Λαφαζάνης χρεώνει σε Στουρνάρα τα εγκλήματα Αγροτικής και ΤΤ
-
exomotis
- Chiprleader

Re: Λαφαζάνης χρεώνει σε Στουρνάρα τα εγκλήματα Αγροτικής κα
Kαλα, μη παιρνεις και ορκο για τον Παναγιωτη.
0 .
-
fasistario
- Mr Lamogio

Βαγγέλα, μόνο επικοινωνιακές φωτοβολίδες μέχρι στιγμής έχουμε δει.
Για όλα.
Από την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, μέχρι την ατάκα "εμείς δεν είπαμε ότι θα σκίσουμε το μνημόνιο".
Για όλα.
Από την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, μέχρι την ατάκα "εμείς δεν είπαμε ότι θα σκίσουμε το μνημόνιο".
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
exomotis
- Chiprleader

Σωστα , αλλος το εσκιζε.
Το θεμα ειναι σιγα σιγα να απεξαρτηθεις απο αυτο και τις συνεπειες του,αλλιως ολα τα αλλα ειναι παπαριες.
Ο τροπος λοιπον που χειριζεται το θεμα αυτη η κυβερνηση ειναι ο πλεον ορθος , περα απο δογματικες μαλακιες , και επιθεσεις ηλιθιομουτρων.
Το θεμα ειναι σιγα σιγα να απεξαρτηθεις απο αυτο και τις συνεπειες του,αλλιως ολα τα αλλα ειναι παπαριες.
Ο τροπος λοιπον που χειριζεται το θεμα αυτη η κυβερνηση ειναι ο πλεον ορθος , περα απο δογματικες μαλακιες , και επιθεσεις ηλιθιομουτρων.
0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

ο λαζανιας και ολο το τσουρμο, νομιζουν (ή καλυτερα θελουν να νομιζουν) οτι ακομα βρισκονται στην αντιπολιτευση που παντα ειναι πιο ευκολη απο το να κυβερνας.
Ολος αυτος ο σανος που μοιραζουν, αν πραγματι ειχαν προθεση να τον υλοποιησουν θα τον ειχαν κανει πραξη την επαυριο των εκλογων, δεν ΘΑ τον ανηγγειλαν τρεις μηνες μετα (ποιοι 3 ? σε 10 μερες κλεινουμε 4 μηνες).
Οσο ειδατε να μπαινει στη φυλακη μπομπολας, παπακωνσταντινου, οσο θα δειτε στη φυλακη βενιζελο, γκαπ, σαμαρα, αλλο τοσο θα δειτε στη φυλακη και στουρναρα.
και εδω που τα λεμε ψιλοχεστηκε ο πορδοελληνας για το αν ολα αυτα λαμογια μπουν φυλακη, αν ανοιξει παλι η κανουλα με το δανεικο το χρημα και του ριξουν ενα ακομα ξεροκομματο απο φτηνο βολεμα ο πορδοελληνας θα τα ξεχασει ολα.
νεοελ = τουρκαλβανος του 18ου αιωνα
Συριζα = ροζ νουδουσοκ
. -
Ολος αυτος ο σανος που μοιραζουν, αν πραγματι ειχαν προθεση να τον υλοποιησουν θα τον ειχαν κανει πραξη την επαυριο των εκλογων, δεν ΘΑ τον ανηγγειλαν τρεις μηνες μετα (ποιοι 3 ? σε 10 μερες κλεινουμε 4 μηνες).
Οσο ειδατε να μπαινει στη φυλακη μπομπολας, παπακωνσταντινου, οσο θα δειτε στη φυλακη βενιζελο, γκαπ, σαμαρα, αλλο τοσο θα δειτε στη φυλακη και στουρναρα.
και εδω που τα λεμε ψιλοχεστηκε ο πορδοελληνας για το αν ολα αυτα λαμογια μπουν φυλακη, αν ανοιξει παλι η κανουλα με το δανεικο το χρημα και του ριξουν ενα ακομα ξεροκομματο απο φτηνο βολεμα ο πορδοελληνας θα τα ξεχασει ολα.
νεοελ = τουρκαλβανος του 18ου αιωνα
Συριζα = ροζ νουδουσοκ
. -
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
exomotis
- Chiprleader

-
nik_killthemall
- Extreme poster

εχεις απολυτο δικιο αγαπητε κασπαροφ, διοτι το δικο σου ποστ λαμβανει ασυλιας ενω το δικο μου ποστ σβηνεται. Ε το λοιπον συμφωνουμε, ειμαι σανοπωλης και ειμαι και απλοικος.
αντμς : βοθριζετε ολιγον ή ειναι η ιδεα μου ?
αντμς : βοθριζετε ολιγον ή ειναι η ιδεα μου ?
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Α ολα κιολα, εγω κανω αγωνα τιποτα να μη κοβεται και ολοι να ειναι γυμνοι στην γραφη τους.
Δυστυχως δεν εχω δικο μου σαητακι.
Εκει και να βριζετε ολοι θα μπορουσατε, εμενα βασικα, και να σας αγναντευαν οι παντες και οτι χριστο θελατε να λατρευατε, παρεκτος απο προσωπικη γελοια αντιπαραθεση και απειλη στο στυλακι.....ελα ρε μαγκα σε περιμενω γωνια Στουρναρα και πατησιων.....
Ολα τα αλλα αποδεκτα πριν αυτο που προσδιοριζει μογγολισμο.
Δυστυχως δεν εχω δικο μου σαητακι.
Εκει και να βριζετε ολοι θα μπορουσατε, εμενα βασικα, και να σας αγναντευαν οι παντες και οτι χριστο θελατε να λατρευατε, παρεκτος απο προσωπικη γελοια αντιπαραθεση και απειλη στο στυλακι.....ελα ρε μαγκα σε περιμενω γωνια Στουρναρα και πατησιων.....
Ολα τα αλλα αποδεκτα πριν αυτο που προσδιοριζει μογγολισμο.
0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

οτι η φραση "εκλασε κανεις ?" που εγραψα σαν απαντηση στο ποστ σου "σανοπωλη απλοικο σε βρισκω" και σβηστηκε, ηταν βρισιδι και τσαμπουκας απεναντι σου και γιαυτο σβηστηκε ...
δεν σβηστηκε επειδη ο συντονιστης ΔΕΝ ειναι αντικειμενικος και το κριτηριο με το οποιο εφαρμοζει τους κανονες ειναι το ποιος εχει τις ιδιες αποψεις με αυτον και ποιος οχι ?
δεν σβηστηκε επειδη ο συντονιστης ΔΕΝ ειναι αντικειμενικος και το κριτηριο με το οποιο εφαρμοζει τους κανονες ειναι το ποιος εχει τις ιδιες αποψεις με αυτον και ποιος οχι ?
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Οκ , δεν ξερω το γιατι σβυστηκε κατι που σβυστηκε, απλα και εμενα πολλες φορες εχουν σβυστει διαφορα ασχετα που απαξιω να ρωτησω το γιατι καν, γιατι γνωριζω εκ των προτερων οτι ακρη δεν βγαζεις.
Δεν εχει δηλαδη νοημα να μπαινεις σε μια διαδικασεια που δεν σε βγαζει πουθενα.
Δεν εχει δηλαδη νοημα να μπαινεις σε μια διαδικασεια που δεν σε βγαζει πουθενα.
0 .