Εκτελεση Σαμαρα απο ΚΚ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Εκτελεση Σαμαρα απο ΚΚ

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Μάιος 2015, 00:01

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Kauldron έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Ο Μπαλτάκος ήταν κώλος και βρακί με όλο τον κομματικό μηχανισμό της νδ. Όταν μιλάει για αυτή, κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Ο Μπαλτάκος με τη βλακεία του, κατάφερε ν' αποκαλύψει επισήμως σ' όλο το πανελλήνιο οτι οι διώξεις κατά τις ΧΑ ήταν καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ (δηλαδή μου κόβουν ψηφαλάκια, και τους βάζω φυλακή για να τα ξαναπάρω). Οχι οτι δεν το ξέραμε δηλαδή, αλλά η επίσημη αποκάλυψή του, άφησε έκθετη ολόκληρη τη ΝΔ, και φυσικά τους στοίχισε μια χαρά σε ψήφους (πρακτικά τσιμέντωσε τη ΧΑ σ' ένα ποσοστό άνετης κοινοβουλευτικής παρουσίας). Παράλληλα φάνηκαν ποιοί από την ΧΑ είναι πραγματικοί βουλευτές με κότσια, και ποιοί κότες, οπότε πάλι καλό της έκανε.

Σου είπα εγώ πως φέρθηκε έξυπνα στο θέμα των αβγών; Εγώ σου λέω για γνώση που έχει σχετικά με το παρασκήνιο στη νδ. Πάω στοίχημα ότι έχει ακόμη στενή επικοινωνία με πάρα πολλούς από εκεί μέσα κι έχει πιάσει την ατμόσφαιρα του εκεί περιβάλλοντος. Αυτά που λέει στο περίφημο βίντεο αποδεικνύουν περίτρανα τους ισχυρισμούς μου οπότε σε ευχαριστώ που το αναφέρεις. Τώρα το ότι η νδ ουσιαστικά με τη δίωξη εναντίον των αβγών ήθελε και να έχει εμμέσως πολιτικά οφέλη, άντε, να πω ότι μπορεί και να ήταν ο απώτερος σκοπός της, είναι σίγουρο (βέβαια παραλίγο να της βγάλει το αυτί το Ισραήλ, νομίζω ότι αυτό έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο), όπως και η προχειρότητα με την οποία στήθηκε το κατηγορητήριο. Όμως το να γράφεις ότι τα παιδιά αυτά ήταν μπουμπούκια, αθώα και τριανταφυλλένια και έπεσαν θύμα μιας παγκόσμιας σκευωρίας ενάντια στον εθνικισμό, τη στιγμή που είναι γνωστές και στις πέτρες οι οργανωμένες επιχειρήσεις τους με πεσίματα σε Πακιστανούς, αναρχικούς και δε συμμαζεύεται (που υπήρχαν πολύ πολύ πριν γίνει καν ενδοκοινοβουλευτικό κόμμα), και το ότι από αυτές τις ενέργειες είχαμε δυο νεκρούς, έναν αλλοδαπό κι έναν ημεδαπό είναι από γελοίο ως επικίνδυνο. Όπως ισχύει και το ότι δυο δειλοί που με το που τους υποσχέθηκαν λεφτά έγιναν ρουφιάνοι ολκής δεν ηρωοποιεί τους συμμορίτες των αβγών.

Όμως το να γράφεις ότι τα παιδιά αυτά ήταν μπουμπούκια, αθώα και τριανταφυλλένια και έπεσαν θύμα μιας παγκόσμιας σκευωρίας ενάντια στον εθνικισμό,

Ρε Μπήξτε ή εντελώς βλάκας είσαι, ή τον παριστάνεις. Πού είπα εγώ οτι είναι Μπουμπούκια?

Όπως ισχύει και το ότι δυο δειλοί που με το που τους υποσχέθηκαν λεφτά έγιναν ρουφιάνοι ολκής δεν ηρωοποιεί τους συμμορίτες των αβγών.

Πότε είπα εγώ οτι τους "ηρωωποιεί"? Εγώ αυτό που είπα είναι οτι φάνηκαν ποιοί είναι "πετσιά" και θα παραμείνουν χρυσαυγίτες ο,τι και αν γίνει, και ποιοί είναι λάκηδες, και δεν μπορούν οι χρυσαυγίτες να τους έχουν εμπιστοσύνη. Οι δεύτεροι θα ενεργούσαν ως ρουφιάνοι, με πιθανά ανταλλάγματα, τώρα αυτά τα χαρτιά "κάηκαν".

