Σημερινες εξελιξεις στο θεμα Διαπραγματευση.
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

Re: Σημερινες εξελιξεις στο θεμα Διαπραγματευση.
με αυτα τα μετρα ουτε με τανκς δεν θα μπαινουν μεσα στην βουλη 

0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Κοιτα Paralo
Κατ αρχας δεν εχεις καταλαβει κατι, δεν αναγνωρισα ποτε οτι εισαι μπετοβλακας kαι απο οτι γνωριζω δεν στο εχω γραψει, ετσι δεν ειναι?
Μετα πρεπει να γνωριζεις γιατι ειναι εμφανες, οτι ειμαι ευγενικος οσο δεν παιρνει με τους σωστους ανθρωπους που εχουν ηθος και υφος γραφης, και αγενεστατος μεχρι αηδιας και προκλητικος , ναι κακο αυτο , με αυτους που θεωρω απρεπεις και προκλητικους χωρις λογο μονο και μνο απο ενα ιερο φανατισμο στυλ IS.
Το τι πιστευεις πολιτικα ειναι εμφανες, απο μια προσπαθεια ειρωνειας χωρις ομως ιδιαιτερη επιτυχια, αλλα αυτο δεν ενοχλει, ποσως μαλιστα, προσπαθει να δειξει ενα καποιο χιουμορ, δυσκολο στην παραταξη που πιστευεις.
Δεν σου γραφω δε οτι εχεις πικραθει , γιατι αυτο συμβαινει και το γραφεις αυτο αφου αναφερεις οτι η σημερινη αντιπολτευση ειχε αποτελεσμα να ελθει η οργη του θεου που την αποκαλεις συριζα.
Δεν σου αρεσει παραλο μου και αυτο ειναι φυσικο σαν φανατισμενη που εισαι.
Δεν το τρως, δεν μπορεις ακομα να το χωνεψεις απο μια επικτητη ισως θεση.
Παρ ολα αυτα σε σχεση με αλλους , εισαι ευγενικη και σχετικα προσπαθεις να εισαι και μετριοπαθης.
Προσεξε και κατι αλλο κακο που εχω , δεν θελω να εχω ειρμο και συνοχη σε οσους δεν υποληπτομαι και αρχιζω να τους σιχαινομαι.
Γραφω λοιπον ετσι που να τους εκνευριζω αφανταστα , επειδη μονο αυτη την γραφη τσιμπανε και αντιδρουν υστερικα μετα.
Δεν λεω, αυτο με ηδονιζει μερικες φορες αλλα ειναι σφαλμα μου, δεν ειναι σωστο.
Παρ ολα αυτα λοιπον, χαιρομαι που πολιτικα κατανοησες την ουσια που περιεγραψα.
Οσο για το αν ειμαι φανατικος του Αλεξη και τα παιρνω κλπ κωμικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται απαντηση γιατι πραγματικα δεν θελω να θεωρησω οτι δεν καταλαβαινεις ποσο παραλογο ειναι αυτο χωρις αποδειξεις και αστειο ε.
Εχω κατα καιρους γραψει τι πιστευω, τι στηριζα παντα ,και γιατι τωρα στηριζω ας πουμε συριζα.
Πιστευω σε μια αναρχοκομμουνιστικη ιδεατη κοινωνια , ειμαι μηδενιστικων τασεων απο την φυση μου , δεν εχω ιερο και οσιο δηλαδη επειδη νομιζω οτι ερχομαστε απο τιποτα και παμε στο πουθενα και αξια θα ειχε μεχρι να τα τσερδωσουμε και να λιπανουμε την γη, να μην υπαρχει μια γελοια αλληλοεξοντωση του πιθηκου αυτου χωρις ιδιαιτερο νοημα παρα μονο απο αρπακτικη διαθεση αυτων που νομιζαν και νομιζουν ακομα, οτι ειναι οι πιο δυνατοι στο να γαμανε και να δερνουν αρπαζοντας οσα μπορουν για την παρτη τους οσο και αυτοι ζουν.
Απο μικρος λοιπον με αυτο σαν οδηγο και με συζητησεις διαφορες , με διαφορους , κατεληξα γρηγορα στο ΚΚΕ.
Στο ΚΚΕ γιατι η επιστημονικη απολυτα αναλυση του θεματος αυτου, ηταν πανω απο σωστη και μαλιστα με εμαθε και αλλα που δεν γνωριζα στο βασικο.
Μορφες παλης και οργανωσης για αυτη, οπως και αναλυση ανα πασα στιγμη , σε πραγματικο δηλαδη χρονο, μια καταστασης πραγματων που περναμε καθε περιοδο.
Αυτα σε γενικοτητες.
Κατα τα αλλα θεωρεις ακομα το απολυτο καο τον συριζα αφου κανεις κιολας τον διαχωρισμο οτι ναι μεν ειναι κακος αλλα τι να κανουμε, δεν εχει αυτος ο κακος την ευθυνη αλλα ο αλλος που νομιζες καλο αλλα την πατησε γιατι δεν ακολουθησε σωστα το μνημονιο.
Αλλα δεν μας λες οτι το μνημονιο το ελεεινολογουσε και αυτος που μετα πηγε μαζι με αυτον που το εφερε με πλαστα δεδομενα.
Ετσι δεν ειναι?
Για αυτο εχασε Παραλο μου και οχι γιατι δεν εφηρμοσε σωστα το μνημονιο που μαλλον στηριζεις ε?
Εχασε απλα γιατι εγινε ξαφνικα αρκουντως μνημονιακος τοσο που ουτε τα προχηματα δεν τηρησε , εστω εαν σε πιστεψω, οπως τα τηρει ο Τσιπρας.
Αρα τον σιχαθηκε το μεγιστο του δεξιου ποπολου , εκτος απο σαν εσενα εξαιρεσεις.
Τωρα μου ζητας σε ενα τοπιο κατεστραμενο 5 χρονια απο αυτους που στηριζες , να πω σε αυτον που ταπεινωσε την παραταξη σου και κερδισε τις εκλογες , να κανει τι?
