«Εγώ είμαι κεντροδεξιός, εσύ αριστερός. Οκ...»

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: «Εγώ είμαι κεντροδεξιός, εσύ αριστερός. Οκ...»

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Μάιος 2026, 21:24

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Εικόνα

Όλο το μείον της Ζωίτσας, πάει Καρυστιανού. Η ίδια πηγή προβάτων είναι, το ίδιο ψεκ μαντρί.

Ναι, ό,τι πεις.
Πες μας τώρα και σε ποιον ανήκει αυτή η δημοσκοπικη εταιρεία. :giggle02:

Άμα σε βολεύει εσένα να πιστεύεις όλες αυτές τις μπούρδες που μελετάς όλη μέρα στην Ομάδα Ηλίθια και τα παρακλάδια της, εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Το πρόβλημα θα το έχουν αυτοί που ψηφίζεις, ιδίως αν υπάρξουν σοβαρές περικοπές σε ευρωπαϊκά κονδύλια. :em99:

Εδώ που τα λέμε, και εγώ δεν τις πιστεύω τις δημοσκοπικές, πχ πριν τις τελευταίες εκλογές, έδειχναν ντέρμπι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: «Εγώ είμαι κεντροδεξιός, εσύ αριστερός. Οκ...»

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Μάιος 2026, 21:56

Με βάση την λαοθαλασσα του Θησείου (300-400 άτομα μαζί με τους τουρίστες), προβλέπω.

FB_IMG_1779796086042.jpg

Τυχαίνει να ξέρω ένα δημοσκοπο, αμφιβάλω αν γίνεται επιστημονική επεξεργασία, δεν βλέπετε πως είναι οι δημοσκοπήσεις; είναι κάτι (έτσι όπως παρουσιάζονται ) που μπορεί ο καθένας να παρουσιάσει....

Τι βλέπετε εκεί ΠΑΣΟΚ και Τσίπρας να παίζουν για 0,9% δηλαδή όποιος έχει χρήμα να μας δώσει του δίνουμε δημοσκοπικα εκλογικό προβάδισμα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανύπαρκτος, η Καρυστιανου ένα ποσοστό που λέει κάτσε να δούμε.... Δηλαδή τι λέει η ΔΗΜΟΣΚΌΠΗΣΗ ΤΊΠΟΤΑ καιροσκοπικά κάτσε να δούμε....

Οι δημοσκοπήσεις είναι εργαλείο εταιρειών για να βγάλουν χρήμα... Είναι δυνατόν να παραγγείλει δημοσκόπηση η Καρυστιανου και να μη της τσιμπισουν τα ποσοστά προς τα επάνω;

Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία.... Χωρίς να είμαι δημοσκοπος.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”