Δεν έχει συνάντηση, χωρίς άτακτη υποχώρηση Τριπουροκαμένων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Re: Δεν έχει συνάντηση, χωρίς άτακτη υποχώρηση Τριπουροκαμέν

Δημοσίευσηαπό exomotis » 10 Ιουν 2015, 13:14

Καλα θα ειμαι πιο ηπιος με τους καημενους.

Αλλα να , η καινουργια πελατεια ειναι λιγο , πως να το γραψω κομψα, λιγο πειραγμενη.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 10 Ιουν 2015, 13:36

Γατακο προσεξε παλι το τζαμπα μαθημα.

Κοιτα εδω τι τρεχει τωρα λιγο πριν την συναντηση Αλεξη με Ολαν και Αγγελα.
Με την ιδεα μονο οτι θα υπαρξει αυτη , αλλαξε το κλιμα στον DAX και την ΕΕ θετικα, επειδη οραματικα και μονο λειτουργουν οι αγορες.
Εαν κανει οιαδηποτε εναντια κινηση ο Αλεξης , εφοσον απο αυτον εξαρταται η καλη πορεια πλεον και οχι απο την γερμανιδα και τον Γαλλο που ειναι δεδομενοι και οι δυο γιατι αυτο θελουν να πετυχουν στα χρηματιστηρια τους , και βλεπεις προς το παρον οτι πανε καλυτερα σημερα μετα απο συνεχη πτωση, τοτε σε κινηση οτι δεν θα τους δει τα χρηματιστηρια θα γκρεμιστουν παλι.
Δεν ειναι τα πραγματα της μαγγιας και της κλανιας οπως νομιζετε μερικοι.
Δεν τους παιρνουν πλεον οι μαγγιες , οπως εκαναν με τα κινουμενα τους.

Και θα κατσουν λοιπον , και θα συζητηξουν παλι θενε δεν θενε, και λυση για να μη γενι μπουρδελλο το μαγαζακι τους θα καταπιουν.

Αυτο που δεν θετε λοιπον ολοι εσεις και σας την δινει πολιτικα ειναι ενα. Γιατι αυτος και οχι εμεις οι αλλοι ολοι ?
Ε τι να κανουμε , ο πιο εξυπνος πηδα τον πιο παπαρα.
Αυτο σας εχει καταρακωσει τωρα μερικους ολο και πιο λιγους ειναι η αληθεια.

Επειδη η επιτυχια του Αλεξη εχει απηχηση στον ντοπιο ψηφοφορο γιατι βλεπει κατι το απλο που κανετε οτι αγνοειτε μερικοι μη νοημονες.
Οτι πραγματικα δινει μαχη και μαλιστα με δυναμεις σε βαρος του.
Με ολο το δυναμικο των ΜΜΕ των νταβατζηδων σας.
Με ολα τα κινουμενα υπαλληλακια στυλ ΝΔΣΟΚ ποταμια.
Με ολο τον ευρωπαικο εντυπο τυπο εναντιον του.
Με ολες τις αντιδραστικες ευρωπαικες δυναμεις να τον εχουν στο στοχαστρο με την πρωτη ευκαιρια να τον εξοντωσουν.
Με με με με....

Αλλα λαθεψαν σε ενα βασικο.
Στην προθεση ενος λαου ανεξαρτητα κομματικων γραμμων και ιδεολητικων ανογσιων στην σημερινη κρισιμη κατασταση να τον στηριξει με αυξανομενο ρυθμο.
Εκει δεν μπορουν να βρουν λυση, γιατι κατανουν και αυτοι σιγα σιγα οτι τιποτα αλλο δεν υπαρχει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 10 Ιουν 2015, 14:42

Στην ατζέντα η καγκελάριος δεν έχει κάποιο ραντεβού με τον Τσίπρας

Εκ της γραμματείας της καγκελαρίας
0 .