Να σου κοψει με το μαγικο ραβδακι μετα την καταστροφη που δημιουργησε μια πολιτικη που στηριξες τον φορο γενικα και αοριστα?
Γιατι, ειπε αυτος ποτε οτι ειναι ο μαγος του Οζ η νομιζεις οτι μου βαζεις δυσκολα?
Μην ανησυχεις για αυτους που τον ψηφιζουν, δεν ειναι απο αυτους που χανουν ευκολα.
Νομιζω οτι θα προσπαθησει να φιαξει το εδαφος βασικα για να υπαρξουν κατ αρχας κανονικες κοινωνικες καταστασεις απο τον εκτραχισμο που πηγαινε το πραγμα, και αυτο πρεπει να το καταλαβαινεις.
Μετα απο αυτο το βασικο και πρωτο θα υπαρξουν επενδυσεις αλλα σε εδαφος που το κρατος και κανενας ιδιοτης ετσι νετα σκετα, δεν θα ελθει γιατι εισαι ωραια και δυνατη στα γονατα.
Βαλτε καλα στο μυαλο σας, εαν το κρατος δεν φιαξει υποδομες και νομους , επενδυσεις δεν υπαρχουν παρα μονο σαν γελοιο αστειο.
Οχι λοιπον, δεν με ενδιαφερει να του πω τι να κανει γιατι αυτος γνωριζει τις τρυπες που ανοξαν και εκβιαζουν τωρα οι δανειστες σου να κλεισει.
Τις βρηκε, δεν τις εφιαξε.
Δεν μπορει ο καθε αστος να ζητα και τα ρεστα και τωρα αμεσως να παψει να εχει την φορολογια που αλλοι του εβαλαν.
Το φιδι απο την τρυπα θα το βγαλει, αλλα οχι επειδη γουσταρετε τωρα αμεσως και με απαιτησεις μαλιστα.
Και εγω λοιπον πληρωνω τον γαμημενο φορο και εσυ και απαντες ου μπορουν.
Αυτο που περιμενω ομως ειναι ακριβως αυτο που ειπε.
Με την συντομη, οσο ειναι δυνατο παροδο του χρονου να ερχομαστε σε μια κανονικοτητα, ανθρωπινη, ανεκτη.
Αυτο σου ειπε, γιατι σαν κομμουνιστης γνωριζει το πλαισιο που κινειται.
Γνωριζει οτι ειναι δεμενα τα χερια του , και δεν κραυγαζει γελοιοτητες των απιθανων εδω μεσα.
Γνωριζει οτι μπορει να πετυχει κατι εαν εχει την συμπαρασταση του ενεργου πολιτη ,γιατι η αρχουσα ελιτ εσωτερικα και εξωτερικα θελει να τον κατασπαραξει.
Η δεν ειναι ετσι?
Η τον αγαπαει σαν παιδι της μεσα εξω?
Η γραφουν και λενε για αυτον τα καλυτερα λογια τα διεθνη ΜΜΕ?
Κατ αρχας δεν εχεις καταλαβει κατι, δεν αναγνωρισα ποτε οτι εισαι μπετοβλακας kαι απο οτι γνωριζω δεν στο εχω γραψει, ετσι δεν ειναι?
Μετα πρεπει να γνωριζεις γιατι ειναι εμφανες, οτι ειμαι ευγενικος οσο δεν παιρνει με τους σωστους ανθρωπους που εχουν ηθος και υφος γραφης, και αγενεστατος μεχρι αηδιας και προκλητικος , ναι κακο αυτο , με αυτους που θεωρω απρεπεις και προκλητικους χωρις λογο μονο και μνο απο ενα ιερο φανατισμο στυλ IS.
Το τι πιστευεις πολιτικα ειναι εμφανες, απο μια προσπαθεια ειρωνειας χωρις ομως ιδιαιτερη επιτυχια, αλλα αυτο δεν ενοχλει, ποσως μαλιστα, προσπαθει να δειξει ενα καποιο χιουμορ, δυσκολο στην παραταξη που πιστευεις.
Δεν σου γραφω δε οτι εχεις πικραθει , γιατι αυτο συμβαινει και το γραφεις αυτο αφου αναφερεις οτι η σημερινη αντιπολτευση ειχε αποτελεσμα να ελθει η οργη του θεου που την αποκαλεις συριζα.
Δεν σου αρεσει παραλο μου και αυτο ειναι φυσικο σαν φανατισμενη που εισαι.
Δεν το τρως, δεν μπορεις ακομα να το χωνεψεις απο μια επικτητη ισως θεση.
Παρ ολα αυτα σε σχεση με αλλους , εισαι ευγενικη και σχετικα προσπαθεις να εισαι και μετριοπαθης.
Προσεξε και κατι αλλο κακο που εχω , δεν θελω να εχω ειρμο και συνοχη σε οσους δεν υποληπτομαι και αρχιζω να τους σιχαινομαι.
Γραφω λοιπον ετσι που να τους εκνευριζω αφανταστα , επειδη μονο αυτη την γραφη τσιμπανε και αντιδρουν υστερικα μετα.
Δεν λεω, αυτο με ηδονιζει μερικες φορες αλλα ειναι σφαλμα μου, δεν ειναι σωστο.
Παρ ολα αυτα λοιπον, χαιρομαι που πολιτικα κατανοησες την ουσια που περιεγραψα.
Οσο για το αν ειμαι φανατικος του Αλεξη και τα παιρνω κλπ κωμικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται απαντηση γιατι πραγματικα δεν θελω να θεωρησω οτι δεν καταλαβαινεις ποσο παραλογο ειναι αυτο χωρις αποδειξεις και αστειο ε.
Εχω κατα καιρους γραψει τι πιστευω, τι στηριζα παντα ,και γιατι τωρα στηριζω ας πουμε συριζα.
