Αδωνάρας ξεσπαθώνει κατά Αγγλ. Δικαίου,μπροστα στη νεολαία

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Αδωνάρας ξεσπαθώνει κατά Αγγλ. Δικαίου,μπροστα στη νεολα

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 27 Απρ 2015, 10:19

Kauldron έγραψε:Λαχ, εσύ τον βλέπεις ως κάτι κακό τον "εντιμο συμβιβασμό", αλλά με βάση τωρινή δημοσκόπηση είναι αυτό που θέλει η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου. Εκτός αν είναι μούφα όλο αυτό (που δεν αποκλείεται, γιατί για δημοσκόπηση μιλάμε και όταν μιλάμε για δημοσκόπηση καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι), τότε αυτή είναι η βούληση του λαού.

Αααααπ! Εδώ, λοιπόν, έχουμε την γέννεση μιας νέας γραμμής η οποία είναι 'μα ο λαός θέλει έντιμο μνημόνιο αφού'. :D
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 27 Απρ 2015, 10:46

Kauldron έγραψε:
paralo έγραψε:Kaul,στο ταμπλετ δεν κανουν plunged in τα βιντεο. Θα σχολιασω τς επομενες ημερες οταν κατσω υπολογιστη.
Το metallic αποσπασμα με λεγομενα αδωνι τα ξερω. Ειναι γνωστα τα χρεη προς κρατη κ οτι δεν διαγραφοντ,αι. Τα κρατη αυτα ειναι της εε, οχι η αγγλια ρε. Αναυτο εννοεις ξεσπαθωμα ειναι λαθος δικο σ που δν εχεις κτλβει.
Τεσπα, μαλλον γραφω βλακειες, δεν μπορω ν δω βιντεο, απο βδομαδα.

ποιά Αγγλία, για Αγγλικό Δίκαιο vs Ελληνικού Δικαίου λέμε.
Το σκυλάκι πεκινουά της πολιτικής, είχε λυσσάξει οτι πρέπει να είναι το χρέος μας διευθετήσιμο με Αγγλικό Δίκαιο, και τώρα τσιρίζει οτι επειδή είμαστε με Αγγλικό Δίκαιο θα πρέπει να τα πληρώσουμε σε ευρώ. Αν ήταν διευθετήσιμο με ελληνικό Δίκαιο, θα τα πληρώναμε σε δραχμές.

Μαλιστα....το ειδα το 1ο βιντεακι....Τι ακριβως νμζεις οτι ξεσπαθώνει??

Λοιπον, επειδη μιλαμε αλλα δεν συνεννουμαστε, το Αγγλικο Δικαιο για όποιον ξέρει δεν εχει Νομους οπως εμεις εδώ "νομος 32/2015 πραγραφος 4" αλλά "γενικές κατευθυντηριες οικονομικες οδηγειες" (πολυ γενικά πραγαμτα) βαση του οποιου διαμορφώνονται συμφωνίες (μεταξυ εταιρειων, μεταξυ ιδιωτών) κατα βουληση. εμεις εδω θεωρουμε το Νομο πανω απο όλα, στο Αγγλικο Δικαιο θεωρειται η συμφωνία πανω απο όλα. ΟΚ??
Ο Αδωνις λεει οτι το χρεος προς κρατη ΔΕΝ διαγραφεται. Χρειαζεται συμφωνια με τα κρατη όπως εγινε και μετα κατωχικα δανεια το '53. ΟΚ??
Για τίποτα δεν ξεσπαθώνει ο ανθρωπος στο βιντεο. Για τίποτα απολυτως και απορώ και το θεμα που άνοιξες για την ακρίβεια. Στοιχειώδη πράγματα αυτά που τα μαθαινεις με λιγο ψαξιμο.

Γιατι τρώτε σκαλωμα οι εθνοπατριδιδες με το αγγλικο δικαιο? Μηπως σας ρηξουν στη συμφωνία ? Μηπως ειστε ξενοφοβικοι? Μηπως σας δινουν σανό για βλήτα? Μεταξυ συναιτερων απο διαφορετικές χωρες η συμφωνία θα ηταν βασει το Νομικό Δικαιο ενός απο τους συμβεβλημενους?? ΕΙστε σοβαροι???

Αν το πολιτικό στερέωμα στο συνολό του επαναφερει συζητησεις για "Νομικό Δικαιο" σημαινει οτι μας πανε για υποβαθμισμένη συμφωνία ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗς ΧΩΡΑΣ. Κοινως, συμφωνησαν να αυτοκτονησουμε.
Ξεκολάτε λίγο τετοια θεματα και ενημερωθειτε κυριοι. Δεν επιτρεπεται να εχετε και αρνητική άποψη αν δεν ξέρετε. Να ρωτάτε να μαθαινετε.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 27 Απρ 2015, 10:52

Φαντάζομαι οτι η έννοια της λέξης "ειρωνεία" σου είναι άγνωστη.
Θα θεωρούσα οτι θα το 'πιανες εκεί που λέω "μπροστά στη νεολαία". :D

Τεσπα.