Σου είπα εγώ πως φέρθηκε έξυπνα στο θέμα των αβγών; Εγώ σου λέω για γνώση που έχει σχετικά με το παρασκήνιο στη νδ.

Ποιά γνώση στο παρασκήνιο της ΝΔ συνεργάτης του Σαμαρά ήταν εδώ και 30 χρόνια. Ο ποιτσαράς ήταν εκτός ΝΔ από τις αρχές τις δεκαετίες του '90, και ξαναήρθε κάπου του 2007.

Πάω στοίχημα ότι έχει ακόμη στενή επικοινωνία με πάρα πολλούς από εκεί μέσα κι έχει πιάσει την ατμόσφαιρα του εκεί περιβάλλοντος.

Ο ίδιος είπε και οτι "βαράει προσοχή" σε πολλά απ' αυτά που κάνει ο σύριζα.
:LoL: :LoL: :LoL:
Ορίστε, από το Β(λ)ήμα:
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=674561

Ρε Μπήξτε, τί τρικυμία εν κρανίω είναι αυτή?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 02 Μάιος 2015, 09:22

Ο γνωστός του ΠΗΞΤΕ είναι ο εαυτός του. Ο πραγματικός εαυτός του, ο νεοδημοκράτης.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 02 Μάιος 2015, 14:12

Λολ κι εγώ αυτό υποψιάζομαι.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Μάιος 2015, 14:13

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
0 .

Άβαταρ μέλους
alekhine
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό alekhine » 02 Μάιος 2015, 16:16

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Ο γνωστός μου btw μου έχει εκμυστηρευτεί το νέο στρατηγικό σχεδιασμό στη Συγγρού κάποιες λίγες φορές που έχουμε μιλήσει από το τηλέφωνο... Πιθανότατα θα γίνει συνέδριο για αλλαγή ηγεσίας με το Σαμαρά να ξανακατεβαίνει υποψήφιος και να επανεκλέγεται με ποσοστό σταλινικό για να βουλώσουν τα στόματα που τον αμφισβητούν μια και καλή, εμμέσως το έχει πει και ο Μπαλτάκος ως πρόταση σχετικά πρόσφατα. Δε λέω ότι αυτό θα ήταν καλό αφού η νδ δεν είναι κόμμα που με ενδιαφέρει στο ελάχιστο, και ούτε ιδιαίτερη ευαισθησία έχω σε ό,τι αφορά το Σαμαρά, αυτά τα βγάζετε από το μυαλό σας, εδώ σχολίασα απλά την εμμονή που σας έχει πιάσει με την υποτιθέμενη συμμαχία Καραμανλή-Τσίπρα που ακόμη και να ισχύει, είναι για να σκάψει ο πρώτος βαθύ λάκκο στο δεύτερο.

εγω πειστηκα οτι ο γνωστος σου ειναι ο Χρυσανθος
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Μάιος 2015, 16:49

A ρε πρωταθλητη μοναδικε..... :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 02 Μάιος 2015, 18:15

Α να χαθείτε παπάρες. Εγώ φταίω που μοιράζομαι μαζί σας τις προφητείες μου.

Κώλντρον για μια δεκαετία ήταν ο ποίτσας εκτός νουδούλας, άρα ο Μπαλτάκος έχει 20 χρόνια εμπειρίας στα τι γίνεται εντός. Όμως ακόμη και στην πολάν θεωρώ αδύνατο ο ποίτσας να μην είχε έστω ένα μίνιμουμ καλής ενημέρωσης για τα νουδοπαρασκήνια, όπως άλλωστε και ο μπαναώτς έχει ακόμη και τώρα επικοινωνία με κομμάτι της νουδούλας. Επίσης το ότι ο Μπαλτάκος έχει αυτήν την άποψη για το σύριζα δεν αναιρεί ταυτόχρονα με κάποιο μαγικό τρόπο τα υπόλοιπα που έχει εκφράσει για το κόμμα στο οποίο άνηκε.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Μάιος 2015, 18:17

Όπως είπα, τρικυμία εν κρανίω. Μ' αυτά που λές, γελάει όλο το φόρουμ, σόρρυ δηλαδή.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 02 Μάιος 2015, 18:19

btw Χελώνε όταν μπει ο Πράσινος Δράκος ειδοποιήσέ τον για το πμ που έχει γιατί δεν το έχει δει ακόμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”