Δεν εχεις λογικη σειρα και φυσικα παλι κατι με το φασιστικο που κανω , αφου δεν απαντας σε ολα αυτα τα σιγουρα, το ριχνεις ετσι , για ντουφεκια ασφαιρη.
Το σφαλμα μου ειναι οτι εχω την ελπιδα της εκλογικευσης μερικων απο εσας.
Δεν εχει ομως νοημα , παντα κανω αυτο το σφαλμα.
κλείδωσε το αποτέλεσμα. ΣΥΡΙΖΑ 43%
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Re: κλείδωσε το αποτέλεσμα. ΣΥΡΙΖΑ 43%
Ερωτηση :
Απαντηση :
εχεις δικιο εγω ειμαι ο ασφαιρος και εσυ μας εχεις φλομωσει στην εκλογικευση ...
ροκο ... τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει ... α την εκλογικευση ...
και ολα αυτα ενω πισωπλατες μαχαιριες απο ΝΔ,πασοκ, ποταμι και λοιπες μνημονιακες δυναμεις, προς τον μνημονιακο Συριζα, συνεχιζονται
ο πουστης ο μπομπολακης παλι σας μαχαιρωσε πισωπλατα ροκο ...
κουραδιο ρε φιλε θα το ξεπερασετε, ειστε παλουκαρια εσεις ...
Ρωτησα για ποιον λογο ολο αυτο το 25% αναποφασιστων να μην ψηφισουν δραπετευοντας, ΧΑ, Ποταμι, ΚΚΕ, Λεβεντη, Καζακη, Τζημερο, Γκλετσο, Ανταρσυα κλπ. ?
Απαντηση :
exomotis έγραψε:Δεν εχεις λογικη σειρα και φυσικα παλι κατι με το φασιστικο που κανω , αφου δεν απαντας σε ολα αυτα τα σιγουρα, το ριχνεις ετσι , για ντουφεκια ασφαιρη.
Το σφαλμα μου ειναι οτι εχω την ελπιδα της εκλογικευσης μερικων απο εσας.
Δεν εχει ομως νοημα , παντα κανω αυτο το σφαλμα.
εχεις δικιο εγω ειμαι ο ασφαιρος και εσυ μας εχεις φλομωσει στην εκλογικευση ...
ροκο ... τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει ... α την εκλογικευση ...

και ολα αυτα ενω πισωπλατες μαχαιριες απο ΝΔ,πασοκ, ποταμι και λοιπες μνημονιακες δυναμεις, προς τον μνημονιακο Συριζα, συνεχιζονται
Το «τέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, όπως την ξέραμε» αναγγέλλει με ανακοίνωσή της η πλειοψηφία του Κεντρικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτό το τέλος δεν το θέλαμε και σίγουρα δε θέλαμε να έχει αυτή τη μορφή. Ωστόσο, είναι σαφές για εμάς πως, στην παρούσα φάση, το ριζοσπαστικό πολιτικό περιεχόμενο της οργάνωσης, η κινηματική παράδοση και παρακαταθήκη της, καθώς και οι αγωνίες και οι προβληματισμοί των μελών της, δεν μπορούν να συνδυαστούν με την παραμονή στο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει.
«Η ψήφιση του 3ου Μνημονίου, η ενεργητική υποστήριξή του και η μετατροπή του σε στρατηγικό ορίζοντα, ο άνευ όρων κυβερνητισμός και η πλήρης περιθωριοποίηση και απαξίωση του κόμματος, συνιστούν τους βασικούς λόγους γι’ αυτή τη χρεοκοπία, καθώς και για το γεγονός πως πλέον δεν μπορούμε να δούμε τους εαυτούς μας εντός ΣΥΡΙΖΑ, ούτε όμως και να υπερασπιστούμε την επιδίωξη της συνέχισης μιας αριστερής στρατηγικής με όχημα τον μεταλλασσόμενο ΣΥΡΙΖΑ».
http://www.enikos.gr/ekloges-2015/33706 ... hfias.html
ο πουστης ο μπομπολακης παλι σας μαχαιρωσε πισωπλατα ροκο ...
κουραδιο ρε φιλε θα το ξεπερασετε, ειστε παλουκαρια εσεις ...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
exomotis
- Chiprleader