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 10 Ιουν 2015, 15:02

Σχοινάς: Ανεπαρκείς οι προτάσεις της Αθήνας - Κανένα ραντεβού Τσίπρα - Γιούνκερ

Στο κλίμα των αρνητικών δηλώσεων από την Γαλλία και την Γερμανία για την Ελλάδα και ο εκπρόσωπος του Ζαν Κλώντ Γιούνκερ, Μαργαρίτης Σχοινάς. Η Κομισιόν μέσω του εκπροσώπου της απάντησε με καθυστέρηση πολλών ωρών στην ελληνική κυβέρνηση και επίσημα πλέον οτι οι προτάσεις μας είναι ανεπαρκείς.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους και όταν ρωτήθηκε για την πορεία των διαπραγματεύσεων είπε ότι πλέον ξεκάθαρα η μπάλα είναι στο γήπεδο της Ελλάδας και είπε ακόμα ότι οι ελληνικές προτάσεις δεν έχουν καμμία σχέση με τις δεσμεύσεις της.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς, αρνήθηκε να πει αν η Κομισιόν επιμένει σε πρωτογενές πλεόνασμα 1%, ενώ στο ερώτημα αν θα υπάρξει συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ απάντησε ότι δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο μέχρι στιγμής.

http://www.newsit.gr/politikh/den-tirei ... ker/408953

Μπλόφα ή βρέχει ιπτάμενς πσωλές;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 10 Ιουν 2015, 15:09

Λεωφορείο πρωί σήμερα, συζήτηση μεταξύ σαραντάρηδων δίπλα μου:

-Ρε συ, φοβερός αυτός ο Γεωργιάδης, τους έχει ξεσκίσει τους συγκυβερνώντες.
-Ξέρω γω ρε φίλε... Πολύ φωνάζει...
-Φωνάζει λόγω πάθους και πατριωτισμού, τα επιχειρήματά του είναι που έχουν σημασία. Να σου πω και κάτι ρε συ; Τους τελευταίους μήνες έχω στο μαγαζί το χειρότερο τζίρο από τότε που το άνοιξα. Έχω κόψει το βραδινό και τέσσερις φορές την εβδομάδα είτε φτιάχνω μακαρόνια στα παιδιά είτε ξεπαγώνω στο φούρνο μικροκυμάτων. Πεινάμε φίλε, πείναμε!
-Ε, τι να σου πω, αποτέλεσμα όλων αυτών των ετών μνημονίου είναι...
-Τι λες ρε; Μπορεί να στενευόμουν λίγο, αλλά είχα να φάω τουλάχιστον! Είχα να φάω! Τώρα φοβάμαι και να αρρωστήσω! Ένας ξάδερφός μου έσπασε το πόδι του στις προάλλες και δυο μέρες περίμενε στο νοσοκομείο να φέρουν γύψο! Τι είναι αυτά ρε;
-Ε, στο είπα και πριν, αυτά είναι από τους προηγούμενους...
-Ποιους προηγούμενους; Εγώ που αρρώστησα το '13 ξέρεις πως με εξυπηρέτησαν; Θα έχω να το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή! Κι εγώ καθόμουν κι έβριζα το Γεωργιάδη! Και τώρα με βρίζει, κι έχει και δίκιο.
-Σου αρέσει να σε βρίζουν;
-Αν είναι να μάθω από τα λάθη μου, εννοείται! Και να σου πω και κάτι; Φοβάμαι ότι θα μας κατσικωθούν αυτοί οι προδότες, αυτοί οι δωσίλογοι για πολλά χρόνια. Θέλω να ψηφίσω κάποιον που θα τους ξεσκίζει, θα τους διαλύει, θα τους εξουθενώνει. Και αυτό μόνο ο Γεωργιάδης το κάνει. Να αγιάσει το στόμα του! Καμία Χρυσή Αυγή, που αποτελείται από φλώρους κρυφοσυριζαίους! Το ΚΚΕ είναι συνιστώσα και αυτή του σύριζα! Μόνο Γεωργιάδη και ΝΔ, την ανεβάζει πέντε επίπεδα πάνω και μόνο που υπάρχει εκεί μέσα! Κι εγώ ψήφισα συριζα να φανταστείς επειδή νόμιζα πως υπήρχε κάτι καλύτερο, παρόλο που δεν περνούσα άσχημα! Να μου!
-Δε το είχα σκεφτεί έτσι πριν. Κι εγώ σύριζα στήριζα και στηρίζω, αλλά τώρα με προβληματίζεις. Λες να έκανα λάθος;
-Εννοείται! Είσαι ασυγχώρητος! Εκτός αν μετανιώσεις και ψηφίσεις ΝΔ και Γεωργιάδη, αν είσαι Β'Αθηνών!
-Εκει ψηφίζω, όντως. Θα το σκεφτώ...

