Γιατί θα ψηφίσω όχι.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Re: Γιατί θα ψηφίσω όχι.

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 30 Ιουν 2015, 16:22

Το ΝΑΙ ειναι υποταγη. Το ΟΧΙ ειναι αντιδραση αλλα ματαιη, ο τσιπρας ειναι δικος τους, παλι θα τον φαμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Ιουν 2015, 21:05

Μάντης έγραψε:1993-2000 7 χρόνια λιτότητας του Ελληνικού λαού για να πιάσουμε τους δείκτες να μπούμε στο Ευρώ .
Μετά την είσοδο μας στο Ευρώ <<κανονικά>> όλα ελεγχόντουσαν από την ΕΖ .
Τώρα εκ των υστέρων λένε ότι η ΕΖ δεν ήτανε καλά προετοιμασμένη με τους σωστούς μηχανισμούς ελέγχου των κρατών μελών.
Έτσι επικράτησαν τα επί μέρους συμφέροντα έναντι του συνολικού.
(αυτό εγώ το μεταφράζω SIEMENS , υποβρύχια κ.λ.π.)
Για αυτό η χώρα τιμωρείτε με 6 χρόνια λιτότητα ήδη και δεν ξέρω για πόσα χρόνια στο μέλλον ακόμα.
Δηλαδή ο Ελληνικός λαός από την στιγμή που αποφάσισε να μπει στο Ευρώ έζησε 5 χρόνια στα 30 χωρίς λιτότητα και αυτό συνεχίζετε.
Αν και η Ε.Ζ παραδέχεται ότι ήταν πρόχειρη η δημιουργία του Ευρώ ευθύνες δεν παίρνει.
Αντιθέτως τιμωρεί τον Ελληνικό λαό και τον ξεφτιλίζει.

Για αυτούς τους λόγους θα ψηφίσω όχι .

και για έναν ακόμη. για να κάνεις όλους τους έλληνες δισεκατομμυριούχους.

Εικόνα
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 30 Ιουν 2015, 23:09

Μάντης έγραψε:1993-2000 7 χρόνια λιτότητας του Ελληνικού λαού για να πιάσουμε τους δείκτες να μπούμε στο Ευρώ .
Τώρα εκ των υστέρων λένε ότι η ΕΖ δεν ήτανε καλά προετοιμασμένη με τους σωστούς μηχανισμούς ελέγχου των κρατών μελών.
Για αυτό η χώρα τιμωρείτε με 6 χρόνια λιτότητα ήδη και δεν ξέρω για πόσα χρόνια στο μέλλον ακόμα.
Δηλαδή ο Ελληνικός λαός από την στιγμή που αποφάσισε να μπει στο Ευρώ έζησε 5 χρόνια στα 30 χωρίς λιτότητα και αυτό συνεχίζετε.
Αν και η Ε.Ζ παραδέχεται ότι ήταν πρόχειρη η δημιουργία του Ευρώ ευθύνες δεν παίρνει.

Διοτι εισαι πνευματικα και διανοητικα λιγος ΚΙ ΕΤΣΙ με το οχι που θα πσηφισεις απλα θα στηριξεις αυτους που τοσε δεκαετιες σε βιαζουν κοινωνικοοικονομικα.
Ισως τελικα να σ αρεσει.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 30 Ιουν 2015, 23:20

Πολλά νευράκια, ε? :D
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Ιουν 2015, 23:32

Εγω θα ψηφισω ΟΧΙ για να ΜΗΝ ξανανοιξουν οι μπουρδελοτραπεζες.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 01 Ιούλ 2015, 01:12

paralo έγραψε:Εγω θα ψηφισω ΟΧΙ για να ΜΗΝ ξανανοιξουν οι μπουρδελοτραπεζες.

Δεν βλεπω να σας πειθω... :s_no
0 .
#ccc

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 01 Ιούλ 2015, 01:40

H ελπιδα ψοφαει τελευταια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 01 Ιούλ 2015, 08:46

Οργισμένος έγραψε:

Διοτι εισαι πνευματικα και διανοητικα λιγος ΚΙ ΕΤΣΙ με το οχι που θα πσηφισεις απλα θα στηριξεις αυτους που τοσε δεκαετιες σε βιαζουν κοινωνικοοικονομικα.
Ισως τελικα να σ αρεσει.

Τι έγινε τρελάκια, ολα καλά;

Η δραχμή πλησιάζει επικίνδυνα :D
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 01 Ιούλ 2015, 09:10

Κατ αρχήν θα ψηφίσω. Το τι θα ψηφίσω λίγη σημασία έχει. Θα πσηφίσω ΟΧΙ γιατί είμαι περισσότερο αντι-φασιστοδεξιοπασοκοκουκουες παρά αριστερός. Γουστάρω πολύ τον τζερτζελέ με τις εκλογές κάθε είδους που τις θεωρώ μια πολύ γραφική εκδήλωση ένα όμορφο λαικό έθιμο. Δηλαδή γιατί να απέχω εγώ απο αυτό το έθιμο στο πηγάδι κατούρησα?

Θυμίζουν οι ουρές των ψηφορων στα εκλογικά τμήματα τις ουρές στα τζογαδόρικα μετά απο πολλά τζακ ποτ στο τζόκερ. Βλέπεις γιαγιάδες και παππουδες νιους και νιες με την ελπίδα ζωγραφισμένη στα μάτια τους οτι θα κερδίσουν πολλά λεφτά και θα αλλάξει η ζωή τους. Θα μπορούν για παράδειγμα να αγοράζουν πολλές τηλεκάρτες για να μιλάνε περισσότερο στα κινητά τους λέγοντας αρλούμπες και να συζητάνε τα γαμησιάτικα της προηγούμενης νύχτας....

