ВладимирВладимирович έγραψε:Συμμάχους με λεφτά όλοι θέλουν, τι μπορείς να προσφέρεις εσύ (ως χώρα) σε αυτούς; Τι αντάλλαγμα τους δίνεις;
Οι συριζανέλ, συνδαιτήμονες τώρα εν πού**οις με τους υπόλοιπους, τι λένε ρωτάω.

ВладимирВладимирович έγραψε:Συμμάχους με λεφτά όλοι θέλουν, τι μπορείς να προσφέρεις εσύ (ως χώρα) σε αυτούς; Τι αντάλλαγμα τους δίνεις;

AZUREUS έγραψε:άσε μας ρε γκούντις και δεν στήνονται όλοι στα τέσσερα οπως οι μπουμπουκοι αυτού του κόσμου. Είδαμε και πάθαμε να βρούμε κάποιους που να βάζουν τα γαλογερμανά στο ίδιο τραπέζι και να συζητάνε ισότιμα μας. Τι συμμαχίες να κάνεις μαζί τους. Το χρέος μας είναι οι μιζαδόροι υπάλληλοί τους, τα σαπάκια τους, η σαβούρες τους, και τα μεταχειρισμένα τους. Εσείς οι συνεργάτες των αποικιοκρατών και των τοκογλύφων φωνάζετε γιατί χάσατε τα αλισβερίσια σας. Ε αυτά τελειώσανε πάρτε το απόφαση. Ολοι οι δεξιοί θα πάνε να δουλέψουν και οι πασόκοι θα αναγκαστούν να γίνουν τίμιοι. Ούτε οι κουκουέδες δεν μπορούν να σας σώσουν πια.

wooded glade έγραψε:
Εμείς λέγαμε μόνο φυσιολογικό-π(α)σοκολλητό αν δεν κάνω λάθος.
Επίσης δουλεύαμε, αλλοιώς προς το το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός ;

AZUREUS έγραψε:wooded glade έγραψε:
Εμείς λέγαμε μόνο φυσιολογικό-π(α)σοκολλητό αν δεν κάνω λάθος.
Επίσης δουλεύαμε, αλλοιώς προς το το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός ;
Ποιοι δουλεύατε? Οι δεξιοί και οι γκέι δεν δουλεύουν και όμως οι περισσότεροι είναι πλούσιοι.
Πως γίνεται αυτό ακόμα δεν το έχω καταλάβει...

wooded glade έγραψε:
Ένας μπίζνεσμαν των υδραυλικών εγκαταστάσεων να μην καταλαβαίνει ;

AZUREUS έγραψε:wooded glade έγραψε:
Ένας μπίζνεσμαν των υδραυλικών εγκαταστάσεων να μην καταλαβαίνει ;
Δεν είμαι μπίζνεσμαν, φιλόσοφος είμαι και γι αυτό είμαι άφραγκος αλλά με πλούσιο εσωτερικό κόσμο.