Μάντης έγραψε:Ψωμί με τρίματα χρυσού και χαβιάρι (δεν είναι μεταφορά καθόλου , κυριολεκτώ ) έφαγα πρίν χρόνια σε σπίτι νεοδημοκράτη πολιτικού.
Νεόπλουτοι τσομπάνηδες.

Μάντης έγραψε:Ψωμί με τρίματα χρυσού και χαβιάρι (δεν είναι μεταφορά καθόλου , κυριολεκτώ ) έφαγα πρίν χρόνια σε σπίτι νεοδημοκράτη πολιτικού.

Λαχουρένιος έγραψε:
Στην πραξη,οι ΣΥΡΙΖΑιοι βουλευτες ζουν το ιδιο πλουσιοπαροχα με τους υπολοιπους,εχουν βγει και σχετικα δημοσιευματα με τις καταθεσεις πολλων απο αυτους στο παρελθον.

>>

Λαχουρένιος έγραψε:Παλι αρνηση της πραγματικοτητας.

paralo έγραψε:Εκτός απο αρνηση (....) εχουμε ξαναμπει σε mood κασετόφωνο:
"Φρεσκια λαϊκή εντολή", "λαϊκή κυριαρχία" κτλ κτλ. Αφησαμε το "νωπή λαϊκή εντολή" παντως. To φρεσκάραμε κι αυτό. Απλώς το τρώμε στη μαπα για να το πιστεψουμε (...) για όσο κρατησει (...) .

ΓΑΛΗ έγραψε:paralo έγραψε:Εκτός απο αρνηση (....) εχουμε ξαναμπει σε mood κασετόφωνο:
"Φρεσκια λαϊκή εντολή", "λαϊκή κυριαρχία" κτλ κτλ. Αφησαμε το "νωπή λαϊκή εντολή" παντως. To φρεσκάραμε κι αυτό. Απλώς το τρώμε στη μαπα για να το πιστεψουμε (...) για όσο κρατησει (...) .
Δεν νομίζω. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν έχει κανένα ίχνος από τον ενθουσιασμό του Ιανουαρίου. Κανείς από τους ψηφοφόρους δεν περιμένει τίποτα περισσότερο. Οι περισσότεροι είναι ήδη προετοιμασμένοι για το χειρότερο.

paralo έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:paralo έγραψε:Εκτός απο αρνηση (....) εχουμε ξαναμπει σε mood κασετόφωνο:
Δεν νομίζω. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν έχει κανένα ίχνος από τον ενθουσιασμό του Ιανουαρίου. Κανείς από τους ψηφοφόρους δεν περιμένει τίποτα περισσότερο. Οι περισσότεροι είναι ήδη προετοιμασμένοι για το χειρότερο.
για τα στελεχη του συριζα λεω, το πως μιλανε και τι κασσετοφωνίζουν.
Οι πολιτες ειναι απλώς όπως περιγραφεις σε αναμονή για τα χειρότερα ή (οπως μου αρεσει να τους βλεπω) σε mood τιρινινι (η λεξη αυτη δεν ξέρω καν τι σημαινει και δεν θυμαμαι και απο πού μου έχει κολλήσει!! )

Λαχουρένιος έγραψε:Παλι αρνηση της πραγματικοτητας.

ΓΑΛΗ έγραψε:
Ε, και τι περίμενες να λένε;
Από τη στιγμή που δεν μπορούν να δράσουν αντιμνημονιακά, θα συνεχίσουν να κάνουν λεκτική αντίσταση.
Και λοιπόν; Πείθουν κάποιον; Πραγματικά εννοώ.