συνεντευξη Τσίπρα χτες στην ΕΡΤ.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: συνεντευξη Τσίπρα χτες στην ΕΡΤ.

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 30 Ιουν 2015, 12:17

argouen έγραψε:Προσπάθησε ή όχι δεν ξέρουμε δεν είμασταν μαζί του για να ξέρουμε τί παιχτηκε ουτε θα μαθουμε ποτε, αλλά ας πουμε πως προσπάθησε
Το θέμα είναι πως ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ και από ΑΥΤΗ την ευθύνη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ :ciao5:

Το μόνο χειρότερο που μπορεί να κάνει ένας αδύναμος μπροστά στους ισχυρούς είναι να τους προσκυνήσει. Αλλά είσαι δεξιός και δεν μπορείς να καταλάβεις την έννοια της αξιοπρέπειας. Εχεις χώρο στην σηνείδηση σου μόνο για την έννοια της δουλικότητας, του προσκυνήματος και του ραγιαδισμού απέναντι στους ισχυρούς με πενιχρό χρηματικό αντίτιμο έστω και σε ευρώ. :ciao5:
υγ.
συγχωρεσε την ανορθογραφία μου.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

argouen
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό argouen » 30 Ιουν 2015, 13:34

AZUREUS έγραψε:
argouen έγραψε:Προσπάθησε ή όχι δεν ξέρουμε δεν είμασταν μαζί του για να ξέρουμε τί παιχτηκε ουτε θα μαθουμε ποτε, αλλά ας πουμε πως προσπάθησε
Το θέμα είναι πως ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ και από ΑΥΤΗ την ευθύνη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ :ciao5:

Το μόνο χειρότερο που μπορεί να κάνει ένας αδύναμος μπροστά στους ισχυρούς είναι να τους προσκυνήσει. Αλλά είσαι δεξιός και δεν μπορείς να καταλάβεις την έννοια της αξιοπρέπειας. Εχεις χώρο στην σηνείδηση σου μόνο για την έννοια της δουλικότητας, του προσκυνήματος και του ραγιαδισμού απέναντι στους ισχυρούς με πενιχρό χρηματικό αντίτιμο έστω και σε ευρώ. :ciao5:
υγ.
συγχωρεσε την ανορθογραφία μου.

Σου λέω πως εκ του αποτελέσματος φαίνεται η αποτυχία και μου απαντάς με χαρακτηρισμούς..

Οκ ο μόνος αξιοπρεπής είσαι εσύ και όσοι διαφωνούν με την οπτική σου είναι αναξιοπρεπείς και ραγιάδες. :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Ιουν 2015, 13:48

Μάντης έγραψε:Εγώ πάντως αντίπαλο μου τον Τσίπρα δεν θα τον ήθελα με κανένα τρόπο.

χαχαχαχαχαχα
Γιατι?? Σε ενοχλεί να σου λέει οσα θες να ακούσεις και μετά να τον βλέπεις να Πέφτει απο Κυβέρνηση χωρις να έχει προλάβει να υλοποιησει όσα υποσχέθηκε? χαχαχα

suuuuure.
Οσο ο Μπαρουφ ειναι Υπ.Οικονομικών (ειτε σε ευρώ, ειτε σε δραχμή, ειτε σε δολάριο, ειτε σε Λεβα κτλ), τοσο ο Τσιπρας ειναι πολιτικός αρχηγός με κότσια που διορισε τετοιο τσίρκο για Κυβέρνηση.

Το πιο δυστυχές μετά το τελος της φαρσοκωμοδίας θα ειναι οτι θα μας ζαλίζετε για το "Πώς θα μπορουσε να ειναι η ζωή με το Τσίπρα να γίνεται Τυρρανος". Δεν αντέχω τη μίρλα βσκ, αυτό ειναι το πρόβλημά μου.
0 .
#ccc

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 30 Ιουν 2015, 14:22

Γιατι, ποιος τον θελει ρε Μαντη?

Αλλο τι καταλαβαινουν εδω μερικοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 30 Ιουν 2015, 14:35

paralo έγραψε:
Μάντης έγραψε:Εγώ πάντως αντίπαλο μου τον Τσίπρα δεν θα τον ήθελα με κανένα τρόπο.

χαχαχαχαχαχα
Γιατι?? Σε ενοχλεί να σου λέει οσα θες να ακούσεις και μετά να τον βλέπεις να Πέφτει απο Κυβέρνηση χωρις να έχει προλάβει να υλοποιησει όσα υποσχέθηκε? χαχαχα

suuuuure.
Οσο ο Μπαρουφ ειναι Υπ.Οικονομικών (ειτε σε ευρώ, ειτε σε δραχμή, ειτε σε δολάριο, ειτε σε Λεβα κτλ), τοσο ο Τσιπρας ειναι πολιτικός αρχηγός με κότσια που διορισε τετοιο τσίρκο για Κυβέρνηση.

