Κύρτσος: «Δεν υπήρξε ποτέ πρωτογενές πλεόνασμα»

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Re: Κύρτσος: «Δεν υπήρξε ποτέ πρωτογενές πλεόνασμα»

Δημοσίευσηαπό Diego » 31 Ιαν 2015, 22:55

fasistario έγραψε:Με μεγαλύτερο μπαταχτσή στο Ελλαδιστάν το επίσημο κράτος, σε ποιον κάνει εντύπωση η δήλωση του Κύρτσου;

'Εχω υπόψιν μου πολιτικό μηχανικό που έχασε πολυκατοικία.Το κράτος του οφείλει 280.000 ευρώ, ο ίδιος οφείλει 140.000 ευρώ στο κράτος και επειδή δεν είχε ρευστότητα εκείνη την περίοδο, το ελληνικό δημόσιο του κατέσχησε πολυκατοικία( επί χριστιανοδημοκρατών).'Οταν δέ, υπέβαλλε το εύλογο ερώτημα στην εφορία, η απάντηση που έλαβε ήταν "ναι, αλλά εσείς είναι σίγουρο πως χρωστάτε στο δημόσιο, δεν είναι σίγουρο όμως πως το ποσό που σας χρωστά το δημόσιο είναι αυτό που ζητάτε!!!".
Ντροπή.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 01 Φεβ 2015, 00:41

Εγω περιμενω τις λογιστικες αλχημιες του ΣΥΡΙΖΑ που εχει ταξεις ισοσκελισμενους ισολογισμους και 12 δις παροχες..

Θα γελασει ο κοσμος να και τελικα θα την πληρωσουνε μαλλον οι παροχες..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 01 Φεβ 2015, 12:20

Κι όμως αγαπητέ Σπίριτ, είσαι εκτός θέματος. Γιατί το θέμα εδώ είναι οι αλχημείες του Ποιτσαρά. Και αυτές τις αλχημείες, να μετράει δανεικά λεφτά (δηλαδή μαύρες τρύπες) ως έσοδα του κράτους (δηλαδή άσπρες) τις ξεσκέπασε ο Βαρουφάκης ήδη από τον Απρίλιο του 14. Αν θέλεις σου βάζω και τα σχετικά λίνκ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 01 Φεβ 2015, 12:49

Northern Spirit έγραψε:Εγω περιμενω τις λογιστικες αλχημιες του ΣΥΡΙΖΑ που εχει ταξεις ισοσκελισμενους ισολογισμους και 12 δις παροχες..

μα ποτε θα καθησουν επιτελους στο εδωλιο του ειδικου δικαστηριου ο τσιπρας με τον καμμενο, μια εβδομαδα μας καταδυναστευσαν

και αυτοι θα κανουν λογιστικες αλχημειες, καπου, καπως, καποτε, εγω δεν είμαι νδ αλλα
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 01 Φεβ 2015, 21:18

Northern Spirit έγραψε:Εγω περιμενω τις λογιστικες αλχημιες του ΣΥΡΙΖΑ που εχει ταξεις ισοσκελισμενους ισολογισμους και 12 δις παροχες..

Η κασέτα σου εδώ δεν έχει τον ίδιο παλμό που εφμανίζει στο .... :D
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”