ΠΗΞΤΕ έγραψε:Kauldron έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Ο Μπαλτάκος ήταν κώλος και βρακί με όλο τον κομματικό μηχανισμό της νδ. Όταν μιλάει για αυτή, κάτι θα ξέρει παραπάνω.
Ο Μπαλτάκος με τη βλακεία του, κατάφερε ν' αποκαλύψει επισήμως σ' όλο το πανελλήνιο οτι οι διώξεις κατά τις ΧΑ ήταν καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ (δηλαδή μου κόβουν ψηφαλάκια, και τους βάζω φυλακή για να τα ξαναπάρω). Οχι οτι δεν το ξέραμε δηλαδή, αλλά η επίσημη αποκάλυψή του, άφησε έκθετη ολόκληρη τη ΝΔ, και φυσικά τους στοίχισε μια χαρά σε ψήφους (πρακτικά τσιμέντωσε τη ΧΑ σ' ένα ποσοστό άνετης κοινοβουλευτικής παρουσίας). Παράλληλα φάνηκαν ποιοί από την ΧΑ είναι πραγματικοί βουλευτές με κότσια, και ποιοί κότες, οπότε πάλι καλό της έκανε.
Σου είπα εγώ πως φέρθηκε έξυπνα στο θέμα των αβγών; Εγώ σου λέω για γνώση που έχει σχετικά με το παρασκήνιο στη νδ. Πάω στοίχημα ότι έχει ακόμη στενή επικοινωνία με πάρα πολλούς από εκεί μέσα κι έχει πιάσει την ατμόσφαιρα του εκεί περιβάλλοντος. Αυτά που λέει στο περίφημο βίντεο αποδεικνύουν περίτρανα τους ισχυρισμούς μου οπότε σε ευχαριστώ που το αναφέρεις. Τώρα το ότι η νδ ουσιαστικά με τη δίωξη εναντίον των αβγών ήθελε και να έχει εμμέσως πολιτικά οφέλη, άντε, να πω ότι μπορεί και να ήταν ο απώτερος σκοπός της, είναι σίγουρο (βέβαια παραλίγο να της βγάλει το αυτί το Ισραήλ, νομίζω ότι αυτό έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο), όπως και η προχειρότητα με την οποία στήθηκε το κατηγορητήριο. Όμως το να γράφεις ότι τα παιδιά αυτά ήταν μπουμπούκια, αθώα και τριανταφυλλένια και έπεσαν θύμα μιας παγκόσμιας σκευωρίας ενάντια στον εθνικισμό, τη στιγμή που είναι γνωστές και στις πέτρες οι οργανωμένες επιχειρήσεις τους με πεσίματα σε Πακιστανούς, αναρχικούς και δε συμμαζεύεται (που υπήρχαν πολύ πολύ πριν γίνει καν ενδοκοινοβουλευτικό κόμμα), και το ότι από αυτές τις ενέργειες είχαμε δυο νεκρούς, έναν αλλοδαπό κι έναν ημεδαπό είναι από γελοίο ως επικίνδυνο. Όπως ισχύει και το ότι δυο δειλοί που με το που τους υποσχέθηκαν λεφτά έγιναν ρουφιάνοι ολκής δεν ηρωοποιεί τους συμμορίτες των αβγών.
Όμως το να γράφεις ότι τα παιδιά αυτά ήταν μπουμπούκια, αθώα και τριανταφυλλένια και έπεσαν θύμα μιας παγκόσμιας σκευωρίας ενάντια στον εθνικισμό,
Ρε Μπήξτε ή εντελώς βλάκας είσαι, ή τον παριστάνεις. Πού είπα εγώ οτι είναι Μπουμπούκια?
Όπως ισχύει και το ότι δυο δειλοί που με το που τους υποσχέθηκαν λεφτά έγιναν ρουφιάνοι ολκής δεν ηρωοποιεί τους συμμορίτες των αβγών.
Πότε είπα εγώ οτι τους "ηρωωποιεί"? Εγώ αυτό που είπα είναι οτι φάνηκαν ποιοί είναι "πετσιά" και θα παραμείνουν χρυσαυγίτες ο,τι και αν γίνει, και ποιοί είναι λάκηδες, και δεν μπορούν οι χρυσαυγίτες να τους έχουν εμπιστοσύνη. Οι δεύτεροι θα ενεργούσαν ως ρουφιάνοι, με πιθανά ανταλλάγματα, τώρα αυτά τα χαρτιά "κάηκαν".
Σου είπα εγώ πως φέρθηκε έξυπνα στο θέμα των αβγών; Εγώ σου λέω για γνώση που έχει σχετικά με το παρασκήνιο στη νδ.
Ποιά γνώση στο παρασκήνιο της ΝΔ συνεργάτης του Σαμαρά ήταν εδώ και 30 χρόνια. Ο ποιτσαράς ήταν εκτός ΝΔ από τις αρχές τις δεκαετίες του '90, και ξαναήρθε κάπου του 2007.
Πάω στοίχημα ότι έχει ακόμη στενή επικοινωνία με πάρα πολλούς από εκεί μέσα κι έχει πιάσει την ατμόσφαιρα του εκεί περιβάλλοντος.
Ο ίδιος είπε και οτι "βαράει προσοχή" σε πολλά απ' αυτά που κάνει ο σύριζα.
Ορίστε, από το Β(λ)ήμα:
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=674561
Ρε Μπήξτε, τί τρικυμία εν κρανίω είναι αυτή?