Το πιο δυστυχές μετά το τελος της φαρσοκωμοδίας θα ειναι οτι θα μας ζαλίζετε για το "Πώς θα μπορουσε να ειναι η ζωή με το Τσίπρα να γίνεται Τυρρανος". Δεν αντέχω τη μίρλα βσκ, αυτό ειναι το πρόβλημά μου.

Πραγματικά, πιο χίπστερ απολιτικ, ψηφίζεις Ποτάμι.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Ιουν 2015, 15:41

:o :o ΕΓΩ??
Που παρακολουθώ Λοβέδρο και Μπουμπούκο? :o
(και μπενυ και ψαριανό όπως εχω ξαναγράψει)

Οσμίζομαι μια αναταραχή και ενα κλασμεντέν απο τη κυβερνώσα κατασταση.
Και για αυτό το λόγο θα μας φάει η μίρλα(sic) τους επομενους μήνες απο τους σανελ.
0 .
#ccc

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 30 Ιουν 2015, 15:46

Mπα , τον και α και ου παρακολουθεις μαλλον. ;)

Εχεις ενα στυλακι... :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 30 Ιουν 2015, 15:48

paralo έγραψε::o :o ΕΓΩ??
Που παρακολουθώ Λοβέδρο και Μπουμπούκο? :o
(και μπενυ και ψαριανό όπως εχω ξαναγράψει)

Οσμίζομαι μια αναταραχή και ενα κλασμεντέν απο τη κυβερνώσα κατασταση.
Και για αυτό το λόγο θα μας φάει η μίρλα(sic) τους επομενους μήνες απο τους σανελ.

Καλά λέω απολιτίκ.
Λοβέρδος-Μπουμπούκος=λάιφστάιλ πολιτικοί καραγκιόζηδες.

Μπένυ= Ως τί μιλάει?

Ψιαριανός= Ακολουθήστε τα λεφτά. Από Αριστερός, γίνομαι νεοφίλι. Μεροκάματο να βγαίνει.

Άσε μας ρε παραλό. Άκου τα τραγουδάκια που σου έβαλα, και με την πολιτική μην ασχολείσαι αφού δεν το 'χεις.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 30 Ιουν 2015, 15:51

AZUREUS έγραψε:
exomotis έγραψε: για τον ηγετη.
Τους γλενταει.

Αν και δεν μου αρέσει ο όρος ηγέτης για κανέναν άνθρωπο μάλλον είχες δίκιο. Ομολογώ οτι είναι πολιτική ιδιοφυία.
Τουε έκανε να πηγαίνουν να πέσουν μόνοι τους στο λάκκο. Θα επανέλθω γιατί πρέπει να φύγω αλλά το τι γέλιο έχω ρίξει απο χτες που κατάλαβα απο την συνέντευξη που έδωσε τι τους έχει φτιάξει για τους μαλάκες τους αποικιοκράτες τα αμερικανάκια με τις αγορές τους τους μαφιόζους και τους ντόπιους λαδέμπορους δε λεγεται...Τους γλεντάει κανονικά λέμε και τα καλύτερο αρχίζει μάλλον τώρα που θα μας δίνουν σχεδόν με το ζόρι και μεις θα τους το παίζουμε και δύσκολοι απο πάνω.... Μείνετε συντονισμένοι... :s_rofl

Πολιτικά και επικοινωνιακά είναι όντως δυνατός και στη στρατηγική υπερκέρασε ίσως και τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ωστόσο,δεν νομίζω ότι γλεντάει κανέναν στο εξωτερικό μιας και η Ελλάδα έχει το μεγάλο πρόβλημα.
Θα τους γλεντούσε αν π.χ. είχε βρεί εξωτερική χρηματοδότηση.
Στην παρούσα φάση μπορεί να ψάχνει απο μία απόδραση εως ένα ουσιαστικό μνημόνιο με κανα-δυο στοιχεία που θα μπορούν να περάσουν και απο τους βουλευτές του κόμματος.
Σε κάθε περίπτωση,στο εσωτερικό σκηνικό παίζει με άνεση μπάλα και ο μεγαλύτερος του αντίπαλος είναι η αναπόφευκτη φθορά.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Ιουν 2015, 15:52

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Καλά. Δεν μου αρέσει να προκαλώ το πολιτικό αίσθημα του ΕΕΦ.
Παντως, να ξερετε, επειδη γουστάρω διαφορετικές αποψεις, αμα φτιάξουν τα πράγματα μαλλον θα βαριέμαι να μπαίνω.
Το θετικό βεβαια θα ειναι η λιγότερη μίρλα...αλλά δε βαριέσαι.
Αμα δεν μπορείς να γελάσεις με ψεκασιές, ποιό το νόημα του ιντερνετ?

χεχε
0 .
#ccc

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”