Το εγκλημα εγινε 29/12/2014

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Re: Το εγκλημα εγινε 29/12/2014

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 09 Ιούλ 2015, 12:21

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Είσαι σίγουρος γιαυτό; Κατά τη γνώμη μου το δημοψίψισμα οδήγησε σε οριστικό και ανεπίστρεπτο εκτροχιασμό και εξαχρείωση του εθνολαϊκισμού.

Είσαι σίγουρος γι' αυτό;

Μπορεί και να σημαίνει το οριστικό τέλος της μεταπολίτευσης και την πλήρη αποενοχοποίηση του εθνικισμού.

Από τη στιγμή που οι ΑΝΕΛ "τρούπωσαν" στην κυβέρνηση, οι αντιεθνικιστικές ρητορείες εξαφανίστηκαν όπως οι παράτυποι της Ομόνοιας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 09 Ιούλ 2015, 12:25

Ο Ποντικός έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ανθέλληνας, συνεπώς οι Έλληνες οφείλουμε να κάνουμε τα ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΑ απ' αυτά που ζητάει εκείνος. Πολυπολιτισμό αυτός? Εθνικισμό (εθνολαϊκισμό κατ' αυτόν) εμείς.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 09 Ιούλ 2015, 12:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
Είσαι σίγουρος γιαυτό; Κατά τη γνώμη μου το δημοψίψισμα οδήγησε σε οριστικό και ανεπίστρεπτο εκτροχιασμό και εξαχρείωση του εθνολαϊκισμού.

Είσαι σίγουρος γι' αυτό;

Μπορεί και να σημαίνει το οριστικό τέλος της μεταπολίτευσης και την πλήρη αποενοχοποίηση του εθνικισμού.

Από τη στιγμή που οι ΑΝΕΛ "τρούπωσαν" στην κυβέρνηση, οι αντιεθνικιστικές ρητορείες εξαφανίστηκαν όπως οι παράτυποι της Ομόνοιας.

Το ίδιο γράφουμε!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 09 Ιούλ 2015, 12:31

Kauldron έγραψε:
paralo έγραψε:Αλλά δεν καταλαβάινω ΓΙΑΤΙ σκεφτεσαι οτι ειναι καποιος "κορόδιο καθώς διαβαζει τετοιες μαλακιες" ;
Αμα θες, εξηγησε το. Νμζ θα εχει ενδιαφερον η οπτικη σου γωνια. Μερσι.

Έλα ντε. Γιατί το να χάνεις τον χρόνο σου διαβάζοντας και πιστεύοντας τις μαλακίες του πρωταγωνιστή σε κάνει κορόιδο?
Γιατί να είναι κορόιδο κάποιος που, ενώ είναι αναγκασμένος να εργάζεται για να ζήσει, όπως άλλωστε και ο περισσότερος κόσμος, νομίζει οτι έχει τα ίδια συμφέροντα με τον Μπόμπολα?

μου απαντάς με 2 ερωτηματα.
Αμα θες απαντησε μου ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ (οχι με ερωτηση δλδ) στο κοκκινισμένο ερώτημα.
0 .
#ccc

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 09 Ιούλ 2015, 12:33

Kauldron έγραψε:Ο Ποντικός έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ανθέλληνας, συνεπώς οι Έλληνες οφείλουμε να κάνουμε τα ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΑ απ' αυτά που ζητάει εκείνος. Πολυπολιτισμό αυτός? Εθνικισμό (εθνολαϊκισμό κατ' αυτόν) εμείς.

Όπως έχω ήδη δηλώσει, δεν τσιμπάω στα ψευτοδιλήμματα.

Μένω εκτός και προσπαθώ να δω τα νέα κενά που δημιουργούνται.

Η φύση λειτουργεί όπως η αγορά.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 09 Ιούλ 2015, 12:37

ΓΑΛΗ έγραψε:

Είσαι σίγουρος γι' αυτό;

Το ίδιο γράφουμε!

Σαφώς αλλά η διαφορά παραμένει.

Εμένα μου αρέσει, εσένα ΟΧΙ.

Eπιτέλους βρέθηκε και ένα ΟΧΙ, που μπορώ να ευχαριστηθώ. Σ' ευχαριστώ. :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 09 Ιούλ 2015, 12:58

Diego έγραψε:Κανενα εγκλημα, στην τελικη θα ηταν αδικο για τους υπολοιπους να ερθει ο ΣΥΡΙΖΑ αβροχοις ποσιν στην εξουσια οταν ελεγε ΟΧΙ σε ολα οσο ηταν αντιπολιτευση.

Αντιθετως, μακροπροθεσμα, το οφελος ειναι μεγαλυτερο για τη χωρα-πλεον ολοι αντιλαμβανονται πως πρεπει να υπαρχουν συμβιβασμοι και ρεαλιστικες προγραμματικες δηλωσεις.

θα συμφωνησω. Οσο εκθέτεις ενα πρόβλημα τόσο το deal with it γινεται αποδοτικό.

