Οι αγορες βαρανε τα νταουλια και αλλοι χορεύουν

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Re: τα νταούλια ακούγονται σαν πορδες ...

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 28 Απρ 2015, 11:58

Λαχουρένιος έγραψε:

- Η Μερκελ πρεπει να σεβαστει τη βουληση του ελληνικου λαου (πρωτη φορα ακουω οτι οι εκλογες μιας χωρας δεσμευουν και τις υπολοιπες)

Χθες μου βγήκες οπαδός των νεοφιλιών, σήμερα υιοθετείς την θέση της γερμανικής κυβέρνησης... ρε Λαχούρ, δεν είναι έτσι οι κομμουνιστές μάνα μου. Με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά σε λίγο σε βλέπω να αρχίσεις να λες "μα επιτέλους, δεν θα σοβαρευτείτε να πάτε σε μια υπεύθυνη συμφωνία, να ανασάνει η χώρα" :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Οι αγορες βαρανε τα νταουλια και αλλοι χορεύουν

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Απρ 2015, 12:00

το δημοψήφισμα σημαίνει μετάθεση ευθυνών σε ένα εκλογικό σώμα που έχει τόση σχέση με την αριστερά όση ο ρουβάς με τον παβαρόττι.
έχουν υποχρέωση να εφαρμόσουν τις προεκλογικές τους εξαγγελίες. σκίσιμο μνημονίων, κουρέματα, 751 κατώτατο, 13η σύνταξη, κατάργηση ενφια κλπ. γι αυτό τους ψήφισαν και αν δεν το κάνουν δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια λάιτ νδσοκ.
έντιμοι συμβιβασμοί και παλεύουμε να μην πέσει η χώρα στα βράχια είναι πολιτικές μπένι, μπουμπούκου και άννας μισέλ ασημακοπούλου.
αριστερά σημαίνει ρήξη με το πολιτικό κατεστημένο και πραγματικές πολιτικοοικονομικές αλλαγές, και όχι απελευθέρωση ξηρού, φόρα παρτίδα χασικλώματα και μπογιάτισμα των ματ.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Börklüce Mustafa

Δημοσίευσηαπό Börklüce Mustafa » 28 Απρ 2015, 12:01

Alkiviades έγραψε:δεν είναι έτσι οι κομμουνιστές μάνα μου
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 28 Απρ 2015, 12:06

Börklüce Mustafa έγραψε:

Μη γελάς ρε χαμένο, έχω την εντύπωση ότι εδώ μέσα ΟΛΟΙ τρολάρουν στα πολιτικά μέχρι αηδίας και ουδείς είναι αυτό που δηλώνει! Ο άλλος δηλώνει ΑΝΤΑΡΣΥΑς και τα ποστ του είναι κόπυ πέηστ του άντερ, ο παράλλος δηλώνει κομμουνιστής και δεν ξέρει τι είναι ο Μαρξ, ο παραπαραάλλος δηλώνει κομμουνιστής και κάνει κριτική μπουμπούκου, ο άλλος δηλώνει πασόκος και δεν ξέρει ποιοι είναι οι προεδρικοί, οι εκσυγχρονιστές και οι "αριστεροί", έχω μπερδευτεί ο άνθρωπος.

Καταλήγω στο οτι είμαι ο μοναδικός κομμουνιστής εδώ μέσα και οι υποδέλοιποι είναι είτε undercover πιτσομπότ, είτε τρολάρες :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 28 Απρ 2015, 12:09

Άλκη είσαι μεγάλο νούμερο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Απρ 2015, 12:10

Alkiviades έγραψε:
Börklüce Mustafa έγραψε:

Μη γελάς ρε χαμένο, έχω την εντύπωση ότι εδώ μέσα ΟΛΟΙ τρολάρουν στα πολιτικά μέχρι αηδίας και ουδείς είναι αυτό που δηλώνει! Ο άλλος δηλώνει ΑΝΤΑΡΣΥΑς και τα ποστ του είναι κόπυ πέηστ του άντερ, ο παράλλος δηλώνει κομμουνιστής και δεν ξέρει τι είναι ο Μαρξ, ο παραπαραάλλος δηλώνει κομμουνιστής και κάνει κριτική μπουμπούκου, ο άλλος δηλώνει πασόκος και δεν ξέρει ποιοι είναι οι προεδρικοί, οι εκσυγχρονιστές και οι "αριστεροί", έχω μπερδευτεί ο άνθρωπος.