...Είπατε τίποτα;
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 10 Ιουν 2015, 16:44

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Λεωφορείο πρωί σήμερα, συζήτηση μεταξύ σαραντάρηδων δίπλα μου:

-Φωνάζει λόγω πάθους και πατριωτισμού, τα επιχειρήματά του είναι που έχουν σημασία. Να σου πω και κάτι ρε συ; Τους τελευταίους μήνες έχω στο μαγαζί το χειρότερο τζίρο από τότε που το άνοιξα. Έχω κόψει το βραδινό και τέσσερις φορές την εβδομάδα είτε φτιάχνω μακαρόνια στα παιδιά είτε ξεπαγώνω στο φούρνο μικροκυμάτων. Πεινάμε φίλε, πείναμε!
-Τι λες ρε; Μπορεί να στενευόμουν λίγο, αλλά είχα να φάω τουλάχιστον! Είχα να φάω! Τώρα φοβάμαι και να αρρωστήσω! Ένας ξάδερφός μου έσπασε το πόδι του στις προάλλες και δυο μέρες περίμενε στο νοσοκομείο να φέρουν γύψο! Τι είναι αυτά ρε;
-Ποιους προηγούμενους; Εγώ που αρρώστησα το '13 ξέρεις πως με εξυπηρέτησαν; Θα έχω να το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή! Κι εγώ καθόμουν κι έβριζα το Γεωργιάδη! Και τώρα με βρίζει, κι έχει και δίκιο.
-Αν είναι να μάθω από τα λάθη μου, εννοείται! Και να σου πω και κάτι; Φοβάμαι ότι θα μας κατσικωθούν αυτοί οι προδότες, αυτοί οι δωσίλογοι για πολλά χρόνια. Θέλω να ψηφίσω κάποιον που θα τους ξεσκίζει, θα τους διαλύει, θα τους εξουθενώνει. Και αυτό μόνο ο Γεωργιάδης το κάνει. Να αγιάσει το στόμα του! Καμία Χρυσή Αυγή, που αποτελείται από φλώρους κρυφοσυριζαίους! Το ΚΚΕ είναι συνιστώσα και αυτή του σύριζα! Μόνο Γεωργιάδη και ΝΔ, την ανεβάζει πέντε επίπεδα πάνω και μόνο που υπάρχει εκεί μέσα! Κι εγώ ψήφισα συριζα να φανταστείς επειδή νόμιζα πως υπήρχε κάτι καλύτερο, παρόλο που δεν περνούσα άσχημα! Να μου!
-Δε το είχα σκεφτεί έτσι πριν. Κι εγώ σύριζα στήριζα και στηρίζω, αλλά τώρα με προβληματίζεις. Λες να έκανα λάθος;
-Εννοείται! Είσαι ασυγχώρητος! Εκτός αν μετανιώσεις και ψηφίσεις ΝΔ και Γεωργιάδη, αν είσαι Β'Αθηνών!

...Είπατε τίποτα;

κοβω τα μεζεα μου αν η επομενη κυβερνηση δεν ειναι φουλ νεοφιλ...
0 .

JVarvatos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό JVarvatos » 10 Ιουν 2015, 17:23

exomotis έγραψε:
Στην προθεση ενος λαου ανεξαρτητα κομματικων γραμμων και ιδεολητικων ανογσιων στην σημερινη κρισιμη κατασταση να τον στηριξει με αυξανομενο ρυθμο.
Εκει δεν μπορουν να βρουν λυση, γιατι κατανουν και αυτοι σιγα σιγα οτι τιποτα αλλο δεν υπαρχει.

exomoti, θα σε δοκιμάσουν να δουν μέχρι που τους παίρνει. Μια φαπούλα αλά καταστρόφια θα την φας.