Ο Αδωνις λεει οτι το χρεος προς κρατη ΔΕΝ διαγραφεται. Χρειαζεται συμφωνια με τα κρατη όπως εγινε και μετα κατωχικα δανεια το '53. ΟΚ??

Να ρωτήσω τώρα κι εγώ, πότε έγινε το χρέος μας σε ΚΡΑΤΗ από 'κει που ήταν σε ΙΔΙΩΤΕΣ? Πότε έγινε εκείνη η μεγάλη αλλαγή, για την οποία πανηγύριζαν οι μνημονιακοί, με πρώτο τον Μπουμπούκο? Μήπως έγινε με το PSI?

Γιατι τρώτε σκαλωμα οι εθνοπατριδιδες με το αγγλικο δικαιο? Μηπως σας ρηξουν στη συμφωνία ? Μηπως ειστε ξενοφοβικοι? Μηπως σας δινουν σανό για βλήτα? Μεταξυ συναιτερων απο διαφορετικές χωρες η συμφωνία θα ηταν βασει το Νομικό Δικαιο ενός απο τους συμβεβλημενους?? ΕΙστε σοβαροι???

Γιατί πολύ απλά, αν είμασταν σε ελληνικό Δίκαιο, και βγαίναμε από το ευρώ, θα ΞΟΦΛΟΥΣΑΜΕ το χρέος άμεσα, τυπώνοντας δραχμές, σε πρώτη αντιστοιχία 1:1 (άλλο αν μετά θα υπήρχε πληθωρισμός και θ' άλλαζε η αντιστοιχία). Έτσι, ούτε καν διαγραφή δεν θα υπήρχε, θα υπήρχε ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ του χρέους.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Απρ 2015, 10:53

Γιατί πολύ απλά, αν είμασταν σε ελληνικό Δίκαιο, και βγαίναμε από το ευρώ, θα ΞΟΦΛΟΥΣΑΜΕ το χρέος άμεσα, τυπώνοντας δραχμές, σε πρώτη αντιστοιχία 1:1 (άλλο αν μετά θα υπήρχε πληθωρισμός και θ' άλλαζε η αντιστοιχία). Έτσι, ούτε καν διαγραφή δεν θα υπήρχε, θα υπήρχε ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ του χρέους.

:ohno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 27 Απρ 2015, 10:56

Στο 5:20:

Και τί έλεγε ΤΟΤΕ ο Μπουμπούκος:

ΤΩΡΑ θα έρθει ο Γκοντζίλα ΕΠΕΙΔΗ είμαστε στο Αγγλικό Δίκαιο. ΤΟΤΕ, όλα καλά μωρέ, δεν πειράζει αν υπάρχει αναγκαστικός νόμος γλιτώνουμε (φυσικά για το αν θα πληρώσουμε σε ευρώ ή σε δραχμές, ούτε κουβέντα δεν έλεγε).
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 27 Απρ 2015, 10:58

Για τα παππούδια (χμ...εγω κατι 40-50 ειδα..δεν τα λες και σαψαλα...) το κτλβα αλλα ειπα να απαντησω σοβαρα.

Οσο για το PSI ειναι θεμα του Ελληνικού Δημοριου βρε παιδι μου, οχι της συμφωνίας...
Τοτε το 2010 ο ΓΑΠ χαιροταν που δεν θα ειμασταν μονο με το imf αλλά θα παιρναμε και χρηματα απο τα κρατη της ΕΕ. (θα μπορουσαμε κα να μην παρουμε).
Για να τα ξεκαθαρισουμε: τα κρατη της ΕΕ δινουν 2 πραγματα: Ομολογα τους σαν εχεγγυο προς την ΕκΤ για το τραπεζικό συστημα (για αυτο γκαριζει τωρα ο Ντραγκυ και εχει αρχισει τις μανουρες )και χρηματα.
Τα ομολογα ειναι χαρτια με αξια, τα χρηματα ειναι σε Ευρω. Ευρω πηρες? Ευρω θα δωσεις!! Ειναι γραμμενο και στο Ελληνικό δικαιο αυτο το πράγμα, τι να κανουμε τώρα? Κοινη λογική.
Δεν ισχυει αυτο που λες για αποπληρωμη αν ηταν στο ελληνικό δικαιο. Αν κτβαινεις νομικη, δεν υπάρχει. Απλά.
Σανός με μπολικη ριγανη.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 27 Απρ 2015, 11:03

paralo έγραψε:Για τα παππούδια (χμ...εγω κατι 40-50 ειδα..δεν τα λες και σαψαλα...) το κτλβα αλλα ειπα να απαντησω σοβαρα.

