AZUREUS έγραψε:ρε μη χαλάτε τα σποτ του λαφαζάνη. Που θα βρουν λεφτά να γυρίσουν άλλα?
δεν αφήσατε φράγκο στο ταμείο του σεβ;

AZUREUS έγραψε:ρε μη χαλάτε τα σποτ του λαφαζάνη. Που θα βρουν λεφτά να γυρίσουν άλλα?

paralo έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:Πονηρογλυκούλικη φατσούλα ο Λαφαζάνης. Γράφει καλά.
Ευτυχώς που δεν έβαλαν τον Λαπαβίτσα.
το μειδιασμα στο τελος εμενα μου φανηκε τρομακτικό, σκεπτομενη βασικα οτι ο ανθρωπος πιέζεται να χαμογελάσει στην κάμερα. (Γενικα, αμα τον παρατηρησεις όταν μιλάει ανασηκώνεται λίγο στις μυτες , προσπαθεί να βγάλει αυτό τον παλμό της αγωνιστικότητας, απλώς τον ψιλοεχουν πάρει τα χρόνια.)
Προβλεπω οτι θα χρησιμοποιηθει συντομα απο την αριστερη προπαγάνδα υπερ του μνημοσυνου τυπου "χεχε, γατακια. Κοιταχτε ποιος σας περιεμενει αμα δεν μας τα σκάσετε στην εφορία γιατι χανόμαστε. grrrr "

navajo έγραψε:Αρχίσω να ανυσηχώ για την αισθητική και το "χιούμορ" των συμπολιτών μου αν πραγματικά άρεσε το πειραγμένο, από παιδί του δημοτικού, βίντεο.
Δεύτερον. Το να μην γράφεις στην κάμερα είναι στοιχείο γνησιοτητας. Κι αν φαίνεται στημένο το χαμόγελο επειδή έπρεπε να χαμογελάσει είναι κι αυτό στοιχείο γνησιότητας.

Ρεκ_ _μας έγραψε:AZUREUS έγραψε:ρε μη χαλάτε τα σποτ του λαφαζάνη. Που θα βρουν λεφτά να γυρίσουν άλλα?
δεν αφήσατε φράγκο στο ταμείο του σεβ;

AZUREUS έγραψε:και αν υποθέσω τώρα οτι αυτές οι (κακόγουστες) διαφημίσεις μεταδίδονται δωρεάν με μόνο αντάλαγμα να βγαίνει στο δελτίο του μεγκα αυτός και οι υπόλοιποι αποστάτες και να κατηγορουν τον ηγέτη θα έχω άδικο? Οχι βέβαια και σωστά θα το υποθέσω.
Ωραία συζήτηση κάνω μόνος μου.
Μόνο να μη το παρακάνω και μου γίνει συνήθεια...