Ο προηγούμενος, έκλαιγε και οδυρόταν. Τώρα οι Κυπραίοι έχουν μπει σε ανάπτυξη, μας πούλησε ο υπουργός τους στο Γιούρογκρουπ και δεν μας έδωσαν ούτε 12άρι στη Γιουροβίζιον.

Αν αντέξεις την πρώτη φαπούλα τα ξαναλέμε. Τώρα απλά σε κατσάδιασαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 10 Ιουν 2015, 17:29

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Λεωφορείο πρωί σήμερα, συζήτηση μεταξύ σαραντάρηδων δίπλα μου:

...Είπατε τίποτα;

κοβω τα μεζεα μου αν η επομενη κυβερνηση δεν ειναι φουλ νεοφιλ...

Εικόνα
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 10 Ιουν 2015, 18:24

JVarvatos έγραψε:
exomotis έγραψε:

exomoti, θα σε δοκιμάσουν να δουν μέχρι που τους παίρνει. Μια φαπούλα αλά καταστρόφια θα την φας.

Ο προηγούμενος, έκλαιγε και οδυρόταν. Τώρα οι Κυπραίοι έχουν μπει σε ανάπτυξη, μας πούλησε ο υπουργός τους στο Γιούρογκρουπ και δεν μας έδωσαν ούτε 12άρι στη Γιουροβίζιον.

Αν αντέξεις την πρώτη φαπούλα τα ξαναλέμε. Τώρα απλά σε κατσάδιασαν.

Eιπαμε, δεν τους παιρνει.
Αυτα εκει που μπορουσαν.

Ηδη αρχισαν τα οργανα στα ιδια τα κομματα τους.
Ηδη ο ντραγκι αλλο σμα εδωσε.
Μην φανατιζοσαστε, κοιταξτε μια πολιτικη πραγματικοτητα που τους καθηλωνει.

Δεν αντεχει πειραματισμους το μπουρδελλο τους.
Ετοιμο να διαλυθει ειναι.
Σημερα με πανω απο 500 ψηφαλακια στην βρετανικη βουλη αποφασιστηκε δημοψηφισμα.
Μαγκιες τερμα.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 10 Ιουν 2015, 18:58

Βλεπεις και κατι αλλο Βαρβατο.
Βλεπεις οτι πολλοι απο δαυτους που δεν πανε την χωρα μας , ουτε μας γουσταρουν ιδιαιτερα , βγαινουν και κανουν δηλωσεις ηπιες σε στυλ να βρεθει μια λυση οιαδηποτε.
Δεν λεω μονο καθηγητες ,που ας πουμε εχουν μια οραματικη Ελληνοπληξια.
Λεω για αρκετα σοβαρους οικονομικους αναλυτες που φυσικα δεν ειναι σιγουροι για τιποτα.

Σημερα λοιπον που υπαρχει μια κυβερνηση που εστω μπορει να ειναι ημιτελης, βλεπουμε οτι εχουν εκλογικευθει οι κινησεις τους οσο και να ηθελαν να δειξουν ενα πιο σκληρο και τσαμπουκαλιδικο προσωπο ας πουμε.
Το παιχνιδι λοιπον ειναι σκληροτατο και πρεπει να αναγνωρισουμε τεσπα, ολοι οσοι ισχυριζομαστε οτι βλεπουμε πολιτικα τα πραγματα , οτι ενα κλικ μπροστα ο Αλεξη εχει καταφερει να βρισκεται.

Η σημερινη του απαντηση θεση για το εαν θα δει η οχι την Μερκελ με τον υποτακτικο της τον Γαλλο ηταν φοβερα επιτυχης.

- Εαν ειναι να βγει κατι ωραια, εαν οχι ας το πουνε να μην χανουμε ωρα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”