Οσο για το PSI ειναι θεμα του Ελληνικού Δημοριου βρε παιδι μου, οχι της συμφωνίας...
Τοτε το 2010 ο ΓΑΠ χαιροταν που δεν θα ειμασταν μονο με το imf αλλά θα παιρναμε και χρηματα απο τα κρατη της ΕΕ. (θα μπορουσαμε κα να μην παρουμε).
Για να τα ξεκαθαρισουμε: τα κρατη της ΕΕ δινουν 2 πραγματα: Ομολογα τους σαν εχεγγυο προς την ΕκΤ για το τραπεζικό συστημα (για αυτο γκαριζει τωρα ο Ντραγκυ και εχει αρχισει τις μανουρες )και χρηματα.
Τα ομολογα ειναι χαρτια με αξια, τα χρηματα ειναι σε Ευρω. Ευρω πηρες? Ευρω θα δωσεις!! Ειναι γραμμενο και στο Ελληνικό δικαιο αυτο το πράγμα, τι να κανουμε τώρα? Κοινη λογική.
Δεν ισχυει αυτο που λες για αποπληρωμη αν ηταν στο ελληνικό δικαιο. Αν κτβαινεις νομικη, δεν υπάρχει. Απλά.
Σανός με μπολικη ριγανη.

Κοίτα, από τη μιά μεριά έχω τον καθηγητή Νότη Μαριά, κι από την άλλη μεριά έχω μια ιντερνετική περσόνα (που κάποιον αρχίζει και μου θυμίζει, αλλά τεσπα). Καταλαβαίνεις το δίλημμά μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 27 Απρ 2015, 11:24

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Kauldron έγραψε:Λαχ, εσύ τον βλέπεις ως κάτι κακό τον "εντιμο συμβιβασμό", αλλά με βάση τωρινή δημοσκόπηση είναι αυτό που θέλει η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου. Εκτός αν είναι μούφα όλο αυτό (που δεν αποκλείεται, γιατί για δημοσκόπηση μιλάμε και όταν μιλάμε για δημοσκόπηση καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι), τότε αυτή είναι η βούληση του λαού.

Αααααπ! Εδώ, λοιπόν, έχουμε την γέννεση μιας νέας γραμμής η οποία είναι 'μα ο λαός θέλει έντιμο μνημόνιο αφού'. :D

Από πότε είμαι διαμορφωτής γραμμής?
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 27 Απρ 2015, 11:25

Kauldron έγραψε:
paralo έγραψε:Για τα παππούδια (χμ...εγω κατι 40-50 ειδα..δεν τα λες και σαψαλα...) το κτλβα αλλα ειπα να απαντησω σοβαρα.

Σανός με μπολικη ριγανη.

Κοίτα, από τη μιά μεριά έχω τον καθηγητή Νότη Μαριά, κι από την άλλη μεριά έχω μια ιντερνετική περσόνα (που κάποιον αρχίζει και μου θυμίζει, αλλά τεσπα). Καταλαβαίνεις το δίλημμά μου.

Αν με διοριζαν υπουργό παιδειας, θα επαιρνα ολους τους καθηγητες που δίδαξαν ποτε στην Ελλαδα και θα τους εκανα καθαριστες σε Υπουργεία. Στερησαν απο εμας (ελληνικό δημοσιο πηγα) 2 πράγματα: κριτική σκέψη και τη χαρά του αναναιώνω τις γνώσεις μου.
Καλα κανεις και δεν μπορείς να διαλέξεις, ετσι νιώθουν όλοι αυτη τη στιγμή οτι τους χρωστάνε που τους κορόϊδεψαν και τους τα πηραν όλα. Κυρίως τη φλόγα του σκέπτεσθαι. στα ματια μου, είναι σαν να σε βιασαν παιδεραστες.
(καλα, ορθογραφια μην περιμενετε να δειτε απο εμενα, στον υπολογιστη δεν λειτουργεί η οπτικη μ μνημη και βαριεμαι να τα διορθωνω)
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 27 Απρ 2015, 11:33

Να το ξεκαθαρίσω:
Θα μου επιτρέψεις να δέχομαι την άποψη ενός καθηγητή θεσμών της Ε.Ε., πιο πάνω από την άποψη μιας ιντερνετικής περσόνας.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”