Πιστευω σε μια αναρχοκομμουνιστικη ιδεατη κοινωνια , ειμαι μηδενιστικων τασεων απο την φυση μου , δεν εχω ιερο και οσιο δηλαδη επειδη νομιζω οτι ερχομαστε απο τιποτα και παμε στο πουθενα και αξια θα ειχε μεχρι να τα τσερδωσουμε και να λιπανουμε την γη, να μην υπαρχει μια γελοια αλληλοεξοντωση του πιθηκου αυτου χωρις ιδιαιτερο νοημα παρα μονο απο αρπακτικη διαθεση αυτων που νομιζαν και νομιζουν ακομα, οτι ειναι οι πιο δυνατοι στο να γαμανε και να δερνουν αρπαζοντας οσα μπορουν για την παρτη τους οσο και αυτοι ζουν.
Απο μικρος λοιπον με αυτο σαν οδηγο και με συζητησεις διαφορες , με διαφορους , κατεληξα γρηγορα στο ΚΚΕ.
Στο ΚΚΕ γιατι η επιστημονικη απολυτα αναλυση του θεματος αυτου, ηταν πανω απο σωστη και μαλιστα με εμαθε και αλλα που δεν γνωριζα στο βασικο.
Μορφες παλης και οργανωσης για αυτη, οπως και αναλυση ανα πασα στιγμη , σε πραγματικο δηλαδη χρονο, μια καταστασης πραγματων που περναμε καθε περιοδο.
Αυτα σε γενικοτητες.
Κατα τα αλλα θεωρεις ακομα το απολυτο καο τον συριζα αφου κανεις κιολας τον διαχωρισμο οτι ναι μεν ειναι κακος αλλα τι να κανουμε, δεν εχει αυτος ο κακος την ευθυνη αλλα ο αλλος που νομιζες καλο αλλα την πατησε γιατι δεν ακολουθησε σωστα το μνημονιο.
Αλλα δεν μας λες οτι το μνημονιο το ελεεινολογουσε και αυτος που μετα πηγε μαζι με αυτον που το εφερε με πλαστα δεδομενα.
Ετσι δεν ειναι?
Για αυτο εχασε Παραλο μου και οχι γιατι δεν εφηρμοσε σωστα το μνημονιο που μαλλον στηριζεις ε?
Εχασε απλα γιατι εγινε ξαφνικα αρκουντως μνημονιακος τοσο που ουτε τα προχηματα δεν τηρησε , εστω εαν σε πιστεψω, οπως τα τηρει ο Τσιπρας.
Αρα τον σιχαθηκε το μεγιστο του δεξιου ποπολου , εκτος απο σαν εσενα εξαιρεσεις.
Τωρα μου ζητας σε ενα τοπιο κατεστραμενο 5 χρονια απο αυτους που στηριζες , να πω σε αυτον που ταπεινωσε την παραταξη σου και κερδισε τις εκλογες , να κανει τι?
Να σου κοψει με το μαγικο ραβδακι μετα την καταστροφη που δημιουργησε μια πολιτικη που στηριξες τον φορο γενικα και αοριστα?
Γιατι, ειπε αυτος ποτε οτι ειναι ο μαγος του Οζ η νομιζεις οτι μου βαζεις δυσκολα?
Μην ανησυχεις για αυτους που τον ψηφιζουν, δεν ειναι απο αυτους που χανουν ευκολα.
Νομιζω οτι θα προσπαθησει να φιαξει το εδαφος βασικα για να υπαρξουν κατ αρχας κανονικες κοινωνικες καταστασεις απο τον εκτραχισμο που πηγαινε το πραγμα, και αυτο πρεπει να το καταλαβαινεις.
Μετα απο αυτο το βασικο και πρωτο θα υπαρξουν επενδυσεις αλλα σε εδαφος που το κρατος και κανενας ιδιοτης ετσι νετα σκετα, δεν θα ελθει γιατι εισαι ωραια και δυνατη στα γονατα.
Βαλτε καλα στο μυαλο σας, εαν το κρατος δεν φιαξει υποδομες και νομους , επενδυσεις δεν υπαρχουν παρα μονο σαν γελοιο αστειο.
Οχι λοιπον, δεν με ενδιαφερει να του πω τι να κανει γιατι αυτος γνωριζει τις τρυπες που ανοξαν και εκβιαζουν τωρα οι δανειστες σου να κλεισει.
Τις βρηκε, δεν τις εφιαξε.
Δεν μπορει ο καθε αστος να ζητα και τα ρεστα και τωρα αμεσως να παψει να εχει την φορολογια που αλλοι του εβαλαν.
Το φιδι απο την τρυπα θα το βγαλει, αλλα οχι επειδη γουσταρετε τωρα αμεσως και με απαιτησεις μαλιστα.
Και εγω λοιπον πληρωνω τον γαμημενο φορο και εσυ και απαντες ου μπορουν.
Αυτο που περιμενω ομως ειναι ακριβως αυτο που ειπε.
Με την συντομη, οσο ειναι δυνατο παροδο του χρονου να ερχομαστε σε μια κανονικοτητα, ανθρωπινη, ανεκτη.
Αυτο σου ειπε, γιατι σαν κομμουνιστης γνωριζει το πλαισιο που κινειται.
Γνωριζει οτι ειναι δεμενα τα χερια του , και δεν κραυγαζει γελοιοτητες των απιθανων εδω μεσα.
Γνωριζει οτι μπορει να πετυχει κατι εαν εχει την συμπαρασταση του ενεργου πολιτη ,γιατι η αρχουσα ελιτ εσωτερικα και εξωτερικα θελει να τον κατασπαραξει.
Η δεν ειναι ετσι?
Η τον αγαπαει σαν παιδι της μεσα εξω?
Η γραφουν και λενε για αυτον τα καλυτερα λογια τα διεθνη ΜΜΕ?
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Oριστε και αλλη πολιτικη αποδειξη.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500006791
Ποτε δεν ηταν τοσο σαφεις οι Ολαν, Φαινμαν, Ρεντζι, και Τουσκ , και υπαρχουν και αλλοι αφου η Μερκελ δεν μιλα και πολυ.
Ο Σοιμπλε ειναι μονος τωρα.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500006791
Ποτε δεν ηταν τοσο σαφεις οι Ολαν, Φαινμαν, Ρεντζι, και Τουσκ , και υπαρχουν και αλλοι αφου η Μερκελ δεν μιλα και πολυ.
