Tιποτα δεν διακινδυνευει η υπερδυναμη απο τους υποτακτικους της.
Αυτο εννοω σε αυτους που δεν καταλαβαινουν τι διαβαζουν.
Εδω κρατησαν ολο το αποθεμα σε δις δολαρια του Ιραν και πολλων κρατων που αντιπαρατεθηκαν, τους γερμανους θα λυπηθουν εφοσον θελουν να περασουν ενα μυνημα?
Ασε που οι Γερμανικη ελιτ δεν θα φτασει ποτε να κοντραρει τις ΗΠΑ .
Εγω λοιπον γραφω οτι υπαρχουν οπλα και ειναι θεμα πολιτικης πλεον και οχι μετρων λιτοτητας αποτυχημενα ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.
Ο ορος ανοησια γραφεται στο σημειο που δεν μπορειτε πολιτικα να δειτε που παει το πραγμα.
Κι η Γερμανια οπως και να εχει δεν περναει πλεον στην απολυτη πολιτικη φθορας του νοτου.
Οι ΗΠΑ παντα εχουν εξηγησει το πως και το γιατι παρακρατουν κατι εφοσον μπορουν και εχουν το οπλοστασιο (νομικο και αλλο) να μανιπουλαρουν αυτες και οχι οι κατωτεροι , πολιτικες θεσεις.
Ε λοιπον τωρα θα δουμε τις μαγγιες της γερμανικης ελιτ.
Μαγκια δεν πουλαει ο Αλεξης που τον φοβουνται τωρα τα ρεταλια αυτα, μαγκια πουλουσε ο Σοιμπλε και τα αφεντικα του.
ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ.
Υπ.Οικ. ΗΠΑ: «μαζί θα επιλύσουμε την κρίση»
-
libre
Re: Υπ.Οικ. ΗΠΑ: «μαζί θα επιλύσουμε την κρίση»
exomotis έγραψε:Ο ορος ανοησια γραφεται στο σημειο που δεν μπορειτε πολιτικα να δειτε που παει το πραγμα.
Κοίτα έχουμε κι άλλες δουλειές και δεν περνάμε τη μέρα μας με πολιτικές αναλύσεις, οπως φαίνεται να κάνεις εσύ. Δεν είναι το μονο φορουμ που σε συναντω κι ούτε σε έμαθα φέτος. Δινεις την εντυπωση ιντερνετικού εκπροσωπου του Σύριζα. Πάντα με μία υπεραισιοδοξία και σίγουρος για το τι θα γίνει. Ξέρεις να μας βεβαιώσεις πού ακριβώς παν τα πραγματα; 'Εχεις εσωτερικές πληροφορίες ή ό,τι λες τα βασιζεις σε προσωπικές υποθέσεις; Γιατί οι υποθεσεις οργιάζουν κι έχουμε χορτάσει. Κι εγω Σύριζα στηρίζω, αλλά δεν κάνω έτσι.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Re Libre
Δεν εχεις καταλαβει εαν λες οτι ,ε γνωριζεις και απο πριν, οτι κανεις λαθος για το τι στηριζω παντα και το πως γραφω.
Δεν με ενδιαφερει ρε τι στηριζεις εσυ και εαν αυτο ειναι ο συριζα η η ΝΔ η κατι αλλο.
Δεν με επηρεαζουν οι εντυπωσεις του καθενα και γραφω με την γλωσσα παντα που θελω εγω.
Το αν στηριζω λοιπον συριζα ειναι ενα θεμα. Το αν ειμαι φανατικος σε καποιο πολιτικο σχημα ειναι ενα αλλο που δεν κατανοησες οτι δεν ειμαι.
Σαν παλιος αριστερος λοιπον στηριζα και στηριζω με φοβερη κριτικη διαθεση τον συριζα, αλλα αλλα αυτο αλλο να τον κριτικαρω σε ανοητους σαν τον πιθηκα και τον αντερ και τον καθε ψιλομαλακα εκει που βρισκετε , ετσι.
Αυτη ειναι η γλωσσα μου και σε οποιον αρεσει.
Πολλες φορες λοιπον δεν κανω καμπανια υπερ και αυτου που στηριζω και δεν δισταζω να αντικρουω και αλλους που στηριζουν συριζα εαν δεν συμφωνω.
Δεν κανω χατηρια ειτε σε συριζα ειτε σε κανενα μαλακα διαολο.
Ο συριζα λοιπον εγραφα παντα οτι εχει μεγαλυτερες κατα πολυ πιθανοτητες να πετυχει κατι καλυτερο στο πλαισιο αυτο , γιατι απλα δεν μπορει να συμφωνησει στο ευκολο.
Σε μια πολιτικη καταστροφης συνεχους που εφτασε τα πραγματα εδω που τα εφτασε.
Το αν ο Τσιπρας ειδε και συμφωνησε κατι με Ομπαμα η και με αλλους παραγοντες ειναι ενα θεμα που τωρα μπορει καποιος να το σκεφτει, ετσι?
Αυτη λοιπον η λογικη σειρα πραγματων και μερικες πληροφοριες , ισως αιχμης, με βαζουν να σκεφτω κατι σαν αυτο.
Προσπαθω λοιπον παντα να μη γραφω παθητικες μαλακιες σαν οπαδος , γιαναυτο κριτικαρω και συριζαιους που μου γραφουν οτι μοιαζω με φανατικο.
Οχι , φανατικος μοιαζω στους ηλιθιους που τους δουλευω.
Οσοι με γνωριζουν δεν εχουν καθολου αυτη την εντυπωση.
Η κριτικη παντα εχει να κανει με την λογικη και οσο δυνατο με μια αντικειμενικη πληροφορηση.
Καποτε ημουν στο ΚΚΕ, τωρα δεν ανηκω πουθενα.
ΟΚ?
