Αγράμματος πρωθυπουργός

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αγράμματος πρωθυπουργός

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2025, 12:26

Προέλλην έγραψε:Dislike.

Έκανε μερικά typo και σιγά τ αυγα. Με κάτι τέτοια βέβαια προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση, αυτοί που βλέπουν την εκλογική τους επιρροή περιορισμένη στο μισό και βγάλε της ΝΔ του Κυριάκου του Μητσοτάκη.

Έτσι έκαναν και οι γαλάζιες ακρίδες αντιπολίτευση επί ΣΥΡΙΖΑ, με καταληψίες, Λέσβο-Μυτιλήνη, Lower Τσίπρα, τσιγάρο Πολάκη, κυρά Τασία κλπ. Δεν είχαν και αυτοί κάτι άλλο να πουν γιατί στα ουσιαστικά συμφωνούσαν και είχαν ψηφίσει μαζί το 3ο μνημόνιο.

Αν ο Τσίπρας είχε γράψει τέτοιο κείμενο με ορθογραφία 6χρονου αλβανού από τα 90s, η Ομάδα Μαλακίας θα το είχε τυπώσει σε γιγαντοαφίσες και θα το είχε κολλήσει σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Σόρρυ παιδιά, για να φύγει ο Κυριάκος, πόσο δε μάλλον για να αναλάβει κάποιο άλλο απο τα ζαβά του πολιτικού συστήματος, θα πρέπει να κομίσει μια πιστευτή πρόταση, είτε ότι θα κάνει αυτά που κάνει ο Κυριάκος αλλά καλύτερα, είτε ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα καλύτερο απο αυτά που κάνει ο Κυριάκος.

Ε, κανείς απ όλο αυτό τον συρφετό δεν πείθει, και ο Κυριάκος φαντάζει η καλύτερη επιλογή με διαφορά. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς πρόκειται κατά βάση για γραφικούς καιροσκόπους, ανικανότερους, απατεώνες, ψυχοπαθείς ακολούθους αιρέσεων, ψυχοπαθείς γενικά, κλπ.

Η ''πιστεφτή πρόταση'' του στούρνου μας έφερε στην τελευταία θέση της ΕΕ σε βιοτικό επίπεδο. Ακόμα και τον Πίνατ να είχαμε για π/θ θα υπήρχε βελτίωση. Δεν έχουμε και τίποτα να χάσουμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Αύγ 2025, 21:42

Όσο κράζετε τον Κυριάκαρο, τόσο μειώνετε την αντιπολίτευση αυτού.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Αύγ 2025, 16:36

Προέλλην έγραψε:Όσο κράζετε τον Κυριάκαρο, τόσο μειώνετε την αντιπολίτευση αυτού.

+5% ο ΗΓΕΤΗΣ μόνο από αυτό το νήμα :yesyes:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Αύγ 2025, 11:12

Ο κ. Τσίπρας αυτοπαρουσιάζεται…

Σας έχω ενημερώσει ότι ο ομότιμος καθηγητής και Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Κος Μιχάλης Λουκάς συγκέντρωσε σε ένα βιβλίο δηλώσεις, ομιλίες, σχόλια του κ. Τσίπρα…

Αυτές τις δηλώσεις του πρώην ΠΘ τις παρουσιάζει και σχολιάζει στο βιβλίο «Μιλάει ο ΠΘ της χώρας και έχετε υποχρέωση να τον ακούτε με προσοχή… Αλέξιος Τσίπρας»…

Από αυτό το βιβλίο αντιγράφω μερικά αποσπάσματα από τη σελ. 35.
--Στις 28/9/16 ο Τσίπρας είπε στη Βουλή: «Είχα την τιμή να συμμετέχω στους μαθητικούς αγώνες του 1990-1991 όπως ήταν τιμή μου να συμμετέχω στο φοιτητικό κίνημα στην εποχής της παρακμής του !!!
--Σε συνέντευξή του είχε πει: «Από τα 13 μου ήμουν μέλος της ΚΝΕ. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μου μέρα στην Α΄ Λυκείου… Τα άλλα παιδιά παίζανε μπάσκετ, μιλούσαν σε παρέες και εγώ ήμουν στην είσοδο και πουλούσα τον «ΟΔΗΓΗΤΗ»… Στα σχολικά μου τετράδια έγραφα τον ύμνο της ΚΝΕ…