Ο Σοιμπλε ειναι μονος τωρα.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

@exomotis
Εγώ, αυτό που είναι το ελάχιστό μου όριο για να μην φοροδιαφυγω ειναι να μεταφέρεις αυτό που σου εγραψα: ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ να μαζέψετε τους φόρους. Θα βάλετε κάρτα?? Θα Βάλετε κόφτη?? Βάλτε τους Εξωγηινους να τρομοκρατούν τον κόσμο?? Δεν με νοιάζει.
Τώρα, το τι πιστευω,τι ΄ψήφισα, τι θά ψηφίσω, αν στενοχωρηθηκα, γιατι διασκεδάζω την αγωνία μου εδω μέσα και αν ειμαι όντως μπετόβλακας ... ας το αφήσουμε στην άκρη. (δεν ενδιαφέρει και κανέναν στην τελική)
Φροντίστε να ταϊσετε καλό σανό τον κόσμο και να μην πέσετε.(δεν ειρωνευομαι) Ολα τα υπολοιπα , τα συζητάμε υπο άλλες συνθήκες.
Εγώ, αυτό που είναι το ελάχιστό μου όριο για να μην φοροδιαφυγω ειναι να μεταφέρεις αυτό που σου εγραψα: ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ να μαζέψετε τους φόρους. Θα βάλετε κάρτα?? Θα Βάλετε κόφτη?? Βάλτε τους Εξωγηινους να τρομοκρατούν τον κόσμο?? Δεν με νοιάζει.
Τώρα, το τι πιστευω,τι ΄ψήφισα, τι θά ψηφίσω, αν στενοχωρηθηκα, γιατι διασκεδάζω την αγωνία μου εδω μέσα και αν ειμαι όντως μπετόβλακας ... ας το αφήσουμε στην άκρη. (δεν ενδιαφέρει και κανέναν στην τελική)
Φροντίστε να ταϊσετε καλό σανό τον κόσμο και να μην πέσετε.(δεν ειρωνευομαι) Ολα τα υπολοιπα , τα συζητάμε υπο άλλες συνθήκες.
0 .
#ccc
-
Green Dragon
- Crazy poster

Μα γιατί να μην πέσουν; Αν είναι να εφαρμόσουν τέρατα χίλιες φορές να πέσουν.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Εδώ κρίνω χρήσιμο, να θυμίζω τις προγραμματικές...
Ο Εξομώτης να πάρει πρώτα τα υπογλώσσιά του
Κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ, επαναπρόσληψη 10.000 δημοσίων υπαλλήλων, δωρεάν ρεύμα και πάγωμα αποκρατικοποιήσεων – Τα έδωσαν όλα οι νέοι υπουργοί Τελευταία ενημέρωση: 29.01.2015 | 16:28
http://www.newsit.gr/ellada/katwtatos-m ... 801/372374
Σεξ ομώτη συνέχισε το τρολάρισμα...
Ο Εξομώτης να πάρει πρώτα τα υπογλώσσιά του
Κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ, επαναπρόσληψη 10.000 δημοσίων υπαλλήλων, δωρεάν ρεύμα και πάγωμα αποκρατικοποιήσεων – Τα έδωσαν όλα οι νέοι υπουργοί Τελευταία ενημέρωση: 29.01.2015 | 16:28
Με το “καλημέρα” ξεκίνησαν οι δηλώσεις για αυξήσεις μισθών
- Σε 300.000 νοικοκυριά το δωρεάν ρεύμα - Τέλος τα ανοιχτά μαγαζιά τις Κυριακές
- Επαναφορά της 13ης σύνταξης για όσους παίρνουν ως 700 ευρώ/μήνα
- Γυρίζουν πίσω στις θέσεις τους οι απολυμένοι μέσω διαθεσιμότητας
- Με υπουργική απόφαση προσλαμβάνονται οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών
- Επιστρέφουν οι διοικητικοί των Πανεπιστημίων και οι Σχολικοί Φύλακες - Καταργείται η "Τράπεζα Θεμάτων"
- Παγώνει η πώληση του ΟΛΠ και οι ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΗ και αεροδρομίων
- Σταματούν οι κατασχέσεις σπιτιών, λέει η Νάντια Βαλαβάνη
Ads by Google
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
Αυτόνομα ΦΒ:Ρεύμα παντού χωρίς ΔΕΗ! Σε Ηλεία, Πελοπόννησο & Δ.Ελλάδα
http://www.energodomisi.gr
Οι παλιοί ίσως να θυμηθούν το διαβόητο “Τσοβόλα δώσ' τα όλα”, όμως αυτή τη φορά τα “θα” δεν είναι προεκλογικά, αλλά μετεκλογικά και οι υπουργοί πριν καν “ζεστάνουν” την καρέκλα τους στο υπουργείο με μια χιονοστιβάδα δηλώσεων έβαλαν μπροστά την πλήρη κατάργηση δεσμεύσεων και μνημονιακών νόμων.
Αν και από τα χείλη όλως ακούστηκαν φράσεις όπως: “μέσα στις επόμενες ημέρες”, “σε λίγο καιρό” ή αόριστα “άμεσα”, στο σύνολό τους οι υπουργοί έδειξαν πρόθεση πραγματικού ξηλώματος του μνημονίου αφού σε όλα τα επίπεδα υποσχέθηκαν ανάκληση των αποφάσεων για μειώσεις μισθών, απολύσεις και αποκρατικοποιήσεις.
"Άμεση η αύξηση του κατώτατου στα 751 ευρώ και 13η σύνταξη για όσους παίρνουν ως 700 ευρώ"
Το σύνολο των εργαζομένων αφορά η εξαγγελία του νέου υπουργού Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη που αφορά στην αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Μέσα στα πρώτα νομοσχέδια, υπάρχουν αυτά που σχετίζονται με τις συλλογικές συμβάσεις, με τον νόμο για την επιστράτευση και βεβαίως όσα σχετίζονται με την προστασία σε σχέση με τις ομαδικές απολύσεις και με την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ”.
