Ρόκο με τον ΣΥΡΙΖΑ 1 ή με τον ΣΥΡΙΖΑ 2 ;
1 Τσίπουρας
2 Λαφαζάνουρας
Για πες να ξέρουμε με πιο κομμάτι πας;
Οι φάπες απο τα αριστερά
-
paralo
- Crazy poster

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Re: Οι φάπες απο τα αριστερά
paralo έγραψε:http://www.protothema.gr/politics/article/494133/lapavitsas-pigame-aproetoimastoi-stis-diapragmateuseis-itan-aparaitito-na-uparhei-shedio-v/
Άθλια υποκείμενα. Σπιθαμιαίοι. Υφαρπάξανε την ψήφο του λαού δύο φορές μέσα σε πέντε μήνες και τώρα ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο και με τις τραπεζικές καταθέσεις.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Kauldron
- Supreme poster

Eίπε ο οπαδός του Τζέφρυ-Λεφτά Υπάρχουν-Παπαντρέα.
Δε ντρέπεσαι ρε υποκριτή? Θα σε αρπάξω απ' την ουρά να σε φέρνω σβούρες.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
paralo
- Crazy poster

Kauldron έγραψε:Eίπε ο οπαδός του [b]Τζέφρυ-[/b]Λεφτά Υπάρχουν-Παπαντρέα.
Τεχνικά, ο Τζεφρυ δεν ειναι στο πασοκ.
Αλλά οτι θελει ξυλο το βαθυ πασοκ, θελει. Αυτό το πασοκ που πηγε στο ΚΙΔΗΣΟ και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Οσοι εμειναν πισω και εφαγαν ΤΟ ξυλο (και θα φανε κι αλλο, δεν εχω αμφιβολια) ειναι πολιτικά εντιμοτεροι.
0 .
#ccc
-
Kauldron
- Supreme poster

paralo έγραψε:Kauldron έγραψε:Eίπε ο οπαδός του [b]Τζέφρυ-[/b]Λεφτά Υπάρχουν-Παπαντρέα.
Αλλά οτι θελει ξυλο το βαθυ πασοκ, θελει. Αυτό το πασοκ που πηγε στο ΚΙΔΗΣΟ και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Οσοι εμειναν πισω και εφαγαν ΤΟ ξυλο (και θα φανε κι αλλο, δεν εχω αμφιβολια) ειναι πολιτικά εντιμοτεροι.
Ο Βενιζέλος εντιμότερος. Σε σύγκριση με ποιόν, με τον Ρωχάμη?
Άσε μας ρε Παραλό.
Για τους πασοκατζήδες που πήγανε στο Ποτάμι τί λές? Έντιμοι?
Για κάποιους όπως η Αγάτσα, ή η Σπυράκη, που πήγανε στη ΝΔ?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
exomotis
- Chiprleader

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:paralo έγραψε:http://www.protothema.gr/politics/article/494133/lapavitsas-pigame-aproetoimastoi-stis-diapragmateuseis-itan-aparaitito-na-uparhei-shedio-v/
Άθλια υποκείμενα. Σπιθαμιαίοι. Υφαρπάξανε την ψήφο του λαού δύο φορές μέσα σε πέντε μήνες και τώρα ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο και με τις τραπεζικές καταθέσεις.
Πως παγιδευουμε ενα βρωμερο υποκειμενο ,πασοκο που ακομα ψαχνει ευρουλακια.
Σημειωση . Η παγιδα απαραιτητα ειναι πρασινη, εξιταρονται. Στο βαθος της βαζουμε μερικα κερματα για τα υποκειμενα αυτα, γνωριζοντας οτι δεν αντεχουν και τα πιανει τρεμουλα να τα παρουν οπως μπορουν.
0 .
-
Green Dragon
- Crazy poster

paralo έγραψε:Kauldron έγραψε:Eίπε ο οπαδός του [b]Τζέφρυ-[/b]Λεφτά Υπάρχουν-Παπαντρέα.
Δεν αφήνεις τα δήθεν επιχειρήματα και να παραδεχτείς ευθέως ότι είσαι είτε ευρωλιγούρικο θύμα είτε βολεμένη; Τι σε κάνει να εμπιστεύεσαι τον Σόϊμπλε; Πέντε χρόνια καταστροφής δεν είναι αρκετά για να καταλάβεις; Ή δεν θέλεις να καταλάβεις;
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
paralo
- Crazy poster

Kauldron έγραψε:paralo έγραψε:Kauldron έγραψε:Eίπε ο οπαδός του [b]Τζέφρυ-[/b]Λεφτά Υπάρχουν-Παπαντρέα.
Ο Βενιζέλος εντιμότερος. Σε σύγκριση με ποιόν, με τον Ρωχάμη?
Άσε μας ρε Παραλό.
Για τους πασοκατζήδες που πήγανε στο Ποτάμι τί λές? Έντιμοι?
Για κάποιους όπως η Αγάτσα, ή η Σπυράκη, που πήγανε στη ΝΔ?
η πολιτική εντιμότητα εχει να κάνει με βασικες αξίες του κομματός (σου)
Απο εμενα ,το πολιτικό μιασμα (aka δεν ψηφιζω σταθερά ενα κόμμα), περιμενετε μαθηματα πολιτική εντιμότητας; Εγώ ειμαι ικανή να πάω τη δευτερα που έρχεται η Τρόικα να καταθέσω το βιογραφικό μου να παρακολουθώ δωρεάν μαθηματα της σχολής Sun Tzu που θα παραδίδονται καθε 2 εβδομάδες στα ελληνικά υπουργεία!
Τεσπα. Τ ονημα εχει να κάνει με τις φαπες απο τα Αριστερά. Αμα θελετε να μανουριάσουμε για το πολιτικό ηθος να το κανουμε σε αλλο νημα. Εδώ ειναι το νημα αφιέρωμα σε οτι εκφράζει την αριστερά.
εντι: για όποιον δεν καταλαβε αφενός προϊδεάζω τι θα γινει τη δευτερα και αφετερου κανω πλάκα.
0 .
#ccc
-
paralo
- Crazy poster

Green Dragon έγραψε:paralo έγραψε:Kauldron έγραψε:Eίπε ο οπαδός του [b]Τζέφρυ-[/b]Λεφτά Υπάρχουν-Παπαντρέα.
Δεν αφήνεις τα δήθεν επιχειρήματα και να παραδεχτείς ευθέως ότι είσαι είτε ευρωλιγούρικο θύμα είτε βολεμένη; Τι σε κάνει να εμπιστεύεσαι τον Σόϊμπλε; Πέντε χρόνια καταστροφής δεν είναι αρκετά για να καταλάβεις; Ή δεν θέλεις να καταλάβεις;
Κι εσυ δεν μου κάνεις για πολύ τζιμανι , αλλά γενικότερα γράφω με χαριεντολογιστικη διάθεση.
0 .
#ccc