Θα μπορουσες κατι καλυτερο, και αυτο με στεναχωρει.
Αντιδρας για να αντιδρας.
Ο αρνητισμος γενικα εχει αντιδραστικο προσημο.
Αντιδρας για να αντιδρας.
Ο αρνητισμος γενικα εχει αντιδραστικο προσημο.
0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Ροκο σε ρολο Ευσεβιου Καισαρειας :
Θα είναι απαραίτητο κάποιες φορές να χρησιμοποιούμε ψευδολογία σαν γιατρειά για το όφελος αυτών που χρειάζονται τέτοια μορφή θεραπείας.
θεραπευσε τον αρνητισμο μου δασκαλε ...
Θα είναι απαραίτητο κάποιες φορές να χρησιμοποιούμε ψευδολογία σαν γιατρειά για το όφελος αυτών που χρειάζονται τέτοια μορφή θεραπείας.
θεραπευσε τον αρνητισμο μου δασκαλε ...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
mitsokollias
O Τσίπρας θέλει τόσο πολύ να χάσει ,που κάθε μέρα αυξάνονται οι πιθανότητες να το καταφέρει. Η διαφορά θα είναι 1-2 μονάδες. Κάπου στο 29-27 θα κάτσει η μπίλια.
Ναζί 8 ,Ποτάμι 8 ,ΚΚΕ 7 ,ΛΑΕ 7 ,ΠΑΣΟΚ 5 ,ΛΕΒΕΝΤΗΣ 3 ,ΑΝΕΛ 3.
Ναζί 8 ,Ποτάμι 8 ,ΚΚΕ 7 ,ΛΑΕ 7 ,ΠΑΣΟΚ 5 ,ΛΕΒΕΝΤΗΣ 3 ,ΑΝΕΛ 3.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Διαβασε Max Nordau.
Τα κατα συνθηκη ψευδη σκοτωστρα.
Μπα ο Τσιπρας θα σαρωσει παλι οπως στο ΟΧΙ , αλλα πολυ πιο ανετα απο οτι διχνει τελικα.
Τα κατα συνθηκη ψευδη σκοτωστρα.
Μπα ο Τσιπρας θα σαρωσει παλι οπως στο ΟΧΙ , αλλα πολυ πιο ανετα απο οτι διχνει τελικα.
0 .
-
mitsokollias
-
AZUREUS
- Crazy poster

nik_killthemall έγραψε:Αζουρ μια αποπειρα ελλογης (λεμε τωρα) δικαιολογησης για ποιον λογο το 80% των αναποφασιστων θα πανε στον Συριζα, εχεις ?
Σε μεγάλο βαθμο γιατί πρόκειται για το μεγάλο μέρος της κεντροαριστεράς και της αντιδεξιάς παράταξης. Πάντα ήταν μεγαλο αυτό το ποσοστο και ακόμα υπάρχει. Το 60-40 του πρόσφατου οχι αυτό έδειξε. Μετά την διάλυση του πασοκ αυτός ο κόσμος παρήκμασε λόγο εξουσίας και διαφθοράς και διασκορπίστηκε λόγω συνεργασίας με τη δεξιά. Φλύκταινες βγάλαν οι πασόκοι... και τώρα συσπειρώθηκαν πάλι στο πρόσωπο του Τσίπρα.
Δεν θα αλλάξουν άποψη σε δυο μήνες μέσα. Ξέουν οτι τα μνημόνια δεν τα έφερε ο Τσίπρας ουτε μας τα επέβαλε αυτός. Ξέρουν παρά τις αντίθετες κραυγές απο τα συστημικά ΜΜΕ οτι το πάλεψε οσο μπόρεσε. Η αποτυχία μετά απο προσπάθεια είναι καλύτερη απο την παράδοση άνευ όρων.
Και στο κάτω κάτω αφού απο τα μνημόνια δεν γλυτώνουν το πήραν απόφαση πια, θα προτιμησουν να τα διαχειριστεί κάποιος διαφορετικός απο αυτούς που τα χειρίστηκαν τόσο καιρό. Πισωγύρισμα δεν λέει... Προτάσεις διαφορετικές και καινούριες δεν υπάρχουν. Και εντάξει δεν θα τρελαθούν όλοι ξαφνικά να ψηφίζουν περιθωριακούς αριστεριστές, κουκουέδες, νεοναζί, και δελαπατρίδηδες.
Εχω ξαναγράψει μη θεωρούμε τον πλυθυσμό ή τους ψηφοφόρους μαλάκες.
Ειδικά οι οπαδοί πολιτικών σούργελων τύπου Λεβέντη, Τζιμερου, γκλέτσου, ή ακραίων πολιτικών σχηματισμών που το μόνο που προτείνουν και ακουγεται είναι βρισιές, κραυγές και παρωχημένες λύσεις.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
mitsokollias
Από 10 συναδέλφους εδώ γύρω που ψήφισαν Τσίπρα ,μόνο 1 θα τον ξαναψηφίσει. Οι υπόλοιποι ,αποχή ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,ΚΚΕ,Λεβέντη.
0 .
-
AZUREUS
- Crazy poster

mitsokollias έγραψε:Από 10 συναδέλφους εδώ γύρω που ψήφισαν Τσίπρα ,μόνο 1 θα τον ξαναψηφίσει. Οι υπόλοιποι ,αποχή ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,ΚΚΕ,Λεβέντη.
Οι υπόλοιποι ενιά απλά δεν το παραδέχονται. Ακόμα

0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.