Ο κ. Στρατούλης μάλιστα λίγο αργότερα έκανε λόγο και για πληρωμή 13ης σύνταξης στους συνταξιούχους που λαμβάνουν σύνταξη ως 700 ευρώ, όπως άλλωστε προβλέπεται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
Κοστολογημένη η επαναπρόσληψη 10.000 δημοσίων υπαλλήλων
Στο χώρο του Δημοσίου ο αρμόδιος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έριξε τη βόμβα από χθες αναφερόμενος σε αποκατάσταση των υπαλλήλων που απολύθηκαν μέσω της διαθεσιμότητας, λέγοντας μάλιστα ότι η επαναπρόσληψη αυτών των 10.000 ατόμων είναι κοστολογημένη. Ο νέος υπουργός μίλησε μάλιστα και για αλλαγές σε ότι αφορά στο ενιαίο μισθολόγιο για την αποκατάσταση των αδικιών.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο νέος υπουργός Παιδείας Τ. Κουράκης που μίλησε για αποκατάσταση των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων, αλλά και των Σχολικών Φυλάκων που βρέθηκαν εκτός Δημοσίου.
Σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες, διοικητικοί πίσω στις θέσεις τους
Σε ότι αφορά στους Ενστόλους κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής ο Π. Καμμένος μόιλησε για άμεση αποκατάσταση των μισθών, ενώ ανάλογη αναφορά έκανε και ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος είναι έτοιμη και η υπουργική απόφαση βάσει της οποίας θα προσληφθούν εκ νέου στο υπουργείο Οικονομικών οι 320 καθαρίστριες που απολύθηκαν.
Άγνωστο τι θα γίνει με την ΕΡΤ
Με λίγα λόγια στις άμεσες προτεραιότητες είναι η επαναφορά του κατώτατου μισθού και η αποκατάσταση των δημοσίων υπαλλήλων που απολύθηκαν. Σε ό,τι αφορά πάντως στους απολυμένους της ΕΡΤ δεν υπήρξε ξεκάθαρη δήλωση και εδώ υπάρχει ένα ερωτηματικό που αφορά επί της ουσίας περισσότερα 2.500 άτομα.
Αντιθέτως σε ότι αφορά στις αποκρατικοποιήσεις οι αρμόδιοι υπουργοί έσπευσαν να διευκρινίσουν ο μεν κ. Δρίτσας ότι παγώνει η πώληση του ΟΛΠ, ο δε κ. Σπίρτζης εκείνη των 17 περιφερειακών αεροδρομίων, αλλά και της ΔΕΗ, όπως είπε ο κ. Λαφαζάνης. Από τον τελευταίο μάλιστα μάθαμε ότι μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή ακόμη μια προεκλογική εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά στο δωρεάν ρεύμα για 300.000 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οξύ οικονομικό πρόβλημα.
Ο κ. Σταθάκης κατά την παράδοση-παραλαβή ανακοίνωσε πως καταργείται το μέτρο της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές που είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις των εργαζόμενων αλλά και πολλών ιδιοκτητών, κυρίως οικογενειακών επιχειρήσεων.
Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 οικογένειες
Αυτά πρώτη ημέρα, λίγο μετά την ορκωμοσία ή λίγο πριν αναλάβουν και επίσημα καθήκοντα. Οι υπουργοί στην πλειοψηφία τους έσπευσαν να επαναλάβουν το προεκλογικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης χωρίς την παραμικρή αλλαγή και το μεγάλο στοίχημα είναι πλέον η τήρηση αυτού του προγράμματος και των υποσχέσεων.
Στοίχημα που οι νέοι υπουργοί διαβεβαιώνουν ότι δεν εξαρτάται ούτε στο παραμικρό από την τρόικα, αλλά από τη βούληση της κυβέρνησης και μόνο.
Από εκεί και πέρα, λίγο μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Τάσος Κουράκης, άνοιξε το δρόμο στην επιστροφή των σχολικών φυλάκων στις θέσεις τους, των διοικητικών υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και προανήγγειλε την κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων.
Όπως είπε ο κ. Κουράκης:
- Καταργείται από εφέτος η «Τράπεζα θεμάτων»
- Καταργούνται από εφέτος οι πανελλαδικού τύπου εξετάσεις στην Α' και την Β΄ Λυκείου
- Στην Γ' Λυκείου θα διευρυνθούν τα επιστημονικά πεδία, έτσι ώστε να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για σπουδές στους υποψηφίους σε τμήματα που είναι κοντά στην περιοχή κατοικίας τους.
- Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές και καταργείται ο νόμος που ορίζει την διαγραφή τους. Όσοι ενδιαφέρονται θα συνεχίσουν κανονικά τις σπουδές τους, χωρίς περιορισμό χρόνου
- Οι μετεγγραφές σε κάθε περίπτωση θα διευκολύνονται έτσι ώστε να μπορούν να σπουδάσουν πιο εύκολα οι νέοι και οι νέες
- Οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων που απομακρύνθηκαν με το μέτρο της διαθεσιμότητας, επιστρέφουν στις θέσεις τους
- Επαναπροσλαμβάνονται αλλά από την επόμενη σχολική χρονιά όλοι οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης και ειδικά των Επαγγελματικών Λυκείων, που καταργήθηκαν οι ειδικότητες τους
- Επιστρέφουν στις θέσεις τους οι σχολικοί φύλακες που απολύθηκαν
- Θα γίνει αναμόρφωση των αναλυτικών προγραμμάτων και θα γραφτούν νέα βιβλία στα σχολεία
- Θα καταργηθεί το ένα σύγγραμμα στα πανεπιστήμια και οι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση με αξιόπιστο τρόπο στις «ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες».
Η δε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, μέσω συνέντευξής της στην στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica πως «σταματούν οι κατασχέσεις κατοικιών και αυξάνονται οι μισθοί».
Η πρώτη πράξη της νέας κυβέρνησης ήταν να αφαιρεθούν τα κάγκελα μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπως είχε άλλωστε προαναγγείλει πριν τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι και η κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας.
