Είμαι εδώ ρε γίδια και διαβάζω που και που
-
Perseus
- Basic poster

Re: Είμαι εδώ ρε γίδια και διαβάζω που και που
δεν εχω τετοιες αναστολες ,οταν κατι ειναι καλο το προτιμω.
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Fidite Nemini έγραψε:\Οργισμένος έγραψε:Fidite Nemini έγραψε:Καλώ εξωμότη και κάλντρονα να ασκησουν δίκαιη και σκληρή κριτική σε συριζανελ επί το σύνολο εως τώρα (με τον όρο να ξεχάσουν ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή η πασοκονουδουλοποταμίσια επιπλέουσα κουρ@δα, όχι φυσικά να ξεχάσουν ότι υπάρχει καπιταλισμος, νεοφιλ ΕΕ και η άθλια ιστορία του νεοελ κράτους). Θα τοποθετηθώ μετά.....
Οι άλλοι ας συγκρατηθούν θερμοπαρακαλώ μέχρι να τοποθετηθουν οι εκπρόσωποι σύριζα και ανελ![]()
υγ
Που πήγε ρε σεις ένα τελευταίο ποστ που εκανα
υγ2
που είναι ο μουσταφά κάτι; Μπαν επειδή είπε τα σκόπια μακεδονία![]()
(α ρε καλντρόνα σκληρέ σοσιαλπατριώτη δεν κρατιέσαι σε αυτά τα θέματα
)
Μπα σοσιαλφασιστας σαν κι εσενα ειν ο ανθρωπας...
στα διάλα και εδώ ήρθες ρε![]()
Θα σας καταδιωκω μεχρι τα περατα του συμπαντος.
Δωσιλογοι και τσολακογλου δεν την γλυτωνετε...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
exomotis
- Chiprleader

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Fidite Nemini έγραψε:Έχει πολλά κομμούνια ρε ο σύριζα
Μπα
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Και κατι αλλο ρε φιλε Νεμινι.Εσυ μελος δεν εισαι?Στα οργανα τα εχεις πει?Οι υπολοιποι εκει τι λενε?
0 .
-
Fidite Nemini
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:Και κατι αλλο ρε φιλε Νεμινι.Εσυ μελος δεν εισαι?Στα οργανα τα εχεις πει?Οι υπολοιποι εκει τι λενε?
Tα λέω ρε, το κόμμα είναι πιο ζωντανό από ότι νομιζετε και αρκετοί είναι σχεδόν ανοιχτά εχθρικοί με τη πολιτική της κυβέρνησης. Απλώς μένουν ως φωνές μέσα στη πολυφωνία μέσα σε μια ανοχή στην άλλη άποψη που έχει καταντήσει άλλοθι ή έχουν πάψει να ασχολούνται ιδιαίτερα και ούτως ή άλλως το κόμμα είναι ευνουχισμένο και παραπεταμένο, πολύ πιθανώς με πρόθεση. Εξάλλου εγώ μενω και ΒΠ και κουμάντο κάνουν τύποι με τη ταξική σύνθεση που παρουσιάζουν τα ΒΠ. Έχω πει λεπτομέρειες στο διάδοχο
Ρεφορμισμος φίλε μου, εξαιρετικά ενδιαφέρον αστικό φαινόμενο να το παρατηρείς από κοντά
Κανονικά κάθε κομμούνι πρέπει να περνάει μέσα από ένα τέτοιο κόμμα να μαθαίνει πολλά από μέσα αλλά γίνεται το ανάποδο. Επειδή ο καπιταλισμός έχει πάντα τον τρόπο του 
0 .
Ως και parapxoroum slayer
-
exomotis
- Chiprleader

Δεν υπαρχει πλεον το ειδος ,παρα μονο σαν τιτλος μερικων που μαλιστα ειναι και αντικομμουνιστες.
Οι ανθρωποι κανουν το παν σαν γκρουπουσκουλα να , ακουει ο αλλος κομμουνιστης, και να φευγει μακρυα.
Κοψε , ενα ενα απο ολους αυτους τους <<κομμουνιστες>> του γλυκου νερου.
Χυδαιοι, προκλητικοι και αναιδεις αστουληδες που απαντουν σαν θιγμενες Κατινες στο παραμικρο, και πεταγονται σαν την ψωλη στο βουτυρο αν και ημιμαθεις χωρις καν να κατανησουν τι τους γραφει καποιος.
Κατ αρχας δηλαδη, απο το υφος τους και το ηθος τους βλεπεις και το τι ειναι.
Αριστεριστικα γκρουπουσκουλα , ναι, δεξιοι που το παιζουν νεοκομμουνιστες ενω δειχνουν την γελοιοτητα της αγραμματοσυνης τους πανω στο θεμα , αυτοι και αν ειναι ορατοι της πλακας.
Ε τι να απαντησεις σε αυτο το κοινο , που αντιγραφει τσιτατα χωρις να γνωριζει και που κολλανε κιολας.
Οι ανθρωποι κανουν το παν σαν γκρουπουσκουλα να , ακουει ο αλλος κομμουνιστης, και να φευγει μακρυα.
Κοψε , ενα ενα απο ολους αυτους τους <<κομμουνιστες>> του γλυκου νερου.
Χυδαιοι, προκλητικοι και αναιδεις αστουληδες που απαντουν σαν θιγμενες Κατινες στο παραμικρο, και πεταγονται σαν την ψωλη στο βουτυρο αν και ημιμαθεις χωρις καν να κατανησουν τι τους γραφει καποιος.
Κατ αρχας δηλαδη, απο το υφος τους και το ηθος τους βλεπεις και το τι ειναι.
Αριστεριστικα γκρουπουσκουλα , ναι, δεξιοι που το παιζουν νεοκομμουνιστες ενω δειχνουν την γελοιοτητα της αγραμματοσυνης τους πανω στο θεμα , αυτοι και αν ειναι ορατοι της πλακας.
Ε τι να απαντησεις σε αυτο το κοινο , που αντιγραφει τσιτατα χωρις να γνωριζει και που κολλανε κιολας.

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Fidite Nemini έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Και κατι αλλο ρε φιλε Νεμινι.Εσυ μελος δεν εισαι?Στα οργανα τα εχεις πει?Οι υπολοιποι εκει τι λενε?
Tα λέω ρε, το κόμμα είναι πιο ζωντανό από ότι νομιζετε και αρκετοί είναι σχεδόν ανοιχτά εχθρικοί με τη πολιτική της κυβέρνησης. Απλώς μένουν ως φωνές μέσα στη πολυφωνία μέσα σε μια ανοχή στην άλλη άποψη που έχει καταντήσει άλλοθι ή έχουν πάψει να ασχολούνται ιδιαίτερα και ούτως ή άλλως το κόμμα είναι ευνουχισμένο και παραπεταμένο, πολύ πιθανώς με πρόθεση. Εξάλλου εγώ μενω και ΒΠ και κουμάντο κάνουν τύποι με τη ταξική σύνθεση που παρουσιάζουν τα ΒΠ. Έχω πει λεπτομέρειες στο διάδοχο![]()
Ρεφορμισμος φίλε μου, εξαιρετικά ενδιαφέρον αστικό φαινόμενο να το παρατηρείς από κοντάΚανονικά κάθε κομμούνι πρέπει να περνάει μέσα από ένα τέτοιο κόμμα να μαθαίνει πολλά από μέσα αλλά γίνεται το ανάποδο. Επειδή ο καπιταλισμός έχει πάντα τον τρόπο του
Και το δια ταυτα ποιο ειναι?
Ολα κομπλε?
0 .