Kauldron έγραψε:
Ρε Αζουρέους, ας μην πάω σε άλλα πόστ του, ας κρατήσω αυτά που λέει εδώ.
ΣΟυ αρχίζει μια ιστορία τί γίνεται στην Αγγλία.
Μετά σου λέει τί έγινε στην Ελλάδα από το 1981, και σου λέει "Όσο πιο μικρά τα ποσοστά του κόμματος τόσο πιο πολύ θέλει να δημιουργήσει κομματικό κράτος". Μα το ποσοστό του Αντρέα το 81 ήταν τεράστιο (51% πήρε).
Ασύνδετα μεταξύ τους οι εκλογές στην Αγγλία (ΗΒ κανονικά αλλά τεσπα), οι εκλογές στην Ελλάδα του '81, και εντελώς αντιφατικό το συμπέρασμα που βγάζει (όσο πιο μικρό το κόμμα τόσο πιο πολύ θέλει να δημιουργήσει κομματικό κράτος) μ' αυτό που είπε στην προηγούμενη παράγραφο (τα ποσοστά του πασοκ ήταν τεράστια, κι όμως έκανε κομματικό κράτος).
δεν έχει ανάγκη υπεράσπισης απο μένα ο wooded αλλά αφορμή μου δόθηκε και απο προηγούμενο ειρωνικό και προσβλητικό σχόλιο σου-απάντηση σε δημοσίευση του.
Τέλος πάντων δεν θέλω να το παίζω συνεχώς τιμητής και υπερσασπιστής κανενός. Το τι γράφει ο καθένας και ο τρόπος που τα γράφει είναι δικός του λογαριασμός. Σε άλλους μπορεί να αρέσει σε άλλους όχι. Τι πάει να πει αυτό δηλαδή οτι θα τον προσβάλουμε και θα τον ειρωνευόμαστε?
Και ειδικά για τους συντονιστές πιστεύω οτι πρέπει να είναι δυο φορές πιο προσεκτικοί μιας και έχουν την τεχνική δυνατότητα να σβήσουν, να εκφοβίσουν κάποιο μέλος ή να αλλάξουν το νόημα μιας συζήτησης με κλειδώματα και κοπτοραπτική φτιάχνοντας τα νηματα κατα πως τους αρέσει.
Χαίρομαι τις ιδιαίτερες γραφές τις άλλες ιδέες και την άλλη άποψη. Οποιες και αν είναι.
Ε εντάξει με τους φασίστες έχω ένα ζήτημα που προσπαθώ να το ξεπεράσω οχι πάντα με επιτυχία πρέπει να ομολογήσω.
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.