Επίσης, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου δήλωσε πως θα αποδοθεί «ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών».
http://www.newsit.gr/ellada/katwtatos-m ... 801/372374
Σεξ ομώτη συνέχισε το τρολάρισμα...

0 .
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Ας δούμε και τις εξελίξεις...
- Σε όλες τις συνεντεύξεις έγινε γνωστό πως δεν έγινε καμία συζήτηση για το χρέος που είναι βασική προϋπόθεση της Αθήνας
Καλυβιώτικο
- Ο Γιούνκερ ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία μέχρι το τέλος της εβδομάδας
- Ο πρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε πως οι ελληνικές προτάσεις ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των Θεσμών στα 4
- Η Μέρκελ ξεκαθάρισε πως δεν έγινε καμία κουβέντα για την παράταση του υπάρχοντος προγράμματος
- Σχετικά με τα capital control στις ελληνικές τράπεζες, ο Γιούνκερ δήλωσε πως δεν συζητήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής
- Ο Τουσκ δήλωσε πως μέχρι το Eurogroup της Τετάρτης πρέπει να υπάρχουν απτά αποτελέσματα'
- Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έκανε λόγο για πολύ σκληρή δουλειά τις επόμενες ώρες
Ads by Google
Το κλίμα έχει ήδη αλλάξει σε πιο θετικό, αλλά η συμφωνία όπως αναμενόταν δεν έκλεισε σήμερα στην Έκτακτη Σύνοδο και πλέον η διαδικασία μπαίνει σε ένα κρίσιμο 48ωρο, όπου οι θεσμοί θα αξιολογήσουν τις ελληνικές προτάσεις. Το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης συγκαλείται εκτάκτως το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να συζητήσει για την Ελλάδα, ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής.Η συνεδρίαση της Ευρωομάδας θα πραγματοποιηθεί την προηγουμένη της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.
Μετά τη Σύνοδο Κορυφής από όλους όσους προχώρησαν σε δηλώσεις ή συνεντεύξεις Τύπου έγινε σαφές πως οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες για τις διαπραγματεύσεις, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως όλοι δήλωσαν πως δεν έγινε καμία κουβέντα για το ελληνικό χρέος που αποτελεί όμως βασική προϋπόθεση που θέτει η Αθήνα για να δεχθεί να παραβιάσει κόκκινες γραμμές και να προτείνει σκληρότατα μέτρα 8 δισεκατομμυρίων ευρώ τους επόμενους 18 μήνες.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εξέφρασε σήμερα την ικανοποίησή του για το περιεχόμενο των προτάσεων που κατέθεσε η Ελλάδα και δήλωσε πεπεισμένος ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξει οριστική λύση στο ελληνικό ζήτημα.
"Ο Έλληνας πρωθυπουργός μας διαβεβαίωσε ότι πρόθεση του είναι η επίτευξη συμφωνίας" δήλωσαν μετά το πέρας του σημερινού Συμβουλίου Κορυφής της ευρωζώνης οι πρόεδροι της ΕΕ και της Επιτροπής Τουσκ και Γιούνκερ επισημαίνοντας πως οι ελληνικές προτάσεις αποτελούν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι τεχνικές διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν ως την ερχόμενη Τετάρτη, όποτε θα συνεδριάσει εκ νέου το Eurogroup ανέφεραν.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής ανέφερε επίσης ότι ορισμένα από τα μέτρα που προτείνονται έχουν υφεσιακό χαρακτήρα τονίζοντας όμως εκ παραλλήλου ότι σε αντιστάθμιση η Επιτροπή είναι έτοιμη να προτείνει και να χρηματοδοτήσει μέτρα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
"Οι νέες ελληνικές προτάσεις είναι ένα βήμα εμπρός", σημείωσε ο Τουσκ, απομένει όμως να γίνει πολλή δουλειά τις επόμενες ώρες. "Το Γιούρογκρουπ μπορεί να καταλήξει σε ένα αποτέλεσμα το βράδυ της Τετάρτης", πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο πιο σκληρός από τους Θεσμούς και συγκεκριμένα το ΔΝΤ δια στόματος της επικεφαλής, Κριστίν Λαγκάρντ χαμήλωσε λίγο περισσότερο τον πήχυ, λέγοντας πως οι ελληνικές προτάσεις είναι πιο λεπτομερείς, αλλά δεν ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτά που έχουμε ζητήσει. Δήλωσε βέβαια πως πρέπει ακόμα να γίνει πάρα πολύ δουλειά στις επόμενες 48 ώρες.
Τι είπε η Άνγκελα Μέρκελ μετά τη Σύνοδο Κορυφής
"Χρειάζεται ακόμα δουλειά" επεσήμανε η Γερμανίδα Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, λίγο μετά τη λήξη της Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης για το ελληνικό ζήτημα.
Όπως είπε η Α. Μέρκελ, ο χρόνος που απομένει είναι λίγος και γι' αυτό τις επόμενες ημέρες πρέπει να εντατικοποιηθούν οι διαβουλεύσεις για να επιτευχθεί συμφωνία ως το επόμενο Eurogroup που θα συγκληθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Σημείωσε, επίσης, ότι όλοι οι ηγέτες συμφώνησαν με την εισήγηση του Γ. Ντάισελμπλουμ να συγκληθεί έκτακτο Eurogroup την ερχόμενη Τετάρτη, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής.
Συνεχίζοντας, η Α. Μέρκελ σημείωσε ότι η Σύνοδος της ευρωζώνης είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα, καθώς όπως είπε, οι ηγέτες δεν έλαβαν καμία απόφαση, αλλά ούτε και μπήκαν στις λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης. Η ίδια τόνισε ότι βάση των συζητήσεων αποτελεί η απόφαση του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.Τότε που ο εξομώτης έσκουζε για νίκη
Ερωτηθείσα για το θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, η Α. Μέρκελ αναγνώρισε ότι είναι ένα ζήτημα και πρόσθεσε ότι στο θέμα αυτό επιμένει το ΔΝΤ. Πρόσθεσε ότι το θέμα του χρέους συζητήθηκε στη Σύνοδο των ηγετών της ευρωζώνης, αλλά όχι λεπτομερώς. Η ίδια υπενθύμισε την απόφαση του Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012, σύμφωνα με την οποία, το ζήτημα του ελληνικού χρέους θα διευθετηθεί, εφόσον υπάρχει ανάγκη. Πρόσθεσε, τέλος, ότι το ζήτημα της διευθέτησης του χρέους δεν επείγει.
