Yφισταται η θεωρια της χαμενης ψηφου τωρα?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Yφισταται η θεωρια της χαμενης ψηφου τωρα?

Δημοσίευσηαπό paralo » 26 Αύγ 2015, 15:16

mitsokollias έγραψε:O πολίτης είδε ολοκάθαρα ότι παρ όλο που το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις που είχε ο Αλέξης ,είναι εντελώς μικρός και ανίκανος να πετύχει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βελτιώσει έστω και ελάχιστα την κατάσταση.
Αυτό ακριβώς γνωρίζει και ο ίδιος ο Τσίπρας ,γι αυτό τρέχει άρον άρον τώρα σε εκλογές ,για να συγκρατήσει όσους τον ξαναψηφίσουν από κεκτημένη ταχύτητα και πριν εμφανιστεί κάποιος άλλος που να μπορέσει να εμπνεύσει εμπιστοσύνη ,έστω και θεωρητικά.
.

Μετα λυπης μου, μερα με την ημερα διαπιστώνω οτι εισαι λάθος.

Ανθρωποι που έχουν τελειώσει μια Τριτιβάθμια ΔΥΣΤΥΧΩΣ γινονται ακόμα πιο ψεκασμένοι απο ότι ηταν πιο πριν, όσοι στήριξαν την Ψεκασμένη συμμαχία για να " χτυπησει το κατεστημενο". Τους ειναι αρκετά δυσκολο να αποδεχτούν αυτη τη χρονική στιγμή οτι ο κόσμος έτσι δουλευει για κάποιους γαμημενου λόγους και αμα θες να τον αλλαξεις καλό θα ηταν να μπεις στο συστημα, να το μάθεις πρώτα και μετά να κάνεις το κοκόρι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ επαναλαμβανω, οι ανθρωποι αυτοί ενθουσιάστηκαν απο την εκτόνωση της ψήφου τους που τελικά ακόμα δεν φαίνονται οι καταστρεπτικές συνέπειες και κάτι πρεπει να γίνει τις επομενες ημερες να ΜΑΘΟΥΝ για τα πεπραγμένα (ειτε να μαθουν τους κανόνες του παιχνιδιου, ειτε να μαθουν οικονομικά, είτε να μαθουν κατι περισσότερο απο όσα ξέρουν σημερα). Θα παραδεχτώ τον Τσίπρα αν εξηγήσει τι πρεσευει το Μνημόνιο και τι αξία έχει και αυτός ο "Κοινωνικός Συριζα" που προμοτάρει τι ακριβώς θα κάνει.

Απο την άλλη την πλευρά, εχουμε τους 50-60αρηδες που εχουν κλάσει μεντες οτι δεν θα πάρουν ποτέ συνταξη και θα ψηφισυν ΝΔίτσα για να εχουν μείωση αλλά τουλάχιστον θα έχουν συνταξη.

Τελος, εχουμε και τους απατεώνες. Ολοι τους ξέρουν, όλοι τους φλεβαριάζουν σε περιπτωση που το γυρισουμε το μαγαζακι σε Λαϊκή Σοσιαλοδημοκρατία και τους χαριστουν τα δάνεια (...) και κάποιοι θα τους ψηφίσουν κιόλας.

Το bottom line ειναι οτι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η Κυβέρνηση Συριζα (μεχρι τον Αυγουστο του 2015 ) δεν ήτο Αριστερή. Ηταν ενα μπάχαλο.
0 .
#ccc

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 26 Αύγ 2015, 15:23

Απ τη μια μου λες ότι είμαι λάθος ,απ την άλλη δε γράφεις κάτι άλλο από μένα ,δηλαδή ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι το σίγουρο αποτέλεσμα είναι η ίδια διαχείρηση του ίδου πράγματος.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 26 Αύγ 2015, 15:46

mitsokollias έγραψε:Απ τη μια μου λες ότι είμαι λάθος ,απ την άλλη δε γράφεις κάτι άλλο από μένα ,δηλαδή ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι το σίγουρο αποτέλεσμα είναι η ίδια διαχείρηση του ίδου πράγματος.

