Αν υποθέσουμε ότι γίνονται εκλογές...

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Αν υποθέσουμε ότι γίνονται εκλογές...

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Ιούλ 2015, 13:26

Green Dragon έγραψε:Δεν υπάρχει κόμμα να ψηφίσουμε! Ο δραχμιστής Κατσανέβας δεν κατέβηκε στις προηγούμενες, το ίδιο για το ΕΠΑΜ κλπ.

:sgrat:

σώπα ρε που δεν υπάρχει. κάποιον καραγκιόζη θα βρεις να σε δουλέψει πάλι. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 11 Ιούλ 2015, 13:30

Aν γενουν εκλογες ενα κομμα υπαρχει τωρα.
Να μην το ευχονται αυτο οι χυμα στο κυμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Ιούλ 2015, 13:35

exomotis έγραψε:Aν γενουν εκλογες ενα κομμα υπαρχει τωρα.
Να μην το ευχονται αυτο οι χυμα στο κυμα.

έχεις δίκιο ρόκε.
μέχρι και σταλινικά ποσοστά θα σας δώσουν οι πάτρωνες σας για να εφαρμόσετε τη μνημονιάρα των 15 και βάλε δις για φέτος.
κόβει φλέβα από σήμερα η τρέμη και ο πορτοσάλτες για πάρτη σας.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 11 Ιούλ 2015, 13:36

Σταλινικη ηδονη..... :enamorado:
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 11 Ιούλ 2015, 16:45

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Green Dragon έγραψε:Δεν υπάρχει κόμμα να ψηφίσουμε! Ο δραχμιστής Κατσανέβας δεν κατέβηκε στις προηγούμενες, το ίδιο για το ΕΠΑΜ κλπ.

:sgrat:

σώπα ρε που δεν υπάρχει. κάποιον καραγκιόζη θα βρεις να σε δουλέψει πάλι. :fico:

Προτιμώ να φτιάξω δικό μου για να ορίσω εγώ τις θέσεις αλλά δεν έχω την δυνατότητα. Σου είπα τι θέλω σαν πρώτο: Έξοδο από την ΕΕ. Όποιος δεν μπορεί να την δώσει είναι εχθρός μου και όποιος μπορεί ΙΣΩΣ να μην είναι.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιούλ 2015, 16:47

Δρακε εγω σεβομαι τη θεση σου,γιατι εισαι συνειδητοποιημενος δραχμιστης και αντιμνη ανεκαθεν.
Πιστευω δυνατο δραχμικο κομμα θα εμφανιστει μονο αν η ελιτ της χωρας (ή τουλαχιστον σημαντικο κομματι της) θα αποφασισει οτι τη συμφερει καλυτερη η δραχμη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 11 Ιούλ 2015, 16:54

Λαχουρένιος έγραψε:Δρακε εγω σεβομαι τη θεση σου,γιατι εισαι συνειδητοποιημενος δραχμιστης και αντιμνη ανεκαθεν.
Πιστευω δυνατο δραχμικο κομμα θα εμφανιστει μονο αν η ελιτ της χωρας (ή τουλαχιστον σημαντικο κομματι της) θα αποφασισει οτι τη συμφερει καλυτερη η δραχμη.

Έχει να κάνει με τις συνθήκες. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις έγινε εμφανές για τους πολλούς ότι ευρώ = μνημόνιο και μόνο με εθνικό νόμισμα μπορείς να έχεις αντιμνημονιακές θέσεις (να εφαρμόσεις δηλαδή εσύ αυτά που θέλεις χωρίς να στα υπαγορεύει η ΕΕ). Αναγκαστικά θα φτιαχτεί κόμμα δραχμής αλλά σίγουρα θα δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο από την ελίτ-αλήτ.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιούλ 2015, 16:59

Αστικο κομμα χωρις στηριξη της ελιτ δεν εχει ελπιδες ομως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 11 Ιούλ 2015, 17:00

Κόμμα δραχμής τύπου Καζάκη, Κατσανέβα, Αλαβάνου ή πρώην Τσιπροκαμμένων δεν θα έχει επιτυχία. Είναι όλοι γελοίοι μέχρι το κόκκαλο.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 11 Ιούλ 2015, 17:07

Λαχουρένιος έγραψε:Αστικο κομμα χωρις στηριξη της ελιτ δεν εχει ελπιδες ομως.

Έχει αλλά θα είναι δύσκολα. Κάποιες φορές όμως η δυναμική των πραγμάτων υπερβαίνει όλα τα εμπόδια.

Μη νομίζεις όμως, δεν πιστεύω ότι προλαβαίνει να γίνει κάτι ακόμα και αν οι συνθήκες καταστούν ευνοϊκότατες.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”