Επεξήγηση: Κι αυτή τη φορά δεν πιάνεις ούτε τον λήγοντα. Ούτε. Τον. Λήγοντα.
Τρολάρα
Κωλώστρα

) οπότε δε στενοχωριέμαι που και πάλι απέτυχα.

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Καλά, εντάξει, προφήτη που οραματίστηκες Ντόρα πρωθυπουργό και νίκη Αλέξη το 2012. Πάντως όλο μου γράφεις ότι δεν πιάνω τον λήγοντα (ενώ αν σου πω εσένα ότι τον πιάνεις, θα ήταν καλό; τον πιάνεις λοιπόν) οπότε δε στενοχωριέμαι που και πάλι απέτυχα.
Υ.Γ.: Τι κωλώστρα ρε; Και από το πρακτικό κομμάτι είναι ηλίθιο το να μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία. Θα πάρεις αεροπλάνο να έρθεις Αθήνα, να δώσουμε ραντεβού ΟΑΚΑ με μάρτυρες να βάλουμε το στοίχημα; Άσε ρε φίλε, να χαρείς.
100% τόκος για ένα χρόνο, καθόλου άσχημη απόδοση, τώρα τάχω ταμιευτήριο με 2% 

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Έλεος ρε, ένα πεντάλεπτο έκανα scrolling.

Alkiviades έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Καλά, εντάξει, προφήτη που οραματίστηκες Ντόρα πρωθυπουργό και νίκη Αλέξη το 2012. Πάντως όλο μου γράφεις ότι δεν πιάνω τον λήγοντα (ενώ αν σου πω εσένα ότι τον πιάνεις, θα ήταν καλό; τον πιάνεις λοιπόν) οπότε δε στενοχωριέμαι που και πάλι απέτυχα.
Υ.Γ.: Τι κωλώστρα ρε; Και από το πρακτικό κομμάτι είναι ηλίθιο το να μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία. Θα πάρεις αεροπλάνο να έρθεις Αθήνα, να δώσουμε ραντεβού ΟΑΚΑ με μάρτυρες να βάλουμε το στοίχημα; Άσε ρε φίλε, να χαρείς.
To 2012 σας τρόλαρα, είχα γράψει πολλάκις στα σοβαρά (όχι φυσικά στο φλώρουμ) ότι η ΝΔ θα κέρδιζε με 3-4 μονάδες. Η Ντόρα είναι μία από τις δύο προβλέψεις μου που δεν έχουν βγει. \
Οι υπόλοιπες 34.912 έχουν βγει![]()
Στοίχημα είναι εύκολο, καταθέτεις τα λεφτά σου σε συμβολαιογράφο εκεί, εγώ σε συμβολαιογράφο εδώ (βρίσκουμε δυο που συνεργάζονται) και φτιάχνουμε το συμβολαιο. Οταν λήξει η προθεσμία που θα βάλουμε (ξέρω γω, ένα χρόνο?) πάω και μαζεύω το μαρούλι100% τόκος για ένα χρόνο, καθόλου άσχημη απόδοση, τώρα τάχω ταμιευτήριο με 2%
).

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Alkiviades έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Καλά, εντάξει, προφήτη που οραματίστηκες Ντόρα πρωθυπουργό και νίκη Αλέξη το 2012. Πάντως όλο μου γράφεις ότι δεν πιάνω τον λήγοντα (ενώ αν σου πω εσένα ότι τον πιάνεις, θα ήταν καλό; τον πιάνεις λοιπόν) οπότε δε στενοχωριέμαι που και πάλι απέτυχα.
To 2012 σας τρόλαρα, είχα γράψει πολλάκις στα σοβαρά (όχι φυσικά στο φλώρουμ) ότι η ΝΔ θα κέρδιζε με 3-4 μονάδες. Η Ντόρα είναι μία από τις δύο προβλέψεις μου που δεν έχουν βγει. \
Οι υπόλοιπες 34.912 έχουν βγει![]()
Στοίχημα είναι εύκολο, καταθέτεις τα λεφτά σου σε συμβολαιογράφο εκεί, εγώ σε συμβολαιογράφο εδώ (βρίσκουμε δυο που συνεργάζονται) και φτιάχνουμε το συμβολαιο. Οταν λήξει η προθεσμία που θα βάλουμε (ξέρω γω, ένα χρόνο?) πάω και μαζεύω το μαρούλι100% τόκος για ένα χρόνο, καθόλου άσχημη απόδοση, τώρα τάχω ταμιευτήριο με 2%
Ναι καλά, πολύ ωραίο αυτό, κάθε φορά που αποδεικνύεται πως γράφεις παπαριές να λες "άχου μωρέ, σας τρόλαρααα". Εγώ τουλάχιστον, αν εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα, θα παραδεχθώ ότι έγραφα μαλακίες, δε θα κάνω τα ίδια καραγκιοζιλίκια με σένα. Τώρα όσον αφορά τις προβλέψεις μεμονωμένα τις δικές σου, άσε, μην αρχίσω και δεν έχουμε τελειωμό... Στοίχημα με χρήματα δε θα έβαζα έτσι και αλλιώς, ποσώς δε δέκα χιλιάδες (γεννάς λεφτά; πλάκα θα έχει να γράφεις τις αναλύσεις σου για τον ΔΟΛ).