Και το Πασόκ είχε κάνει μία μαϊμού το Μάρτιο του 2004 και όλοι.
Μία δικαιούνται όλοι.
Η είδηση είναι αυτή που είναι, ως περιγράφεται.
Μία υπόθεση είναι ότι θα γίνει 80% υπέρ Σύριζα στις "κανονικές" αλλά όχι η κυρίαρχη υπόθεση. Διότι έρχονται και τα μαντάτα.
Δημοσκόπηση - για λούτσο ο ΣΥΡΙΖΑ
-
wooded glade
- Rookie poster

-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Δημοσκόπηση - για λούτσο ο ΣΥΡΙΖΑ
AZUREUS έγραψε:Kauldron έγραψε:O Γούντυ είναι ο κλασικός μνή.
Δεν υπάρχουν μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί. Τώρα έχουμε απομείνει οσοι εκπροσωπούν και υπερασπίζονται τα συμφέροντα των αποικιοκρατών και των τοκογλύφων. Αυτοί κερδίζουν απο τα αλισβερισια μαζί τους. Και απο την άλλη πλευρά είναι οσοι άντιστέκονται στην υποδούλωση και στο ξεπούλημα. Ας διαλέξει ο καθένας πλευρά γιατί η κατάσταση άρχισε να σοβαρεύει για όλους μας.
ΥΓ
Και νομίζω γιατι έχει ξαναγραφτεί και μου κάνει κάπως λάθος περι ευπρόσδεκτων ή όχι οτι στο εδώ φόρουμ πρέπει να είναι ευπρόσδεκτοι όλοι χωρίς αποκλεισμούς και ανεξαρτήτως του τι πρευσβεύει ο καθείς. Καθένας με την τρέλα του, την γραφή του και τις εμμονές του φτάνει να μη προσβάλει προσωπικά τους άλλους...
Αυτό.
Yπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, και για κάποιο λόγο απλά αρέσκονται στο να προσβάλουν τους άλλους να και τους επιτίθενται προσωπικά. Φυσικά αυτοί αποκλείονται. Από την άλλη ένα φόρουμ μπορεί ν' αντέξει μέχρι εναν αριθμό από άτομα που γράφουν άσχετα και είναι εμμονικά. Αν μαζευτούν αρκετοί τέτοιοι, θα είναι εντελώς αδύνατον να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση, αφού θα σπαμμάρει ο καθένας απ' αυτούς τις βλακείες του, ακόμα και σε άσχετα νήματα, και δεν θα μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά σε κανένα νήμα. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι ακριβώς όπως τα λες, για πρακτικούς λόγους.
wooded glade έγραψε:Και το Πασόκ είχε κάνει μία μαϊμού το Μάρτιο του 2004 και όλοι.
Μία δικαιούνται όλοι.
Η είδηση είναι αυτή που είναι, ως περιγράφεται.
Μία υπόθεση είναι ότι θα γίνει 80% υπέρ Σύριζα στις "κανονικές" αλλά όχι η κυρίαρχη υπόθεση. Διότι έρχονται και τα μαντάτα.
Παραδέχεσαι λοιπόν οτι είναι μαϊμού, και ήταν στημένη. Πρέπει λοιπόν τώρα να μας εξηγήσεις:
1. Από πού προκύπτει οτι ο καθένας δικαιούται μια μαϊμού?
2. Με ποιά λογική πρέπει εμείς να πιστέψουμε το ίδιο βοθρομέσο που έβγαλε την προηγούμενη μαϊμού της ΝΔ. Γιατί βρωμάει μαϊμουδίλα ΚΑΙ αυτή η δημοσκόπηση.
Εγώ σου λέω οτι η είδηση είναι ψευδής, πάρα πολύ απλά, και θεωρώ οτι για να δίνουν οι νουδούκοι τόση διαφορά, η πραγματική διαφορά είναι τουλάχιστον τριπλάσια, όπως φάνηκε και από την δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ, που είναι φούλ νουδου κι αυτός.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
wooded glade
- Rookie poster

Δεν παραδέχομαι τίποτα - δεν ξέρω.
Επί της βάσεως που το θέτεις η εν λόγω εταιρεία ανήκει σ' αυτές που συνήθως κάνουν ένα μικρό κλικάκι υπέρ του εκάστοτε σπόνσορινγκ.
Η μαϊμού του Ιανουαρίου λίγο έκλεβε, όπως και του Σημίτη το 2004, όπως και κάτι παλιές του Μητσοτάκη το 89 που θυμάμαι.
Να μου πεις Άρης Σπίνος, ναι εκεί έχουμε μάνκυ καθαρόαιμο.
Επί της βάσεως που το θέτεις η εν λόγω εταιρεία ανήκει σ' αυτές που συνήθως κάνουν ένα μικρό κλικάκι υπέρ του εκάστοτε σπόνσορινγκ.
Η μαϊμού του Ιανουαρίου λίγο έκλεβε, όπως και του Σημίτη το 2004, όπως και κάτι παλιές του Μητσοτάκη το 89 που θυμάμαι.
0 .
Γερούν γερά
-
Kauldron
- Supreme poster

