Ισόβια για τον Τζέφρυ?!?!?!
-
exomotis
- Chiprleader

-
Οργισμένος
- Extreme poster

Re: Ισόβια για τον Τζέφρυ?!?!?!
exomotis έγραψε:Χελιδονι, εισαι χαρουμενο, τιτιβιζεις?
Παρακολουθω με αγωνια τις εξελιξεις.
Μην γελας κομματοσκυλο.
Ειτε θα υπογραψετε φαρδια πλατιά ΜΝΗΜΟΝΙΟ 40 ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ 15 ΕΚ. ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΥ
ή θα μας πατε σε δραχμη και εκτος του οτι θα φατε λιντσαρισμα απο τους ιδιους τους οπαδους σας, λιγο αργοτερα βλεπω τους αρχηγους σας πρωταγωνιστες σε τελετη εκτελεσης στο συνταγμα και απο κατω το αφρων πληθος να κοχλαζει ...
Καταλαβαινεις πιστευω, αν και δεν θες να το παραδεχτεις , πως φαγατε μια ανεπαναληπτη ηττα η οποια θα σφραγισθει συντομα.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
exomotis
- Chiprleader

Τα εχεις χαμενα εντελως τεμπελακο του δημοσιου ε?
Νομιζες οτι θα την σκαπουλαρετε με τις παπαριες περι χελιδονιων της ανοιξης, θυμασαι κοτα?
Ετσι και τρεξει κατι ουτε εξω απο την πορτα σας δεν θα βγαινετε κοροιδα λεχριτες.
Ο κοσμος εχει πορεια τωρα και γνωριζει ανοιχτα τα παντα για αυτο και σας ξεσκισε την Κυριακη.
θα σας κοψουν κομματια φουκαραδες κοπριτες.
Νομιζες οτι θα την σκαπουλαρετε με τις παπαριες περι χελιδονιων της ανοιξης, θυμασαι κοτα?
Ετσι και τρεξει κατι ουτε εξω απο την πορτα σας δεν θα βγαινετε κοροιδα λεχριτες.
Ο κοσμος εχει πορεια τωρα και γνωριζει ανοιχτα τα παντα για αυτο και σας ξεσκισε την Κυριακη.
θα σας κοψουν κομματια φουκαραδες κοπριτες.
0 .
-
Γιάννης
- Rookie poster

Σικελιώτης έγραψε:Θα βοηθήσω λίγο ακόμη, δεν θα πω περισσότερα
Ο Χριστιάνισμός έχει δυο απόλυτα σύμβολα, το ένα είναι ο Σταυρός
Όταν τον φέρεις μπροστά σε σατανιστές, θεοσοφιστές, υπνωτιστές κ.α τρομοκρατούνται
Σικελιώτη, δεν θέλω να σε στεναχωρέσω, αλλά εγώ είμαι Σατανιστής, και όταν φέρεις μπροστά μου σταυρό δεν με πιάνει τρόμος, αλλά απλά μια φαγούρα στο δεξί.
Με άλλα λόγια, πάρτο λίγο αλλιώς, γιατί κάπου βρίσκει.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Εσχατόγερος έγραψε:
Σικελιώτη, δεν θέλω να σε στεναχωρέσω, αλλά εγώ είμαι Σατανιστής, και όταν φέρεις μπροστά μου σταυρό δεν με πιάνει τρόμος, αλλά απλά μια φαγούρα στο δεξί.
Τι είδους Σατανιστής είσαι, γράφεις Θεοσοφία για να βγάλεις μεροκάματο;
Ή είσαι ευαίσθητος και προσηλυτίστηκες όπως οι Σατανιστές της Παλλήνης και έχεις στραφεί ολοκληρωτικά εκεί;
Συμμετέχεις σε τελετές στο Πάρκο της Βοημίας;
Εσχατόγερος εμφανιζόσουν αραιά στην ενότητα Θρησκειολογία στο .....gr. Δεν έδειξες να γνωρίζεις ούτε καν συγκρητισμό
που χρησιμοποιούσαν τα μεγάλα ονόματα. Ορισμένοι είναι και εδώ αλλά δεν μπορούν να με αντιμετωπίσουν, ενώ εκεί διέγραφαν τα νήματά μου.
Ακόμη και ο Αρίστος στο νήμα του, ποτέ δεν μου απάντησε όταν αποκάλυψα ότι ήταν Θεοσοφία;Ποτέ για την ΚΘΟΥΛΟΥ, ότι είναι Σολομωνική.
Για τον Αρίστο δεν είπα ποτέ είναι Σατανιστής, ούτε για σένα
Ακόμη και τον Αινείαν που είχε νήμα Σολομωνικής δεν τον αντιμετώπισα ως Σατανιστή.
Τα μεγάλα ονόματα Θεοσοφίας και Σατανισμού είναι άλλα, με άλλες δυνατότητες.
Δεν έφτασα τυχαία 40 vews σε κάθε ανάρτησή μου, μέχρι που αναγκάστηκαν να μου σβήνουν κάθε ανάρτησή μου και νήμα μου.
Γράψε ότι είμαι εδώ να δεις πόσοι θα ρθουν, οπότε προς το παρόν δεν το παίρνω αλλιώς
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Οργισμένος έγραψε:exomotis έγραψε:Χελιδονι, εισαι χαρουμενο, τιτιβιζεις?
Παρακολουθω με αγωνια τις εξελιξεις.
Μην γελας κομματοσκυλο.
Ειτε θα υπογραψετε φαρδια πλατιά ΜΝΗΜΟΝΙΟ 40 ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ 15 ΕΚ. ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΥ
ή θα μας πατε σε δραχμη και εκτος του οτι θα φατε λιντσαρισμα απο τους ιδιους τους οπαδους σας, λιγο αργοτερα βλεπω τους αρχηγους σας πρωταγωνιστες σε τελετη εκτελεσης στο συνταγμα και απο κατω το αφρων πληθος να κοχλαζει ...
Καταλαβαινεις πιστευω, αν και δεν θες να το παραδεχτεις , πως φαγατε μια ανεπαναληπτη ηττα η οποια θα σφραγισθει συντομα.
Eσύ πραγματικά, πάντα μέσα πέφτεις στις προβλέψεις σου ρε παιδί μου.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Γιάννης
- Rookie poster