Tέλος, η 'Αγγελα Μέρκελ ανέφερε πως δεν συζητήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής η παράταση του υφιστάμενου προγράμματος της Ελλάδας.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των κρατών-μελών της Ευρωζώνης ότι "προχωράμε προς μια συμφωνία" για την Ελλάδα, προσθέτοντας ωστόσο ότι απομένει ακόμη δουλειά να γίνει.
http://www.newsit.gr/politikh/krisimes- ... uli/411959
Και όπως λέει ο Μπέος
Την π@υτσα στον κ@λο
Και δρόμο για τον Βόλο
- Σε όλες τις συνεντεύξεις έγινε γνωστό πως δεν έγινε καμία συζήτηση για το χρέος που είναι βασική προϋπόθεση της Αθήνας
Καλυβιώτικο
- Ο Γιούνκερ ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία μέχρι το τέλος της εβδομάδας
- Ο πρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε πως οι ελληνικές προτάσεις ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των Θεσμών στα 4
- Η Μέρκελ ξεκαθάρισε πως δεν έγινε καμία κουβέντα για την παράταση του υπάρχοντος προγράμματος
- Σχετικά με τα capital control στις ελληνικές τράπεζες, ο Γιούνκερ δήλωσε πως δεν συζητήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής
- Ο Τουσκ δήλωσε πως μέχρι το Eurogroup της Τετάρτης πρέπει να υπάρχουν απτά αποτελέσματα'
- Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έκανε λόγο για πολύ σκληρή δουλειά τις επόμενες ώρες
Ads by Google
Το κλίμα έχει ήδη αλλάξει σε πιο θετικό, αλλά η συμφωνία όπως αναμενόταν δεν έκλεισε σήμερα στην Έκτακτη Σύνοδο και πλέον η διαδικασία μπαίνει σε ένα κρίσιμο 48ωρο, όπου οι θεσμοί θα αξιολογήσουν τις ελληνικές προτάσεις. Το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης συγκαλείται εκτάκτως το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να συζητήσει για την Ελλάδα, ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής.Η συνεδρίαση της Ευρωομάδας θα πραγματοποιηθεί την προηγουμένη της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.
Μετά τη Σύνοδο Κορυφής από όλους όσους προχώρησαν σε δηλώσεις ή συνεντεύξεις Τύπου έγινε σαφές πως οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες για τις διαπραγματεύσεις, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως όλοι δήλωσαν πως δεν έγινε καμία κουβέντα για το ελληνικό χρέος που αποτελεί όμως βασική προϋπόθεση που θέτει η Αθήνα για να δεχθεί να παραβιάσει κόκκινες γραμμές και να προτείνει σκληρότατα μέτρα 8 δισεκατομμυρίων ευρώ τους επόμενους 18 μήνες.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εξέφρασε σήμερα την ικανοποίησή του για το περιεχόμενο των προτάσεων που κατέθεσε η Ελλάδα και δήλωσε πεπεισμένος ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξει οριστική λύση στο ελληνικό ζήτημα.
"Ο Έλληνας πρωθυπουργός μας διαβεβαίωσε ότι πρόθεση του είναι η επίτευξη συμφωνίας" δήλωσαν μετά το πέρας του σημερινού Συμβουλίου Κορυφής της ευρωζώνης οι πρόεδροι της ΕΕ και της Επιτροπής Τουσκ και Γιούνκερ επισημαίνοντας πως οι ελληνικές προτάσεις αποτελούν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι τεχνικές διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν ως την ερχόμενη Τετάρτη, όποτε θα συνεδριάσει εκ νέου το Eurogroup ανέφεραν.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής ανέφερε επίσης ότι ορισμένα από τα μέτρα που προτείνονται έχουν υφεσιακό χαρακτήρα τονίζοντας όμως εκ παραλλήλου ότι σε αντιστάθμιση η Επιτροπή είναι έτοιμη να προτείνει και να χρηματοδοτήσει μέτρα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
"Οι νέες ελληνικές προτάσεις είναι ένα βήμα εμπρός", σημείωσε ο Τουσκ, απομένει όμως να γίνει πολλή δουλειά τις επόμενες ώρες. "Το Γιούρογκρουπ μπορεί να καταλήξει σε ένα αποτέλεσμα το βράδυ της Τετάρτης", πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο πιο σκληρός από τους Θεσμούς και συγκεκριμένα το ΔΝΤ δια στόματος της επικεφαλής, Κριστίν Λαγκάρντ χαμήλωσε λίγο περισσότερο τον πήχυ, λέγοντας πως οι ελληνικές προτάσεις είναι πιο λεπτομερείς, αλλά δεν ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτά που έχουμε ζητήσει. Δήλωσε βέβαια πως πρέπει ακόμα να γίνει πάρα πολύ δουλειά στις επόμενες 48 ώρες.
Τι είπε η Άνγκελα Μέρκελ μετά τη Σύνοδο Κορυφής
"Χρειάζεται ακόμα δουλειά" επεσήμανε η Γερμανίδα Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, λίγο μετά τη λήξη της Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης για το ελληνικό ζήτημα.
Όπως είπε η Α. Μέρκελ, ο χρόνος που απομένει είναι λίγος και γι' αυτό τις επόμενες ημέρες πρέπει να εντατικοποιηθούν οι διαβουλεύσεις για να επιτευχθεί συμφωνία ως το επόμενο Eurogroup που θα συγκληθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Σημείωσε, επίσης, ότι όλοι οι ηγέτες συμφώνησαν με την εισήγηση του Γ. Ντάισελμπλουμ να συγκληθεί έκτακτο Eurogroup την ερχόμενη Τετάρτη, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής.