Είναι ζωτικής σημασίας πάντως το δημοψήφισμα της Κυριακής και καλά έκανε ο Τσίπρας και έριξε το δίλημα στην κάλπη. Να δει κι αυτός ο δόλιος αν αξίζει να τρέχει σαν τον πακιστανό μετανάστη κρυμένος σε φορτηγό απο την Πάτρα και με λίγο φαγάκι στο αλουμινόχαρτο και την ευχή της μάνας να συζητάει με τον κάθε αποικιοκράτη και τον κάθε αληταρά ευρωπαίο και ντόπιο μπουμπουκο Γερουν γερά και ά και ου και δαπ νουδουφουκου.

Για καθήστε ρε μαλάκες μας λέει ο Τσίπρας με τον τρόπο του (το δημοψήφισμα) θα τρέχω εγώ σαν τον μαλάκα να βάζω το κεφάλι μου στο ντροβά για να βγαίνει το κάθε ακροδεξιο σούργελο να μου λέει για γουδιά και γουδοχέρια? Και να κατεβαίνει ο Μητσοτάκουλας στην διαδήλωση και σεις να μου ξύνετε τις διεφθαρμένες αρχιδάρες σας στον καναπέ με τα δάχτυλα που τρώγατε την πίτσα? Είπαμε αριστερός είμαι αλλά όχι και μαλάκας....
Τώρα για να λέμε και του εξωμότη το δίκιο άδικο έχει ο Ηγέτης?
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 01 Ιούλ 2015, 12:17

exomotis έγραψε:H ελπιδα ψοφαει τελευταια.

Εξομοτάκο...επειδη απο το γραπτό σου λόγο καταλαβαίνω οτι όντως εχεις ανατρεπτικές ιδέες για το οικονομικό μοντέλο που εχουμε αυτη τη στιγμή...αναρωτιέμαι αν γνωριζεις τι οικονομικό μοντέλο εχει στο μυαλό του η αριστερη πλατφόρμα του συριζα.

Οι τράπεζες θα παραμεινουν κλειστές για μερικές εβδομάδες. Οκ, δεκτον, αν και μα λυπης μου.
Για να ανοιξουν πάλι οι τράπεζες σε καθεστώς δραχμής, σημαινει οτι τη ρευστότητα την αναλαμβάνει το κράτος, δηλαδή πολιτικοί + οικονομολόγοι θα ειναι τα ίδια πρόσωπα.
Αυτο σημαίνει οτι το κράτος, κατα το δοκουν θα αποφασιζει ποτε και πού θέλει να σπρώξει δραχμές.
Αυτο σημαινει πρόβλημα με τα λεφτά ειτε με αυτούς που θα παίρνουν λεφτά (πχ ενας δημόσιος υπάλληλο) ειτε με αυτούς που θα εισάγουν λεφτά (πχ ενας εξαγωγές). Δηλαδή, τα χαρτονομίσματα ΔΕΝ θα φτάνουν για όλους.
Αυτό θα κρατησει καμια 5ετία μεχρι να ισορροπήσει η ισοτιμία της δραχμής με το οποιοδηποτε άλλο νόμισμα.
Για 5 χρονια θα τρώμε στη μαπα τον Βαρουφάκη ο ποιος διαφωνεί με τον ίδιο του τον εαυτό , ο οποιος έχει 3 διαβατηρια στη διάθεσή του.

Σου φαινονται ΙΚΑΝΟΙ αυτοι οι ανθρωποι να διαχειριστούν κετρικά τις τράπεζες;
Εδώ με ευρώ και δεν μπορουν να "κρατησουν" την αξία του δημοσιου.
Με δραχμή πώς θα το καταφέρουν;

Μεσα στην Ανατρεπτική Αριστερά που δέχομαι οτι ο κόσμος σκέφτεται οτι θέλει την Αυτονομία και την Κυριαρχία της χώρας του , τα λεφτά δεν πρεπει να μπαίνουν εμπόδιο.
Χωρις λεφτά δεν θα υπάρχει συνορο.

Η Τουρκια προσφέθηκε να μας πληρώσει το 1,6 δις στο ΔΝΤ λεγοντας "για την ασφάλεια του Αιγαιου". Εγώ το μεταφράζω οτι σας δινουμε 1,6δις και δώστε μας 2 νησάκια.
Ετσι κραταμε την αυτονομία μας;

Γνωμη μου ειναι οτι το κεφαλαιο ακριβώς επειδη δεν μπορει να μην υπάρχει σε κανενα οικονομικό μοντέλο , ακόμα στη δραχμή και κρατικοποιηση των τραπεζών , το κεφάλαιο θα ειναι το ίδιο το κράτος.
Εμεις θα ειμαστε οι σκλάβοι που θα σκάβουμε με τα χέρια μας και το κράτος θα μαζευει το χρήμα.
Σε κάθε περιπτωση θα ειμαστε σκλάβοι.
Και τώρα σκλάβοι ειμαστε. Αλλά ο διπλανός μας , παρόττι δεν ειναι πλούσιος, υπάρχει η δυνατότητα να παραχθεί χρήμα. Δυσκολα αλλά υπάρχει.
Αμα τις δραχμές τις κοβει μόνο το κράτος , χαθηκαμε. Θα Ειμαστε χρεωμένοι στο κρατος που το κρατος θα ειναι χρεωμένο σε όλο τον κόσμο αυτη τη στιγμή. Βερεσέ δεν μας δινει κανείς τίποτα.
0 .
#ccc

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”