Το 63% των Ελλήνων ΔΕΝ φοβάται το Grexit.
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Το 63% των Ελλήνων ΔΕΝ φοβάται το Grexit.
Ναι, πολύ ωραία, φαντάζομαι οτι όλα αυτά θα ταιριάζουν σε κάποιο νήμα, αλλά αδυνατώ να δώ πως ταιριάζουν στο ΠΑΡΟΝ νήμα. Θέλεις να αναφέρεις τα πόστ σου ως εκτός θέματος?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
paralo
- Crazy poster

α
το εχω ξεκαθαρισει
μη με μπλέκεις με συντονιστικά.
το εχω ξεκαθαρισει
μη με μπλέκεις με συντονιστικά.
0 .
#ccc
-
paralo
- Crazy poster

http://www.protothema.gr/greece/article ... aimia-tis/
οριστε και πού πάει και κολλάει η δημοσκόπηση.
Σχόλιο: οτι θα εμπιστευόσασταν του FT για το grexit τώρα, ειναι κάτι legit.
Το ψεκαστικό? Εξωμότη??? Ελααα!
"Η εργατική τάξη που δεν έχει χρήματα να ξοδέψει ούτε τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχει τίποτα να χάσει", λέει ο Πάτροκλος Κουδούνης, ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων Adequate. "Ως εκ τούτου υποστηρίζουν την κυβέρνηση και, όπως δείχνουν ξεκάθαρα οι δημοσκοπήσεις, οι μισοί από αυτούς τίθενται υπέρ ενός Grexit". Ο ίδιος ο κ. Κουδούνης συμμετείχε στην φιλοευρωπαϊκή διαδήλωση της προηγούμενης Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, που διοργανώθηκε ως απάντηση σε διαδήλωση την προηγούμενη ημέρα από υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ. Επρόκειτο για κάτι "που δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα μπορούσα να κάνω", παραδέχεται ο ίδιος. "Όσοι έχουν κάτι – ή και πολλά – να χάσουν (από μια έξοδο από την ευρωζώνη) αρχίσουν να γίνονται πιο επιθετικοί", σημείωσε. "Αισθάνονται ότι κινδυνεύουν και είναι πια έτοιμοι να εγκαταλείψουν τη βολή των καναπέδων τους και να διαδηλώσουν στους δρόμους".
οριστε και πού πάει και κολλάει η δημοσκόπηση.
Σχόλιο: οτι θα εμπιστευόσασταν του FT για το grexit τώρα, ειναι κάτι legit.
Το ψεκαστικό? Εξωμότη??? Ελααα!
0 .
#ccc
-
Kauldron
- Supreme poster

Δε σε μπλέκω με συντονιστικά. Σου ζητώ να μας πείς πώς είναι σχετικά τα σχόλιά σου με το θέμα του νήματος.
Εσύ μου μιλάς για κυβέρνηση κλπ, εγώ σου παραθέτω μια δημοσκόπηση.
Πιστεύεις οτι την δημοσκόπηση την "έστησε" η κυβέρνηση?
Πιστεύεις οτι η κυβέρνηση "ψήνει" τους Έλληνες να είναι υπέρ ενός Grexit και αυτό είχε αντίκτυπο στη δημοσκόπηση?
Εσύ μου μιλάς για κυβέρνηση κλπ, εγώ σου παραθέτω μια δημοσκόπηση.
Πιστεύεις οτι την δημοσκόπηση την "έστησε" η κυβέρνηση?
Πιστεύεις οτι η κυβέρνηση "ψήνει" τους Έλληνες να είναι υπέρ ενός Grexit και αυτό είχε αντίκτυπο στη δημοσκόπηση?
0 .
-
paralo
- Crazy poster

Ναι, η δημοσκόπιση ειναι κατευθυνόμενη.
Δεν ειναι δυσκολο γενικά να εξαγεις συμπεράσματα σε αντεστραμενη βαση.
Ξερουμε οτι οι ευρωπαιοι δεν θελουν εξοδο. Τα υψηλόβαθμα στελεχη γενικά και σημερα μετά τα 8 δις ακόμα λενε πραγματα που ...εγώ δεν καταλαβαίνω (ας πούμε οτι φταιω εγώ). Αρα;
ακόμα κάτι ψηνεται.
Εμεις πάντως εξοδο δεν θέλουμε.
Οι FT ππου μας εχουν χρεοκοπημενους απο 2010 και ειναι τόοοοοσο μα τόοοοοοσο άκυροι στις προβλέψεις τους γενικά, εφτιαξαν και μια τελεια σαλατα που παρεθεσα.
Δεν ειναι δυσκολο γενικά να εξαγεις συμπεράσματα σε αντεστραμενη βαση.
Ξερουμε οτι οι ευρωπαιοι δεν θελουν εξοδο. Τα υψηλόβαθμα στελεχη γενικά και σημερα μετά τα 8 δις ακόμα λενε πραγματα που ...εγώ δεν καταλαβαίνω (ας πούμε οτι φταιω εγώ). Αρα;
ακόμα κάτι ψηνεται.
Εμεις πάντως εξοδο δεν θέλουμε.
Οι FT ππου μας εχουν χρεοκοπημενους απο 2010 και ειναι τόοοοοσο μα τόοοοοοσο άκυροι στις προβλέψεις τους γενικά, εφτιαξαν και μια τελεια σαλατα που παρεθεσα.
0 .
#ccc
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Kauldron έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ωραια και ποιος μιλησε για Γκρεξιτ.Γενικα την παλευεις νηματοθετα?
Την παλεύεις εσύ μ' αυτά που λές? Τί θα πεί "ποιός μίλησε για Grexit"? Το νήμα παραθέτει μια δημοσκόπηση. Απαγορεύεται να παραθέτουμε δημοσκοπήσεις?
Οχι,αλλα το ξερεις και το ξερω οτι εντασσεται στο συριζαιικο νταματζ κοντρολ.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

