Σημαντικα κερδη των φιλων toy συριζα Podemos.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σημαντικα κερδη των φιλων toy συριζα Podemos.

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 25 Μάιος 2015, 14:55

Σύντροφεφ (εθνικιστή) ρεκλάμα, νομίζω οτι ειδικά στην Ελλάδα, ο πρώτος που ανακουφίζεται απ' αυτήν την πρακτική, και παρακαλάει πάντα να πετυχαίνει, είναι το ίδιο το ΚΚΕ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μάιος 2015, 15:05

Ρεκ_ _μας έγραψε:ρόκε σοβαρέψου.
σαν πρώην κομμουνιστής :fico: ξέρεις ότι εσείς του δημοκρατικού σοσιαλισμού υπάρχετε από τον 19ο αιώνα και ανά διαστήματα σας βγάζουν από το πατάρι σας βαφτίζουν πανδημοκρατικά ρεύματα και σας ξαμολάνε να ταϊσετε σανό το πόπολο κάθε φορά που υπάρχει κίνδυνος να στραφεί προς τα αριστερά.
το ποίημα ίδιο πάντα. μέγιστη δυνατή ευημερία για όλους, ατομική ελευθερία, δίκαιη κατανομή του εισοδήματος, κοινωνικοποίηση της οικονομίας, μικτή οικονομία με κρατικό έλεγχο, κοινωνική συνεργασία και ειρήνη και καμιά εκατοστή άλλες παπαριές μέχρι να βγάλετε το σύστημα από τα ζόρια και να σας ξανακλείσουν στο πατάρι.

Αυτο μου θυμιζει Ναμρειλ.

Ποσα γκιγκα με ποστ κομμουνιων εχεις ρε καμμενε?
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 25 Μάιος 2015, 16:28

Λαχουρένιος έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:ρόκε σοβαρέψου.
σαν πρώην κομμουνιστής :fico: ξέρεις ότι εσείς του δημοκρατικού σοσιαλισμού υπάρχετε από τον 19ο αιώνα και ανά διαστήματα σας βγάζουν από το πατάρι σας βαφτίζουν πανδημοκρατικά ρεύματα και σας ξαμολάνε να ταϊσετε σανό το πόπολο κάθε φορά που υπάρχει κίνδυνος να στραφεί προς τα αριστερά.
το ποίημα ίδιο πάντα. μέγιστη δυνατή ευημερία για όλους, ατομική ελευθερία, δίκαιη κατανομή του εισοδήματος, κοινωνικοποίηση της οικονομίας, μικτή οικονομία με κρατικό έλεγχο, κοινωνική συνεργασία και ειρήνη και καμιά εκατοστή άλλες παπαριές μέχρι να βγάλετε το σύστημα από τα ζόρια και να σας ξανακλείσουν στο πατάρι.

Αυτο μου θυμιζει Ναμρειλ.

Ποσα γκιγκα με ποστ κομμουνιων εχεις ρε καμμενε?

:LoL: :LoL: :LoL: :LoL:

μιλάμε έχει φακελώσει τους πάντες και ανασύρει κάθε φορά τα κατάλληλα... Ρεκλα, παίξε μας κάτι από Ξερόλα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μάιος 2015, 16:38

Με το κλεψε κλεψε αυτος τα χει μαθει καλυτερα και απο μας πλεον
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Μάιος 2015, 16:47

τι γελάτε ρε χαχαχούκηδες.
κακό είναι που έχω μελετήσει όλους τους κλασσικούς φορουμικούς μαρξιστολενινιστές και τροτσκιστές για να αυτομορφωθώ επαναστατικά;
ειδικά έναν ρεντχοτσιλιλένιν αν και ψιλορεφορμίζει αλά μπερνστάιν τον παίζω στα δάχτυλα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 25 Μάιος 2015, 17:00

Ρεκ_ _μας έγραψε:τι γελάτε ρε χαχαχούκηδες.
κακό είναι που έχω μελετήσει όλους τους κλασσικούς φορουμικούς μαρξιστολενινιστές και τροτσκιστές για να αυτομορφωθώ επαναστατικά;
ειδικά έναν ρεντχοτσιλιλένιν αν και ψιλορεφορμίζει αλά μπερνστάιν τον παίζω στα δάχτυλα. :fico:

Μπα, αυτός είναι sui generis, δεν μπορείς να τον μιμηθείς

Λαχουρένιος έγραψε:Με το κλεψε κλεψε αυτος τα χει μαθει καλυτερα και απο μας πλεον

εσείς = οι ποταμίσιοι? :sgrat: :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Μάιος 2015, 17:17

εγώ δεν μιμούμαι κανέναν ειδικά ρεφορμιστές γιατί όνειρό μου είναι το όνομα μου να γραφτεί στο πάνθεον των μεγάλων επαναστατών. :fico:
κατά προτίμηση δίπλα στου μεγαλύτερου επαναστάτη όλων των εποχών του ραβασόλ :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 25 Μάιος 2015, 17:55

Ρεκ_ _μας έγραψε:εγώ δεν μιμούμαι κανέναν ειδικά ρεφορμιστές γιατί όνειρό μου είναι το όνομα μου να γραφτεί στο πάνθεον των μεγάλων επαναστατών. :fico:
κατά προτίμηση δίπλα στου μεγαλύτερου επαναστάτη όλων των εποχών του ραβασόλ :D

:enamorado:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Μάιος 2015, 18:50

ρόκε δεν μπορώ να τα φτιάξουμε ρε είμαι αρραβωνιασμένος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 25 Μάιος 2015, 23:34

Alkiviades έγραψε:Oι πορδέμος πήραν σχεδόν 16% σε εθνικό επίπεδο, κάτι που αν μη τι άλλο για πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα είναι εντυπωσιακό. Και ίσως ζήσουν οι Ισπανοί κάτι παρόμοιο με την υπόθεση ΣΥΡΙΖΑ. όπου όλα τα μήντια έπαιζαν ως εξαφανισμένο τον ΣΥΡΙΖΑ, που εκτοξεύτηκε εκλογικά στο 17% το Μάη του 2012 και στη συνέχεια τσίμπησε ακόμη 9% στις εκλογές του Ιουνίου, όταν "λύθηκαν τα χέρια" πολλών. ΜΕ τη γνωστή κατάληξη (κυβέρνηση μετά από δύο χρόνια).

Και μην ξεχνάτε ότι Μαδρίτη και Βαρκελώνη είναι βαρόμετρο, πολύς κόσμος θα επηρεαστεί από τα αποτελέσματα εκεί (ειδικά το πατατράκ στην συντηρητική Μαδρίτη ήταν τρομακτικό χτύπημα για τον σαμαρά της Ισπανίας).

Φαντάσου να μην τάχε κάνει τόσο σκατά το αδελφό ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, πόσο καλύτερα θα πήγαιναν οι Πορδέμος :D :D :D

Λες ανακρίβειες. Ο ΠΡΗΞΤΕ που είναι βέρος αντιμνημονιακός ανταρσύας είπε ότι δεν καταγράφονται καν.

Έχει ξεφύγει τελείως, ούτε να προσποιηθεί δεν μπορεί πια. Σε λίγο θα μας πει ότι οι Podemos είχαν αρνητικό ποσοστό γιατί οι ψήφοι τους ήταν από αντιύλη.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”