Ποτε δεν εχουν προσωπικο στυλ εαν φαινονται υβριστικες οι απαντησεις μου, κι λαθος τις εκλαμαβανουν σαν τετοιες.
Εντονες ειναι ,απλα.
Να λοιπον σημερα και ενα αλλο σινιαλο καπνου απο τον μεγαλο αρχηγο Ομπαμα.
Αυτο προσπαθησα να εξηγησω τοσο καιρο.
Το που θα βγαλει αυτο θα το δουμε.
Απλα η αποψη μου ειναι οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
Δεν εχεις καταλαβει εαν λες οτι ,ε γνωριζεις και απο πριν, οτι κανεις λαθος για το τι στηριζω παντα και το πως γραφω.
Δεν με ενδιαφερει ρε τι στηριζεις εσυ και εαν αυτο ειναι ο συριζα η η ΝΔ η κατι αλλο.
Δεν με επηρεαζουν οι εντυπωσεις του καθενα και γραφω με την γλωσσα παντα που θελω εγω.
Το αν στηριζω λοιπον συριζα ειναι ενα θεμα. Το αν ειμαι φανατικος σε καποιο πολιτικο σχημα ειναι ενα αλλο που δεν κατανοησες οτι δεν ειμαι.
Σαν παλιος αριστερος λοιπον στηριζα και στηριζω με φοβερη κριτικη διαθεση τον συριζα, αλλα αλλα αυτο αλλο να τον κριτικαρω σε ανοητους σαν τον πιθηκα και τον αντερ και τον καθε ψιλομαλακα εκει που βρισκετε , ετσι.
Αυτη ειναι η γλωσσα μου και σε οποιον αρεσει.
Πολλες φορες λοιπον δεν κανω καμπανια υπερ και αυτου που στηριζω και δεν δισταζω να αντικρουω και αλλους που στηριζουν συριζα εαν δεν συμφωνω.
Δεν κανω χατηρια ειτε σε συριζα ειτε σε κανενα μαλακα διαολο.
Ο συριζα λοιπον εγραφα παντα οτι εχει μεγαλυτερες κατα πολυ πιθανοτητες να πετυχει κατι καλυτερο στο πλαισιο αυτο , γιατι απλα δεν μπορει να συμφωνησει στο ευκολο.
Σε μια πολιτικη καταστροφης συνεχους που εφτασε τα πραγματα εδω που τα εφτασε.
Το αν ο Τσιπρας ειδε και συμφωνησε κατι με Ομπαμα η και με αλλους παραγοντες ειναι ενα θεμα που τωρα μπορει καποιος να το σκεφτει, ετσι?
Αυτη λοιπον η λογικη σειρα πραγματων και μερικες πληροφοριες , ισως αιχμης, με βαζουν να σκεφτω κατι σαν αυτο.
Προσπαθω λοιπον παντα να μη γραφω παθητικες μαλακιες σαν οπαδος , γιαναυτο κριτικαρω και συριζαιους που μου γραφουν οτι μοιαζω με φανατικο.
Οχι , φανατικος μοιαζω στους ηλιθιους που τους δουλευω.
Οσοι με γνωριζουν δεν εχουν καθολου αυτη την εντυπωση.
Η κριτικη παντα εχει να κανει με την λογικη και οσο δυνατο με μια αντικειμενικη πληροφορηση.
Καποτε ημουν στο ΚΚΕ, τωρα δεν ανηκω πουθενα.
ΟΚ?
Ποτε δεν εχουν προσωπικο στυλ εαν φαινονται υβριστικες οι απαντησεις μου, κι λαθος τις εκλαμαβανουν σαν τετοιες.
Εντονες ειναι ,απλα.
Να λοιπον σημερα και ενα αλλο σινιαλο καπνου απο τον μεγαλο αρχηγο Ομπαμα.
Αυτο προσπαθησα να εξηγησω τοσο καιρο.
Το που θα βγαλει αυτο θα το δουμε.
Απλα η αποψη μου ειναι οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Δυστυχώς κάποιοι έχουν αφιερώσει την ζωή τους μόνο στην πολιτική ενότητα, τα υπόλοιπα, δεν υπάρχουν για αυτούς, από κάτι πρέπει να πάσχουν, δεν εξηγείται αλλιώς, προσωπική ζωή μόνο πολιτική, είναι σαν να ασχολείται κάποιος μόνο με το ποδόσφαιρο και όχι με γκόμενες.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Kauldron
- Supreme poster

Παίδες, παρακαλώ ας μην το πηγαίνουμε στο προσωπικό το θέμα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Northern Spirit
- Crazy poster

Δεν πιστευω να θελετε να ποσταρω τι λεγανε καποιοι χειροκροτητες τωρα του Ομπαμα για τον ιδιο σε αλλα θεματα.Ε; 

0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα 

-
Kauldron
- Supreme poster

Αγαπητέ πίθηκα, είσαι ελεύθερος να ποστάρεις ο,τι θέλεις.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
exomotis
- Chiprleader

Tι να ποσταρει.
Χαμενα τα εχει ο φουκαρας αν κριθει απο αυτα τα τελευταια στο ... που προσπαθει να γραψει κατι σαν αντιπαλος.
Ελαχιστοι ολοι αυτοι πλεον μετα την πορτα που φαγαν κατακεφαλα.
Χαμενα τα εχει ο φουκαρας αν κριθει απο αυτα τα τελευταια στο ... που προσπαθει να γραψει κατι σαν αντιπαλος.
Ελαχιστοι ολοι αυτοι πλεον μετα την πορτα που φαγαν κατακεφαλα.
0 .