Ωραία τα είπε! Κλάκα κλάκα κλάκα!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Ωραία τα είπε! Κλάκα κλάκα κλάκα!

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 15 Μάιος 2015, 11:31

οφείλετε να λάβετε υπόψη σας ότι απευθύνεστε σε λαό αμόρφωτων κατσιαπλιάδων μπαμπουίνων πολιτιστικών απόγονων οθωμανών και βυζαντινών, που από εθισμό και ευχαριστηση έχουν μάθει να ζει ο ένας εις βάρος του άλλου

Υποκλίνομαι!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 15 Μάιος 2015, 11:34

Τ' αλλότρια εξ ιδίων κρίνει, αλλά καλού κακού προμηθεύσου κι εσύ έναν καθρέφτη.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 15 Μάιος 2015, 12:05

ναι ναι κι εγω εξ ιδιων ... εισαι ανυπαρκτος, εισαι κλακαδορος του καμμενου, κατσε να ψαξω να βρω το νικνεημ σου στον ιντερνετ για να δω που αλλου εχεις γραψει, μετα να πω για τοτε που τα χες φτιαξει με κεινη τη πατσαβουρα που μυριζε τραχανα, και μετα για τοτε που γυριζες απτο κωλαδικο ολοχεστος ...

γιατι ετσι γινεται η "σοβαρη συζητηση με επιχειρηματα" για την οποια εξαλλου φτιαξατε και το φορουμ με τον αλεχαντρο ..

ειναι και αυτο που δεν ασχολεισαι μαζι μου εξαλλου γιατι κανεις δεν μου δινει και σημασια ... κι απο τοτε που στην ειπα εχεις ξεσκιστει να ασχολεισαι. :s_rofl

στο φιναλε φιναλε α να χαθεις κακιασμενη
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 15 Μάιος 2015, 12:16

Δέκα λεπτά χρειάστηκε ν' ασχοληθώ, και η αντίδρασή σου ήταν για γέλια.
Θέλεις να μιλήσεις για πολιτικά, να μην ξέρουμε ποιές είναι οι δικές σου πολιτικές θέσεις?

0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 15 Μάιος 2015, 12:37

μα αυτα που τυπωσες ρε κασπαροφ τα εχω πει τουλαχιστον 2-3 φορες και εδω μεσα. ο μονος λογος που το ανεβασες το συγκεκριμενο ειναι για να με "στιγματισεις" οτι σχολιαζω στο προταγκον αρα στην οπαδικη σου σκεψη ειμαι ποταμι-θοδωρακης.

τεσπα ... πρεπει να συμφιλιωθω οτι απο δω και περα θα εχω εναν αντμ (που εγινε αντμ με μεσον :s_rofl ) με αρνητικο αηκιου που θα ασχολειτε συνεχεια μαζι μου.

δε βαριεσαι ... θα σπαω πλακα τουλαχιστον
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 15 Μάιος 2015, 13:04

Μπά, δέκα λεπτά ασχολήθηκα, έριξα ένα γέλιο με τις πέστροφες του προτ-αγκών (καθαροί, αυτούς δεν τους στηρίζει κανένα μεγκα, μόνο 12 ώρες την ημέρα τους τρώμε στη μάπα), και τελείωσε το πράγμα.

για να με "στιγματισεις" οτι σχολιαζω στο προταγκον αρα στην οπαδικη σου σκεψη ειμαι ποταμι-θοδωρακης.

Ε, ναι, άλλωστε ο Θοδωράκης δεν είναι ιδιοκτήτης του προταγκον. Και άλλωστε το είπε και ο ίδιος. "Ένας άνθρωπος που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δεν μπορεί να λέει ψέματα".
:s_rofl

Εσύ είσαι ο έξυπνος, πιστεύεις τον Θοδωράκη, εμείς είμαστε οι χαζοί, δεν βλέπουμε την ευφυία του ανδρός.

Άντε, πες εσύ την τελευταία λέξη, να νιώσεις "νικητής".
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 15 Μάιος 2015, 13:22

το οτι πιστευω-ειμαι θοδωρακης ανηκει απλα στον συκοφαντικο σου συμπλεγματισμο, αυτο δηλ. για το οποιο φτιαξατε αυτο το φορουμ, το να σχολιαζεις στο προταγκον και μαλιστα αρκετες φορες χωνοντας τους, δεν σε κανει ποταμι. οπως ειπα και σε αλλο νημα και τον εχω υπερασπισει απο διαφορες γλιτσες, τον λεβενταρο ψηφισα.

ενω παραδεχεσαι οτι ο μονος λογος που το ανεβασες ηταν για να με συνδεσεις με το ποταμι και οχι για να "ξεμπροστιασεις" τις πολιτικες αποψεις, οι οποιες στη τελικη ΚΑΙ δεν σε ενδιαφερουν ΚΑΙ τις εχω εκθεσει επανελλειμμενως εδω μεσα.

αλλα ειπαμε η οπαδικη σου αντιληψη φτανει μεχρι το χρωμα της φανελας.

οχι δεν θα νιωσω νικητης κι ουτε γραφω εδω μεσα για να νικησω, αλλα ακομα κι αν εγραφα για να νικησω, δεν τρεφω αυταπατες, η βλακεια ειναι ανικητη, οποτε ο μοναδικος διαχρονικος νικητης εισαι εσυ φιλε κασπαροφ, εσυ και και ο,τι "εκφραζεις".

:ciao5:
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 15 Μάιος 2015, 14:19

nik_killthemall έγραψε:"ουγκ, ουγκ, εισαι πολιτικα ανυπαρκτος, σχολιαζεις στο προταγκον, συμφωνησες με τον τελλογλου τοτε, ουγκ, γκαου"

σπουδαια επιχειρηματα ρε οργανοπαικτες ... οτι εσεις τωρα προαγετε την συζητηση με επιχειρηματα και οχι την διανοητικη αναπειρια του κομματικου οπαδου ...

Mα το οτι εισαι ανυπαρκτος πολιτικα δεν ειναι σχημα λογου ουτε κραυγες δικες σου ως συνηθως, που δεν ξερεις και τι γραφεις.
Εισαι ανυπαρκτος γιατι μονο εσυ τερατολογεις σε οιοδηποτε επιπεδο και λοιδωρεις τους παντες συνολικα γιατι δεν σου κανουν το χατηρι.
Αλλα ποιο ειναι αυτο, σε ποιο σχημα πιστευεις?
Βριζεις, κτυπιεσαι , μιλας μια γελοια γλωσσα για Βυζαντινοοθωμανους και παρ ολα αυτα τα γελοια τερτιπια θελεις και να σου απαντανε σοβαρα ενω στιγμα δεν εχεις.
Αερα πατερα δηλαδη χωρις αρχη και τελος.
Το να σε παρει καποιος σοβαρα , ειναι θεμα προσπαθειας.
Το να κατανοησει τι ακριβως θελεις απο ενα λαο, ενα κοσμο που αυτοι που στηριζες τον εφτασαν μεχρι εδω , ειναι ενα θεμα δικο σου.
Εκει κανενας δεν μπορει να σε βοηθησει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Dario Giovanni
Ευεργέτης ΕΕΦ
Ευεργέτης ΕΕΦ

Δημοσίευσηαπό Dario Giovanni » 15 Μάιος 2015, 14:22

χελώνε βλέπω σφίξανε τα γάλατα
0 .

exomotis
Chiprleader