paralo έγραψε:exomotis έγραψε:Ε αφου το ελεγε, θα παρθει σοβαρα υπ οψη.
(δεν ειρωνευομαι)
Με ψιλοανησυχεί η ακεφιά σου αυτές τις μερες...Φαινεται απο το ότι δεν γράφεις μακροσκελη μηνυματα.
Ευελπιστώ να οφείλεται σε προσκαιρα πολιτικά θέματα .
Αμα κανετε το συνεδριο ανοιχτό θα ερθω κι εγώ να ψηφισω την προεδρική εκδοχή.
Εισαι και ανυπομονη, ενω εκανα μια αναλυση βαθους και κανενας δεν κριτικαρισε την ουσια της.
Παντα γραφω, ειτε για να τσιγκλησω τους ηλιθιους που απαντανε και εκτιθενται, ειτε γιατι υπαρχει μια σοβαρη εξελιξη.
Δεν ειναι δικο μου θεμα ομως τι κατανοει ο καθενας.
Το οτι βεβαια βαριεμαι αφορητα αυτους που γραφουν χωρις νοημα στο ιδιο μοτιβο, ειναι κατι που δεν μπορω να αποφυγω.
Εσυ ανησυχεις πραγματικα γιατι εχεις αποφασισει οτι πρεπει να σωθει η κατασταση στον πραγματικο σημερα καπιταλιστικοτατο κοσμο , χωρις πειραματα και παραλογισμους επαναστατικης γυμναστικης.
Το οτι καταλαβαινω λοιπον την πραγματικη σου ανησυχια , δεν με αποτρεπει να κριτικαρω πολλες φορες σκληρα θεματακια που μοιαζουν μαλλον αφελη.
Ποτε δεν εγραψα με σκοπο να δειξω σε καποιον ποσο καλα ειναι αυτα που γραφει, ετσι ωστε να τον κανω θετικο στο θεμα του τι αυτη η αυτος στηριζει τελικα.
Το αντιθετο θα ελεγα, επιζητω να μου επιτιθενται για να υπαρχει ενδιαφερον, και μαλλον επειδη θεωρουν προκλητικη την γραφη μου πολλοι παιρνουν και αντιθετη πορεια επειδη δεν τους αρεσει αυτη η γλωσσα.
Με λιγα λογια δεν με ενδιαφερει αν ψηφισουν μερικοι η οχι συριζα η Τσιπρα.
Με ενδιαφερει ομως πολυ το γιατι κανουν αυτη την κινηση ,και δεν αγονται και φερονται απο τα ΜΜΕ και το προσωπικο φανατικο τους θεμα.
Με ενδιαφερει να κριτικαρουν εαν μπορουν αυτο που ανελυσα περι πραγματικοτητας και λυσεων σημερα επαναστατικων η οχι , και οπως βλεπετε κανενας δεν εχει την ικανοτητα να γραψει κατι σοβαρο γιατι απλα δεν μπορει να χτυπισει αυτη την πραγματικοτητα που αναφερω , γιατι δεν δυναται.
Βριζουν, χτυπιουνται, κλαινε, ολοφυρονται, αλλα απαντηση για το τι πρεπει να υπαρξει , μηδεν, τιποτα.