wooded glade έγραψε:Δεν παραδέχομαι τίποτα - δεν ξέρω.
Α, τώρα η "μια φορά μαϊμού" έγινε "συνήθως ένα μικρό κλικάκι". Και όπου "μικρό κλικάκι" στην περίπτωση της νουδούλας, ήταν 11 μονάδες (+3 στη ΝΔ που έδινε, και 8 που έφαγε από τον ΣΥΡΙΖΑ). Άσε μας ρε γούντυ.
0 .
-
wooded glade
- Rookie poster

Kauldron έγραψε:wooded glade έγραψε:Δεν παραδέχομαι τίποτα - δεν ξέρω.
Α, τώρα η "μια φορά μαϊμού" έγινε "συνήθως ένα μικρό κλικάκι". Και όπου "μικρό κλικάκι" στην περίπτωση της νουδούλας, ήταν 11 μονάδες (+3 στη ΝΔ που έδινε, και 8 που έφαγε από τον ΣΥΡΙΖΑ). Άσε μας ρε γούντυ.
4 έδειχνε ο μέσος όρος των δημ/κοπήσεων, 2.90 το έκαναν. Πως να το πω ;
Επίσης 5 έδειχναν το 2004 (πάρτυ 7 Μάρτη), 3 το πήγε η πασοκική δημοσκόπηση.
0 .
Γερούν γερά
-
exomotis
- Chiprleader

Aυτη την στιγμη το κομμα ΝΔΣΟΚ εχει τα κατωθι απο τρεχουσες δημοσκοπησεις και στα δυο του μερη.
ΝΔ Μετα βιας ξεπερνα το 10%
ΠΑΣΟΚ Κατω απο 2% με τα τελευταια γεγονοτα.
Και βαδιζουν ραγδαια σε διαλυση.
Τωρα το τι θα γενει για να υπαρξουν και μετα, αυτο ειναι θεμα των αφεντικων τους που τα εχουν χαμενα.
ΝΔ Μετα βιας ξεπερνα το 10%
ΠΑΣΟΚ Κατω απο 2% με τα τελευταια γεγονοτα.
Και βαδιζουν ραγδαια σε διαλυση.
Τωρα το τι θα γενει για να υπαρξουν και μετα, αυτο ειναι θεμα των αφεντικων τους που τα εχουν χαμενα.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

-
Kauldron
- Supreme poster

Κρατήστε αυτήν την εικόνα, για όποτε γίνουν εκλογές. Έχει να πέσει πολύ γιαούρτι.
0 .
-
AZUREUS
- Crazy poster

Kauldron έγραψε:
α) Yπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, και για κάποιο λόγο απλά αρέσκονται στο να προσβάλουν τους άλλους να και τους επιτίθενται προσωπικά. Φυσικά αυτοί αποκλείονται.
β) Από την άλλη ένα φόρουμ μπορεί ν' αντέξει μέχρι εναν αριθμό από άτομα που γράφουν άσχετα και είναι εμμονικά. Αν μαζευτούν αρκετοί τέτοιοι, θα είναι εντελώς αδύνατον να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση, αφού θα σπαμμάρει ο καθένας απ' αυτούς τις βλακείες του, ακόμα και σε άσχετα νήματα, και δεν θα μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά σε κανένα νήμα.
Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι ακριβώς όπως τα λες, για πρακτικούς λόγους.
α)Στην πρώτη σου παράγραφο νόμισα οτι ενοούσες τον εαυτό σου με τις επιθέσεις και προσωπικές προσβολές που κάνεις συχνά στον wooded όπως Tι ναρκωτικά παίρνεις, τι πίνεις, ειρωνίες με χάχανα και προσβολές για τον τρόπο γραφής του κλπ.
β)εχεις δίκιο σ αυτό. Κανένας εμμονικός δεν ανέχεται εύκολα τις εμμονές των άλλων.
Τέλος πάντων δεν το συνεχίζω να μη χαλάω το νημα αλλά έχω τις ενστάσεις μου.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
Kauldron
- Supreme poster

Να σου θυμίσω τί του έχεις σύρει εσύ του γούντυ?
Άσε μας ρε τρολλάκι τώρα. Τί τρολλάκι δηλαδή, πρώην ρούφ του βόθρουμ.
Άσε μας ρε τρολλάκι τώρα. Τί τρολλάκι δηλαδή, πρώην ρούφ του βόθρουμ.
0 .