Στη βαση αυτης της σκεψης να θυμησω (βασει δικης μου μνημης παντα, βαριεμαι να κανω googleing τώρα):
Το 2012 του Σαμ.του πηρε κανα 3μηνο να διαπραγματευτει εσωκομματικά, και κανα 2 μηνο να υπογράψει. Δλδ παλι στο χρόνο ενα 5-6 μηνο μας εφαγε ο παπαρας, τότε ΑΝΤΙ-ΜΝΗ.
Επισης, το τι κοτσάνα εκσφεντόνιζαν τα στελεχη της ΔΝ στα καναλι ...ηταν τρομακτικό να τα ακούς. Τουλαχιστον τώρα με τους Συριζα, επειδη τα μουσμουλα τα πετανε εχοντας και μια αφέλεια ειναι και λίγο δυσκολο να τους θυμώσεις. Στα ΝΔακι φαινόταν ρε παιδι μου στο ματι τους "τώρα την κατσατε γατακια" (sic).

Οσο για τον Λαϊκισμό, επειδη δεν θα εκλήψει απο κανένα πολιτικό στερέωμα ανα τους αιώνες, μην ανησυχειτε. Οι πολιτικοί στην ευρώπη ακολουθουν τα λεφτά προς το παρόν.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 09 Ιούλ 2015, 13:24

paralo έγραψε:
Kauldron έγραψε:
paralo έγραψε:Αλλά δεν καταλαβάινω ΓΙΑΤΙ σκεφτεσαι οτι ειναι καποιος "κορόδιο καθώς διαβαζει τετοιες μαλακιες" ;

Έλα ντε. Γιατί το να χάνεις τον χρόνο σου διαβάζοντας και πιστεύοντας τις μαλακίες του πρωταγωνιστή σε κάνει κορόιδο?
Γιατί να είναι κορόιδο κάποιος που, ενώ είναι αναγκασμένος να εργάζεται για να ζήσει, όπως άλλωστε και ο περισσότερος κόσμος, νομίζει οτι έχει τα ίδια συμφέροντα με τον Μπόμπολα?

Καταφατικά αν δεν κάνω λάθος σημαίνει να σου απαντήσω με "ναι".
Τα ερωτήματα, αν τα προσέξεις λίγο, δεν είναι ερωτήματα.
Να σου το απλουστεύσω:
1. Το να χάνεις τον χρόνο σου διαβάζοντας και πιστεύοντας τις μαλακίες του πρωταγωνιστή σε κάνει κορόιδο.
2. Είναι κορόιδο κάποιος που, ενώ είναι αναγκασμένος να εργάζεται για να ζήσει, όπως άλλωστε και ο περισσότερος κόσμος, νομίζει οτι έχει τα ίδια συμφέροντα με τον Μπόμπολα.

Και διαπιστώνω, οτι δυστυχώς είναι πολλοί νέοι άνθρωποι, που ζούν με τους γονείς τους (δηλαδή δεν έχουν έξοδα πλην καμιά έξοδο με φίλους, διακοπές, κλπ) δουλεύουν 12ωρο, παίρνουν ένα πεντακοσάρικο (και αν), και επειδή μ' αυτές τις συνθήκες τους περισσεύουν χρήματα (λογικό, αν δεν έχουν πρακτικά έξοδα διαβίωσης) θεωρούν τον εαυτό τους ένα σκαλοπάτι πριν τον Μπίλ Γκέητς (όπως είπε σωστά και ο ρεκλαμας).
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 09 Ιούλ 2015, 13:41

Kauldron έγραψε:
paralo έγραψε:
Kauldron έγραψε:

Καταφατικά αν δεν κάνω λάθος σημαίνει να σου απαντήσω με "ναι".
Τα ερωτήματα, αν τα προσέξεις λίγο, δεν είναι ερωτήματα.
Να σου το απλουστεύσω:
1. Το να χάνεις τον χρόνο σου διαβάζοντας και πιστεύοντας τις μαλακίες του πρωταγωνιστή σε κάνει κορόιδο.
2. Είναι κορόιδο κάποιος που, ενώ είναι αναγκασμένος να εργάζεται για να ζήσει, όπως άλλωστε και ο περισσότερος κόσμος, νομίζει οτι έχει τα ίδια συμφέροντα με τον Μπόμπολα.

Και διαπιστώνω, οτι δυστυχώς είναι πολλοί νέοι άνθρωποι, που ζούν με τους γονείς τους (δηλαδή δεν έχουν έξοδα πλην καμιά έξοδο με φίλους, διακοπές, κλπ) δουλεύουν 12ωρο, παίρνουν ένα πεντακοσάρικο (και αν), και επειδή μ' αυτές τις συνθήκες τους περισσεύουν χρήματα (λογικό, αν δεν έχουν πρακτικά έξοδα διαβίωσης) θεωρούν τον εαυτό τους ένα σκαλοπάτι πριν τον Μπίλ Γκέητς (όπως είπε σωστά και ο ρεκλαμας).

Οντως τλκ , η αναλυση σου έχει ενδιαφερον! Σε αναλογη περιπτωση θα αναμενω παρομοια επεξηγηματικά ποστς !
Μερσι για το χρόνο.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 09 Ιούλ 2015, 14:56

ΓΑΛΗ έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Είσαι σίγουρος γι' αυτό;

Το ίδιο γράφουμε!

Σαφώς αλλά η διαφορά παραμένει.

Εμένα μου αρέσει, εσένα ΟΧΙ.

Eπιτέλους βρέθηκε και ένα ΟΧΙ, που μπορώ να ευχαριστηθώ. Σ' ευχαριστώ. :good:

Δλδ ρε γαλή δε σου αρέσει η πλήρης αποενοχοποίηση του εθνικισμού; Αρχίσαμε τις γαληφιές;
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”