--Το 1990 η δημοσιογράφος Παναγιωταρέα τον ρωτάει αν πρέπει οι γονείς να μαθαίνουν τις απουσίες των παιδιών τους από το σχολείο. Κι αυτός απαντάει.. «Θέλουμε να είναι δικαίωμά μας, και να κρίνουμε εμείς και όχι οι γονείς μας αν κάποιες μέρες θέλουμε να λείψουμε από τα μαθήματα»

--Αφού τελείωσε με το ζόρι το Λύκειο, ΔΕΝ μπήκε σε καμία σχολή, πήγε στη Βουλγαρία και το κόμμα τον έγραψε σε κάποια σχολή. Μη γνωρίζοντας Βουλγαρικά πήρε μεταγραφή για το ΕΜΠ και έγινε επί κεφαλής φοιτητικής παράταξης… Σε συνέντευξή του στην Κα Νικόλτσου κατηγόρησε τους συμφοιτητές του λέγοντας: «Αντί να διεκδικούν, κοιτάζουν πως θα τελειώσουν πιο γρήγορα τις σπουδές τους, πως θα κάνουν μεταπτυχιακά, πως θα μορφωθούν και πιάσουν δουλειά»… Δηλ. για τον αιώνιο φοιτητή Τσίπρα όλα αυτά ήταν αφύσικα !!!

--Στις 19/4/15 ο καθηγητής Βερέμης είπε στον Ρ/Σ Focus 103,6… «Ο Τσίπρας είναι ο πρωταγωνιστής των αιώνιων φοιτητών… Έκανε 10 χρόνια να πάρει πτυχίο, δεν πάτησε ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας, δεν πάτησε ποτέ σε εργαστήρια, ήταν ο πρωταγωνιστής των καταλήψεων»…

--Στις 11/3/19 η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου δήλωσε: «Ο Τσίπρας ήταν συμμαθητής με το γιό μου… Όταν τον ψήφισα ο γιός μου με μούντζωσε και μου είπε… «Αυτός περνούσε τις τάξεις χωρίς να πατάει στα μαθήματα… Στο Αμφιθέατρο έμπαινε μόνο για τις συνελεύσεις»…

--Στις 11/7/2012 ο καθηγητής Θεοδόσης Τάσιος δηλώνει στη ΝΕΤ: «Την περίοδο 1993-94 που είχα φοιτητή τον Τσίπρα, αυτός ασχολούνταν μόνο με τις καταλήψεις κτηρίων και τα κομματικά του Συνασπισμού. ΔΕΝ επρόκειτο να περάσει το μάθημα αν δεν πίεζαν φορτικά οι αρμόδιοι του Συνασπισμού και ο πρόεδρος Νικ. Κωνσταντόπουλος»

Σκέψεις
Αυτόν που με «μέσον» έπαιρνε τα πεντάρια πάνω σε λευκές κόλλες, οι Έλληνες τον ψήφισαν για ΠΘ…
Και αυτός για να αποδείξει την πλήρη άγνοια και τα μαύρα μεσάνυχτα που έχει από τη φοιτητική του ζωή μας έδειξε ότι ΔΕΝ ξέρει ούτε το όνομα του Ιδρύματος από το οποίο του «χάρισαν» πτυχίο και μεταπτυχιακό
Νομίζει ότι το λένε «Πανεπιστήμιο» {φωτό}…
Φυσικά θα συνεχίσουμε με επόμενες αλήθειες από το βιβλίο του Μ. Λουκά για τον «αγράμματο που έγινε ΠΘ»…
Και τον οποίο κάποιοι καναλάρχες θέλουν να «ξανασπρώξουν» στην πολιτική, παρά την πλήρη αποδοκιμασία του από τον Ελληνικό Λαό…
Κυτίνος Ευάγγελος {5/8/2025}

FB_IMG_1754554100680.jpg

https://www.facebook.com/share/p/1ACGRs4eu3/
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Αύγ 2025, 14:31

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Όσο κράζετε τον Κυριάκαρο, τόσο μειώνετε την αντιπολίτευση αυτού.