Φρονώ οτι το Αγόρι ήξερε οτι δεν θα τα καταφέρει και ειχε προετοιμαστει και για τη διάσπαση και για όλα.
Εφοσον τώρα δεν εχει τα βαρίδια του φαντάσματος Λαφα μπορεί να βγει και να εξηγήσει ΓΙΑΤΙ χρειαζόμαστε ενα "Κοινωνικό Κόμμα" . Οχι να μας πει οτι "η Αριστερά ειναι το Κοινωνικό Κράτος. Να μας πει "Παιδιά, την εχουμε κάτσει γενικώς και ομαδικώς με ευθυνη δική μου , ψηφίστε με με για να τα περάσουμε μαζί ΟΛΑ".
Η διαχείριση μιας κατάστασης απο μια ομάδα ειναι διαφορετική αμα ξέρουν ποιός ειναι ο σκοποός και ποιό το μέσο.

Δοκιμάστηκε η συνταγή του Σάμυ περι "σοκ και δέους" και απετυχε.
Ποιός μας λέει οτι οι ΛαΛα δεν θα τη βγουν στο μελλον στον Μπετόβλακα Αλέξη για να το κάνουμε εδώ κυριολεκτικά Βοσνία; Αμα το παμε ποιος ειναι πιο αριστερός και πιο κοινωνικός, παροτι δεν ειμαι το επισημο Τσιπρομποτ -Εξωμότης, ειμαι σε θεση να εχω αποψη οτι η ΠΦΑ δεν ηταν το προσωπο της Αριστεράς.

Βασικα, να σου πώ την πλήρη αληθεια, δεν μου λέει τώρα και κανένας οτι ο "Τσιπρας το πάλαιψε". Απλώς όλοι γκρινιάζουν. Κι αυτή η γκρίνια (η ίδια γκρινια του 2014) εμενα με προβληματίζει. Δεν θα ψηφίσουν Τσίπρα έτσι απλώς για να εχουν "κοινωική δικαιοσυνη". Θέλουν (δυστυχώς) ευκολα χρήματα.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Αύγ 2015, 15:53

Διαβάστε τον κασιμάτη στην κ σήμερα για μια αισιόδοξη προοπτική.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 26 Αύγ 2015, 16:18

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Διαβάστε τον κασιμάτη στην κ σήμερα για μια αισιόδοξη προοπτική.

Καλά, θα γράψω ενα ρεζουμέ αντιδράσεων :

Ο εξωμότης σε βριζει Βρωμοπασόκο γιατι τόλμησες να πεις τη λεξη "Social".
Ο Αζουρεους σε λέει οτι εισαι "τρικυμία ενα κρανίω" και δεν ξέρεις να διαβαζεις ελληνικά οτι ΚΑΙ ο κασιματης στεκεται με το ενα ποδι όρθιος.
Μερικοι άλλοι δεν θα διαβασουν καν.
Και τελος εγώ που το διάβασα πρεπει να πώ και Ευχριστώ γιατί ειναι ακόμα μεσημερι και δεν αυτοκτόνησα.

ΒΕΒΑΙΑ ο Μπουλης ειχε κανει 30μοιρες στροφή μεσα σε 4 ημερες προεκλογικά το Γενάρη , απο το ΕΞΩ απο την ΕΕ στο ΝΑΙ , ΕΝΤΟΣ Ευρώ. Οποτε... θα δούμε. Πάντως, αμα δεν πέσει κι άλλο χαμηλά ο Ηγέτης ΤΩΡΑ που μπορεί και τον παίρνει στα ποσοστά , παμε για δραχμή εντός 3χρονου. Το προφιλ του "Με εντολη ΔΙΚΗ μου η Τρόυκα μας εκλασε 1 μηλο=Σαμμυς", δεν πιανει στον Ελληνα.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 26 Αύγ 2015, 22:54

paralo έγραψε:Μετα λυπης μου, μερα με την ημερα διαπιστώνω οτι εισαι λάθος.