Καταλήγω στο οτι είμαι ο μοναδικός κομμουνιστής εδώ μέσα και οι υποδέλοιποι είναι είτε undercover πιτσομπότ, είτε τρολάρες :D

είμαι σίγουρος ότι δεν αναφέρεσαι σε μένα. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 28 Απρ 2015, 12:12

Diadochos έγραψε:Άλκη είσαι μεγάλο νούμερο.

Οχι τόσο μεγάλο όσο εσύ, είναι η αλήθεια, αλλά προσπαθώ, το κατά δύναμην :D

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Alkiviades έγραψε:
Börklüce Mustafa έγραψε:

είμαι σίγουρος ότι δεν αναφέρεσαι σε μένα. :D

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Απρ 2015, 12:13

Λαχουρένιος έγραψε:Ο μονιμος αντιλογος ειναι συναισθηματικου τυπου,εναλλασσεται μεταξυ κλαψας ''Αχ γιατι καλε πολεματε τον πρωθυπουργο μας που διαπραγματευεται με τους ξενοι?'',θυμου ''Ειστε μπουμπουκιστας'' και οπαδισμου ''Σας γαμαμε,πηξτε σαμαροφωνα''.

Δεν εχετε επιχειρηματα,δεν στεκουν αυτα που λετε,πως να το κανουμε.Εχετε εκτεθει παντου,και εχει γατζωθει πανω στο ΣΥΡΙΖΑ γιατι δε μπορειτε να φανταστειτε και να διαχειριστειτε ψυχολογικα τι θα γινει οταν διαψευστειτε.

Ρε Λάχου, αυτά που είπε για δημοψήφισμα τα άκουσες?
Μετά από 5 χρόνια μνημόνιο, που κανείς δεν ρωτούσε τον λαό για τίποτα, τώρα θα μπορέσει ν' αποφασίσει ο κόσμος επί του θέματος.
Τί άλλο θέλεις?
Και μην μου πείς για το δημοψήφισμα που θα έκανε ο Τζέφρυ, γιατί σιγά μην το έκανε. Βέβαια, και ο Τσίπρας θα δούμε αν θα το κάνει.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2015, 12:19

Alkiviades έγραψε:Χθες μου βγήκες οπαδός των νεοφιλιών, σήμερα υιοθετείς την θέση της γερμανικής κυβέρνησης... ρε Λαχούρ, δεν είναι έτσι οι κομμουνιστές μάνα μου. Με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά σε λίγο σε βλέπω να αρχίσεις να λες "μα επιτέλους, δεν θα σοβαρευτείτε να πάτε σε μια υπεύθυνη συμφωνία, να ανασάνει η χώρα" :s_crazy

Οι εκλογικες υποσχεσεις δεσμευουν τους πολιτικους απεναντι στους ψηφοφορους τους,οχι απεναντι σε αλλα κρατη.
Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως? :sgrat:

Kauldron έγραψε:Ρε Λάχου, αυτά που είπε για δημοψήφισμα τα άκουσες?
Μετά από 5 χρόνια μνημόνιο, που κανείς δεν ρωτούσε τον λαό για τίποτα, τώρα θα μπορέσει ν' αποφασίσει ο κόσμος επί του θέματος.
Τί άλλο θέλεις?
Και μην μου πείς για το δημοψήφισμα που θα έκανε ο Τζέφρυ, γιατί σιγά μην το έκανε. Βέβαια, και ο Τσίπρας θα δούμε αν θα το κάνει.

Το δημοψηφισμα ειναι κατι πολυ γενικο.Κατσε να δουμε αν θα γινει,με τι διακυβευμα και συγκυρια και θα το κρινουμε τοτε.

Επιπλεον,ο ελ. λαος υποτιθεται ξερει ηδη τι θελει:καταργηση του μνημονιου για αυτο ψηφισε ο,τι ψηφισε.Να γινει δημοψηφισμα για να ρωτησει παλι τι?Ο λαος εδωσε την απαντηση του τον Ιανουαριο.

Ο Τσιπρα εκλεχθηκε για να καταργησει το μνημονιο οχι για να κανει δημοψηφισμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 28 Απρ 2015, 12:23

Με αδεια ταμεία κανεις στην Ιστορια δεν πηγε για δημοψηφισμα ρεεεε-ϊ.
Τωρα ερχεται η τυρόπιτα. Φουρνίζεται.
0 .
#ccc

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”