+5% ο ΗΓΕΤΗΣ μόνο από αυτό το νήμα :yesyes:

+50% μην σου πω :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Αύγ 2025, 22:36

Για 5 και 50 δεν ξέρω, αλλά ένα σταθερότατο ντάμπλ σκόρ απο τον 2ο το έχει.
Δεν φαίνεται να χάνει κάτι, ούτε με τα διάφορα σκάνδαλα, ούτε με την δήθεν αγραμματοσύνη του. Ούτε και να κερδίζει κάποιος άλλος.
Αντιπαλός του είναι το είδωλό του στον καθρέπτη :dunno:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Αύγ 2025, 08:43

Προέλλην έγραψε:Για 5 και 50 δεν ξέρω, αλλά ένα σταθερότατο ντάμπλ σκόρ απο τον 2ο το έχει.
Δεν φαίνεται να χάνει κάτι, ούτε με τα διάφορα σκάνδαλα, ούτε με την δήθεν αγραμματοσύνη του. Ούτε και να κερδίζει κάποιος άλλος.

Και? Aυτό αναιρεί ότι είναι αγράμματος?
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 09 Αύγ 2025, 01:06

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Για 5 και 50 δεν ξέρω, αλλά ένα σταθερότατο ντάμπλ σκόρ απο τον 2ο το έχει.

Και? Aυτό αναιρεί ότι είναι αγράμματος?

Μα δεν είναι απαραίτητα. Υπάρχει πληθώρα γενικά μορφωμένων και ικανών ανθρώπων που κάνουν ορθογραφικά λάθη :dunno:

Ο Μητσοτάκης ομιλεί άπταιστα ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά, και αποδεδειγμένα είναι άτομο που μπορεί να κάνει τον μπροστινό κυβέρνησης κράτους τόσο στο εσωτερικό αλλά κυρίως στο εξωτερικό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αν πχ εσύ δεν κάνεις ή κάνεις λιγότερα ορθογραφικά απο τον Μητσοτάκη, δεν σε καθιστά πιο μορφωμένο ή ικανό απο αυτόν. Ο Μητσοτάκης με αυτά τα προσόντα, ακόμη και χωρίς το όνομα και τις γνωριμίες, θα μπορούσε να βρεί μια καλοπληρωμένη δουλειά σχεδόν σε οποιαδήποτε χώρα.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Αύγ 2025, 13:25

Προέλλην έγραψε:Μα δεν είναι απαραίτητα. Υπάρχει πληθώρα γενικά μορφωμένων και ικανών ανθρώπων που κάνουν ορθογραφικά λάθη :dunno:

Ο Μητσοτάκης ομιλεί άπταιστα ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά, και αποδεδειγμένα είναι άτομο που μπορεί να κάνει τον μπροστινό κυβέρνησης κράτους τόσο στο εσωτερικό αλλά κυρίως στο εξωτερικό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αν πχ εσύ δεν κάνεις ή κάνεις λιγότερα ορθογραφικά απο τον Μητσοτάκη, δεν σε καθιστά πιο μορφωμένο ή ικανό απο αυτόν.

Έκανε τέσσερα ορθογραφικά και δεν έβαλε ούτε ένα τόνο σε ένα κείμενο οχτώ γραμμών το οποίο θα το είχε προβάρει αρκετές φορές πριν το γράψει. Χωρίς τους συνεργάτες του να του γράφουν τους λόγους δεν θα μπορούσε να πει ούτε ποίημα σε γιορτή δημοτικού σχολείου.

Ο Μητσοτάκης με αυτά τα προσόντα, ακόμη και χωρίς το όνομα και τις γνωριμίες, θα μπορούσε να βρεί μια καλοπληρωμένη δουλειά σχεδόν σε οποιαδήποτε χώρα.

Ναι πως, τον είχε βάλει ο πατέρας του τσέο σε ένα fund της Εθνικής στις αρχές των 00s και το χρεοκόπησε σε δύο χρόνια :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”