλιοί ΚΚΕδες λειτουργούν αντισυστημικά και δεν τους έκαναν την χάρη να παρατήσουν τα κοινά αλλά συνεχίζουν να παλεύουν τις ιδεολογίες τους προσπαθώντας συνάμα να αποτινάξουν και την όποια τραυματική εμπειρία της ΚΚΕ εποχής ενοχλεί.

Ποιοι είναι οι αντισυστημικοί που συνεχίζουν να παλεύουν τις ιδεολογίες τους; Οι νυν συριζαίοι;

Εγώ πάντως σ' αυτούς αναφερόμουν γράφοντας για κουκουρτιασμένα μυαλά, που ρίχνουν ΠΑΝΤΑ τις ευθύνες (που οι ίδιοι διεκδίκησαν) στους άλλους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 31 Οκτ 2015, 19:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
Ποιοι είναι οι αντισυστημικοί που συνεχίζουν να παλεύουν τις ιδεολογίες τους; Οι νυν συριζαίοι;

.

Οι νυν συριζαίοι , το ανταρσυα οποιοσδήποτε αριστερός δεν έπεσε στην παγίδα του ΚΚΕ ο Λαφαζάνης η Κωνσταντινοπούλου , Ο γείτονας μου οι φίλοι μου και φυσικά όσοι ΚΚΕεδες φύγουν στο μέλλον αλλά δεν τα παρατήσουν συνεχίζουν από οποιοδήποτε άλλο σημείο να είναι αριστεροί ακόμα και απο το σπίτι τους.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2015, 19:35

Μάντης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

.

Οι νυν συριζαίοι , το ανταρσυα οποιοσδήποτε αριστερός δεν έπεσε στην παγίδα του ΚΚΕ ο Λαφαζάνης η Κωνσταντινοπούλου , Ο γείτονας μου οι φίλοι μου.

Οι νυν συριζαίοι είναι πλέον απολύτως συστημικοί και έχουν πλέον εχθρική σχέση με αυτούς που αναφέρεις.
Ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου έφυγαν για να "είναι συνεπείς με την ιδεολογία τους". Πράγμα που σημαίνει ότι όταν η "αντιεξουσιαστική" αριστερά κυβερνά, η ιδεολογία πάντα φεύγει από το παράθυρο, παρέα με τις προεκλογικές "δεσμεύσεις".

Και η μόνη διαφορά των τωρινών με τους πρώην κυβερνώντες είναι η απόδειξη ότι μόνον μία φερόμενη ως αριστερή κυβέρνηση μπορούσε να περάσει κάποια φερόμενα ως επαχθή -ή αδιανόητα για την αριστερή ιδεολογία- μέτρα.

Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ζούμε το τέλος της ιστορίας αλλά το τέλος της αριστερής παραμυθίας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 31 Οκτ 2015, 19:44

ΓΑΛΗ έγραψε:
Μάντης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

.

Οι νυν συριζαίοι , το ανταρσυα οποιοσδήποτε αριστερός δεν έπεσε στην παγίδα του ΚΚΕ ο Λαφαζάνης η Κωνσταντινοπούλου , Ο γείτονας μου οι φίλοι μου.

Οι νυν συριζαίοι είναι πλέον απολύτως συστημικοί και έχουν πλέον εχθρική σχέση με αυτούς που αναφέρεις.
Ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου έφυγαν για να "είναι συνεπείς με την ιδεολογία τους". Πράγμα που σημαίνει ότι όταν η "αντιεξουσιαστική" αριστερά κυβερνά, η ιδεολογία πάντα φεύγει από το παράθυρο, παρέα με τις προεκλογικές "δεσμεύσεις".

Και η μόνη διαφορά των τωρινών με τους πρώην κυβερνώντες είναι η απόδειξη ότι μόνον μία φερόμενη ως αριστερή κυβέρνηση μπορούσε να περάσει κάποια φερόμενα ως επαχθή -ή αδιανόητα για την αριστερή ιδεολογία- μέτρα.

Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ζούμε το τέλος της ιστορίας αλλά το τέλος της αριστερής παραμυθίας.

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να τους μουντζώσω πρώτος αν δεν δώ στην πορεία την κοινωνική πολιτική που περιμένω και παράλληλα να καταδικάζονται οι υπεύθυνοι.
Αλλά πρώτα θα τους δώσω το χρονικό περιθώριο που απαιτείτε 40 χρόνια οι άλλοι 4 εμείς.
Βλέπεις ακόμα τους νοιώθω δικούς μου και τους λέω εμείς και ακριβώς επειδή τους νοιώθω δικούς μου έχω απαίτηση από αυτούς να αλλάξουν μέσα σε 4 χρόνια όσα σκατά έκαναν οι άλλοι σε 40 χρόνια .
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2015, 19:58

Μάντης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Μάντης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

.

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να τους μουντζώσω πρώτος αν δεν δώ στην πορεία την κοινωνική πολιτική που περιμένω και παράλληλα να καταδικάζονται οι υπεύθυνοι.
Αλλά πρώτα θα τους δώσω το χρονικό περιθώριο που απαιτείτε 40 χρόνια οι άλλοι 4 εμείς.
Βλέπεις ακόμα τους νοιώθω δικούς μου και τους λέω εμείς και ακριβώς επειδή τους νοιώθω δικούς μου έχω απαίτηση από αυτούς να αλλάξουν μέσα σε 4 χρόνια όσα σκατά έκαναν οι άλλοι σε 40 χρόνια .

Προς το παρόν πάντως δεν έχουν αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ προς το καλύτερο. Αντιθέτως ως ευλαβείς κρατιστές ακολουθούν την εύκολη ευθεία της φορομπηχτικής πολιτικής που ακολούθησαν οι άλλοι σαραντάρηδες. Και σημασία πλέον δεν έχει τι λένε οι φίλοι σου, οι φίλοι μου, εσύ ή εγώ αλλά το τι στ' αλήθεια σκέφτονται οι περισσότεροι.
Το τι γράφουν, είναι άλλο θέμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 31 Οκτ 2015, 20:10

ΓΑΛΗ έγραψε:
Προς το παρόν πάντως δεν έχουν αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ προς το καλύτερο. ....

Θα σου έγραφα ότι είσαι άδικη αλλά δεν πρέπει γιατί έχεις 99,99999 % δίκιο.

Θα σου θυμίσω το μεταναστευτικό που ασκείται πλέον καθαρά αριστερή ανθρωπιστική πολιτική και όχι η ακροδεξιά πολιτική του Σαμαρά.
Τώρα για τα άλλα λίστα Λανγκαρτ , καναλάρχες , τραπεζίτες κ.λ.π περιμένω στην γωνία.
Όπως και του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 31 Οκτ 2015, 20:15

exomotis έγραψε:Μαντη , στην εποχη σου πες μου τι βλεπεις?

Βλέπω κάποιους τραπεζίτες , καναλάρχες, πολιτικούς να φοράνε βραχιολάκια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 31 Οκτ 2015, 20:21

Μάντης έγραψε:Θα σου θυμίσω το μεταναστευτικό που ασκείται πλέον καθαρά αριστερή ανθρωπιστική πολιτική και όχι η ακροδεξιά πολιτική του Σαμαρά.

Ωραία αυτά που έγραψες γενικά, και καλά έκανες και ξεμπρόστιασες το κουκουέ, αλλά εδώ διαφωνούμε.
Πες στον Έλληνα άνεργο οτι καλό είναι να κοπούν κονδύλια που θα πήγαιναν σ' αυτόν, πές στον Έλληνα Ε.Ε. που θα πληρώσει 100% προκαταβολή φόρου οτι καλό είναι να πάνε οι φόροι του για να ζούν οι 50 χιλιάδες πρόσφυγες που θα δεχτούμε, να δούμε τί θα σου πούν.

Καλό είναι να βοηθάς άλλους ανθρώπους, αλλά από το περίσσευμα. Εμείς περίσσευμα ΔΕ διαθέτουμε. Ας πάνε στην Γερμανία και στην Ολλανδία που διαθέτουν.

Βλέπω κάποιους τραπεζίτες , καναλάρχες, πολιτικούς να φοράνε βραχιολάκια.

Μακάρι, αλλά μέχρι στιγμής απλά ψηφίστηκε η ανακεφαλαιοποίηση των γουρουνιών (τραπεζίτες) που δίνανε θαλασσοδάνεια στ' άλλα γουρούνια (καναλάρχες). Αυτό που δεν ψήφιζε ο Τσίπρας και ο Καμμένος πρίν, το ψηφίζουν με χέρια και με πόδια τώρα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”