Συνεχίζοντας, η Α. Μέρκελ σημείωσε ότι η Σύνοδος της ευρωζώνης είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα, καθώς όπως είπε, οι ηγέτες δεν έλαβαν καμία απόφαση, αλλά ούτε και μπήκαν στις λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης. Η ίδια τόνισε ότι βάση των συζητήσεων αποτελεί η απόφαση του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.Τότε που ο εξομώτης έσκουζε για νίκη
Ερωτηθείσα για το θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, η Α. Μέρκελ αναγνώρισε ότι είναι ένα ζήτημα και πρόσθεσε ότι στο θέμα αυτό επιμένει το ΔΝΤ. Πρόσθεσε ότι το θέμα του χρέους συζητήθηκε στη Σύνοδο των ηγετών της ευρωζώνης, αλλά όχι λεπτομερώς. Η ίδια υπενθύμισε την απόφαση του Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012, σύμφωνα με την οποία, το ζήτημα του ελληνικού χρέους θα διευθετηθεί, εφόσον υπάρχει ανάγκη. Πρόσθεσε, τέλος, ότι το ζήτημα της διευθέτησης του χρέους δεν επείγει.
Tέλος, η 'Αγγελα Μέρκελ ανέφερε πως δεν συζητήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής η παράταση του υφιστάμενου προγράμματος της Ελλάδας.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των κρατών-μελών της Ευρωζώνης ότι "προχωράμε προς μια συμφωνία" για την Ελλάδα, προσθέτοντας ωστόσο ότι απομένει ακόμη δουλειά να γίνει.
http://www.newsit.gr/politikh/krisimes- ... uli/411959
Και όπως λέει ο Μπέος
Την π@υτσα στον κ@λο
Και δρόμο για τον Βόλο
0 .
-
Green Dragon
- Crazy poster

Φρούραρχε, γιατί πανηγυρίζεις που δεν θα γίνει καμιά συζήτηση για το χρέος; Απ' ότι καταλαβαίνω στην πίτσα σου για την χώρα, το μόνο σου μέλημα είναι να την λες στους συριζαίους.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
exomotis
- Chiprleader

paralo έγραψε:@exomotis
Mα αυτο που σου εγραψα ειναι η ουσια.
Ουτε καν πιστευεις μεσα στον φανατισμο σου αυτα που γραφεις.
Ασε τι μου λες δηθεν και τι δεν μου λες.
Σανο ταιζαν αυτοι που στηριζες χρονια και στηριζεις ακομα το ποπολο , και αυτους στηριζες και ταιζοσουν και εσυ.
Τωρα σαν αστουλα σκεφτηκες τι?
Οτι θα σωθεις ετσι απο ενα σχηματισμο που δηθεν δεν θες να πεσει, γιατι τρομαζεις το μετα?
Αυτη δυστυχως ειναι η σκεψη πολλων, οχι μονο η δικια σου.
Και γραφω δυστυχως γιατι πολλοι απο αυτους εχουν στηριξει συριζα.
Αυτη ειναι και η δυστυχια του συριζα, η δυσκολια του δηλαδη.
Ολο αυτο το φασμα των μικρομεσοαστων που ενω τους εχουν παρει τα σωβρακα και τις κυλλοτες τα δικα τους κομματα , περιμενουν τωρα το μαγικο ραβδακι να σωσουν το τομαρι τους.
Αλλα τομαρια δεν σωζει ο συριζα.
Κανενας δεν μπορει να σωθει ετσι , χυμα στο κυμμα.
Εαν δεν κατανοησει βαθεια την ταξικοτητα της κοινωνιας που ζουμε και δεν κινηθει στην συνειδητοποιηση του, αστα βραστα.
Εαν δηλαδη δεν βοηθησεις εσυ τον εαυτο σου, τοτε μην ελπιζεις σε τιποτα και πουθενα.
Το να γραφεις οτι γουσταρεις ειναι μια ψυχολογικη ασκηση.
Αυτο ενταξει, εαν ανακουφιζει.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

exomotis έγραψε:
Mα αυτο που σου εγραψα ειναι η ουσια.
Ουτε καν πιστευεις μεσα στον φανατισμο σου αυτα που γραφεις.
Ασε τι μου λες δηθεν και τι δεν μου λες.
Σανο ταιζαν αυτοι που στηριζες χρονια και στηριζεις ακομα το ποπολο , και αυτους στηριζες και ταιζοσουν και εσυ.
Τωρα σαν αστουλα σκεφτηκες τι?
Οτι θα σωθεις ετσι απο ενα σχηματισμο που δηθεν δεν θες να πεσει, γιατι τρομαζεις το μετα?
Αυτη δυστυχως ειναι η σκεψη πολλων, οχι μονο η δικια σου.
Και γραφω δυστυχως γιατι πολλοι απο αυτους εχουν στηριξει συριζα.
Αυτη ειναι και η δυστυχια του συριζα, η δυσκολια του δηλαδη.
Ολο αυτο το φασμα των μικρομεσοαστων που ενω τους εχουν παρει τα σωβρακα και τις κυλλοτες τα δικα τους κομματα , περιμενουν τωρα το μαγικο ραβδακι να σωσουν το τομαρι τους.
Αλλα τομαρια δεν σωζει ο συριζα.
Κανενας δεν μπορει να σωθει ετσι , χυμα στο κυμμα.
Εαν δεν κατανοησει βαθεια την ταξικοτητα της κοινωνιας που ζουμε και δεν κινηθει στην συνειδητοποιηση του, αστα βραστα.
Εαν δηλαδη δεν βοηθησεις εσυ τον εαυτο σου, τοτε μην ελπιζεις σε τιποτα και πουθενα.
Το να γραφεις οτι γουσταρεις ειναι μια ψυχολογικη ασκηση.
Αυτο ενταξει, εαν ανακουφιζει.
ποός ορίζεται σαν αστός κατα τον συριζα;
0 .
#ccc