Ανθρωποι που έχουν τελειώσει μια Τριτιβάθμια ΔΥΣΤΥΧΩΣ γινονται ακόμα πιο ψεκασμένοι απο ότι ηταν πιο πριν, όσοι στήριξαν την Ψεκασμένη συμμαχία για να " χτυπησει το κατεστημενο". Τους ειναι αρκετά δυσκολο να αποδεχτούν αυτη τη χρονική στιγμή οτι ο κόσμος έτσι δουλευει για κάποιους γαμημενου λόγους και αμα θες να τον αλλαξεις καλό θα ηταν να μπεις στο συστημα, να το μάθεις πρώτα και μετά να κάνεις το κοκόρι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ επαναλαμβανω, οι ανθρωποι αυτοί ενθουσιάστηκαν απο την εκτόνωση της ψήφου τους που τελικά ακόμα δεν φαίνονται οι καταστρεπτικές συνέπειες και κάτι πρεπει να γίνει τις επομενες ημερες να ΜΑΘΟΥΝ για τα πεπραγμένα (ειτε να μαθουν τους κανόνες του παιχνιδιου, ειτε να μαθουν οικονομικά, είτε να μαθουν κατι περισσότερο απο όσα ξέρουν σημερα). Θα παραδεχτώ τον Τσίπρα αν εξηγήσει τι πρεσευει το Μνημόνιο και τι αξία έχει και αυτός ο "Κοινωνικός Συριζα" που προμοτάρει τι ακριβώς θα κάνει.

Απο την άλλη την πλευρά, εχουμε τους 50-60αρηδες που εχουν κλάσει μεντες οτι δεν θα πάρουν ποτέ συνταξη και θα ψηφισυν ΝΔίτσα για να εχουν μείωση αλλά τουλάχιστον θα έχουν συνταξη.

Τελος, εχουμε και τους απατεώνες. Ολοι τους ξέρουν, όλοι τους φλεβαριάζουν σε περιπτωση που το γυρισουμε το μαγαζακι σε Λαϊκή Σοσιαλοδημοκρατία και τους χαριστουν τα δάνεια (...) και κάποιοι θα τους ψηφίσουν κιόλας.

Το bottom line ειναι οτι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η Κυβέρνηση Συριζα (μεχρι τον Αυγουστο του 2015 ) δεν ήτο Αριστερή. Ηταν ενα μπάχαλο.

Να εξηγήσει τι ακριβώς; Κοινωνικό κόμμα με μνημόνιο δεν υπάρχει.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 26 Αύγ 2015, 22:56

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Διαβάστε τον κασιμάτη στην κ σήμερα για μια αισιόδοξη προοπτική.

Όποιος πιστεύει σε αισιόδοξες προοπτικές είναι πιο ηλίθιος και από εκείνους που πιστεύουν στους Βριλ.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 26 Αύγ 2015, 23:37

Green Dragon έγραψε:

Όποιος πιστεύει σε αισιόδοξες προοπτικές είναι πιο ηλίθιος και από εκείνους που πιστεύουν στους Βριλ.

Διάβασα Βριλ και μπήκα. Στο 23' και 35" της "θρυλικής εκπομπής":

:s_cool
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 26 Αύγ 2015, 23:55

Α, ναι ήταν τότε που κλείνανε το κανάλι εξηνταενιά.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 27 Αύγ 2015, 00:27

Η παραλο καταλαβε κατι ψυχρο πολιτικα, που κανενας μαλλον δεν επιασε, ο μητσος δε περι αλλων τυρβαζει νομιζοντας οτι απετυχε ο Αλεξης.... :LoL:
Μητσο , οχι μονο πολιτικα παντα δεν απετυχε, αλλα βγηκε και δικαιωμενος στο σημειο των αλητων που στριμωχναν τα πραγματα οσο μπορουσαν και πολεμουσαν ακομα και λυσεις σχεδον υπερ τους.
Εκει λοιπον δεν εχασε και ηταν ο πλεον ικανος απ ολους και αυτο περνα τωρα στον κοσμο.
Το περνα δε γιατι γνωριζε εκ των προτερων το αποτελεσμα, ενω πολοι απο εσας αλλα νομιζαν καθ οτι πολιτικη κουλτουρα δεν υπαρχει περαν μια φανατικης απλοικης σκεψης.
Απλα η παραλο νομιζει οτι υπαρχει καποιος καλυτερος μικρος , ισως ο ποταμης.... :LoL: ....που μπορει να της λυσει το προβλημα συνεργαζομενος οταν ελθει η ωρα ασχετα με το τι λενε τωρα στον συριζα.
Απλα ομως, πιο στημενος απο τον Σταυρακα δεν υπαρχει.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”