Σικελιώτης έγραψε:Εσχατόγερος έγραψε:
Τι είδους Σατανιστής είσαι, γράφεις Θεοσοφία για να βγάλεις μεροκάματο; OXI
Ή είσαι ευαίσθητος και προσηλυτίστηκες όπως οι Σατανιστές της Παλλήνης και έχεις στραφεί ολοκληρωτικά εκεί;OXI
Συμμετέχεις σε τελετές στο Πάρκο της Βοημίας;OXI
Εσχατόγερος εμφανιζόσουν αραιά στην ενότητα Θρησκειολογία στο vothroom.gr. Δεν έδειξες να γνωρίζεις ούτε καν συγκρητισμό
που χρησιμοποιούσαν τα μεγάλα ονόματα. Ορισμένοι είναι και εδώ αλλά δεν μπορούν να με αντιμετωπίσουν, ενώ εκεί διέγραφαν τα νήματά μου.
Είμαι της Εκκλησίας του LaVey, ελευθέρας βοσκής όμως, όχι εγγεγραμμένο μέλος, τουλάχιστον όχι ακόμα (είναι και δύσκολες περίοδοι αφραγκιάς και είναι ακριβοί οι κερατάδες). Δεν είναι μυστικό αυτό, το έχω δηλώσει επανειλιμμένως στο βόθρουμ, πολλά χρόνια τώρα.
Στην Θρησκειολογία εμφανιζόμουν αραιά και πού, κυρίως λόγω επιείκιας από την πλευρά μου. Τις λίγες φορές που μπήκα, ήταν φορές που μέτρησαν. Τουλάχιστον ένα από τα μπαν που έχω φάει εκεί μέσα ήταν λόγω δημοσίευσης μου στην ενότητα αυτή, αν σου λέει κάτι.
Και λόγω βαρεμάρας, γιατί εκεί μέσα έπεφτε και πέφτει πολύ σεντόνι που σιγά να μην κάτσω να διαβάσω τα μακρόσυρτα παραληρήματα από ασυναρτησίες του καθενός.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Εσχατόγερος έγραψε:Είμαι της Εκκλησίας του LaVey, ελευθέρας βοσκής όμως, όχι εγγεγραμμένο μέλος, τουλάχιστον όχι ακόμα (είναι και δύσκολες περίοδοι αφραγκιάς και είναι ακριβοί οι κερατάδες). Δεν είναι μυστικό αυτό, το έχω δηλώσει επανειλιμμένως στο βόθρουμ, πολλά χρόνια τώρα.
Στην Θρησκειολογία εμφανιζόμουν αραιά και πού, κυρίως λόγω επιείκιας από την πλευρά μου. Τις λίγες φορές που μπήκα, ήταν φορές που μέτρησαν. Τουλάχιστον ένα από τα μπαν που έχω φάει εκεί μέσα ήταν λόγω δημοσίευσης μου στην ενότητα αυτή, αν σου λέει κάτι.
Και λόγω βαρεμάρας, γιατί εκεί μέσα έπεφτε και πέφτει πολύ σεντόνι που σιγά να μην κάτσω να διαβάσω τα μακρόσυρτα παραληρήματα από ασυναρτησίες του καθενός.
Στην πολιτική βγαίνεις από αριστερά ή από δεξιά; Ο Aleister Crowley, το θηρίο της αποκάλυψης, και προπομπός της θρησκείας της Εκκλησίας του LaVey
και του Τάγματος της Ανατολής (ΟΤΟ) δεν είχε δεξιά και αριστερά αλλά Σιωνισμό και Νέα Εποχή του Υδροχόου . Από εκεί προέκυψε η εταιρία της Θούλης και η Σαηεντολογία (βλ. Χάρμπαρντ) και από εκεί ο Σιωνιστής θεοσοφιστής Ρασπούτιν.
Έχεις σχέση με το olympia;
0 .
-
Γιάννης
- Rookie poster

Στην πολιτική βγαίνω από πάνω.
0 .