Λαχουρένιος έγραψε:Kauldron έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ωραια και ποιος μιλησε για Γκρεξιτ.Γενικα την παλευεις νηματοθετα?
Την παλεύεις εσύ μ' αυτά που λές? Τί θα πεί "ποιός μίλησε για Grexit"? Το νήμα παραθέτει μια δημοσκόπηση. Απαγορεύεται να παραθέτουμε δημοσκοπήσεις?
λαχουρ θα διαφωνήσω.
Οχι στο σημειο που λες "εντασσεται" αλλά το "νταματζ κοντρόλ".
Οι ανιστόριτοι Ελληνες (κατα τα άλλα) θυμουνται οτι η τελευταια προσαρτηση της Ελλάδας ηταν τα περιφημα 12νησα μας ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΤΌΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ το συντελεστη φορολογιας (ασχετα που θα το κάνουμε). Ετος μόλις 1950 παρα κάτι (δεν θυμαμαι).
Ο συριζα Η το παίζει γεωπολιτικός παραγοντας Η θα πάρει πόδι.
Μονο στην ΕΕ υπάρχει ασφάλεια, και εκεί θα κωλοκάτσει.
(ε? πώς με βλέπετε? δεν εχω βελτιωθεί για τρολλαρισμα στα συριζακια??? xaxaxa)
Παρολλα αυτά, όντως το πιστευω οτι ΔΕΝ ειναι νταματζ κοντρόλ.
Ο κόσμος ΔΕΝ θέλει δραχμή.
0 .
#ccc
-
Kauldron
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Kauldron έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ωραια και ποιος μιλησε για Γκρεξιτ.Γενικα την παλευεις νηματοθετα?
Διαφωνείς δηλαδή με τα ευρήματα της δημοσκόπησης. ΟΚ, δεκτόν. Μπορεί να είναι και κατασκευασμένη.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Το λεω απο την αποψη οτι δεν τιθεται καν θεμα γκρεξιτ ουτε απο μας ουτε απο αυτους,και ολη αυτη η φιλολοφια ειναι για να δημιουργηθει κλιμα.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Βλεπεις ομως ρε Παραλο ενα πραγμα.
Εσυ τωρα μοιαζεις να ανακουφζεσαι γιατι ο συριζα επραξε χθες σωστα ας πουμε μπροστα στον γενικο χαμο που θα ειχαμε.
Εγω παλι παλι οχι ακριβως για αυτο.
Παρ οτι κατανοω την πολιτικη κινηση του πρωθυπουργου και την στηριζω γιατι ηταν πανω απο εξυπνη, οπως εχω αναλυσει, δηλαδη επιβαλλομενη απο την πιεση των εκβιαστων εκει, εν τουτοις με ενολχει η ουσια.
Και ποια ειναι αυτη?
Οτι ο συριζα , εστω προς στιγμη, ειναι ο στεναγμος των μεσοαστων.
Η μοναδικη ελπιδα και κραυγη τους, δηλαδη οπως νομιζουν, το μοναδικο τους στηριγμα για μια διασωση μετα την καταστροφη τους.
Οι εξυπνοι μικρομεσοαστοι το καταλαβαν, οι φανατισμενοι και μπλοκαρισμενοι οχι.
Εσυ τωρα μοιαζεις να ανακουφζεσαι γιατι ο συριζα επραξε χθες σωστα ας πουμε μπροστα στον γενικο χαμο που θα ειχαμε.
Εγω παλι παλι οχι ακριβως για αυτο.
Παρ οτι κατανοω την πολιτικη κινηση του πρωθυπουργου και την στηριζω γιατι ηταν πανω απο εξυπνη, οπως εχω αναλυσει, δηλαδη επιβαλλομενη απο την πιεση των εκβιαστων εκει, εν τουτοις με ενολχει η ουσια.
Και ποια ειναι αυτη?
Οτι ο συριζα , εστω προς στιγμη, ειναι ο στεναγμος των μεσοαστων.
Η μοναδικη ελπιδα και κραυγη τους, δηλαδη οπως νομιζουν, το μοναδικο τους στηριγμα για μια διασωση μετα την καταστροφη τους.
Οι εξυπνοι μικρομεσοαστοι το καταλαβαν, οι φανατισμενοι και μπλοκαρισμενοι οχι.
0 .