Έρχεται νέα σφαλιάρα
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Έρχεται νέα σφαλιάρα
Πανικός!!!! Κυνηγούν τον Βαρουφάκη για να τον κρεμάσουν!!!!

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
exomotis
- Chiprleader

-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Σπάμαρέ το άλλη μια ρε Χελώνε, να φτάσει τις τέσσερις φορές σαν τη φωτό με τον Μπένι που φίλαγε με γλώσσα την εικόνα.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Kauldron
- Supreme poster

Ο φίλος μου ο νεοδημοκράτης που πάντα πέφτει μέσα σ' αυτά τα πράγματα είπε οτι θα στηθουν κρεμάλες και τριλιζες οι συριζαίου θα τρέχουν να σωθούν αλλά ο κόσμος θα τους προφταίνει και θα τους αρπάζει θα υπάρχουν μαζικές διαδηλώσεις με συμμετοχή εκατομμυρίων ανθρώπων που θα παρακαλουν να ξανάρθει ο Σαμαράς και αν έχει αποσυρθει ο Σαμαράς θα παρακαλούν να έρθει ο κατά 99% επόμενος Πρόεδρος της ΝΔ ο Γεωργιάδης η ΝΔ θα πάρει 50,1% στις επόμενες εκλογές και το πασόκ σίγουρα κοντά στο 20% και θα είναι και το λαός κοντά στο 5% για να εφαρμόσουν ένα πλήρως μνημονιακό πρόγραμμα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αντιμνημονιακός σχηματισμός να επιβιώσει.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Σιγά μην πάρει και 48% το ΠΑΣΟΚ, είπαμε, ένα 9,5% όμως θα το τσιμπήσει εγγυημένα, να είστε σίγουροι, αυτή ήταν η πρόβλεψή μου, την πλειοψηφία των αριστερών/κεντροαριστερών θα την απορροφήσει το Ποτάμι, τα έχω ξαναγράψει. Το ΛΑΟΣ έχει τελειώσει, δεν πρόκειται να ξαναπάρει ποτέ πάνω από 2%, αλλά δε διαλύεται, παρότι έχουν ασκηθεί μεγάλες πιέσεις στον οφσοράκια. Γιατί άραγε; Ο οφσοράκιας είναι πασίγνωστος κυπατζής, ξέρει πολλά πράγματα. Περιμένει τη στιγμή που θα κληθεί να γίνει μέρος της επτακομματικής που έχω προαναγγείλει πρώτος από όλους εδώ μέσα. Αν χρειαστεί, λόγω του σκανδάλου του γνωστού, μπορεί και να παραιτηθεί από την ηγεσία και το κόμμα για τα προσχήματα και να αναλάβει είτε ο Αϊβαλιώτης είτε ο Κώστας Πλεύρης και ο ίδιος να αποσυρθεί από την πολιτική. Πάντως, ακόμη και με ποσοστό που δεν αρκεί ούτε για κρατική επιχορήγηση, το ΛΑΟΣ θα το ξαναδούμε σε Συγκυβέρνηση Εθνικού Συναγερμού.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
-
Kauldron
- Supreme poster

Και επιμένει.

0 .
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster