Die Zeit:"Ο Τσίπρ παίζει πολύ έξυπνα το παιχνίδι του δειλου"

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Die Zeit:"Ο Τσίπρ παίζει πολύ έξυπνα το παιχνίδι του δει

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 08 Ιούλ 2015, 15:55

Αει ρε Ποταμοκνίτη από 'κει.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2015, 15:58

Δεν μπορει να μην αναγνωριστει η ιντελεκτσουαλ ανωτεροτητα του ποντικου απεναντι στον εθνολαικισμο (ΤΜ Σατανικος) του φρη,ασχετα αν διαφωνω με τις αποψεις του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 08 Ιούλ 2015, 17:11

Oι "εθνολαϊκιστές" όπως λες εσύ, λαϊκοδεξιοί, όπως λένε άλλοι, ούτε είναι κλέφτες σαν τους ΝΔΣόκους, ούτε είναι εγκληματίες, όπως λές (και ίσως να είναι) οτι είναι οι χρυσαυγίτες, ούτε είναι ανεπάγγελτοι όπως είναι οι κουκουέδες (Κουτσούμπας, Παπαρήγα), ούτε τα παίρνουν από τους ολιγάρχες όπως οι Ποταμίσιοι.

Τα περί ιντελεξουέλ ανωτερότητας με κάνουν και γελάω. Ο Πόντικας σε πολλές περιπτώσεις διαστρεβλώνει την αλήθεια "πουλάει" πρώην ινδάλματά του (Αντρέας) με τεράστια ευκολία, και φυσικά κάθε φορά που στριμώχνεται αρχίζει τις τρολιές, προκειμένου να μην μπορεί να συνεχιστεί ο διάλογος (κλασική πασοκιά).
Μάλλον έχεις, ως σύγχρονος νεοέλληνας, μπερδέψει την κουτοπονηριά με την ευφυία.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 08 Ιούλ 2015, 17:15

Οι εθνολαϊκιστές δεν δηλώνουν κατ' ανάγκη δεξιοί. Κλασσικά παραδείγματα δελαστίκ, καραμπελιάς.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 08 Ιούλ 2015, 17:20

Γιατί υπάρχει κάποιος που δηλώνει "εθνολαϊκιστής"?

Δεν είναι αυτό στο οποίο αναφέρεσαι η ουσία της τοποθέτησής μου.
Και δεν έχει σημασία το "δεξιός", "αριστερός". Οι πασόκοι δηλώνουν "αριστεροί" και αλληλοαποκαλούνταν, ακόμα και επί Σημίτη, "σύντροφοι". Αυτό δεν τους κάνει αριστερούς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2015, 17:33

Kauldron έγραψε:Oι "εθνολαϊκιστές" όπως λες εσύ, λαϊκοδεξιοί, όπως λένε άλλοι, ούτε είναι κλέφτες σαν τους ΝΔΣόκους, ούτε είναι εγκληματίες, όπως λές (και ίσως να είναι) οτι είναι οι χρυσαυγίτες, ούτε είναι ανεπάγγελτοι όπως είναι οι κουκουέδες (Κουτσούμπας, Παπαρήγα), ούτε τα παίρνουν από τους ολιγάρχες όπως οι Ποταμίσιοι.

Μια χαρα ψηφιζαν ΝΔΣΟΚ ομως οταν υπηρχαν λεφτα,οπως μια χαρα πηγαν μετα στη ΧΑ,και γιατι οχι στο μελλον και στο ΚΚΕ αν δουν εκει ψωμι.

Τα περί ιντελεξουέλ ανωτερότητας με κάνουν και γελάω. Ο Πόντικας σε πολλές περιπτώσεις διαστρεβλώνει την αλήθεια "πουλάει" πρώην ινδάλματά του (Αντρέας) με τεράστια ευκολία, και φυσικά κάθε φορά που στριμώχνεται αρχίζει τις τρολιές, προκειμένου να μην μπορεί να συνεχιστεί ο διάλογος (κλασική πασοκιά).

Ο ΣΕ απ'οτι θυμαμαι ειναι σημιτικος και ΓΑΠικος οχι ανδρεικος.
Οταν επευφημει το ΠΑΣΟΚ οντως γινεται καθυστερας (ειδικα το Βενιζελο),αλλα κυριως αυτο που κανει ειναι να ξεμπροστιαζει τον εν φρη και εν ελλαδι ε/λ,παρα να υπερασπιζεται το Κινημα.

Μάλλον έχεις, ως σύγχρονος νεοέλληνας, μπερδέψει την κουτοπονηριά με την ευφυία.

Οταν οι απεναντι του ειναι ιδιοφυιες σαν τον Μαντη ή τον Αριστο,ειλικρινα η διαφορα στον εξωτερικο παρατηρητη ειναι χαωδης.
Μονο ο Δρακος την παλευει και αυτο γιατι δεν καταπινει το τσιπρεικο σανο και ειναι συνειδητοποιημενος δραχμιστης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 08 Ιούλ 2015, 17:48

Μια χαρα ψηφιζαν ΝΔΣΟΚ ομως οταν υπηρχαν λεφτα,οπως μια χαρα πηγαν μετα στη ΧΑ,και γιατι οχι στο μελλον και στο ΚΚΕ αν δουν εκει ψωμι.

Και στην τσαρική Ρωσία, όσο υπήρχε έστω κι ένα ξεροκόμματο την παλεύανε, γνωρίζοντας οτι πρόκειται για μια σάπια εξουσία. Όταν τα πράγματα φτάσανε στο απροχώρητο και δεν είχαν ουτε κι αυτό, επαναστάτησαν. Κανένας άνθρωπος δεν επαναστατεί χορτάτος, ή έστω και με μισογεμάτο στομάχι, δεν το ξέρεις? Είναι η λεγόμενη ωρίμανση των συνθηκών, που λέτε κι εσείς στο ΚΚΕ. Μόνο που για 'σας δεν έχουν ωριμάσει ακόμα οι συνθήκες (μάλλον ακόμα χορτάτοι είσαστε) ενώ γι' άλλους ωρίμασαν.

Ο ΣΕ απ'οτι θυμαμαι ειναι σημιτικος και ΓΑΠικος οχι ανδρεικος.

Επί Ανδρέα τί στήριζε?
Επί Μητσοτάκη τί στήριζε?
Ο ιδρυτής του κόμματος που στηρίζει ποιός είναι?
Το να λες εγώ είμαι πασοκ αλλά είμαι κατά του Αντρέα είναι σαν να μου λες εγώ είμαι ΚΚΕ αλλά είμαι κατά του Στάλιν.

αλλα κυριως αυτο που κανει ειναι να ξεμπροστιαζει τον εν φρη και εν ελλαδι ε/λ

Δηλαδή να τρολάρει. Εντάξει, αν κρίνεις την ευφυία κάποιου απ' το τί ΔΕΝ θέλει, και τη στείρα άρνηση, οκ. Εγώ την κρίνω απ' αυτά που προτείνει. Και απ' αυτά που προτείνει, όπως κι εσύ δηλώνεις, είναι μπούφος.

Μονο ο Δρακος την παλευει και αυτο γιατι δεν καταπινει το τσιπρεικο σανο και ειναι συνειδητοποιημενος δραχμιστης.

Πολλοι στηρίζουμε δραχμή εδώ, βλέποντας αυτό που γίνεται (και το δημοψήφισμα) ως βήματα προς την κατεύθυνση αυτή.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”